- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #97499 üzenetére
De ez nem ugyanaz... Legjobb dolog belepattintani, majd kipattintani a TP-ket a dokkjukból. So satisfying
-
fattyu
veterán
a faszomat a lenovóba.
Hát már a t580ról is lehagyták a dokkolókimenetet.
-
yoogie
aktív tag
Adott egy ThinkPad X1 Carbon ami már nem garanciális, az alaplap halott. Melyik Budapesti szerviz ajánlott ahol az alaplapcsere kivitelezhető?
-
Frawly
veterán
válasz
Donki Hóte #97493 üzenetére
Ennyit végül is megér, nincs baj vele. De, ha valaki itthon veszi, itthoni boltokban van már 15-16k környékén Kingston UV500-ból 240 GB-os: Kicsit drágább, 2-3 ezerrel, de 5 év garival is lehet kapni. Míg ez a linkelt cucc Kínából jön, gari nélkül.
-
Aki hagyományos SATA csatolós SSD-be tervez beruházni, az nézzen rá erre a SanDisk SSD-Plus 240 GB-os meghajtóra is.
Az ára nagyon jó, a sebessége a mérések szerint megüti a középkategória szintjét. A magassága 7 mm, tehát a szűkebb HDD fészekbe is elfér.
-
Frawly
veterán
Ja, van PH-s hwsw-s topik, mert bezárt a hwsw. Már küldtem onnan át ide ember, majd ThinkPad X230 ügyében lesznek kérdései, Win10-et használna rajta. Szóval ha felbukkannak majd hwsw-sek ilyen kérdésekkel, akkor előre fel lesztek készülve. Persze ő még nem tudja, hogy lesznek kérdései, de majd rájön
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte #97488 üzenetére
-
-
-
carr
őstag
T430s: Az bug, vagy feature, hogy a DVD tálcát a gomb megnyomása után kb 1 perccel adja ki.
Ha kiadja egyáltalán. -
Ogard
tag
válasz
Tikakukac #97481 üzenetére
Köszönöm, ha minden kötél szakad én is azt szoktam csinálni. (Azért kérdeztem, mert gondoltam van valami spéci technika, amit nem ismerek.)
Még régebben beszereztem egy ilyen csavarkiszedő készletet, nekem többnyire ez szokott segíteni:
http://www.newark.com/moody-tools/58-0670/screw-extractor-set-slot-philips/dp/02M7851?ICID=mcm-redirect-product
De most se a fúrás, se ez, végül kétségbeesésemben a csavarkihajtót bitként a fúrópisztolyba fogva tettem a csavarfejre, két másodperc alatt kiszedte. Ezután rögtön ezzel fogom kezdeni, az tuti. -
darvinya
titán
válasz
Tikakukac #97481 üzenetére
Akkor szerencsés vagyok T61-el, bár annál leírása szerinti csavar helyett más hosszúságú van/volt, emiatt szerekezeti öntvény menete tőrt.
Menet rögzítőt alkalmaznak olyan helyen, ahol mozgás feszültség keletkezik, azaz szinte mindenhol.
Amit még tudok, hogy lassú forgású közepes nyomaték csavarhúzóval húzzák meg, és oldják ki.
Ha nincs ilyen szerszám, akkor ⅛ fordulat meghúzás, s rögtön oldás, ezzel rögzítő old. -
Tikakukac
titán
3-as fúrófej befog, aztán adj neki. Utána ki szokott jönni.
darvinya: Az rövid ideje divat. Ezek sajnos ilyenek. Kijelzőkben sem egyszer fogóztam meg WD áztattam szét mindent. És az is gyári volt, rendes csavarhúzóval. 3 kijött, negyedik nem. Ezt én sem értem, menetrögzítőre gondoltam még.
-
darvinya
titán
Csak tapasztalatból tudom írni, hogy mostanában előszeretettel alkalmaznak 5 ágú 1.2-es torx csavarokat, ami ránézésre lenyírt kereszthornyúnak néz ki.
-
Ogard
tag
válasz
Kalandor #97469 üzenetére
x220-ban múlt héten cseréltem. Ha nem lett volna durván elnyírva a wlan kártya csavarfeje
, akkor simán ment volna, kb. harmincperces szerelés.
(Így nem ment olyan simán, és kicsit több idő volt.)
Én ebayről rendeltem a csatit, de szerintem ugyanolyan mint amilyet te linkeltél.
Arra kell vigyázni, hogy az aljzatot rögzítő kis fém keret valószínűleg elgörbült a sok feszegetéstől, vissza kell hajlítani, különben az új is lazán fog ülni. -
Francia91
veterán
válasz
Frawly #97473 üzenetére
Na igen, mert még az i7-2620M is 2 mag/4 szálas proci, csak az elnevezése csalóka. Nemtudom, mivel tud többet, mint egy i5-2540M. A QM-esek viszont tuti kezelnek 32 GB RAM-ot. Na most ezt a Lenovo és a DELL normálisan megoldotta a WorkStation notijainál, mert az i5-ös kiadásokban is ott van a 4 RAM foglalat, hogyha véletlen belevágsz egy QM-es procit, akkor tudj bele tenni 32 GB RAM-ot is. Az EliteBook 8560W-nél viszont az i5-ös kiadásokban 2 RAM foglalat van, a QM-esekben pedig 4 foglalat adott... Tehát ha cserélnéd a gyári i5-öst QM-es i7-esre, akkor is buktad a 32 GB RAM lehetőségét. Ezért adtam tovább az i5-ös 8560W-men. Nekem lehet, hogy szükségem is lesz ennyire, mert a jelenlegi 16 GB-ból időnként kifogyok
-
Tim82
félisten
válasz
mutyuru #97470 üzenetére
System Update telepítése és futtatásakor nem talál esetleg hozzá valamit?
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a problemaval szembesultem, h az ujrahuzott Win10 utan a T430 nem ismeri fel CD olvaso helyere dugott ultrabayt. Eddig is W10 volt a gepen es tokeletesen mukodott.
Latja az eszkozt es a hdd az eszkozkezeloben, de nem talal hozza megfelelo drivert, igy a lemezt sem tudja olvasni.Volna barmilyen segito javaslatotok?
Kosz,
M -
X230-as töltőcsatlakozója 2 éve lötyög, de most már a töltést is csak akkor veszi, ha balra le van feszítve a kábel.
Aliexpresszről érdemes venni egyet vagy csak eredetit?
Videó alapján nem rövid munka a cseréje, de ahogy nézem laikus is megpróbálhatja, nem?
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #97464 üzenetére
Nem tudom, hogy konkrétan a Li2727-nél mi volt a gond, de mint írtam, a szintén 965-ös (szintén "Express" elnevezéssel ellátott) X61, R61, T61 kezel 8 GB RAM-ot (2 db 4 GB-os modul képében). Ezt többen, többször is teszteltük már a topikban, többek között én is - a jelenlegi R61-emnél is csak azért nincs még meg a 8 GB-os bővítés, mert nincs elöl a prioritások között és hát igen, drága dolog, 20k fölött van 2 db 4 GB-os modul még az eBay-en is.
Attól még, mert az Intel nagy nehezen eljutott odáig, hogy az alaplapi chipset helyett a prociba került a memóriavezérlő, korlatok ugyanúgy vannak, legfeljebb generációról generációra kijjebb tolják őket.
A hivatkozott Intel doksi idején még biztosan nem volt a piacon 4 GB-os noti DDR2 RAM modul, ahogy gyakorlatilag 16 GB-os noti DDR3(L) modul sem létezik elérhetően. (Van, de kb. beszerezhetetlen.)
-
Francia91
veterán
válasz
Frawly #97464 üzenetére
"De pl. az Intel is eldöntötte anno a 2. genes Core i prociknál, hogy csak asztali változatok támogassák a 32 GB RAM-ot, a mobil procik csak 16-ot."
Ezt a kijelentést nem tettem volna, ugyanis a Sandy Bridge QM-es i7-es mobil procik kezelik és támogatják a 32 GB RAM-ot. Nekem DELL Precision M6600-as notim van i7 2720QM procival, 4 RAM foglalattal, jelenleg 16 GB RAM-mal, de a 32 GB-ot is simán támogatja, látja és kezeli. Az állításod csak arra a procira helyes, ami nem QM megnevezésű (pl i5 2540M, i7 2620M), mivel ezek fizikailag 2 magosak
-
-
Frawly
veterán
Li2727 volt a 965 Express chipsetes. Ahogy még egyszer utánaolvastam, talán az volt a gond, hogy a chipset ugyan tudott volna 4 GB RAM-ot (8-at nem támogat), de csak 4×1024 MB-os modul felállásban, a notin meg csak 2 RAM slot volt, amibe így csak 2×1 GB ment bele.
De emlékeim szerint ugyanebbe a korlátba belefutottam egy 945-ös chipsetes Li1818-on is. Persze nem csoda, mert koruk legszutyokabb gépei voltak. Egy megváltás volt, mikor a memória vezérlő átkerült a prociba, és az ilyen nagyon elmés korlátoknak vége lett. Persze ennek ellenére a mai napig előfordul az ilyen gyártói szopatás, még a legfelső kategóriánál is, pl. a legújabb Macbook Pro, max. 16 GB LPDDR3-ra korlátozva, akkor is, ha 2,5 milliót kicsengetsz érte. Többet nem támogat, de ha támogatna sem tudná senki használni, mert a 16 giga rá van forrasztva az alaplapra.
De pl. az Intel is eldöntötte anno a 2. genes Core i prociknál, hogy csak asztali változatok támogassák a 32 GB RAM-ot, a mobil procik csak 16-ot. Mert ők jobban tudták előre, hogy kinek mennyire van szüksége, meg annyi ought to be enough for anybody. Szerencsére nekem ez még nem korlát, mert az én egyszerű linuxos felhasználásomra a 16 GB RAM is elfogyaszthatatlan és overkill, de aki tényleg valami komolyabbat is csinál rajta, az nagyon gyorsan belefut ilyen törpös korlátokba, ráadásul értelmetlen, formális korlátokról van szó, amit teljesen önkényesen húztak meg.
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #97462 üzenetére
Ahogy említettem, nem Thinkpad-, hanem alaplapi chipset-függő; Thinkpad-vonalon nem tudok a RAM mennyiségére vonatkozó BIOS-os korlátozásról.
Melyik Fujitsu noti volt ez? Az "Express" megjelölés nem érdekes amúgy, tudtommal az csak a mobil gépekbe szánt chipset-ek elnevezésének része. A szintén PM vagy GM965 Express chipset-es T61-ek, R61-ek, X61-ek pl. kezelnek gond nélkül 4 GB-os noti DDR2 RAM modulokat is (legfeljebb nem mindegyik gány kínai modult szeretik).
-
Frawly
veterán
Ezen a Fujitsu notin nem tudott, és úgy olvastam, hogy a chipset nem tud. De ahogy most elbizonytalanítottál, utána néztem, és lehet nem a 965-ös chipset a gond, hanem hogy 965 Express chipset volt benne, ami korlátozva lehet a sima 965-öshöz képest. Nyilván OFF-topik, mert nem TP-ről van szó, de mindig is utáltam, mikor gyártók kiadtak ilyen limitált szutykokat, na, ez a tervezett elavulás, nem az, hogy a villanykörte nem világít 100 évig. Csak az lepett meg, hogy TP-ban is volt ilyen széria ezek szerint, csak nem 2 GB, hanem 3 GB RAM-ra limitálva.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #97457 üzenetére
Akkor is. A kolléga már írta, miért..
Keresőszavak Google-ba: "945 chipset" + "memory address limitation", "memory remapping" vagy "physical address exrension" pl. Legyen a kedvedért egy Linuxos oldal találata az eredmények közül: [link]
Amúgy az összes 945-ös chipset variánst érinti.
-
bigrock
addikt
válasz
Ron Swanson #97454 üzenetére
T450s-t használok, nagyon szeretem, egyedül az akku ideje lehetne kicsit jobb, de ez van...
-
Xero
nagyúr
válasz
Ron Swanson #97454 üzenetére
Jelenleg egy T440s-t hajtok hasonló felhasználásra a 480s beszerzésig (backend programozás, db, minimális frontend, több VM néha 2 párhuzamosan, néha lol ). Teljesen jól elviseli. Ár/értékben elég erős, gyakorlatilag egy csúcs configot lehet összelapátolni 100e környékén (i7, 12GB RAM, SSD, WWAN). Első körben gyorsan ki kell cserélni a touchpadet vagy a teljes palmrestet egy t450s-ére, valamint IPS panelt beledobni és kész.
Programozással jól elvan, ha nem akarsz helyben túl nagy projecteket fordítani, LOL-al is megbirkózik lebutítva 40-70fps között.
-
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, és úgy döntöttem, hogy egy használt ThinkPad-et vennék.
Kérdésem: melyik modellt érdemes megvenni, melyik a legjobb ár/érték arányú?
14 inchest szeretnék, így elsősorban a T4x0 szériában gondolkodom.
Amire használnám: böngészés, Office, programozás, Linux VM, 1 játék (LoL).
200 ezret szánnék rá maximum.
T460, T460S? Vagy jó lenne valami régebbi is? (450, 440) -
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #97451 üzenetére
Mivel az X220 tablet és az X220i tablet között annyi a különbség, hogy az i alaplapjára i3 proci van forrasztva, igen.
-
X220i tab és sima X220 tab akkuk kompatibiliesek?
-
-
Tim82
félisten
válasz
magellan2600 #97447 üzenetére
Beletehetsz 2 x 2 GB-ot is, felismeri, csak kb. 3,1-3,2 GB-ot fog belőle tudni használni.
-
magellan2600
tag
Üdv!
T60-as Lenovo-ba szeretnék RAM-ot bővíteni, a jelenlegi 2 GB-ról. Azt már kiderítettem, hogy DDR2 667Mhz-es modul kell bele. Viszont ha jól olvasom, ez a chipset 3 GB-nál több RAM-ot nem tud kezelni. Ettől függetlenül beletehetem a 2x2 GB-ot? Fel fogja ismerni a 2 modult? Úgy értem, hogy nem muszáj emiatt 2+1 GB-ot beletenni, ugye?
A választ előre is köszönöm!
-
darvinya
titán
válasz
FoxiestFox #97445 üzenetére
Ezen a cikkszámon ujjlenyomat olvasót adja ki.
Esetleg laptop szerviz, stb.
-
Tudtok Budapesten beszerzési forrást pöcökhöz?
Kettő kellene, homorú.
Illetve 04W1548 -hoz? Ez FPR modul. -
carr
őstag
válasz
azbest #97440 üzenetére
T430S. Alap intellel használom. Tv-re kötöm közvetlen, akkor van hang, és kép. Ha az erősítőre akarom az egészet küldeni, akkor se kép se hang.
Most egyelőre áttoltam úgy, hogy a dp-hdmi-n megy a kép közvetlen a tv-re, a hang pedig 3.5" jack-en át az erősítőre.
köszönöm -
azbest
félisten
válasz
darvinya #97442 üzenetére
A legolcsóbb átalakítók is kezelik a hangot. Elvielg a t430s kimenete is kezeli a hangot. Valami szoftveresen van elkavarva vagy hiányzik valamilyen driver. Esetleg eszközkezelőben érdemes szétnézni a bedugott eszközökkel, hogy nincs-e ismeretlen eszköz. Vagy ahogy más is javasolta, egyszerűen nem az az alapértelmezett hangeszköz, ezért más kimeneten szól.
-
azbest
félisten
nem kell ezt túlgondolni.
A dp++ még a legelső dp verziónál volt, amikor külön kellett támogatni a hdmi kompatibilis módot.
A dp1.2 -től már a dp specifikáció része a hdmi kompatibilitás.Nem írtad le azt hiszem, hogy milyen gép / milyen videokártya az amiről szó van. Ha nem idősebb 6-8 évesnél, akkor valószínűleg támogatja a dp kimeneten át a hdmi módot. T430s?
Nekem t430 géppel is simán megy a hang dp-hdmi átalakítókkal, amelyek csak szintillesztősek és nem aktívak. Legutóbb például innen vettem [link], de ebayen is számtalan eladónál van 2 dolcsi körül.4k kompatibilis már nehezebb kérdés lenne. (dp-vel az intel hd4000 is megy 30Hz-el 4kban, de egyik dp-hdmi adapterem sem tudja a 4k-t, talán mert nem 1.2-es a dp a thinkpademen).
-
fattyu
veterán
válasz
azbest #97430 üzenetére
majdnem.
Értem én hogy alap tdp ugyanannyi watt.
csak amígy egy 3520m 700mhznyi turbót akart pörgetni és 2.9 az alap órajele ( amihez képest valljuk be a 3,6 turbó már kb mindegy is. ) addig egy 8650u 1.9 alapról 4.2 re ugrana fel. érted. 2,3 ghz a amit a turbó ugrat rajta.
Ne akarjuk már elhinni hogy az belefér ugyanabba a tdp keretbe és ugyanúgy fogja bírni.
vagy ha ugyanugy nem akkor a base órajel KEREK 1 ghz hiány ne legyen már jobb.
értem hogy az még 35w proci volt. és más litográfia meg minden. de érted mit akarok?
az 6 magos i7 turbó órajelen tuti eltüzelne 45 wattot. csak a hűtése van 15re méretezve.
-
carr
őstag
válasz
darvinya #97436 üzenetére
Editáltam, de itt van.
Amit küldtél is jó. 22$ postaköltség jön még rá. -
carr
őstag
Leírásban szerepel:
" Mini DP to HDMI Adapter Cable Mini DisplayPort Thunderbolt Port Converter for Macbook Pro Air Projector Camera TV PCFeatures:
100% Brand New.
Weight: 20g
Cable Length: 24.5cm 9.5"
Input Type: Mini Dislay Port (Male)
Output Type: HDMI (Female)
Support Mini DisplayPort 1.1a input and HDMI 1.3b output
Support HDMI highest video resolution 1080p
Supports up to 1080p, 1920 X 1200 reduced blanking video resolution
Supports HDMI 225 MHz / 2.25 Gbps per channel (6.75Gbps all channel) bandwidth
Supports HDMI 12 bit per channel (36 bit all channel) deep color
Support uncompressed audio such as LPCM
Support compressed audio such as DTS Digital, Dolby Digital (including DTS-HD and Dolby True HD)
Suitable for MacBook, for MacBook Pro,for MacBook Air ,and for iMac with Mini DisplayPort. Also other Mac
computers with Mini DisplayPort." -
azbest
félisten
válasz
fattyu #97427 üzenetére
Ezek a 4-6 magosok már csak annyit fogyasztanak, mint az 5 éves két magosak. Ugyanakkora keret mellett több magot tudnak bepakolni. Vagy kis fogyasztás mellett keveset. Sok kis fogyasztású proci is úgy működik, hogy csak lökésszerű terheléskor pörög fel, aztán lelassul. A core-m óta erre mennek rá. Bár előtte is ilyesmi volt az U fajta.
-
Mr Bond 007
őstag
-
fattyu
veterán
válasz
Mr Bond 007 #97426 üzenetére
Komolyan nem értem mit nem lehet érteni azon hogy 6 mag i7nek van egy hűtéskövetelménye hogy le tudja adni amit tud(NA).
az hogy a seggfej egységsugarú nép megveszi mert fickósabb este az ágyban attól hogy neki i7 meg i9 van a papírvékony szarában.
én spec már a 4magosakat sem feltétlen értem ultrabook kategóriában. Most várjuk az első adagot 480ból és 580ból is. i5 8350u i7-8650u respektíve. Vannak kétségeim a hűtésről. ja meg az x380 yoga is. szintén 8350uval. Az tuti sikersztori lesz mert már a 7300U-val is visít a hűtése kb nulla terhelésre.
-
fattyu
veterán
válasz
Mr Bond 007 #97424 üzenetére
azt tudod hogy a felhasználó még mindig dönthetne felhasználi profilban a csendes és takarékos megoldás mellett?
Zavar engem az összes gépnél. nem véletlen ragadtam meg 5 évvel ezelőtt de főleg asztalinál.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
fattyu #97423 üzenetére
Lehet, de akkor 2-3x nehezebb és vastagabb lenne, kb 1,5 órán belül lemerülne és még zajos is. Ezért írtam hogy akinek extrém teljesítmény kell pl egész nap renderelne, azt nyilván nem érdekli majd a sugárhajtómű zaj az asztalán, de a legtöbb embernek jó ez a mostani felállás is. (csend, aksi idő és relative jó teljesítmény, és nem lesz gerincferdülése ha messzire kell cipelni)
Nem értem miért ilyen nehéz megérteni.. Ezzel az erővel Thinkpad x1 carbon is ugyanezen értékek mentén lett megépítve, sőt ott még nagyobbat vágtak a teljesítményből. Az miért nem zavar? -
fattyu
veterán
válasz
Mr Bond 007 #97422 üzenetére
Lehet innen is nézni.
meg onnan is hogy egy 2 centi vastag házban akár lehetne olyan hűtése is amivel stabilan tudja hozni a max turbót mert sosem éri el a kritikus hőmérsékletet.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Kiki18 #97421 üzenetére
Nem. Az volt a baj, hogy elfelejtették megadni a cpu hőkorlátot amit minden notebook gyártónak meg kell tennie (a saját hűtésükhöz igazítva) emiatt a cpu addig boostolt (erős terhelésnél) amíg be nem kapcsolt a hővédelem ami kb 800mhz-re vissza vágta a frekit (hogy ne károsodjon), majd mikor lehült, akkor újra fel a plafonig és így oda vissza ugrált. Ez volt a baj.
A patch óta viszont ugyanazt hozza max terhelésnél is, mint amit bármilyen másik gyártó hasonló kiépítésű notebookja. Tehát ez kb bárkivel elő fordulhatott volna. (azért elég kínos
) Ha ezt kihagyják ugyanúgy letérdelne bármelyik thinkpad, dell, hp stb notebook is.
-
válasz
Mr Bond 007 #97420 üzenetére
A patchel visszavették a proci teljesítményét, nem?
Az azért komoly érvágás....
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
fattyu #97419 üzenetére
Igazából az almánál sincs semmi gond, ugyanannyira melegszik (a patch óta) mint a dell és a többiek hasonszőrű modelljei. Ezek inkább a csendesség, erő, aksi idő hármasra vannak kihegyezve, ami azért a legtöbb pro usernek meg is felel. Akinek meg extrém teljesítmény kell, az úgyis megy a p vonalra vagy a gamer notiknál keres olyat ami képes folyamatosan tartani turbo boost-ot is, akár 4+ ghz-en.
-
fattyu
veterán
válasz
Mr Bond 007 #97418 üzenetére
kicsit lehetne vékonyabb ha már hatmagos 45wos procit teszünk bele. feleseleges a hely a hűtésnek. almának is bejött.
-
Mr Bond 007
őstag
Nem tudom volt-e már: Jön az új Lenovo Thinkpad Extreme (15 inches) [link]
-
carr
őstag
Skacok! Megjött ez a mini dp-to hdmi átalakító.
A yamaha erősítőn, hdmi ahogy volt minden, ment pcről ahogy kell. hdmi-n ment ki a kép, és a hang, szépen.
Most a mini-hdmi-re ha teszem, nem megy át a jel az erősítőn, ahogy eddig.
minidp-hdmi-n közvetlen a kép megy, de a hang így nem oké. :/ Van erre megoldás? -
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac #97407 üzenetére
A 900p-s opcióra csak legvégső esetben szánom el magam, ha nem sikerül már bele másmilyet lőni. A 900-as legalább biztos TN, nem qrnak át vele, hogy helyette TN-t küldenek, mert eleve csak olyan van belőle, nincs meglepi. Meg nem éri, de mégis csak valami upgrade-lehetőség az is, még ha szintén fos panel is.
-
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac #97405 üzenetére
Csak azért kezdtem el vele foglalkozni, mert ugyan drága opció, de bár megfelelne, a 1366×768-as IPS kijelző sem lenne olcsóbb, plusz azt kapni sem lehet sehol. Valami upgrade-et meg akarok, ha már megvan a gép, mindene ki van maxolva, csak a kijelző idétlen TN benne. Még az is lehet, hogy ha végképp nem kapok bele rendes kijelzőt, akkor lövök bele 1600×900-as TN-t, ami szintén nem a legjobb panel, de mégis könnyebb hozzájutni, és valamennyire mégis upgrade az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest