Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
nord_
üzenetére
Valóban zavaróan tud késni a waze. Igazából a helyszínhez képest kell választani. Azért a gugli maps még mindig sokszor nem kerül ki egy dugót. míg a waze meg néha feleslegesen visz kerülőre

A tom tom nem tudom ebből a szempontból milyen mert akkor használnám.Azért nekem bagyon jól jött a waze másfél hete mikor ausztriából jöttem és a gugli hegyeshalom felé akart a waze meg több újratervezés után sem. Emiatt sporóltam néhány!!! órát Sopron felé.
-
-
Jano_023
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszönöm.
-
dud998
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Azóta kezdett lemenni a színvonal a Waze-nél, amióta felvásárolta a Google. A Google Maps sokat profitált belőle. És tényleg jó. Az Apple térképe se rossz csak annyira idegesítő a hangja ahogy beszél. Totál robot az egész.

Illetve a Google térképében benne van a helyi tömegközlekedés is. -
HoppMaster
aktív tag
-
nord_
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Az a baj, amire már többször fény derült. Időközönként hajlamos elveszíteni a GPS-jelet; évek alatt sem képesek a késést kiküszöbölni, de legalább kaptunk helyette reklámokat... Egy darabig tényleg ők voltak a legjobbak, de az előny tudatában elkényelmesedtek... pont mint az iGO.
Észre sem veszik, hogy a konkurencia apránként utolérte őket... sőt... -
Jano_023
őstag
Hali. Hogy tudom csekkolni hogy a készülékem esim képes-e? Iphone 11 pro maxrol van szó. Köszönöm.
-
Rdinhoo
csendes tag
Sziasztok, hazaertem videki turarol,es az itthonk wifire azt irja ki az iphone12es hogy gyenge biztonsagos.Eddig semmi ilyen gondom nem volt.Baratnom telefonjan pedig eros a wifi jel.2hetes telefonrol van szo...mar reseteltem a halozati beallitast is.Mi lehet a gond?illetve most nezem,nem a jelre irja hogy gyenge hanem a biztonsagra
de eddig ezt sem irta ki.mit allitsak ,h biztonsagos legyen?koszonom -
Gaben92
őstag
válasz
Jaded
üzenetére
Én se vettem volna plusz eszközt csak emiatt. Docker alatti HA amúgy elég macerás, szóval ne sajnáld. Ha nem tudna a NAS-om virtualizálni akkor tuti Homebridge lett volna a vége. Azt kb minden NAS-on lehet futtatni. Én is csak amiatt mentem HA felé mert egyszerűbben és flexibilisebben lehet integrálni az eszközöket aztán kitolni mindent HomeKit-re. Havonta egyszer ránézek, hogy van-e valami frissítés de kb pont ennyi nálam a HA.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lugosi
üzenetére
A lényeg az lenne, h bárki meg tudja nyitni.
Most feltettem a CopyTrans HEIC for Windows-t,
így legalább a sima képnézegető is megnyitja, legalább. Plusz ha akarok előhívni belőle esetleg, akkor nem sokat érek a heic formátummal.
hiába jobb.. -
Gaben92
őstag
válasz
Jaded
üzenetére
Mármint Home Assistantban? Én ignoráltam teljesen ott. Mondjuk nálam HA csak a hattérben fut, kizárólag arra használom, hogy kitolja a cuccokat HomeKit-nek. Fűtést nem kell vezérelnem, minden mással meg elboldogul a HomeKit is. Gyakorlatilag elég lenne egy Homebridge is arra amire nekem kell, de a HA kényelmesebb, a NAS meg bőven bírja a virtualizációt. Ha transzkódolnia is kellene párhuzamosan akkor lehetnének bajok, de Infuse Pro mellett ilyen dolgok nem fenyegetnek.

-
válasz
Spitya
üzenetére
Éppen ezért jó neked az a konstrukció, amiben nem kell megvenned sok pénzért egy appot, hanem csak a havi használatot fizeted ki. Ha nem válik be, nagyon kevés pénzbe került.
Egyébként valóban lehetséges, hogy valami gond van a gps-szel. Szerviz előtt először én egy force restartot és ha az sem oldja meg, egy restore-t megpróbálnék.
-
w.miki
veterán
Gmail fiókba hogyan lehet feltölteni a névjegyeket?
Iphone SE-nek hozzáadtuk a fiókok közé a google fiókot, de a névjegyek nem töltődtek fel bele.
Mit kell még csinálni hozzá, hogy feltöltse? -
Gaben92
őstag
válasz
Jaded
üzenetére
Az enyémnek meg elvileg nem.

NAS-on fut egy Home Assistant OS (VM, nem Docker) ami BRAVIATV-vel van integrálva, customization.yaml kicsit meg van birizgálva, hogy jól működjenek a források, és HomeKit Bridge-el accessory modeban ki van tolva a cucc HomeKit-nek. Soundbar ugyanígy, hogy azon is tudjak HDMI Source-t valasztani.
-
herdsman12
őstag
válasz
Spitya
üzenetére
Megnézhetnéd a gyári Iránytű alkalmazást, hogy indítás után azonnal mutatja a pontos koordinátákat szabadban és lakásban is?
Extra csapadékos felhők alatt lehet bizonytalan a helyzetmeghatározás, felőlünk most húzott el egy ilyen zóna és azonnal pontos adatokat mutat (6+, SE 2020).
Amennyiben az iránytű beállítások rendben, de nem működik pontosan, akkor hardver hibát gondolok. -
tboldi
nagyúr
válasz
silvergod
üzenetére
Igen, kell az MFI, különben kiírja a telefon, hogy nem támogatott kiegészítő.
Az alis kábelekkel sincs gond, ha a bejáratott márkákból választasz (Ugreen, Baseus, Blitzwolf, stb.).De ezzel a Ravpowerrel sem nyúlsz mellé.
szerk.: Én amúgy a Lidl-ben vettem mostanában több kábelt is, azok is MFI-sek, hibátlanul működnek.

-
silvergod
őstag
lightning kábelt ilyet használ valaki esetleg?
[Ravpower kábel] mert ez most elég jó árban van ,ráadásul 2db.
MFI -t nem látni,de megnéztem és megfelel neki..
mert azt irták hogy az olcsó ali-s kábelekkel felesleges vesződni mert vagy nem támogatja vagy a minősége gyenge...
tényleg csak MFI-s kábelekkel érdemes használni? -
Spitya
csendes tag
-
Gaben92
őstag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Fordítva.
Settings/Shortcuts/Allow shortcuts to access location.
Ha az le van lőve akkor nem tudja használni a GPS-t.
-
válasz
Spitya
üzenetére
A felhő az azt jelenti, hogy korábban már az apple id-hez lett adva, és letölti az app store-ból a legfrissebb változatot. Teljesen tiszta lappal töltöd le.
Van több ingyenes navigáció, például gyárilag fent van az apple Térképek is ami újabban már elég jó.
A párszáz forintos havidíjas navit nem tartom drágának, annak idején amikor az apple megnyitotta a külső fejlesztők előtt a GPS hozzáférést és kijöttek a navigációs appok (2009?) emlékeim szerint valamivel 20 ezer Ft alatt fizettem a Navigon Europe-ért, amit évekig használtam. A 350 ft-os havidíjú navis app ettől sokkal olcsóbb azért. -
Gaben92
őstag
válasz
üzenetére
Az addig oké de az, hogy az érkezés és indulás nem fut automatikusan elég furán hangzik, na meg nincs is értelme.
Nálam be van kapcsolva, hogy ha hazaérek kapcsolja be a TV-t, illetve ha elmegyek akkor kapcsolja le az összes lámpát és a TV-t is és simán megy gond nélkül hónapok óta.
Mikor indítom az autót a telefon automatán kapcsolódik és futtatja a hangerőt maxra automatizálást mindig. Kapok is értesítést róla minden alkalommal mert letiltani nem lehet.
Szóval kicsit fura nekem ez a dolog...

mr.tamasbiro: Shortcutsnak van engedélyezve location service? Szerintem simán kellene működnie a dolognak, nálam legalábbis megy gond nélkül minden ami a képen van.
-
SharpSA
veterán
válasz
Spitya
üzenetére
Nálam a Waze teljesen jól működik, de a Sygic-te megvettem, mert jó navigáció és szerintem kedvező árú. Az hogy nem vagy hajlandó ennyit sem fizetni egy általad minden nap, vagy legalábbis sűrűn használt programért (miközben a kezedben van egy akár többszázezer forintos készülék), az téged jellemez, szerintem ennyit bőven megér. Elvárni azt másoktól, hogy neked ingyen legyen az, amire szükséged van... De akkor gondolom te is ugyanígy ingyen adod a munkád, szolgáltatásaidat másoknak... Ugye?
-
cotag
senior tag
Sziasztok.
Így 42 éves fejjel váltanék Androidról...
Lányaim rávettek🙂
A gondom azzal lenne, hogy eddig kettő Telenor sim kártyát használtam. Az egyiken csak mobilnet volt, a másikon pedig csak a hang hívás. Fő kártyának maradnia kell Telenorosnak, de a mobilnet miatt arra gondoltam azt cserélem Telekomos előfizetésre egy e- sim beiktatásával.
Mivel ugye e-simet csak a Telekom ad egyelőre...
(Telenor hipernet azért nem jó mert csak 10GB netet adna az én csomagomban, és nekem minimum 100GB kell)
Szeretnék venni egy iPhone 11 Pro max készüléket, és így használni ahogy fentebb leírtam. Laikus vagyok, és nagyon szépen kérem aki használ ilyen formában kettő sim kártyát, segítsen nekem.
Köszönöm előre is
-
törölt tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Személyes automatizálás engedélyezése vagy letiltása - Apple Támogatás
A következő automatizálások nem futhatnak automatikusan:
Érkezés
Indulás
Indulás előtt
Üzenet
Wi-Fi
Bluetooth -
-
balinlin
senior tag
-
Spitya
csendes tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
-
Spitya
csendes tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Mert egy hónapig ingyenes a tom-tom.
-
nord_
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem se mennek az automatizálások... mindegy, hogy mit állítok be, ha a háttérben kellene futnia, nem viszi végig...
-
nord_
veterán
válasz
Spitya
üzenetére
A felhőcske azt jelenti, hogy egyszer már letöltötted az alkalmazást.
Ha “tiszta lappal” szeretnél indulni, akkor az iCloud mentésből töröld ki a Waze-t.
Ha nem szeretnéd tovább a szenvedést, akkor meg felejtsd el ezt a romhalmazt. (Persze, amikor indult még jó volt, de amíg a többiek elindultak, ők parkolópályán pihengetnek.) -
Spitya
csendes tag
-
nord_
veterán
válasz
balinlin
üzenetére
Amit rendszeresen használok, az a TomTom és a Térképek. Esetleg nagyon néha Google Maps. Ezek egyike se hagyott cserben sose, nem tűnt el a GPS egyiknél se.
És ezek közül egyiknél se késik a jel a valós helyzethez képest, és egyik se tol a képembe reklámot. Csak a Waze csinálja ezeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hiába jobb..
Nem mintha az Apple tv-t tudnám onnan irányítani, nem is tudom minek van benne.

-secret-
Zsolt,72
burgatshow