- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MrSealRD #40076 üzenetére
Még ugyan várok, hogy rendeződjenek dolgok, de azért leírom.
Szóval 10-én adtam le a rendelést a Luxnote-nál. Skype-n próbáltam megtudni a szükséges dolgokat, illetve kérni néhányat. Nagyjából rendben volt a chat, de ahogy korábban írtam, elég gyatra az angoljuk, még az enyémnél is rosszabb. Amiket külön kértem:
-CCFL panelvilágítás
-Panasonic akku
-csürörtökre vagy péntekre érkezzen megUtóbbihoz tudni kell, hogy bátyám épp most ment ki Németországba dolgozni, így ez kapóra jött. Korábban a szállításra (DHL) 4E (német címre) illetve 9E forintot (magyar címre) mondtak. Tehát kintre kértem a csomagot. Az időpont meg azért volt fontos, mert bátyám péntek este indult haza és így el tudta volna hozni.
Ennek ellenére fizetéskor semmilyen szkg-t nem számolt fel, amin csodálkoztam ugyan, de örültem neki. Ugyan a Skype-s beszélgetés után szinte azonnal rendeltem, azért meghagytam nekik a rendelésnél is a fenti dolgokat. PayPal ment gond nélkül.
Az első kellemetlenség akkor jött, amikor még másnap este sem kaptam trackinget. Így már szinte 100% volt, hogy csúszni fog. Végül a rendeléstől számított két nap múlva jött a tracking, hogy átadták a DHL-nek. Természetesen pénteken nem került kiszállításra. Eltelt a hétvége és hétfő is, majd kedden változott a csomag állapota és szerdán kézbesítették. Közben ugyan írtam nekik mailt, de nem jött válasz, így az nem derült ki, hogy félre értettek-e, vagy bénáztak és azért telt egy hétbe belföldön a kézbesítés.Bátyám lecsekkolta a gépet: CCFL, de egy kb 2 órás Sanyo akku. Általános állapot jó.
3 dolgot kértem, ebből csak egy teljesült. Az is feltehetően azért, mert nem is volt LED-es abban a pakkban.Szerencsére újra haza kellett jönnie, így megúsztam a postát megint. Ekkor fogadott a következő kellemetlenség. A hirdetett 9 cellás helyett, csak 6 cellás az akku.
Megvizslattam én is a gépet:
-akku tényleg kb 2 órás (elhasználódás 45%, 170 cc)
-zsanér feszes, bár nincs olyan jó mint az R500-ban
-bill rendben van, de mintha újra szitázták volna, vagy a gyári szitázás elcsúszott volna
-az általános állapot elfogadható, kicsit kopott, az R500 sokkal szebb állapotban voltAz akku kapcsán ma beszéltem velük. Elnézést kértek és pénzt ajánlottak a tévedésért.
Mondtam nekik, hogy 40 EUR vagy egy +90%-os 9 cellás Pana akku. Utóbbiba belementek, de csak német címre küldik ingyen.
Szóval elég vegyesek a tapasztalatok. Mondjuk tény, hogy a legolcsóbb kiszerelést vettem egy Win7 Pro bővítéssel (összesen 289 EUR), de azért ettől nagyobb odafigyelést vártam.Hogy a gépről is beszéljek. Eszméletlenül tetszik, szerelem első látásra. Könnyű, végre TP bill és a kijelzője is jobb mint az R500-é volt. Kicsit el is gondolkoztam rajta, hogy az AFFS panelt eladom, de aztán ránéztem a 24"-os PVA monitoromra és gyorsan meg is gondoltam magam.
A dokkolót már kb egy hónapja megvettem hozzá, SSD is meg van, bár még nincs benne. Előbbinél kicsit tartottam tőle, hogy túl magas lesz és zavarni fog mint az R500-nál de mivel jobban le van kerekítve az éle, így teljesen jó dokkolva is.
Már csak az SSD beszerlése, +2 GB memória és egy plusz töltő kell és kész is.Összességében, mivel nekem kellett a számla, és itthon 2 hónap alatt sem találtam megfelelőt, újra megrendelném.
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
Nálam a billzet alatt van a T500-ban, de sok más TP-ben is ott. Ráadásul a hűtő is mellette van. A billzet a wlan - és hűtő - fölött pár fokkal melegebb mint a másik oldalán, ahol semmilyen hőtermelő nincs alatta.
szerk: 1ébként biztos találsz róla kismillió képet. Azt nem néztem, hogy a billzet felfekszik-e az optikára meg esetleg a hűtőre is valamennyire hogy segítsen a hőelvezetésben, de nem tartom kizártnak.
-
audi100td
nagyúr
"Illetve 5100-as intel wifi-m van, melegszik mint az állat... Ezzel lehet valamit kezdeni? Nincs másik típus ami nem melegszik?"
Nem kötekedésből, de szvsz annyiról van szó, hogy egyszerűen nem elég átgondolt a hűtőrendszere a gépednek. A HP ilyen téren közelébe nem ér (főleg az akkori) Thinkpadnek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
válasz
THomas007 #40086 üzenetére
Az nem a ram mennyisége miatt van. Első blikkre driver gondod van. Az igp-nek bőven sok 200MB, ugyanis rettentően "buta". És az első szériás core HD gpu-k drivereinél az intel közel sem állt még a helyzet magaslatán, sok játék van ami bugosan fut/nem fut velük. Nézd meg van-e hozzá újabb intel driver.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ismét a véleményetekre lennék kíváncsi:
Adott a gépem 2*2 gb ddr2-vel, ramonként 16 db 128 mb-os chippel
Na most ezt a 2 modult le tudnám cserélni 1*4 Gb-re amin 8 db 512-es chip lenne.Fogyasztásban mérhető lenne a különbség?
Illetve 5100-as intel wifi-m van, melegszik mint az állat... Ezzel lehet valamit kezdeni? Nincs másik típus ami nem melegszik?
-
THomas007
senior tag
válasz
Gondwana #40085 üzenetére
Konkrétan egy játékot (gta 4) akartam elindítani rajta, de semmit nem látni a játék módban (pl. épületek), csak a közeli tágyakat, olyan mintha egy üres térben mozogna. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy kifejezetten játékra készített gép, csupán kiváncsi voltam, hogy hogyan fut/nem fut, illetve lehet-e rajta javítani...
-
Gondwana
addikt
válasz
THomas007 #40084 üzenetére
Akkor most írd le, légy szives, hogy mihez akarod manuálisan állítani a videomemória méretét. (Csak mert van egy olyan sejtésem, hogy neked unásig elég a jelenlegi alapmennyiség, ha egy programnak ténylegesen kellene 0.5-1GB VRAM, akkor az dinamikusan foglalódik, mivel itt ekkor nem kell az adatokat oda-vissza tologatni holmiféle AGP meg PEG buszokon, hanem már ott van a VRAM tartalma a helyén magában a RAM-ban)
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet a memória méretét állítani T410-esen? Az integrált Intel Hd van benne. 4 GB ram van a gépben, de csak 200MB-ot vesz le, ezt szeretném módosítani.
-
SG3rg0
őstag
T400 hoz melyik a legfrissebb bios?
-
bajuszati
tag
Sziasztok,
T60-at upgradelnék ssd-vel.sata 1 miatt milyet ajánlotok?
Feleslegesen nem vennék a legújabb szériákból.üdv A -
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #40078 üzenetére
Én 14-es 1400x1050 után/mellett láttam először, hát nekem is keresgetni kellett az állam. De így van ez a mai napig....az az IPS kijelző meg felbontás nagyon ott van.
szerk: T500 kb hozza a feelinget, de az IPS-t nem tudja pótolni, ellenben "fullextrás" meg néma és hűvösebb meg modernebb/erősebb a hw...valaki faraghatna nekem bele egy IPS panelt
-
MrSealRD
veterán
válasz
t52042405ug #40075 üzenetére
Akkor probléma megoldva...
Bár érdekes, hogy régi drivert kellett hozzá feltenni...hát ez van...
(#40070) fi:zi'k
Én már tűkön ülve várom az "élménybeszámolót". -
fi:zi'k
nagyúr
Megjött az X200-am.
Egyik szemem sír, a másik meg nevet, de erről majd később.Miért lehet az, hogy a wifi eddig két hálózaton hibátlanul ment, most meg itthon nem enged fel?
(#40071) lapa
Igen, Intel, de én nem vagyok guru, hogy ez számomra bármit is jelentsen. Kifejtenéd?
Az R500-amban is Intel volt a wifi modul emlékeim szerint, ott nem volt gond. -
Btx-001
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor marad ez!
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #40067 üzenetére
Külön idegesít az 1366x768... Undorító így 1680x1050 után. 4:3 képaránynál meg az 1400x1050-es T60 kijelzőket szoktam meg
. T60-on nőttem fel, lentebb nem is adnám. Mindig rácsodálkoznak panelemre, hogy ez mekkora bitang felbontású /ugye aki megszokta a HD felbontást.../
-
Chaser
legenda
válasz
Btx-001 #40062 üzenetére
Hát akkor az apple a retina felbontással nagyon mellényúlt, valami 2xxx 15.4"-on
..vagy mégsem? Na 10"-on már durva, de ott is van ekkora.
Minél nagyobb a felbontás, annál nagyobbak a betekintési szögek és kevésbé pixeles a gép. Nincs éppen sólyom látásom, de 15.6-os HD panelen simán látom a pixeleket és nem 3 centiről.
1ébként a gép amiről beszélsz 15.6-os és nem 15.4-es, ott 1680x1050 lenne a felbontás.szerk: Francia91: Hát én se, nagyon örültem hogy 1680-as gépet találtam.
szerk2: 1ébként megszűnt T500-on hogy lekapcsolgatja a fényerő magát, valszeg aida volt a ludas. Tegnap raktam fel másik intel drivert de akkor behalt a switchable mód, vissza kellett raknom a közös drivert, de akkor meg visszarakta az eredeti intelt..viszont aida nélkül nincs kapcsolgatás és azt használtam sűrűn T400-on meg x200-on is. T60 ati verziónál csak random BSOD-t csinált
-
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Egy Thinpad Edge 530E-t rendeltem magamnak 15,4"-os kijelzővel, 1600*900-as felbontással. Aztán a kollegáim beletették a bogarat a fülembe, hogy az 1600*900-as felbontás túl nagy a 15,4"-os kijelzőhöz és nem fogok látmi semmit. Nektek mi a véleményetek erről?
Ha ti si hasonlóan vélekedtek akkor megváltoztatom a rendelést.
köszi
-
MrSealRD
veterán
válasz
t52042405ug #40060 üzenetére
A winamp mit mond?
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
azbest #40056 üzenetére
Nos elolvasgattam, töltögettem a HP oldaláról a kártya régebbi meghajtóit (Intel 82579LM Gigabit Adapter). Sikerült "öregbíteni" a drájvert, s most már a DPC csak sárga oszlopot mutat. Minden második sárga kb. 1300-1500 µs a többi zöld 500 alatt... Olyan durva kilengés (100e µs) már nincs. Győzelem? Vagy még ez is sok?
-
Chaser
legenda
válasz
Kassadin #40052 üzenetére
Ha 14" T400, ha 15 akkor T500. Utóbbiban nekem szimpatikusabb, hogy van rajta DP is. Meg nekem a mérete miatt is jobb, a T400 kicsinek bizonyult. Akármelyiket veszed, lehetőleg ne a legkisebb felbontásút. Elég csúnyácskák bennük a panelek. 1680-as felbontású a gépem, elég korrekt ahhoz képest hogy TN. Hang ennél is rendben van, intel vga-val nincs hangja csak a hdd-nek. Ezek már ddr3-asok, szóval kis pénzből lehet 8GB-ra is upgradelni.
-
rgeorge
addikt
válasz
t52042405ug #40051 üzenetére
Mondom, nálam is ez van a W520-on DVD lejátszás közben.
-
azbest
félisten
válasz
t52042405ug #40047 üzenetére
tele van a net ezekkel a panaszokkal. Állítólag a lan driverből egy régebbi hp változat kell és az ata channel 3-as tiltása megoldja... mondjuk ez utóbbi gondolom csak akkor létezik, ha nem natív sata módra van állítva a merevlemez kezelése. [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kassadin #40052 üzenetére
Én T410-et is megfontolnám, az i5-ös proci jóval nagyobb lépcső, 100-110-ért is ki lehet már fogni kisebb keresgélés után, egy SSD-t persze érdemes beszerezni. A T400 legnagyobb előnye, hogy kb. a legcsendesebb TP amit kiadtak az utóbbi néhány évben, legalábbis az GMA-val szerelt verzió mindenképp, meg elég jól össze van rakva.
t52042405ug: foobar2000-et is érdemes lehet kipróbálni, ha még nem volt
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
t52042405ug #40051 üzenetére
De kipróbálom az AIMP3-at is.
-
Kassadin
addikt
Kevésnek érzem ezt a t60-t. 100 körül melyik gépet tudnátok ajánlani ugyan ebben a kategóriában? Köszi.
-
soldi3r
veterán
válasz
t52042405ug #40049 üzenetére
én nem reklámoznám, hogy warez közben törzít a winamp
először valszeg a winamp-ot cserélném le aimp-ra (főleg hogy a minőség is számít, akkor mindenképp), utána a klienst -
audi100td
nagyúr
válasz
t52042405ug #40047 üzenetére
Jelentsd be a hibát a smartservice-nél, akár screenshotokat mellékelve, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak.
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
tozso76 #40046 üzenetére
Megnéztem a DPC Latency Checkerrel, szépen 100ezer fölé is felugrik. A legfrissebb driver van fenn, sőt perverz módón a win8-assal is megpróbáltam, de torzítgat azzal is. Sőt a windows7 saját meghajtójával is. Valószínű veszek pár ezerért egy usb-s hangkártyát és azzal kipróbálom. Attól félek, h a szervizben néznek majd rám, h ennek az embernek meg mi baja?
-
tozso76
aktív tag
válasz
t52042405ug #40029 üzenetére
Nezd meg a latency check-el hogy, mi tortenuk zene lejatszas alatt. Ha sok 1000ms feletti tusket latsz, akkor lehet driver gond
. De a legtobbszor az utorrent vagy valami cpu-venti-fsb szabalyzo alkalmazas miatt van nagy latency ertek. -
Tudom hogy nem egy gamer fórum, de hátha belefutott már valaki innen is.
CS:Source alatt nincs elég FPS-em, pedig a vas bőven elég kell hogy legyen.
T7500, QuadroFX 570MCPU és GPU csak nagyon ritkán van 100%-on játék alatt.
Vsync állapota tökmindegy, nélküle felmegy néha 100 fölé, de így is, úgy is leesik olykor 20-40 közé.
És ilyenkor sincs 100%-on semmi.
Már mindenféle beállítást kipróbáltam, és furcsának találom.Nem Quadro driver van fent (azzal minden lassabb volt), hanem az nV oldaláról leszedett "notebook".
(306.23-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe)
Simán felment, látja hogy Quadro, az nV beállítások között fel is jönnek a mindenféle tervezőprogik beállításai, de én csak a global beállításokat piszkálom. -
YumeD
tag
Birtokba vettem egy W510-et Smily64 kollégának köszönhetően.
Látom másnak is van akadozás bekapcsolt intel wifi mellett... Ha be van zárva minden egyéb és pár másodpercenként cpu tüske van akkor ajánlom a háttérben történő hálózatscan kikapcsolását(tipikusan wmiprvse.exe 10-15%). Hülye workaround, de nekem bejött. Próba, szekerce, hátha másnak is jó lesz
[link] -
Chaser
legenda
válasz
t52042405ug #40042 üzenetére
Helyedben megnézném egy usb hangkártyával, hogy csinálja-e. Egy sandybridges dell volt nálam ami hasonlókat prudukált. Cseréltek benne lapot, cpu-t, de nem oldódott meg. Nem tartom kizártnak, hogy a hangkártya a ludas a dologban. Lehet akad vmivel. Ha egy usb hangnál megszűnik a jelenség akkor biztos az a gond. Esetleg érdemes szétnézni másik driver után ha van hozzá.
-
rgeorge
addikt
válasz
t52042405ug #40029 üzenetére
Ez nálam is van, W520-on. A megoldás engem is érdekelne...
-
-
sagit
veterán
válasz
Shatterstar #40037 üzenetére
rendesen zenét hallgatni szerintem semmilyen notin nem lehet
bocsi az offért -
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Érdekelne hogy a T500-510nek a hangszórója mennyit fejlődött a T61 óta? Szeretnék külső hangfal nélkül zenét hallgatni,de nem tudom pontosan mire is számíthatok e téren.
-
lapa
veterán
válasz
rgeorge #40032 üzenetére
mc75a.
most csináltam egy 1.0 tesztet, kiraktam egymás után a két gépet pontosan az asztal sarkára, panelt pont függőlegesen. mindkétszer pont ugyanonnan, ugyanolyan testhelyzetből néztem. lakásban mozgás, illetve idegen wifik nincsenek. intel 1,5 MB/s-sel másolt ramdriveba, másikban atheros 1,7 MB/s-sel. hát ennyi, vagy igaz, vagy nem. mondom, nekem egyikkel se volt bajom.
az még lényeges lehet, hogy elvileg az intel wines driverében egyszerű a hotspot csinálás, ez spec jól jönne nekem munkához sokszor. nemtom wines ath driverben van-e ilyesmi. linuxon csak ath tudja ezt, csak barkácskodni kell és még nem sikerült végigcsinálnom sose.
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #40030 üzenetére
én asszem ar9285 vagy milyet vettem bele, ez volt feles méretben és nekem az volt a lényeg.
laborban nem mértem a jelet, meg nekem az intellel se volt sose gondom. de egyikben még az eredeti van, lehet csinálok egy gyors összehasonlító tesztet valamikor.
addig is örüljetek, hogy nem motorola jedi wifi szutykotok van winmo 6.5-ön, mert az kb. napjában kétszer tud csak dhcp-n ip-t kérni. 50-szer újraindítja az ember (ezt szó szerint) és akkor egyszer sikerül neki. de most már gyanús, hogy túl közel vagyok az antennához, és azért hal.
-
t52042405ug
csendes tag
Az a problémám, hogy a T520-asom (i5-2430M(2.40GHz),8GB RAM,500GB 7200rpm HD,15.6in 1600x900 LCD,1GB NVIDIA N12P-NS1,CDRW/DVDRW,Intel 802.11agn wireless,Bluetooth,Modem,1Gb Ethernet,UltraNav,Secure Chip,Fingerprint reader,Camera,6c Li-Ion,Win7 Pro 64) letöltés közben ha zenét hallgatok (pl. Winamp, mp3) időnkét torzít, kihagy, mintha a processzor nem bírna a munka súlyával. Természetesen a terhelés 1-2%-os. Legfrissebb driverek vannak fenn. De ezt csak letöltés közben csinálja, ha az Aida rendszer-stabilitási programját futtatom és úgy hallgatok zenét, nem csinálja.
Mi lehet a probléma? -
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
Akarok venni egy 3G modemet a T500-ba. Találtam egy eladót aki nem szokott kamuzni. 43Y6537 most nincs neki, 43Y6513 van. Thinkwiki szerint az első a legmegbízhatóbb, a második eggyel előtte van. Nem is nagyon találtam 43Y6537 FRU-sat másnál se. Illetve horribilis áron. A másikat megvehetem v inkább várjak?
-
SzalaiG
addikt
T61 2Gb rammal Win7 HP 64-el. Írgalmatlan lassú usb használatakor. Pen, winyó, sd kártyaolvasó.
Mi lehet a gond?
Úgy meglassul, h böngészőt sem tudok váltani... -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #40014 üzenetére
Nekem se, ellenbena GMA 4500HD-val igen. Az biztos, hogy x200-nál olyat csinált, hogy random lekapcsolta a fényerőt használat közbenm, talán T400-nál is. Most T500-nál is, van erre megoldás? Az a driver van fenn amit W7 rakott fel, illetve a switchable graphic.
-
-
MrSealRD
veterán
Egyszer valamelyikőtök elkezdi...aztán megy pár adok-kapok forduló...és a végén mindenki megy a dolgára...
Fogadjuk el egymás véleményét...Van az az indok ami miatt a másik által istenített cucc nekünk szar...Ilyen a világ. -
lapa
veterán
válasz
buvartacsko #40009 üzenetére
írtam, hogy ez volt a legkevesebb. amúgy nem csináltam semmit linux alatt vele eddigse, és eddig működött a lemezeket random cserélgetve.
ja és én vagyok a hülye mert a linux működik. olvass már vissza miről szól a topik megint rendszeresen. kacsa, mi? szégyen.
én csak azt mondom a saját életéből veszi el mindenki erre a szarra az időt. pár év linux után kristálytiszán látszik, hogy mennyire. és ha nem kéne épp wines mobil izét pöcsögtetnem vele akkor nagy ívben ki lenne kerülve továbbra is.
-
buvartacsko
addikt
az tényleg a windows hibája biztosan hogy linuxban deaktiválod .
)
érdekes mód nálam ezzel nincsen gond windows alatt és soha nem is volt.egyik ismerősömnek volt linux alatt problémája hogy nem látta a wwant a gépe. x200s, ezekszerint a linux is egy random működő szardomb.
erre az volt a megoldás amit leírtam, hogy load bios defaults és újra elkezdte látni a gép a wwant, meg az idő közben ugyanígy eltűnő bluetootht is.
egy darab windows nem volt fent a gépen.
"nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni"
-
lapa
veterán
az elmúlt pár nap élményei alapján én újfent megingathatatlanul bizonyítottnak látom, hogy wint csak ha semmilyen b terv (virtuálgép stb) nincs. ez a win 7 egy random működő trágyadomb. és ebből kb a legjelentéktelenebb csöppség volt a "wwan aktiváláshoz rakja vissza a linuxos diszket" másfél órás szopogatós tematika. a winmo-tól is meneküljön mindenki. ha a közelébe menne, rúgjon bele nagyot.
amúgy meg wlan-ra ebayen ember után dobnak egy normális atheros-t, amin még jelszint is van.
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #40006 üzenetére
Én csak a lenovo oldalán felkínált drivert szedtem le, és mondom, soha nem volt ilyen gondom. Sleep után egyből volt wifi, nem kellett várnom fél perceket. Ennyi erővel mindegy is lenne ha kikapcsolnám, főleg ha azt nézem, barátnőm gépe hdd-vel 14 másodperc alatt áll fel windows 8al.
Ő 2x bekapcsolj a gépét mire nekem sleep után feláll a wifi. Semmiképpen se nevezném ezt normálisnak.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #40005 üzenetére
Én mindig az intel honlapjáról szedtem le, vagy a lenovo-ét (ezek szerint ez volt a hiba) és vagy 2 éve "megszoktam" már ezeken a gépeken, hogy ilyen. Nem tépkedtem a hajam mivel azt hittem ez normális, aztán most olvasom, hogy egyeseknél csak W8 alatt. na mindegy...
-
MrSealRD
veterán
válasz
buvartacsko #40000 üzenetére
Valami változott..mert eleinte egyszerűen behalt a Wifi kártya..szóval vagy ki bekapcsoltam a kártyát és segített, vagy restart...Ehhez képest egy "kis" várakozás maga a megváltás.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #40002 üzenetére
Ha nem is fél percet, de 15-20 másodpercet legalább, pont úgy mint W8 alatt...
Különbség csak a wifi tálcaikon viselkedésében volt, W8 alatt hiába mutatta az első pár másodpercben, hogy csatlakozva van a hálózathoz, nem nem volt valójában kapcsolat.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #40000 üzenetére
Nálam az összes eddigi 5300 AGN wifis gép ugyanígy szarakodott Win 7 alatt, szerinted poénból írtam le? Azért tök jó, hogy ami nálad nem probléma, másnál csak azért lehet az, mert hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged