- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #121257 üzenetére
Mit kellett volna tennem, hogy egyből sikerüljön?
-
jani0114
tag
Sziasztok! Egy kis tanulság aki még nem járt így, vagy nem tudja.
A minap vettem egy memóriát a laptopba. CPU-Z progival megnéztem milyen memória van benne. Tök ugyanolyat vettem, még part number szám is teljesen megegyezik. Mondom biztosan nem lesznek kompatibilitási gondok. Szétszed berak összerak bekapcsol nem indul. Bakker!Szétszed új memória benthagy nem indul. Aztán a addig cserélgettem a modulokat egyesével, párban míg a végére jó lett. A technika vívmánya.
-
jani0114
tag
Sziasztok! Én T560-t használok és kéne egy kis segítség. Olyan programot vagy alkalmazást keresek amivel nem kell kihúzni a fejhallgató dugót a dokkból és mégis tudnék kapcsolgatni a füles és a laptop hangszóró között. A T500-nál volt ilyen. Itt nem találok.
-
jani0114
tag
Sziasztok! Tavaly valamikor vettem egy thinkpad T560-as laptopot. Jó gép csak egyes dolgokat hiányolok az előzőről (T500). Az tudott olyat is hogy oldalra fordította az egész asztalt, vagy lefelé akár billkombóval. Erre tudtok valami egyszerű megoldást? (Win10)
-
jani0114
tag
Sziasztok! A T550 vagy W550 típusoknak van valami ismert nyűgjük?
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #103759 üzenetére
Nem ilyenre gondolt?
-
jani0114
tag
válasz
Pistiboy88 #95707 üzenetére
Van ilyen telepítés nélküli keyboard indicator program is. Hátha valamelyik verzió bejön. [link]
-
jani0114
tag
válasz
Zsocy155 #94759 üzenetére
Illetve a vinyón sincs? A régi HDD-ken kellett ezt beállítani melyik legyen az elsődleges. Rajta volt a vimyón jelekkel master azaz mester vagy elsődleges, slave azaz szolga vagy másodlagos. Ha több merevlemezen volt operációs rendszer, akkor egyiken kellett a master a többin slave beállítás. Hogy tudja a gép melyikről induljon.
-
jani0114
tag
válasz
BTminishop #93519 üzenetére
Próbáld meg valamelyik driver kereső programmal. Pld.: Slimdrivers, stb.
-
jani0114
tag
Ha nem lett elállítva semmi a hangszóró ikon környékén, akkor valószínűleg a jack fülhallgató bemeneténél lesz érintkezési hiba. Próbáld meg többször bedugni majd hirtelen kihúzni a jack dugót. Akkor talán újra összeérnek az érintkezők és ismét lesz hang a laptop hangszóróján is.
-
jani0114
tag
Korábban volt kérdés OSD visszajeljéssel kapcsolatosan. Nos, van itt ilyen portable féle program Keyboard Indicator [link]
Nálam működik minden, kivéve a NumLock visszajelzését. -
jani0114
tag
Vettem egy ultrabay caddy-t, beraktam a gépbe egy jó merevlemezzel, tökéletesen működik. Beletettem egy rossz' vinyót, az is működik benne. Mert az addig külső USB-s meghajtón nem ment, vagy csak egy pillanatig látta a gép. Kettő merevlemezzel is így jártam. A harmadik működött kívül belül. Pedig az a legnagyobb (500 GB) tárhelyű. Aztán lehet hogy valami nyűg van a winchestereken, mert a rossznak hitt meghajtók után párszor leállt a gép, csak úgy spontán magától.
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #90689 üzenetére
Nem lehetséges hogy WIN XP alatt működne?
-
jani0114
tag
válasz
jjeahh #88457 üzenetére
Optikai meghajtóból neked 9,5 mm-es van, ilyen méretű beépítő keretet keress (vagy vékonyabbat, 7mm ). De könnyen kiszedhető, kiveszed, megméred. SSD-t meg tehetsz bele akkorát is amekkora a HDD, vagy tán még nagyobb tárolásút is, ha van rá mani. Sata III a HDD helyére. Valami neveset vegyél pld.: Samsung, Kingston Intel, Toshiba.
-
jani0114
tag
válasz
spuros #86909 üzenetére
A memória cserénél kimeríted a feszültséget teljesen? Mert az is tud galibát okozni. Úgy szokás hogy: hálózat le, akku ki, memória ki, bekapcs gomb megnyom hosszan, új memória be, akku be, bekapcs gomb be. Amikor akku nélkül nyomod a bekapcs gombot, akkor az esetleges maradék feszültségeket kimeríted a gépből. Ennyivel is kevesebb hiba lehetőség marad. Vagy lehet hoigy legtöbbször ez a megoldás.
-
jani0114
tag
válasz
magyarzoltan #86820 üzenetére
Szia! Korábbi kérdéseddel kapcsolatosan ha még nincs megoldás, esetleg próbáld ki a Daum PotPlayer-t. [link]
-
jani0114
tag
válasz
tothjozsi96 #86401 üzenetére
Töltsd le a MyCam ingyenes alkalmazást. Kicsi ügyes, telepíteni sem kell. [link]
-
jani0114
tag
válasz
tothjozsi96 #84477 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam. Nekem T500 van, azon van Display Port is. Meg attól függ minden hogy mire akarod azt használni. Mert a TV-ken általában HDMI port van.
-
jani0114
tag
válasz
tothjozsi96 #84454 üzenetére
A 2504-es dokkolón nincsen Display Port . A laptopon meg szerintem ugyanúgy müxik minden dokkolón is.
-
jani0114
tag
válasz
atomanti19 #84096 üzenetére
Van olyan gép is, -lehet hogy csak asztaliban- amelyik nem tud akármelyik USB helyről bootolni.
-
jani0114
tag
válasz
donjohnson #82588 üzenetére
Köszönöm. Mert attól tartottam ha veszek olcsón angol nyelvű laptopot, nem lesz meg a hosszú Í helye a széles Shift alatt, meg ilyenektől.
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #82538 üzenetére
Egy láma kérdés: billentyűzet cserénél nem számít az hogy angol vagy magyar kiosztású? Mármint ugye a nagy Enter-kis Shift és kis Enter-széles Shift. Mert itt fizikailag is eltérő méretűek a gombok. Vagy az alattuk lévő érintkezők egyformák, mindegy hogy az eredetileg angol, svéd vagy akármilyen gyártású?
-
jani0114
tag
válasz
jani0114 #82001 üzenetére
Illetve azt írják ha a BIOS.ban engedélyezva van, akkor FN+CTRL, X230-nál. Nekem még T500-as van, itt csak annyit csinál hogy az FN gombot benyomva tartja virtuálisan pár másodpercre, és kijelzi a monitoron. Ha addig lenyomom a következő billentyűt, úgy veszi mintha egyszerre lenne megnyomva a kettő.
-
jani0114
tag
Jaj gyerekek, tudjátok hogy jártam most reggelről a Thinkpad-emmel? Tegnap telepítettem rá programot is (hogy jobban megijesszen). Akkor vírusirtó nem jelez, minden OK. Bekapcs, kiír valami bootmamager rövidítést. meg ctrl+alt+del-t. Megnyomom ezeket, gép újraindul, tünet ugyanez. Megijedtem, újratelepítés vagy mentést keresni, miről indítcsak rendszert. Ekkor látom egy pendrive benne maradt este a laptop oldalában. Kihúzom, rendszer indul, nagy kó leesik a szívemről. Már csak azt nem értem, miért nem keresett oprendszert a gép máshol is?
-
jani0114
tag
Na, vettem expresscard adaptert 2x USB 3.0 -ást. Driver föl, ezközkezelő jó, azért egy restart, biztos ami biztos.
Van egy külső merevlemez tok 3.0-ás, benne cserélhető vinyó. Próba 150 GB adat át 50 perc, a 3.0-áson, 100 GB adat kb. 80 perc a 2.0-án át. Ez nem hozza a 8-10 szeresét az igért sebességnek. Nálam valszeg a gépben lévő vinyó a leggyengébb akarom mondani a leglassabb láncszem. SSD még nincs, sajnos. -
jani0114
tag
válasz
Razermazer #78874 üzenetére
Sikeres indítás után nézd meg az Eseménynaplót. Hátha ír valamit azokra a sípszókra.
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #77168 üzenetére
Ebben igazad lehet. Nekem is sikerült beszerezni egy LG-P paneles T500-at. Én ugyanazon a fényerőn használom mint az előzőt, a Samsungost. Kijelzője annak is nagyon jó, de most már nem kell hajtogatnom a kijelzőt, a betekintési szög sokkal jobb.
-
jani0114
tag
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #76140 üzenetére
Köszi!
-
jani0114
tag
-
jani0114
tag
Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem. A laptopomban, mint gondolom szinte mindegyikben, van ExpressCard olvasó. Na már most ez két részből áll. Az egyik a fölső ilyen rugós lapocskával van ellátva. A másik az alatta lévő keskeny nyílás állítólag SmartCard olvasó. Ezt az utóbbit sikerült már valakinek működésre bírnia?
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #71523 üzenetére
Nem lehetséges, hogy a sok automata mentés miatt kevés a hely a meghajtón? És már a lapozó fájlnak sincs hely?
-
jani0114
tag
válasz
bitpork #71242 üzenetére
Nekem is egyszer hosszabb ideig forrófejű volt a CPU. Már majdnem, szétkaptam, mondom biztosan a hűtéssel van baj. Aztán rájöttem mitől van mindez. Pár nappal korábban megnéztem az élményindexet a gépen. Valami kis értéket mutatott. Mondom ez sokkal több volt, ez a szám. Volt egy jó ötletem. Lenovo T500-as masina. Átkapcsoltam a videokártyát ATI-ra , voilá, mindjárt jobb lett az élményindex. De utána napokig úgy maradt, sugározta a meleget, én meg azt hittem hútés probléma.
-
jani0114
tag
válasz
buvartacsko #67387 üzenetére
Nézd meg oszi99 nevű felhasználónál, vagy www.laptop.uw.hu-n. Bocs még nem tudok rendesen linkelni.
-
jani0114
tag
Sziasztok! Ha laptopot akarok venni melyik a jobb ThinkPad T500 vagy W500? Akinek van, volt vagy tud valamit, pld. Róka úr? Előnyök, hátrányok, pro és kontra?
-
jani0114
tag
Sziasztok! Én általában csak olvasom a fórumot. De most lenne pár kérdésem a mobil internettel kapcsolatban. Van F3507g hardverem a thinkpad T500-ban, működik a mobilinternet. A GPS-t nálam elérhető-e? A Dell Mobile Broadband Managar van fönt, az nem írja ki, csak az SMS-t meg a súgót. Ezek jól működnek. A thinkvantage GPS is rajta van. Vagy nem mindegyik F3507g-ben van GPS is? Még egy kérdés, ezzel az egységgel tudok-e telefonálni valamilyen progival?
-
jani0114
tag
Gratula Francia91! A teszt és a leírásért a logouton. Annak idején (tavaly) én is ilyen hasonló leírások után vettem meg a ThnkPad T500-t. Most már kettő ilyen van, megfialt (Egyik az asszonyka pajtásomé).
-
jani0114
tag
BÚÉK! Sziasztok. Van egy kis hülyeség a gépemmel, csak nagyon idegesítő. Thinkpad T500. Bekapcsoláskor a Starting Windows után 5-6 mp.-ig fehér képet ad. A nyílkurzor meg a bitkukac ott van középen. Ez után minden folytatódik rendesen. Meg lehet-e oldani újratelepítés nélkül? Már sok mindent próbáltam, egyikkel sem tudta kigyógyítani. Ha megnyomom a ctrl-alt-del -t a fehér képkor, akkor elöjön annak a rendes ablaka. Videokártya hiba kizárva, hacsak a kettö össze nem veszett. Ezt a nyavalyát csak egy ideje csinálja, addig szépen működött. Hogy lehetne ezt kijavítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged