- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Hatalmas hiba van az ios15-ben. Az üzenetekből mentett képek egyszerűen eltűnhetnek a telefonról. Nálam eddig 2x jelentkezett a probléma, de külföldön is irogatják. Azt hittem én vagyok a hülye, hogy véletlenül kitörölhettem. A megoldás tartsd meg egyenlőre a beszélgetéseket vagy lementés után manuálisan kell nyomni egy mentést. Javítás hamarosan. Aki teheti, még kerülje az IOS 15öt. A hiba a 15.1 bétában is fennáll. Forrás: [link]
-
törölt tag
válasz
nrg.960 #250201 üzenetére
Azért lehet hallani. Apple CarPlay vezetéken működik lossless és egy jobb hangrendszeren igen komoly a minőségbeli különbség. Amúgy a dolby atmost és splital audiot viszont a Sony füllesek vezeték nélkül is tudják. Érdemes azt is megnézned. Média Markt elég sok típus ki van rakva. Érdemes rákeresni tesztekre, hogy melyik mit támogat. Vannak néha meglepetések.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
thomson7575 #249492 üzenetére
Ez a hiba nálam is volt frissítés után. Utána felraktam tiszta visszaállítással a 15-öt és megszűnt. Főverziót illik mindig tiszta lappal kezdeni és nem frissíteni, pláne OTA.
-
törölt tag
válasz
mtomi95 #248529 üzenetére
Holnap fejlesztői profillal le lehet majd tölteni a kiadásra szánt IOS 15öt (RC) verziót. Ha nincs benne hiba akkor néhány nap múlva mindenki megkapja, ha van, akkor jöhet akár újabb RC is és utána publikus kiadás. Mivel most jött a 14.8, valószínű nem egy RC várható csak.
A másik, hogy az Apple is vált, lehet IOS 14en is maradni a jövőben, de az csak a biztonsági frissitéseket kapja meg egy évig még. Mellette az új fejlesztések az IOS 15ben jönnek majd folyamatosan. Utána az IOS 16 megjelenésekor pedig az IOS 15 lesz a csak biztonsági frissített verzió. Az IOS 14 pedig nem lesz többet frissítve semmilyen formában.
-
törölt tag
válasz
burgatshow #247998 üzenetére
Nem foglalkozom vele. Bezzeg, ha a Telekomosban nem lenne, minden nap írna vki a témában. Ettől függetlenül gyakorlatilag jön a második 5G-s iPhone széria és nincs támogatva az egyik olyan szolgáltató által, aki amúgy hivatalosan árusítja. Közel egy év alatt meg lehetett volna oldani a problémát.
-
törölt tag
Sajnos béta 8 sincs 5G kapcsoló Telenor alatt.
Nem tudom mi tart eddig, mikor az iPhone-ban sem Intel modem van már. Ezek szerint az IOS 15-tel sem kapjuk meg az 5G lehetőséget kihasználni. A Samsungoknagy része mar megkapta bezzeg a frissítést.
-
törölt tag
IOS 15 béta 8 Telenor 5G kapcsoló? Szép álom csak?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #245926 üzenetére
Felrakom, ha megy vele a Telenor 5G. Addig nem töltenék időt vele. Tegnap rektam fel a 14.7 GM-et, most nem telefonoznék, csak ha van értelme.
-
törölt tag
Mivel a Telenor topicban nem kaptam választ…. IOS 15 béta 3ba bekerült végre Telenor esetén az 5G kapcsoló iPhone 12/pro?
-
törölt tag
válasz
alexhorvath #244747 üzenetére
Nem véletlen. Az Apple kicseréli egy újra a készüléket ebben az estben vagy Hollandiába kerül az Apple központi szervizbe. Onnan is gyári új állapotba jön vissza. Ilyen maszek szervíz nincs az Apple esetén, vagy azonnali garancia vesztés az ódiuma.
-
törölt tag
Aki feltakta az ios 14.7 beta 3at, nézzem nekem legyenszíves egy Telenor szolgáltatói verzió számot (carrier bundle). Köszi.
-
törölt tag
Nálam is megjött mindkét lossless opció és végre nem korlátozza, amennyiben mobilhálózaton akarom hi-res (master) minőségben streamelni a zenéket. Egy csomó anyag megvan már lossless és pl a régebbi zenék akar hi-res is. Lehet most kell venni egy külső dac-ot és egy vezetékes jó minőségű fejhallgatót . A dolby atmos nem tudom számít-e, mennyire jó dolog.
-
törölt tag
válasz
magellan2600 #244034 üzenetére
A telefonról közvetlen sehogy, de weben belépsz az iCloud fiókba és a névjegyzéket le tudod menteni Outlook kompatibilis formátumba, azt meg be tudja olvasni egy memória kártyáról az androidos telefon névjegyzéke és utána mehet fel a Google névjegyzék szinkronba. U.I.: iCloud jelszó nélkül sehogyan.
-
törölt tag
válasz
Karcub #243825 üzenetére
Ha az elmúlt időben pl naponta többször aktiváltad az iMessage, akkor extrém esetben akar 2-3 hétig sem fogod újra tudni aktiválni. (Apple baromsága) Én is jártam már így. Egy kártyacsere segíthet a dolgon, de nem minden esetben. Ideiglenesen az Apple id be tudod állítani iMessage és FaceTime alá, de úgy az e-mail címed lesz, amit látnak csak.
-
törölt tag
IOS 14.6 béta 3 kint. Közel az RC, mert ez már a végű verzió.
-
törölt tag
Szokásos kérdésem: IOS 14.6 béta 2 alatt mi a Telenor Carrier Bundle? Ugrott 46-ról?
-
törölt tag
válasz
bigdady #242242 üzenetére
Sajnos egyik cég sem jó, ha nem konkrétan nagyobb városban vagyunk. Magyar szokás szerint spórolós volt a hálózat kiépítése, hogy minél olcsóbb legyen és most, hogy szinte minden mobil legalább 4G-t tud, így csomó helyen ezért gyenge az egész rendszer. Telekom pl Budakeszi fele és meg több helyen gyenge, mint a Telenor. A Vodafone meg szó szerint a használhatatlan kategória vidéken.
-
törölt tag
válasz
bigdady #242240 üzenetére
Vodafone sem ad esimet és mégis van náluk iPhone 5G. A Telenor Törökbálint és környékén már szolgáltat 5G is. Budaörs és környékén a legjobb mobilnet minőséget változatlan a Telenor nyújtja 4G alapon (170 megabit alatt még nem mértem minőségi hardveren). Egyenlőre a Telenor féle 5G mobilnet nem támogatott Apple vonalon, ezért érdekes a carrier bundle, ha ugrik, lehet tesztelni vajon benne van-e a konfiguráció.
-
törölt tag
IOS 14.6 béta alatt néztek nekem egy Telenor carrier bundle verziót? Köszi.
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #241231 üzenetére
Windows alatt ez kb ilyen lesz. Mac alatt integrált iCloud (üzenetek, fotók, névjegyzék, FaceTime, stb) van és az alapból kezeli gyorsan, mindenféle plugin nélkül. Amikor a Windowsos laptopom cserére érett, akkor váltottam mac-re és nem bántam meg. Hamar bele lehet rázódni és még az iPhone hívásokat is tudod vele kezelni.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #241228 üzenetére
Volt benne bug rendesen, talán ez a hetes már jó lesz. Még beta 6 alatt is voltak hibák, dual SIM 5G, CarPlay, hálózat kezelés, stb. Valószínű az IOS 15ig ez lesz az utolsó nagyobb frissítés.
-
törölt tag
válasz
aujjobba #238450 üzenetére
De a 700as nem lesz több, nyilván ahol 3500/3600 van, ott nálam is 500-800 körül tud sebességben. A 700as 5G lényege nem a nagy sebesség növekmény, hanem alacsony ping mellett sokkal több készüléket ki tud szolgálni a hálózat. Amúgy a frissítés a Telekom 2100as hálózatot is engedélyezi 5G esetén, pl Dél-Buda, ami szintén nem ment eddig iPhone-nal.
-
törölt tag
Nagyon jó a mai nap. Tegnap felraktam este az IOS 14.5 bétát és működik a Vodafone 700as 5G. (14.4-gyel nem ment még) A ping átlag 12-13, a sebesség olyan 35-50 megabit, de ez bőven elég mindenre mobilon.
-
törölt tag
válasz
Tamás34 #238220 üzenetére
Icentre Allee nekem soha nem volt gondom. Ettől függetlenül inkább ez szoftveres bug lehet. Telenor néha amúgy is érdekes dolgokat tud az iPhone-nal művelni. Lehetséges, hogy olyan helyen vagy, ahol gyenge a GPS jel (házak árnyékolják) és ezért van ez a jelenség. Az iránytű és társai mind a GPS alapján működnek.
-
törölt tag
Aki bétázik, nézzen nekem egy Telekom és egy Vodafone carrier bundle számot, köszi.
-
törölt tag
Egy Vodafone carrier bundle számot nézzetek meg nekem az új béta alatt, köszi. (Beállítások/általános/info)
-
törölt tag
IOS 14.5 béta legnagyobb újdonsága: 5G dual SIM támogatás iPhone 12/pro-n.
-
törölt tag
válasz
anderledani #237629 üzenetére
Hibás widgetek jellemzően. A legzavarobb a News+ widget, ami nálunk ugye egy nem létező szolgáltatás. Az időnként magától vissza is rakja magát törlés után.
-
törölt tag
válasz
telefonmágus #236862 üzenetére
Jóban vagy a kínaiakkal?
-
törölt tag
Találkoztatok már iMessage újra aktíválás hibával? Nem tudom újra aktiválni lassan 48 órája a számom, csak az e-mail címmel engedi. Előtte ment rendesen az előfizetéses kártyámmal gond nélkül. Apple és a Vodafone is széttárja a kezét. Valami ötlet? (Ilyen reset, stb mind ki lett próbálva)
ui. Apple volt a ludas, már működik egy negyed órája újra.
-
törölt tag
Kijött nemrég az új ios 14.4 beta 2. Aki Vodafone-os és bétázik nézze meg légyszíves az infokban, hogy ugrott -e a Vodafone szolgáltató 45-ről? Köszi. 700Mhz 5G miatt lenne érdekes.
-
törölt tag
Bárki tudja Bp és Pest megye használni iPhone 12/pro-val a Vodafone 5G hálózatot? Siófokon működik nálam, de sehol máshol nem.
-
törölt tag
Sziasztok. Adott egy független iPhone 12 pro, Vodafone Infinity 5G csomag, lefedett helyen vagyok és nincs 5G. Telekom kártyával működik az 5G. Vodafone ügyfélszolgálat szerint minden ok és mégsem megy. Mi lehet a hiba? 5Gbe beállítás és több adat 5G is engedélyézve van. Van Vodafone 5G tapasztalata másnak 12 pro-val?
-
törölt tag
iMessage aktiválás nem működik? Újra raktam a telefonom és Telekom alatt nem lehet aktiválni újra.
-
törölt tag
Használ valaki iPhone 12/12 pro Vodafone 5G-vel? Mi a jó apn? 5g.vodafone.net?
-
törölt tag
IOS 14.3 közvetlen letöltési linkek, ezekhez nem kell dev profile sem:
[link] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233931 üzenetére
Valószinű az 5G be, de nekem a kocsiban van töltő és az irodában is, szóval nem lényeges számomra. Egyébként meg sok helyen amúgy sincs még 5G. Én 5G be használom, ha már megvettem a 12 pro.
Amúgy bétázok is és 14.3 alatt sokat javult az üzemidő, de ebben benne lehet, hogy kezd beállni az akkumlátor is. -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233905 üzenetére
5G be mindig használja, ha van 5G lehetőség. Auto módban csak akkor, ha nagy adatforgalmat generálsz, pl youtube 4k és akkor felvált 5G-re. 5G be esetén ki tudod választani a jobb minőségű Facetime is.
-
törölt tag
IOS 14.3 tölthető béta profillal
Telenor VOLTE akkor élesben is.
Ha még nincs dev profilod: [link]
-
törölt tag
IOS 14.3 beta 3 alatt hivatalosan megy a Telenor VOLTE. A rendszer most kapcsolta be nekem magától és eltűnt a buta híváscsengés hang is VOLTE alatt, ami előtte volt. A carrier bundle 45 és választó kapcsoló sem írja ki, hogy nem támogatott a hálózat. Ezek alapján valószínű az 5G is menni fog, ha végre elindul.
-
törölt tag
Ma tesztelni kellett egy Telenor simet és meglepődve tapasztaltam, hogy a VOLTE még mindig nem hivatalos és pl. az 5G hálózatot még elvben sem lehet velük használni, mert Telenor sim használata közben eltűnik az 5G választás lehetősége is. Vodafone/Telekom megvan az 5g opció. Mindez Iphone 12 pro és ios 14.2.
-
törölt tag
válasz
telefonmágus #231866 üzenetére
Ezt a Samsung rajzolta? Teljesen szükségtelen ez az irány. Nincs semmi gyakorlati haszna. Pici akkumulátor, a kijelző közepén látni a hajlítási csíkot, gyengébb kamera megoldások, a kijelző védelme nem megoldott rendesen. Ennek talán egyedül a fold-ban van értelme, egy kis Nokia 9110 utánérzés. iPhone 11 pro max után most sima 12 pro vettem, nagyon kellemes használni és nem vállalhatatlan a kisebb kijelző. Akinek nagy a max, veszi ezt a méretet, de ez a hajlítható design értelmetlen. Ez a hajlítás egyedül a Motorola razr 5g néz ki nagyon jól, de azt legközelebb olaszban kapni. [link]
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #231443 üzenetére
Így van. Én is Telekom vettem és ahol van 5g ott jól is működik(180-650), nem mint Vodafone a 75 megás 5g-vel.
-
törölt tag
válasz
Birki #231434 üzenetére
Telecom Italia tudtommal (TIM). Náluk a havi opciós csomagok kérhetők hűség és előfizetés nélkül. Személyesen lehet venni esim is. Adnak egy ilyen lekaparható kártyát és azt tudod otthon aktiválni, de csak személyesen lehet intézni és illik hozzá olaszul tudni és kell olasz adószám (neten ki lehet generálni).
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Boom21 #231217 üzenetére
Telenor alatt dual sim nélkül is rendszeres a hívás szakadás iPhone. A céges számom meg Vodafone, ott csak állandóan kikapcsoltat jelez a telefon
, hiába van hívástartás és várakoztatás aktiválva. Telekom alatt viszont minden jól működik, még az 5g hanghívások is, ha van 5g térerő (iPhone 12 pro). Észrevettem, hogy nem vált le már 4G-re vissza.
-
törölt tag
Valaki kapott már előrendelésből pro modellt? Akár Telekom, akár icentre vagy istyle? Elsősorban gold és az új kék szín érdekelne.
-
törölt tag
válasz
telefonmágus #229275 üzenetére
Nem tudom, én hosszabbítok, kék 256 pro-t szeretnék. Ha nem kapom meg akkor megveszem szombaton cash icentre és megy le az XXI csomag kártyásba, mert akkor nem tartom meg az előfizetést vagy atviszem telekom dominó és megy be korlátlan dominó net csomagba. Egy valószínű hátrány van, hogy a Telenoros iPhone-ok eddig mind függők voltak. Idén nem tudom milyenek lesznek. Utána pedig van egy eladó zöld 256os 11 pro maxem, magánszemély vásárlás, icentre, így két év garis. Első nap vettem meg tavaly is, hibátlan.
-
törölt tag
Aki Telenor rendelt elő, kapott már vki hívást tőlük? Első nap leadtam, de semmi reakció.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #229034 üzenetére
A felbontás alapján az fullhd
-
törölt tag
Mai új pletyka: amennyiben dual SIM lesz használva az új iPhone 12, nem fog menni az 5g, csak single SIM módban. Egyre több a negatív dolog, se 2k kijelző, megint nincs két modem a telefonban, foghíjas 5g Európában, ráadásul a pro és a max se egyforma már, burkolt áremelés a több mint 400 forinton átváltott árfolyam és tartozékok hiánya miatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ránéztem, a 18 wattos iPhone töltőfej 11 pro max gyári) közel 18e Ft. Mennyit is emeltek így az áron??? Tavaly 499e volt a 256os pro max, most 523+18 a töltő, mert ugye anélkül nehéz tölteni normálisan. Ez így 541eFt, szép.... A magsafe meg 33eFt. Mi ez, ha nem áremelés?
-
törölt tag
válasz
burgatshow #227856 üzenetére
Egyenlőre nem úgy néz ki. Az Apple tv azt írja ki, hogy ebben a régióban nem elérhető a stream (magyar) régiós beállításnál. Szóval Apple tv is marad a YouTube stream.
Az Apple frissítette a tv appot, de az nem jött ki a magyar régióban, ezért blokkolja a 4K streamet. -
törölt tag
válasz
aujjobba #226182 üzenetére
A Safari jelen állás szerint nem támogatja a 4K videókat. Elviekben kizárólag Big Sure béta alatt megy a 4K, de lehet csak addig, amíg a Google a véglegesben le nem tiltja, mint tette a tvos és az ios 14 megjelenése után. YouTube app mindegyiken max 1080p engedi. Gondolom így próbál erőszakosan android vonalra terelni mindenkit.
4K Mac alatt változatlan, Chrome, Edge, Firefox, Opera, stb működik csak. A linkelt videó egy referencia videó, ezeket engedélyezi csak amolyan demonak. -
törölt tag
válasz
burgatshow #226064 üzenetére
Pl Apple CarPlay-t használ a kocsiban. Naponta többször le fel van huzigálva róla a telefon, kb 3 havonta kell cserélni a kábelt, elkezd szétválni a csatlakozónál a burkolata.
-
-
törölt tag
Bármelyik béta profillal tölthető OTA az IOS 13.5 gm. IPad és TVOS is kint van.
-
törölt tag
Kis off: Gmail app ma reggel óta sötét módban indul
-
törölt tag
Sikerült ma tesztelni. Az összes új iPhone függő a Telenornál, a sima 11 és a pro is. Így az esim miatt felejtős a dual SIM.
-
törölt tag
Vett vki 11 pro Telenor?
-
törölt tag
Telenor is függetlenül adja már az új iPhone-okat? Egyik kollegám venne és szeretne dualsim használni. Telekom - Telenor párosban.
-
törölt tag
Este sikerült vennem icentre egy zöld 256os pro max-ot.
Másik üzletben valószínű hiteles ügyfél nem kapta meg rá a hitelt, így pont amikor mentem, hoztak át pár darabot a többi üzletből. Nagyon jófej volt mindenki. Ezúton is köszi az ICentre Allee csapatnak👍. Amúgy esély nélkül mentem be érdeklődni, hogy lesz első nap belőle...
-
törölt tag
Idén csak direkt az Apple Store van előrendelés? Egyik szolgáltató honlapján sincs lehetőség, legalábbis én nem találtam. Valakinek van már tapasztalata Apple Store előrendeléssel? Vennék egy max pro, de eddig mindig szolgáltató vettem dominóval pl. Ez lenne az első, hogy ott nem tudom így berendelni.
-
törölt tag
Úgy látom véget is ért a Vodafone iPhone ios 13 volte. Ma reggel óta újra levált 3G-re. A kártyán pedig aktív a szolgáltatás. Lehet csak teszt volt. Nálatok sem megy
update: működik újra 😁 -
törölt tag
Tegnap kijött az első ios 13.1 béta, Telenor volte ebben sem működik sajnos, pedig a carrier bundle már 38as számú benne. Ebből is látszik, hogy egyre jobban a nevében világcég csak az ex Pannon. Telekom/Vodafone megy rendesen.
-
törölt tag
Telenor alatt is megy a VOLTE ios 13 béta 8 alatt? Valaki meg tudná nézni?
-
törölt tag
IOS 13 béta 8 alatt megy a Vodafone 4G hanghívás. Amennyiben már téma volt, akkor sorry.
-
törölt tag
Múltkor kértétek, hogy írjak az egy év és másfél hónapos készülék akksi magától felrobbant iPad pro fejleményeiben. Telekom lazán visszaküldte TMX által, hogy lejárt a garancia és ha gondolom fogadjak műszaki szakértőt. Apple felhívtam, ott egy vezetőhöz kapcsoltak aki kérte hogy adjam le feléjük a készüléket bevizsgálásra. Ez meg is történt pénteken még. Várom a fejleményeket.
-
törölt tag
Beírtam a szervizes topicba is, de ide többen jártok:
Egy éves és két hónapos IPad Pro 10.5ösöm éjszaka majdnem felrobbant. Egy hangos pukkanást hallottam, de azt hittem, hogy leesett csak valami. Reggel nézném a híreket, a kijelző össze-vissza van repedve, törve belülről, a ház meghajtott több helyen és az akkumulátor szétfeszítette a hazát. A készülék szobahőmérsékleten van egész nap, csak a gyári töltöje volt használva és az akkumulátor cella robbanáskor és előtte sem volt töltön. Szerencsére tűz, füst nem volt. Valószínű hogy az üvegfólia és a tok miatt nem lett nagyobb baj. Ma viszem be Telekomhoz vissza szavatossági igénnyel, egy év Apple gari pont lejárt. Van ebben valakinek tapasztalata, hogyan lehet cseréltetni? Javítás nélkül gyakorlatilag gazdasági totálkáros a készülék. -
törölt tag
válasz
szabogabor10 #197778 üzenetére
A megoldás a Síri bekapcsolása bármilyen nyelven előtte.
-
törölt tag
AppleCar play beüzemelése témában tud valaki segíteni? Ma hoztam el egy Hondát, amiben gyárilag benne van, de csak nem akar működni. Gyári kábel jó helyre van dugva és a menüben azt írja ki, hogy nem talál kompatibilis eszközt. A kocsi új, a telefon xs max ios 12.1.4, nincs iCloud sem bekapcsolva rajta.
-
törölt tag
Sziasztok! Nálatok lehet esim-re váltani fizikai SIM-ről? Cserélték az xs-em és ideiglenesen újra kellett fizikai SIM. Most a régi esim nem aktiválható, újat meg nem lehet kérni. Online felület csak annyit ír, hogy fizikai SIM és eltűnt az esim-re váltok menüpont. Nálatok is így van?
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #197510 üzenetére
Egy esim egyszer lehet aktiválni. Restore után új esim kell és erre szolgálna az esim csere. Amennyiben pl telefon csere miatt ideiglenesen fizikai SIM kell, akkor is újra kell esimre váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest