- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz -secret- #235885 üzenetére
azé nem mindegy mert ha kártya pittyen még kel PIN-t ütni, AP-nél meg ugye nem.
A kérdés elvi mert ha raknék is rá kártya tartót a szig. meg jogsi lenne benne így a tárcát nem kellene hordani. KP-t minimálisat használok és mióta AP-t aktíváltam szinte csak azt használom.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
LaciNem
újonc
Csak én utálom ennyire a telefonos tokokat? Számomra úgy tűnik, hogy nem használom ki teljes mértékben a drága telefon kényelmét, ha mindenképp teszem. Tudom, hogy nem így védem, de ez csak egy dolog.
-
Slash20
tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam egy green 11 pro-val, és fóliával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni! Teljes felületűt szeretnék rá, az iglass pro-t néztem így elsőre, viszont tartok tőle hogy a meglévő spigen ultra hybrid tok felnyomja a széleit és levegős lesz. Ilyen 3D fóliáknál előfordul hogy a széleken bántja a tok és felválik (persze ha jól van feltéve)? Köszönöm -
tboldi
nagyúr
válasz Uzmany #235890 üzenetére
Elég lesz a coconutBattery-t is.
De ha ragaszkodsz a 3utools-hoz, akkor vagy Bootcamp, vagy virtuális gép.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #235884 üzenetére
Miért?
-
bnorci71
addikt
nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek
12Mini 64Gb kéktenap azon gondolkodtam ha a bankkártyát az ember a gyári tokba rakja meg az apple pay is be van állítva a telefonon. érintésnél melyik fog menni?
Vagy a tok kifelé is le van árnyékolva?[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Rossi
addikt
válasz MasterMark #235880 üzenetére
Az a "Kreatív szűrők", azok megjegyzése be van kapcsolva.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
-
aujjobba
addikt
A regi SE-ben kicserelte az akkut az iStyle gyarira, az akcio kereteben.
Masfel ev alatt 85%-ra degradalodott ugy, hogy csak tartalek telefonnak volt tartva.
Mar siman megcsinalja, hogy elsore nem veszi fel a toltest csak kikapcsolva, vagy este 30%-rol reggelre kikapcsolasig merul.Az eredeti akksija 3 evig kitartott.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni fotózásnál az éjszakai módot, hogy sötétben alapbeállításnál vakuzzon, és ne 3 mp-ig exponáljon egy képet?
Munka során egy alkalommal kb. 20x veszem elő a telefont, hogy fényképezzek, minden alkalommal ki kell kapcsolni az éjszakai módot?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
Zozo0525
őstag
ez engem is érdekelne :-) ilyen akció
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Hegyirabló #235795 üzenetére
Örülök, hogy feldobtad ezt a témát, mert nemrég váltottam S10-ről iphone-ra és ahhoz egy galaxy watch active 2-m volt, amit úgy használtam, hogy az óra rezgett (aminek megrendeltem), ha jött valami, a telefon meg hangjelzést adott, tehát egyszerre. Pedig olvastam a használatit, és esküszöm ezt olvastam, hogy ha le van zárva a telefon, az óra jelez, ha fel van oldva, a telefon, de nem fogtam fel, most meg sehol nem találom. Most eltolom a vásárlást, bár amúgy sincs a kinézett darab még sehol készleten. Szóval elkezdtem kutakodni emiatt. A kérdés még mindig él, hogy telefonhívás esetén is vagy az óra jelez vagy a telefon vagy ott azért lehet mindkettő?
Amit találtam egyébként megoldást Neked: be lehet állítani, hogy a repülő mód a bt-t is kikapcsolja, ne csak a Wi-Fit. Illetve a csuklóérzékelés kikapcsolása esetén is el lehet érni, hogy megjöjjenek az értesítések, de akkor Pl fizetéshez mindig meg kell adni a jelkódot.
-
Reverting
őstag
válasz HardRic #235849 üzenetére
Van egy ilyenem ajandekba valakinek... fekete, 12 Pro!!! Na jo duzzogva egy sort elfogadok... viszont jonni kell erte... bp. remelem nem minosul hirdetesnek... ha az toroljetek legyszi...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
herdsman12
őstag
válasz Don.Corleone #235821 üzenetére
Most nézem, hogy mit írtál:
2200mAh illetve "P" jelöléssel 3650 mAh
Szerintem az a P jelölés a 6 S Plus akksija lehet, azt meg ne rendeld. -
MODERÁTOR
válasz Norbi27 #235861 üzenetére
Ezt nem lehet beállítani. Ha family sharingben van egy apple id, akkor amíg benne van, az alábbi a fizetési sorrend:
- ha van a saját id-jára feltöltve egyenleg, akkor az,
- ha van gift card-ja, akkor az,
- ha a fentiek nincsenek, akkor a család "szervező" státuszú tagjának kártyája.Mivel a fizetési mód apple id-hoz kötődik, ha kijelentkezik a családba bevitt apple id-ből és átjelentkezik a sajátjába, ott tud fizetni a saját kártyájával.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy családi megosztás nem baráti társaság vagy kollégák közösségére van azért.)
-
Norbi27
aktív tag
válasz MasterMark #235862 üzenetére
Én is erre gondolok
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Van egy Apple családi megosztásunk, én vagyok a szervező. Az én bankkártyám van beállítva, azzal tud fizetni mindenki. Kolleganőm szeretné saját bankkártyáját beregisztrálni, de nem engedi neki. Hol lehet azt beállítani, hogy minden családtag saját bankkártyát (is) használhasson?
-
joey04
titán
válasz CharlieDrop #235843 üzenetére
Szintén
-
-
TechN7ne
nagyúr
Nem mindenki alszik telefonnal és órában ,meg ha haza érek sokszór lerakom az asztalra a készüléket ,nem vagyok bele szerelmes.
5-7-8 éve még újdonság volt egy iPhone ,manapság nálam már nem kavar nagy vizet ,általános/átlagos használati eszköz lett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ILLDisPozed #235829 üzenetére
Nálam néhány méteres pontossággal működik. Szoktuk úgy megtalálni egymás kutyasétáltatás közben a korábbi Barátok, mostani Lokátor app segítségével, hogy azt a nézetet választjuk, hogy a "becélzott" személy felé mutasson észak stb. más helyett, és úgy megyünk oda. Olyan pontos pozíciót mutat, hogy egy parkon belül azt besaccoljuk hogy melyik padon ül a másik.
-
HardRic
addikt
Ha valakinek tetszik a 12-es széria szögletes formája, de csak ezért nem váltana, tudom ajánlani ezt a tokot:
[link]
Már úgy vártam, hogy megérkezzen 11 Pro-hoz, mint a messiást. Nincs mégegy ilyen csúszós, hülye fogású készülék szerintem. Ezzel a tokkal viszot nagyon jól meg lehet markolni, és kevésbé sóvárgok batátnőm minije után 😀 -
MODERÁTOR
Nekem is, meg a Watch is le van.
Úgyis észreveszem, ha valami rezeg a kezemen.20 éve a Prohardveren
-
Sungoo
addikt
A múltkor ki kellett kapcsolni a némítást, mert nem volt nálam óra. Egyszer elkezdett csörögni, én meg néztem körbe, ki nem vesz már fel ilyen sokáig. Aztán leesett, hogy én vagyok az...
-
tboldi
nagyúr
válasz TechN7ne #235844 üzenetére
Windows és Mac, de a 2-es nem a program nevében van, hanem "2 kattintásból".
-
Noxy
veterán
válasz TechN7ne #235841 üzenetére
Nem tudjátok ez miért van ,
Mert nem .m4r formátumú. [kép]
Garage Band-t meg el kell felejteni csengőhangokhoz.
Syncios 2 kattintásból megcsinálja bármilyen zenéből.
Semmi hókusz pókusz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok
Nagyon régóta a Garage Band al kreáltam a csengőhangot ,ezzel a módszerrel.
Manuálisan gépen ,iTunes on keresztül fel rakosgattam a zenét ,akkor engedte berakni az audio fájlokat ,most hogy AppleMusic ot használok előfizetve ,hiába rakom a könyvtárba az adott lemezt majd letöltöm a telefonra ,nem engedi beilleszteni ,ki vannak sötétedve:
[kép]Nem tudjátok ez miért van , ha gyakorlatilag már fizikailag is rajta van a készüléken a zene és meg is találja őket?
-
herdsman12
őstag
válasz Don.Corleone #235824 üzenetére
Nem tudom mit néztél magadnak, de azért a nagy csodákban ne bízzál.
X méretű akksiba nem tudnak +50% kapacitást bele gyömöszölni. -
bnorci71
addikt
válasz Eliott #235836 üzenetére
Na ez jó kérdés én is most nézegetem a tokokat és nekem is ezek maradtak
Pitaka Air > kicsit már sokallom az árát bár a 0,65mm vékonysága tetszik
Pitaka MagEZ > ez tűnik befutónak
harmadiknak pedig
A Nillkin Synthetic fiber Series ez ha jól nézem szilikon oldal és a hátlapba van aramid merevítés árban a legjobbviszont nem egyszer esett már le a telefonom és a legjobban a MagEz védené meg vagy az Air amik teljesen aramid anyagból vannak
Na meg azért lesz rá 2év biztosítás is kötve
-
Norbi.
őstag
válasz Eliott #235836 üzenetére
Az Air vékonyabb, mint a MagEz nincs benne mágnes, autóstartóhoz pl.
A Mobilfoxos tok meg pont a Pitaka ellentéte, jóval vastagabb, bumszlibb. Mondjuk, pont nem adnék érte pénzt, gagyi az egész, csak jó a csomagolása és a marketingje, ezért a tinik imádják. Ugyan azt megkapod kínából 1000ft-ért, csak mobilfox logó helyett más névvel.
[ Szerkesztve ]
-
Eliott
tag
Három tokra szűkítettem le a listát. Melyik ajánlott és miért? 12 mini.
Pitaka MagEZ
Pitaka Air
Mobilfox Full-Shock 2.0Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz CharlieDrop #235832 üzenetére
Nekem messziről mutat pontot, majd ahogy kezdek ránagyítani jelenik meg ez a kör. Köszönöm hogy megnézted!
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
CharlieDrop
veterán
válasz ILLDisPozed #235829 üzenetére
megnéztem, bent ülök, még a leparkolt autót is jól mutatja, ok kicsit beljebb az utcáról, de én majdnem méterre pontosan jó helyen ülök. Csak rá kellett nagyítani
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
ILLDisPozed
aktív tag
Ezt a mocskot.. Ios 14 óta képtelen bemérni normálisan, kint/bent, wifi/mobilnet, i8/i11 mindegy.. Egyszerűen használhatatlan így a Térkép app ha egy megállót keresek vagy egy kicsi utcát. Ez a bazi nagy kör még mozog is hogy jobb legyen össze-vissza ha csak állok is
Ti tapasztaltátok ezt?
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Noxy
veterán
válasz adamssss #235825 üzenetére
jelkodot megadtam neki amit elfelejtettem.
Van. [link]
Google: iphone elfelejtett jelkód
Ha már a jelkód nem is, legalább a Goo.. jusson eszedbe.
Az aláírásod tökéletesen passzol ide.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sziasztok!
sos segitseg kellene. Adott egy iphone se 2nd gen, amit el kezdtem telepiteni de abbahagytam. Ugyanakkor a jelkodot megadtam neki amit elfelejtettem. Valhogy restore-olni kellene a telefont csak nem tudom hogy. Remelem van ra mod. Az nem gond ha minden elveszik a telorol.
koszonom elore is.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz herdsman12 #235823 üzenetére
Köszi a gyors infókat! Engem meglepett, mert azért nagy az ugrás, de ha működik és strapabíró, akkor megér egy próbát. Sajnos a gyári, istyle üzletben cserélt 1,5 évet bír és 85%. Ahogy néztem lehet oroszországból is rendelni, talán akkor gyorsabban megérkezik.
-
herdsman12
őstag
Kicsit visszább, pont tegnap írtam róla.
Az eredeti 2915 mAh-s helyett 3200 körülit vettem, most 34x nap / 242 ciklus alatt, 100%-os állapotban van.
A 3uTools szerint még nem csökkent gyári kapacitásúra.
Nem vágom mi ebben a trükk, de eddig panaszt nem olvastam itt a NOHON akksikra.[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Pont napokban volt téma itt vagy az iPhone 12 Mini topicban hogy megvannak elégedve vele.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Esedékes lenne egy 6S készülékben akksi csere és szemezgetek a Nohon gyártmányokkal, viszont ahogy nézem, van 2200mAh illetve "P" jelöléssel 3650 mAh teljesítményű. Valakinek van tapasztalata ezekről a bivaly akksikról, mennyire érdemes/ajánlott a vétele?
-
sid87
senior tag
Nagyon kelendők a 12 Pro Max-ok (vagy csak kicsi a készlet?), mert most terveznék beruházni egyre, de semmilyen színben sincs istyle-ban raktáron.
Addig is, sokat olvasgattam itt, sosem volt még almás telefonom, Androidról jövök.
Pár jótanácsot kaphatnék, ha van ilyen, hogy miket érdemes venni hozzá, appot, beállítást ejteni?
Ezeket venném hozzá egyelőre:
Jack átalakító
Pitaka MagEZ tok
Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit"
Apple 20 wattos USB-C hálózati adapterKöszi!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
aujjobba
addikt
válasz HoldfenyLuna #235809 üzenetére
‘értesítés azért megy a telefonra is, csak ott egyből az értesítési központba kerül és nem jelez külön’ - így igen.
A telefonhívás dolgot most nem tudom kipróbálni, az viszont biztos, hogy az óra csörög, fel is tudom venni a hívást és le is tudom folytatni. FaceTime hívást akkor is, ha a telefon nincs a közelében vagy akár ki van kapcsolva, ahhoz csak net kell, a telefon nem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz HoldfenyLuna #235817 üzenetére
Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy akkor jelent meg a hívásfogadás-képernyő-bug, bár lehet. Nekem úgy rémlik, hogy attól független volt.
Minden update-tel várom, hogy javítsák, telepítés után egy ideig mindig azt is látom és mondom magamnak, hogy jó, végre megcsinálták, aztán eltelik egy kis idő és látom, hogy a bug nem vész el, csak pihen. -
MODERÁTOR
válasz HoldfenyLuna #235809 üzenetére
"létezik, hogy ez a hol csúszkát dob be a telefon, ha jön hívás, hol zöld gomb mindegy, hogy le van e zárva vagy sem mizéria"
Bug, rendszeresen felmerül a topikban.
-
törölt tag
Sziasztok. Adott egy független iPhone 12 pro, Vodafone Infinity 5G csomag, lefedett helyen vagyok és nincs 5G. Telekom kártyával működik az 5G. Vodafone ügyfélszolgálat szerint minden ok és mégsem megy. Mi lehet a hiba? 5Gbe beállítás és több adat 5G is engedélyézve van. Van Vodafone 5G tapasztalata másnak 12 pro-val?
[ Szerkesztve ]
-
aron1994
csendes tag
Nem lehet valahogy azt megoldani, hogy az ébresztő spotify-rol nyomja a zenét? Droidon volt ilyen opció, de itt nem találom.
-
babszon
csendes tag
Sziasztok!
Egy misztikus problémával fordulnék hozzátok, hátha találkozott már vele valaki
Androidos telefonról lett költöztetve az Iphone 11 pro max. Sms-ek telefonszámok, stb.
Na most a probléma a következő:
Az iphone-on az összes régi sms-t minden ki-bekapcsoláskor frissíti. Tehát mindig az 5 évvel ezelőtti sms-ek lesznek elől és legalul az újabbak.Certified HPE Engineer - MASE - Certified DELL PowerStore - Unity Engineer - Vmware VCP-DCV 2023 - Nutanix NCP-MCI
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Egy kis érdekesség, hátha más is találkozott ezzel:
Alváskövetésre az AutoSleep appot használom és ma tűnt fel, hogy méri az alvás közbeni környezeti zajokat. Meglepett, mert nálam alapból ki van kapcsolva az órán (apple watch) a dolog, mivel jobban merült. Most is megnéztem és jelenleg is kikapcsolt állapotban van, viszont a Healt app-ban meg gyakorlatilag december 27 óta folyamatosan mér az óra.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz aujjobba #235796 üzenetére
Belekérdeznék: akkor ha az óra rajtam van, akkor minden értesítés odaérkezik (kivéve ha telefon fel van oldva, meg mondjuk edzés van és be van állítva, hogy akkor ne értesítsen)? Vagy értesítés azért megy a telefonra is, csak ott egyből az értesítési központba kerül és nem jelez külön? Ha hívás érkezik, akkor a telefon azért kicseng? Vagy csak az óra fog csengeni? valahol olvastam ezeket a netes felhasználói kézikönyvbe, de most az istenért sem találom. Fontos lenne, mert akkor lehet, hogy Garmin felé kacsingatnék inkább.
Más: létezik, hogy ez a hol csúszkát dob be a telefon, ha jön hívás, hol zöld gomb mindegy, hogy le van e zárva vagy sem mizéria csak akkor van, ha a teljes képernyős hívás van beállítva. Mintha mióta azt állítottam volna be, hogy buborék legyen, ha bejön a hívás feloldott kijelzőnél, azóta mintha rendesen működne.
Ha hívok valakit, be lehet állítani, hogy a képe ne ilyen blur effektusos legyen, hanem rendesen lássam? Azt sikerült elérni, hogy ez működjön ha engem hívnak...
-
veterán
válasz sid87 #235800 üzenetére
Nekem a Jézuska hozott egy MagSafe DUO-t és imádom. Nagyon praktikus és kényelmes.
Ha jól tudom csak azzal tudod kihasználni a tényleges gyors töltést minden más esetben lassú lesz, mivel nem érzékeli a mágnest benne.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
Aaron14
őstag
[Ennél] a videónál villog a telefonom (iPhone 12) kijelzője. Ez mitől van?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest