- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz thotzoltan #95799 üzenetére
Ha szervizbe viszed, ott megmondják. Én nem vittem be, használtam kamera nélkül.
-
törölt tag
Battery Gauge Reset közben lehet használni a gépet?
-
törölt tag
válasz thotzoltan #95796 üzenetére
A legtöbb modellben a kamera kábele a zsanéron àt a kijelző keretében fut fel kameràhoz. A régi gépemben a zsanér nyírta el, mert ha nem hajottuk ki eléggé a kijelzőt, villogott a kép is.
-
törölt tag
válasz thotzoltan #95791 üzenetére
Nálam egy régebbi gépemen a zsanérban futó kamerakábel elnyíródott a sok nyitogatástól, és ezért eltűnt a kamera.
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz thotzoltan #95791 üzenetére
Nálam a kamerát felrakta a win10 alapból. Próbáld meg kézzel feltenni a win 8/8.1 driverét, hátha...
-
törölt tag
X220-nál találkoztatok olyannak, hogy a touchpad gombjai időnként használhatatlanná válnak?
Közben a touchad résszel tudok navigálni, de sem a bal, sem a jobb klikk nem működik.
Újraindítás után minden helyreáll. Win 7 x64.Trackpoint gombjait nem tudtam kipróbálni, mert azok le vannak tiltva.
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz thotzoltan #95787 üzenetére
Nekem t420-al ugyanez volt a bajom, nekem ez oldotta meg:
Intel Management Engine Interface 7.1 and Serial Over LAN (SOL) driver for Windows 8 (32-bit, 64-bit…
Plusz a kártyaolvasó diverét nem találta, kézzel kellett feltennem. -
thotzoltan
tag
Lenovo 4260-a46 W520 eszközkezelő hiba,alapvető rendszereszköz...win10...tud valaki segíteni?
-
Tim82
félisten
válasz Xarina #95782 üzenetére
Erre vannak 3rd party megoldások, pl. Screen Off widget.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Xarina
aktív tag
válasz donjohnson #95780 üzenetére
Jelenleg ugy van, de nem az igazi, mert olyan megoldas kellene ami rogton lekapcsolja a kepernyot es addig nem kapcsolja vissza, mig nem akarom. A regi x40-en volt erre ez billentyuzetkombinacio, de az x60-nal nem talalok ilyet.
-
Tikakukac
titán
válasz Frawly #95779 üzenetére
Ha az ügyfél belemegy, nekem nyolc, ő fizette ki, nálam csak backupra vannak meg, míg mást nem mondanak
Amúgy sokat nem érsz vele, amekkora a szórás... meg ha nincs visszamérve ez inkább csak fejben jelent megnyugvást
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
donjohnson
addikt
válasz Xarina #95778 üzenetére
Vezérlőpult \ Rendszer és biztonság \ Energiagazdálkodási lehetőségek \ Sémabeállítások szerkesztése \ Képernyő kikapcsolása - és itt tedd 1 percre. szóval 1 perc tétlenség után kikapcsol a képernyő, de a gép megy tovább.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Xarina
aktív tag
Van egy X60-as Thinkpadom. Le szeretnem kapcsolni a kepernyojet ugy, hogy a gep tovabb dolgozzon. A neten rakeresve a megfelelo billentyuzet kombinaciokra nem talaltam ilyet. Itt [link] van szo keszenleti meg alvo modrol, de az nem jo nekem. Meg lehet ezt oldani valahogy?
-
félisten
válasz Madara-san #95772 üzenetére
Én is maxra szoktam tenni. (de magától is beáll maxra, ha bemegy a gpu 80 fölé.
Két játékkal játszom, az egyik a Subnautica, a másik a World of Warships, mindkettő tök random betolja 90 fokra a gpu-t, ha ebben a pózban használom a notit. Amint visszateszem normál pozícióba, azonnal visszapüttyen 15 fokot.
Normál pozícióban sosem melegszik 80 fölé. -
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok ujra. T420 kijelzőcseréhez elég az akkut kivenni és a tápot kihúzni, vagy kivegyem a cmos-t is?
-
Madara-san
aktív tag
válasz FoxiestFox #95757 üzenetére
Végigolvastam a problémádat, és nálam is jelentkezik hasonló. Én azt szoktam csinálni, hogy játék előtt ráeresztem a TPFanControl-t hogy padlógázon forgassa a ventit, és akkor nem szokott igazából gondot okozni.
W520 Q2000M, i7-2860QM és a "nagyobb" hűtő van benne.
Érdekelne amúgy, hogy nálad milyen játék az, ami így kiakasztja?
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
RoboGuru
tag
-
thotzoltan
tag
Ez a driver érdekelne engem is..az adott oldal nem található..
Lenovo-ThinkPad-W520-4260-A46
eszközkezelőben ezt írja ki PCI Soros Port
"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)Nincs az eszközzel kompatibilis illesztőprogram.
Az eszköz illesztőprogramjának megkereséséhez kattintson a Frissítés gombra."
,és kamerának nyoma sincs..
megoldás? -
RoboGuru
tag
-
tothjozsi96
addikt
T520-hoz a legfrissebb whitelist BIOS az 1.39?
Most feltettem ezt, de nem akarom elhinni hogy ez a legújabb whitelist cucc.
Valakinek van valami infója esetleg? -
Tim82
félisten
válasz #11620608 #95763 üzenetére
Az én hsz.-em csak annak szól, hogy a fórum szabályzata szerint szakmai topikban nem szabad hirdetni, sem eladni, sem keresni. Moderátor nem vagyok, törölni nem szeretem mások hsz.-eit, magánemberként megértem, ha valaki itt keres valamit, de topikgazdaként fel kell hívnom a figyelmet a szabályok betartására.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Az X220-asom vásárlása során belefutottam egy olyan pofonba, hogy egy magánszemély profi módon átvert, totál kukás kijelzővel küldte a gépet. Az ország másik végébe visszaküldeni a gépet elég kockázatos, ki tudja, az inkorrekt eladó visszautalja-e a vételárat.
Másik gépemet, egy T520-ast megvennék a családból és most nekiálltam keresni az utódját, de szívesebben szerezném be megbízható helyről, azért írtam ide.
Néztem hardveraprón, jófogáson is, de vagy elkeltek, vagy kamu hirdetések (vevőcsalogatók, hogy hívja fel őket az ember, aztán ajánlanak mást, mert pont az előbb vitték el azt a gépet, ami már fent van 2 hónapja és a hívás után is fent marad...).
Nem sürgető gépet vennem, mert Tikakukacnak hála, a héten bekerül az X220 új kijelzője, vagyis lesz mit használnom.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz donjohnson #95761 üzenetére
Valóban. Szétszórtságomban szeretek evidenciákat kérdezni, köszönöm.
-
totron
addikt
Thinkpadban a belső mikrofont szeretném letiltani, mert hangi kommunikáció idején belezúg a venti, nem kicsit. Külsőt használnék kizárólag. Win eszközkezelő nem tárgyalja külön a mikrofont. Mi a megoldás?
-
Tim82
félisten
válasz #11620608 #95755 üzenetére
Alapvetően a fórum nem hirdetésre való (ld. Alapelvek), a Hardveraprón érdemes nézelődni.
Meghagyom a hsz.-t, de offba teszem.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #95757 üzenetére
Gázos móka, simán lehet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
válasz FoxiestFox #95704 üzenetére
Érdekes, de ez nem szűnt meg újrapasztázás után sem.
Megvizsgáltam a hűtést, sérülésmentes, gyönyörű állapot, mint minden más a gépben.
Mitől lehet ez? A hőcsőben mi van? Lehet, hogy a belső áramlást bolygatja meg a pozíció váltása?
Valaki próbálja már ki egy másik W520-on. -
törölt tag
Van valakinek eladósorban lévő W520-as gépe, 2760QM vagy 2820QM procival, Quadro 2000M videokártyával, 1920x1080 kijelzővel?
-
Tubi2
senior tag
Elcsesztem. Újracelláztam a 70+-os pakkot, de közben letört a PCB-ről a hőszenzor forrpontja. Visszakövettem a panelon és beforrasztottam a hőszenzort is. Gondolom emiatt nem hajlandó foglalkozni az akkuval a gép.
Nincs valami hardveres módja az akku resetelésének véletlen?- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
MrSealRD
veterán
válasz Wolfskin #95747 üzenetére
Nekem T420-on van már 2 éve Win10. Minden eszközhöz van driver és telepíthető volt. Alapvetően rendben működik a gép. Semmi olyan súlyú problémát nem tapasztalatam, amit más gépnél korábbi windows esetén nem tapasztaltam volna...
Nemrég feltettem egy pakkot is, ami kicsit aktualizálta a drivereket... Nem hiszem, hogy T420 és T420s között ekkora különbség lenne, hogy nem használható.
Sőt, a napokban egy 7260AC wifi modult is kapott nemrég, és teljesen jól működik...Elképzelésem sincs, hogy nálad mi romlik el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz Wolfskin #95747 üzenetére
Kezdetnek ezt olvastad?
Amúgy az Összefoglaló elején is linkelve van, plusz jó pár napja gyakorlatilag arról is beszélgetünk a topikban főleg, hogy a T420s generációjának gépeire mennyire érdemes Win 10-et tenni.
Power Manager nincs, Lenovo Vantage van helyette Win 10-re, szerintem csak pár hsz.-szel az eredeti felvetésed előtt írtuk.
Egyébként igen, a T420s generációja hivatalosan nem támogatott Win 10 alatt, erős kompromisszumokkal használható (a hardver bőven elég lenne, a Lenovo viszont itt húzta meg a határvonalat - a *30-as generáció támogatott Win 10 szempontjából is).
-
Wolfskin
őstag
igazán szólhattatok volna, hogy ne vesztegessem az időt arra, hogy megpróbálok win10-et telepíteni T420s-re...
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Tim82
félisten
Azoknak nem most hullanak sorban az alaplapjaik?
*
Ha számít az IPS képernyő, Thinkpad-vonalon az X szériát leszámítva a T431s-től felfelé kapsz vagy legalábbis onnantól egyszerű megoldani az IPS panelt utólag beszerelni. (T431s-nél váltottak LVDS-ről eDP-re, eDP-s 16:9 14" IPS panelből meg rengeteg fajta van.)A T440 esetében a touchpad éppenséggel kicserélhető a T450-ére. A minőségről már ejtett szót más, abban valóban a 40-es széria mondható a legproblémásabbnak.
-
veterán
-
btudos
nagyúr
-
tototos
őstag
Sziasztok!
A T440 mennyire megbízható? Egyik ismerősöm szeretne laptopot vásárolni és neki próbálnám ajánlani a Thinkpad szériát. Árban 120 ezer forint könyékét célozta meg és ezért pont lenne egy ssd-vel ellátott T440. Én nem szeretem a szigetes billt, de neki teljesen mindegy lenne. Most egy új asust nézett és próbálom róla lebeszélni. Szerintetek a T440 használtan mennyire jó vétel?
Köszi
-
Pistiboy88
aktív tag
Windows 10 alatt lenovo vantage-ből nem lehet akku kalibrációt csinálni, mint anno a power managament-ből? Nézegettem a funkciókat, de olyat nem találtam benne.
-
boost
addikt
Sziasztok, T520nál a bekapcsológomb fele benyomódott, emiatt nehéz bekapcsolni, csak ha erosen nyomom azt a felét, ami még nincs teljesen benyomódva. Mi mehetett tönkre? Csak a billentyuzet, vagy az alaplap is?
Ha veszek egy haszált billentyuzetet, akkor az jó lesz bele? Ez német billentyuzetes, vehetek bele magyart is, teljesen kompatibilis lesz?
-
Tim82
félisten
Meg a W510-é/T510-é, W520-é/T520-é, ha 1080p-s ÉS azt hiszem, valamelyik ezekbe került AUO paneltípus az, amelyik tényleg jó.
-
törölt tag
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Egy X200s-em van (L9400, 4 GB RAM, Win7 oprendszer.) Szeretem és nem feltétlen akarok sok pénzt számítógépre költeni.
El tudna futtatni ez a rendszer egy full HD külső monitort? (Nem játék, hanem webes böngészés miatt.)
Köszönöm a segítségeteket előre is!
www.stojcsics.hu
-
sketchifun
senior tag
válasz FoxiestFox #95719 üzenetére
Az a baj, hogy a gyári értéket sem tudja. Tehát volt ez már hangosabb, és most feltűnt, hogy sokkal halkabb.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
félisten
válasz sketchifun #95718 üzenetére
A x20-as széria elég halk valóban. Javaslok egy külső hangkártyát, az integrált úgyis vérhányás minőségű.
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Eddig is feltűnt, hogy a hanggal valami nincs rendben a gépemen.Túl halk. Ennél többet is tud ez.
X220-ról van szó, Sony fejhallgatóval, Zalman fejhallgatóval, Skullcandy fejhallgatóval is halk a gép.
Ezt miért csinálja vajon? W10 btw.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Dio111
tag
Sziasztok.
Melyik T, X x20, x30 lapos aminek vállalható a kijelzője?
Mert a mostani T420am eléggé kifáraszt -
törölt tag
Thinkpad 20-as széria billentyűzetével hogyan tudom begépelni például az Alt+0149 (erről van szó: •) billentyűkombinációt?
Külső billentyűvel gond nélkül megy, de a gép saját billentyűzetén nem bírok rájönni, hogyan kell csinálni. -
Wolfskin
őstag
válasz Wolfskin #95713 üzenetére
az nvidia illesztőprogramja elsőre felment úgy, hogy minden funkció elérhető volt (pl nvidia színkezelés),
a win újrajátszása után akárhogy telepítem, csak 1 funkció van benne, valami 3D beállításilletve most már csak kísérletezek, uninstallálni nem lehet, egy uninstaller sem lát nvidiát, így csak kb 10x újratelepítettem különböző verziókat (lenovo ill nvidia oldaláról letöltöttet) illetve schif+del gombokkal próbálom a program filesből valahogy összeomlásra kényszeríteni.. egyelőre semmi.. az nvidia, mint egy vírus egzisztál
hogy lehet kinyírni? vagy feltenni rendesen?
-
Wolfskin
őstag
SOS
sziasztok, nagy gázban vagyok, feltettem a win 10-et a gépemre (t420s), és azt hittem, ma befejezem a telepítését.
meg kell állapítanom, hogy ez egy katasztrófa...nincs power manager. a win7 nem megy fel, itt egyik kolléga által feltöltött pakkban lévő pedig nem az. (van 2 opció, takarékos és nem takarékos. meg nagyobb betűkkel írja ki, hogy 100%. ebben ki is merül)
nincsenek gyors-gombok:
Fn+F7 = eddig kijelző váltás/kiterjesztés. most is, de amit eddig rajzokkal is jelzett, most csak felirattal. egyébként ezt nem értem miért fejlesztik tudatosan/szándékosan vissza a vizuális információs rendszereket 8nem csak itt, mindenhol, android, vagy akár a való életben is.)ahol eddig 3D és szín kombinációjával is támogatott piktogram volt, ott most egy monokróm kaotikus vonalas ábra van. ez most részben divat is, részben tudatos lebutítása a rendszereknek, sajnálom, hogy elkezdődöttFn + F5 : eddig az összes vezeték nélküli hálózatot kezelte,ha most elindítom, oldalt kijön egy panel, és rögtön eldob mindent, repülő üzemmódba vált. a wifit vissza lehet kapcsolni, a bluetooth egeret azóta sem tudtam életre kelteni. tehát az, hogy elindítom a vezérlőpanelt rögtön mindent alaphelyzetbe is állít, megszakít, kikapcsol,. (fél óra után sikerült, többet nem merem megnyomni az Fn + F5 kombinációt...)
alapból fordítva görget a touch pad. a kétujjas görgetéssel lefele húzom a kezem, a z oldal meg lassan gördül - fölfelé...
a hangerő meg a fényerő gomb ugyanazt a csúszkát használja
teljesen kész vagyok, hol röhögök, hol sírok. már egyszer újrahúztam a wint is, mert addig próbálgattam a drivereket a lenovo oldalról meg az innen letöltötteket, hogy nem ment tovább. most még nem tettem fel a classic startmenü programot (win 98 startmenüt állítja vissza) kicsit úgy érzem magam, mint akit elraboltak az ufók, és az ő csészealjukon akarnék hazaszökni...
szóval ameddig nem tudom átvenni az irányítást a gép fölött, nem kezdek el programokat telepíteni.van valaki, aki nem azt tanácsolja, gyors reset és tegyem vissza a win7-et?
van aki win10-et használ hasonló gépen... (?)[ Szerkesztve ]
-
jani0114
tag
válasz Pistiboy88 #95707 üzenetére
Van ilyen telepítés nélküli keyboard indicator program is. Hátha valamelyik verzió bejön. [link]
-
Fifi
őstag
Köszönöm én is a héten kapott windowsos tanácsokat a T430s kapcsán!
Tapasztalataim:
A microsoft oldaláról letöltött Win10_1709_Hungarian_x64.iso-ból újratelepítve már nem kellett sok frissítést kivárnom.Feltelepítettem a Lenovo Vantage programot és TPFanControl by troubadixl-t és ennyi a thinkpad specifikus dolgokból szerintem elég is lesz.
Remélem az akkumulátor töltésnél figyelembe veszi a küszöbértékeim és a ventilátor szabályozás jól működik majd.Ami max hiányzik azok a fancy visszajelző nagy ikonok (volume, thinklight, mute stb.) és a thinkvantage button kihasználatlan, de legalább egy windows frissítés nem vágja felül a dolgokat. Illetve nem találtam benne olyan funkciót, amivel backup készíthető a rendszerről. Majd csinálok egy képfile-t a belakott rendszerről, hogy egy újratelepítésnél ne kelljen nulláról kezdeni mindent, de nincs erre valami lenovos megoldás?
Amit nem sikerült szokás szerint beállítani, az a linuxos nfs share automatikus és charset helyes csatolása a windows 10-ben, így maradt a samba share. Remélem elégedett lesz vele a családtag.
ps: a fent említett windows iso ilyen multibigyó, azaz több windows 10 van benne (pro, n stb.) és sehogy sem tudtam pendrive-ra kiírni, hogy boot után ne valami drivert hiányoljon és azt külön töltsem be. Pedig még windows alól rufus-szal is kipróbáltam, BIOS-ban letiltottam USB3-t stb., csak fekete kakast nem áldoztam. DVD-re kiírva egyből jó volt és kiválaszthattam a nekem tetsző oprendszert csak kicsit lassabban haladt a telepítés.
Van valami speciális dolog, hogy az ilyen "windows multitelepítőt" pendrive-ról lehessen telepíteni?
-
Mohhoj1986
tag
válasz FoxiestFox #95709 üzenetére
Van de minden beállítás jónak tűnik. A BIOS-ba is lehet ezzel kapcsolatba is állítani, mert ott még nem néztem? És nem csak video lejátszásnál látszik, hanem pl. ha gyorsan scrollozok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mohhoj1986 #95708 üzenetére
Intel vezérlőprogijában a videó opcióknál nincs ilyen? Jópár dolgot lehet benne állítani, úgy néztem, ami a videólejátszást értinti, de aztán inkább letiltottam a BIOS-ban W520-on, úgyhogy nem tudom csekkolni.
-
Mohhoj1986
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy x220-am és sajnos az intel video driver nem akar rendesen működni. Az a jelenség, hogy pl nézek egy youtube videot, vagy bármilyen mást és akkor fent egy sávban a gyors mozdulatoknál megtöri egy vonalba a képet. Ha állókép vagy lassú mozgás van a videon akkor ott nem látni, csak gyors mozgásoknál. Már kipróbáltam a Windows update-es inteles drivert (ami állítólag a legfrisebb), kipróbáltam ami fent van a lenovo oldalán. Kipróbáltam úgy is, hogy leszedtem a drivert és elindíottam a System Update-et, de ott meg nem lehetett kiválasztani az Intel video drivert....Mit tudok még kipróbálni szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Tim82
félisten
Egyben sajnos sárgulnak, foltosodnak, a fényerejük nagyon durván csökken - én eddig szerencsés vagyok az R61-be tett LP150E05-A2K1 panellel, noha annak sem olyan sem a fényereje, sem a fehér szín visszaadása, mint új korában lehetett.
-
ghost364
senior tag
Másnak a T430-a nem csinál olyasmit, hogy lecsukva a fedél hozzáér a touchpad gombjaihoz? Aztán amikor a közepén megfogom/megnyomom nyikorog egy jó hangosat, elég idegesítő. Mondjuk egyszer majdnem atomjaira szétszedtem, mert ki kellett cserélnem a teljes hátsó fedelet, de jól lett összerakva szóval nem tudom hogy mi okozhatja ezt a problémát.
-
félisten
Észrevettem egy bosszantó furcsaságot W520-on.
Alapvetően nagyon elégedett vagyok a hőmérsékletekkel, 75-80 fok köré szokott beállni úgy, hogy GPU OC van rajta, és hagyom turbózni a procit is.
Ez eddig oké.
Viszont ha megváltoztatom a gép pozícióját, hogy horizontális helyett a vertikálishoz közel legyen az alja (jobban kinyitva, felhúzott térddel játszom magyarán), azonnal beugrik a GPU 90 fok körüli értékre, és bejön a GPU throttling. A fémlap, amin használom a gépet, ilyenkor is a lábaim és a gép között van, tehát kap levegőt.
A venti fordulatszáma nem csökken, tehát nem az történik, hogy az átpozicionálás miatt beleér valamibe, és lelassul. Szétszedtem, megnéztem, csavarok a hűtőn rendben, a hőleadó felületek normálisan fekszenek fel, úgyhogy nem értem, mi lehet.
Újrapasztázás még nem volt, mert nincs pasztám, de alapból jók a hőmérsékletek, úgyhogy nem erőltetném, csak ha nincs jobb tipp. -
Tim82
félisten
válasz Pistiboy88 #95695 üzenetére
Nemrégen írtunk róla, de PM nincs Windows 10 alatt, helyette Lenovo Vantage van (W10 alatt az Áruházból tudod letölteni). Ebben is van százalékos töltésküszöb-beállítás, csak épp néha, egy-egy nagyobb Windows-frissítés után ezt is hajlamos figyelmen kívül hagyni a Windows 10, nekem lazán feltöltötte 100%-ra a 1709 nagy frissítés után az akkut, pedig nem felejtette el a Vantage a beállított 85%-os maximum értéket.
Mivel a T410 hivatalosan nem támogatott Windows 10 alatt a Lenovo részéről (hivatalosan csak a T430 generációja és attól felfelé), Windows 8/8.1-hez jó driverekkel lehet nyugodtan próbálkozni.
-
Tim82
félisten
válasz RoboGuru #95699 üzenetére
Újratelepítettem most a pakkot, frissen lehúzva a linkedről, megnézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest