- Magisk
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Garmin topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Biztos 100x volt már téma, olvasgattam is régebbi hozzászólásokat, de okosabb nem lettem. Szeretném lecserélni a régi X-em, de húztam egy 200ezres határt, ha a méret lényegtelen számomra, akkor 12-est vagy 13 minit érdemes vennem? Gondolom 11pro-ra nem érdemes már cserélni.
Köszönöm a segítséget.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz MADcat #259834 üzenetére
Nincs telepítve hozzá okoskarkötő, se okosóra.
Érdekes hiba ez, mert ha az X-ről osztok meg wifit a másik eszköz simán tud 30-35mb/s-ot, ha viszont a másik eszközről osztok meg wifit akkor az X továbbra is csak 1,5-3mb/s-ot tud.
Hálózati beállításokat már alaphelyzetbe állítottam, még egyedül gyári beállítások visszaállítását nem csináltam.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz erik365 #259822 üzenetére
Jellemző a wifi antenna meghibásodás X estén is? Régen egyszer a 6-ossal jártam így, hogy egyszer fogta magát és nem csatlakozott semmire. Ugyan ez még csatlakozik csak rendkívül lassú, most kipróbáltam másik wifi hálózaton azon is csak 3mb/s a sebesség. Szóval nem a router vagy a router beállításában keresendő a hiba.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz szabonagyur #259825 üzenetére
2.4ghz, de eddig hibátlanul ment minden, semmi változás nem történt, az Se most is hibátlanul megy.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
3 napja a telefonon rendkívül lassú lett a wifi. (IPhone X)
A wifi hálózaton semmilyen változás nem történt.
Konkrétan többször mérve a sebesség 1.5-4.5mb/s volt.
Mi lehet a gond?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ma lefrissült az X-em 14.3-ra, azóta nem tudom visszavarázsolni az időképes widget alá a feleségem gyorshívás ikonját. Valakinek van ötlete?
Valamint ha csak internetezésre, és telefonálásra használom a telefont van előnye a 14.3-nak a 13.5-el szemben?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Új telefonra lenne szükségem,jelenleg is IPhone-t használok így maradnék ezen a vonalon.
Mit érdemesebb most venni?
Egy sima 11-et vagy egy Xs-t?
Amire használom böngésző, YouTube, Email mindkét készülék megfelel.
Neten úgy látom két tábor van aki prémiumként kezeli az Xs-t, míg a 11-et kevésbé, és akik szeretik a jobb akku időt és jobb kamerát a 11-ben.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest