- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Madara-san #103148 üzenetére
C:\Windows\System32\igfxDHLibv2_0.dll fájlt másold, írd felül vele az IntelPWMCA mappában lévőt, mert az win7-hez való.
Futtatáshoz nyiss parancssort a Release mappában, és írd be:
IntelPWMCA_Console 2000
A szám a kívánt PWM frekvencia, érdemes tesztelgetni, és megkeresni a legmagasabb értéket, ahol még nem ad ki magas sípoló hangot a panel. -
lakkusjj
aktív tag
-
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok!
Vállalkozó kedvűek figyelmébe ajánlom, hogy a korábban Tim82 által szemléltetett T420/T430-ba való LVDS-eDP jelátalakítóból készítettek W520/W530-hoz való változatot. Innen lehet megvásárolni.
Az ajánlott csere kijelző típus: AUO B156HAN01.2
A komoly nehézséget az okozza, hogy itt nem lehet egy az egyben végrehajtani a kijelző panel cseréjét, mert a gyárilag szerelt panelok és az újabb eDP panelok más rögzítési pontokat használnak, így szó szerint bele kell faragni a gépbe a panelt.
Leírást a műveletről ebben a fórumban találtok.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Baggio04 #101905 üzenetére
Ez megint egy windows10-es szarság lesz. Épp pár napja vettem szüleimnek netezésre egy T530-at telepített win10-zel. Kipróbáláskor tökéletesen működött, usb eszközökkel nem volt semmi probléma. Miután csatlakoztattam internetre, kikapcsoláskor magától telepített valami frissítést, azóta ugyanezt csinálja.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #101076 üzenetére
T7700 volt az r61-emben, ameddig meg nem nyekkent az Nvidiás alaplapja.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #101072 üzenetére
Nekem T7600 rémlik.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
pampo89 #100135 üzenetére
Esetleg MiniDP-HDMI kábel
-
lakkusjj
aktív tag
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
thomasvold #93312 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
yodamastah #92510 üzenetére
A t440 tapipadja valóban kritikán aluli, de beszerelhető helyette az újabb 450/460-ba való.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
havri1 #91774 üzenetére
Nem fog menni. Lenovo settings van helyette.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
aDamker #91408 üzenetére
Kábelt nem szükséges cserélned, hiszen mint írtad, működik a tapipad. Viszont kétféle gyártmány létezik belőle, és mint kiderült, neked nem a Synaptics van (hiszen nem működik a gyári driverrel), hanem az Alps változat.
Synaptics driver legyalul, és itt a lényeg, Alps driver felrak, eszközkezelőben jobb klikk, driver frissítése, have disk opció, és betallózod a drivert a mappájából.
Újraindítás után lesz ultranav fül az egér beállításokban.
Máshogy nem fog menni.Üdv
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
BobChemistry #91360 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Mohhoj1986 #87805 üzenetére
Próbálj meg a lap aljáról egy régebbi verziót, pl 6.67.50.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
dreizwanzig #87618 üzenetére
T420ba meget msata ssd.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #84878 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki t440/p/s sorozatban tapipadot t450-esére?
-
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok!
Led-es pwm villogásra találtam egy mini alkalmazást, hasonló, mint a korábban linkelt intel pwm control, t400-tól t430-ig elvileg használható intel vga-val. zip Egy próbát szerintem megér.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
MrSealRD #83608 üzenetére
Szerintem leírtad, hogy miért a sima t420 a jobb választás. Meglévő caddy, nagyobb akku lehetősége, több usb port, amikből 3 db az oldalán van (nekem ez kényelmesebb, mint a gép hátulján kotorászni), tovább bővíthető két porttal. Ha pedig később fejlesztenél a gépen, a simában cserélhető a proci, az s-ben pedig lapra forrasztott.
-
lakkusjj
aktív tag
Szia
Nem értem itt, hogy a kijelző kábel pont a géphez van méretezve, ha még egy átalakítót akarok berakni a meglévő kábel és az új kijelző közé, akkor hogy fog ez elférni anélkül, hogy valami sérülne?
Én lennék a legboldogabb, ha ez a megoldás működne, mert így még pár évig kihúznám t400/t410-zel.
-
-
lakkusjj
aktív tag
Ha tényleg lesz ilyen retro kiadás, akkor a zsanérokat is megcsinálhatnák a régimódira, mert így a 6 vagy 9 cellás kilógós akksi nem fog belemenni, plusz említhetném a kurzor "föl" billentyű két oldaláról az előre-hátra léptetőket (t400-on sokat használom weblapoknál). Tudom, hogy csak renderelt concept art, de nekem furcsák azok a ledek a bekapcsoló gomb mellé helyezve.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #78134 üzenetére
Ilyesmit az R61-em írt ki, amikor behalt az nvs140.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
CharlieDrop #77787 üzenetére
Az intel 6300 egy wifi kártya, semmi köze a bt-hoz.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #77554 üzenetére
Hülye kérdés, de a processzor típust beállítottad mobile-ra rmclock-ban?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
beloadjoker #76265 üzenetére
Ez minden thinkpaden így van, ha sokáig nyomod egy irányba, ilyenkor ezt úgy veszi, hogy beragadt vagy nem kívánt nyomás alatt van, és szoftveresen pŕóbálja ezt korrigálni.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Shatterstar #71454 üzenetére
mivel win8/8.1-hez sincs megfelelő driver támogatás Lenovo részről, így a 10-hez főleg nem lesz
-
lakkusjj
aktív tag
Szerelt már valaki t430/530-ba 20-asba való billentyűzetet?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #71158 üzenetére
Tanúsíthatom, teljesítményben szinte semmit nem hoz az Ati, ellenben többet csíp le az akkuból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest