Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
osztraksajt
üzenetére
Erősebb az túlzás, 512 vram-os és firegl, egyébként meg kb ua. emlékeim szerint. Azokat nem dobálják 50k-ért ráadásul

-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nekem P8600-nál sincs gond 10 lappal, de többel sem igazán. SSD, 6GB RAM. Azért egy T9400-et kap ha megy benne az ES verzió

szerk: fgordon DC-ben mennek.
szerk2: szerk. gombot használhatod, azért van
5 percen belül ne kezdj feltétlen új hsz-eket, orrodra fognak koppintani -
Tikakukac
titán
Jahj, na 5 óra tömény olvasás és cseszekedés után kinyomoztam mekkora munka a ledes Samu panelt berakni a sima X-ekbe: brutális.
Szóval belevágunk, még ez hiányzik egyedül a repertoárból, utána megpihen az alkotó és letészem a lantot

A gép és a kijelző barátkozik, a gond mindenkinél (ez úgy 2 embert jelent aki hasonlóan végtelenségig buzerálja ezeket) a kábel volt. Mert ilyen kábel sima TP-ben sohasem volt, és vagy cseréled tabletesre ahogy csinálták, vagy nem, amit én akarok majd. Egy ilyet találtam de a topik behalt 6 poszt után, srác eltűnt.
Azon gondolkozom mit szólna hozzá a gép, ha a sima kábele maradna és a pineket egyből levenném a kiindulástól, és a végén a csatiba megkapná. Lehet ehhez bevetjük az egyetemet és méréslaborban keresek valami elvetemültet aki spíler és rávágja, hogy ok vagy nem
dying_star: T3400-ról toltam át magam T9500-ra. Valljuk be ez azért már testvérek között is erősen tendál a fél GHz felé, és igen, SSD is volt/van mindig a main gépemben. Egyszerűen itt emelgethettem az órajeleket, ahol beakadt ott beakadt, 10 lapnál egyben ugyanúgy nyekk, mint régen. Aztán volt SSD teszt és végre berakhattam 5 gépbe is, egy mezei rendes i3 már hozta a flowt, egy i5 már taknyosra verte, asztali meg hát mindegy, ez nem az a kategória. Nem véletlen ment a HP is a levesbe, pedig az tényleg mocskos volt 8giga DDR2-vel 1920*1200-as panellel meg FX570M-el, prociban még rakhattam volna T9800-at is, de mi a búsnak.
Aki érzi érzi, én nem. Bár igaz tényleg sok és néha erős gép van nálam, a mostani asztali meg olyan erős, hogy csiga hozzá minden amihez érek. -
válasz
fgordon
üzenetére
Kicsit ellentmondanék az előttem szólónak, a P8600->T9400 váltás határozottan érezhető gyorsulást hozott, nyilván nem nagyságrendit, de már az általános működés során is észrevehetőt. (SSD mellett)
Ha olcsón meg tudod oldani a váltást, nincs érv, hogy miért ne tedd meg.
Procit cserélni kb 10-20 perc annak, aki szedett már szét TP-t, nem nagy manőver. -
Tikakukac
titán
válasz
fgordon
üzenetére
Sokat pörögsz ez azért így nem megy. Tehát ha valami nincs, akkor az idő. Az pedig x. Nekem egyes alkatrészeknél ez eddig 2 év.
Plusz megnyugtatlak, ilyen 100-300,hz közötti dolgok mint a halottnak a csók. Én is azt hittem a 2.2 és 2.6 majd mekkora ugrás. Nagy túróst. Megvettem a K-s asztali i5-öt. Na ez ugrás 4 magon 4.3GHz. Feleslegesen ne túráztasd magadat

-
fgordon
senior tag
Érdekesség:
http://ark.intel.com/compare/37130,29761,37006,35563,33918
Az Intel hivatalos oldalán az van, hogy a T9500-nak van IDLE STATES, T9550-nek nincs megadva
, míg a T9600-nak nincs.
Trusted Execution Technology viszont nincs a T9500-ban, és van a T9550 és T9600-ban.
A P8700-ban van van mind a kettő fenti...
A fenti oldalon lehet elírás?Ez a 2 CPU szolgáltatás szerintetek mennyire szempontok?

-
Chaser
legenda
válasz
btudos
üzenetére

fgordon: A néma és "nincs gond a hűtéssel" közt van egy dimenzió, ha lesz T500-ad majd rájössz
Persze terhelve már van hangja, de úgy sem vészes. Akár full passzívan is elketyeg net alatt, de mivel a ventinek alapjáraton nincs hangja így nem sok értelmét látom. SSD van a gépben, ha HDD ki van kapcsolva közvetlen közelről is néma a gép ha a környezeti zaj konvergál is a nullához.BIOS-ban nem lehet alulfeszelni. Win alól sw-ekkel, pl rmclock, cpu genie, throttle stop, én utóbbit használom.
Előnye: sokkal kisebb fesz. mellett tudja a gyári órajelet, nálam 0.2V minusz. Ami jóval kisebb hőtermleést eredményez, cirka 15 fok nálam, akkuidő is megnő. T7500 még 65nm-es, na ott brutál különbség is kijöhet, akár 20 fok minusz.
"Mi alapján döntöttél ez a beállítás mellett?"
Mert profi vagyok..jah meg szerény is
"A T500-ban sem 5 perc processzort cserélni ugye, mint a T61-ben?"
Attól függ, ha nagyon összekapnám magam sztem meglenne 5 perc alatt
, egyébként 10 körül volt nálam T60/61/500-nál is kényelmes tempóban. -
fgordon
senior tag
-
fgordon
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Köszönöm!
Nekem nincs semmi bajom a T61-es hűtésével, nekem teljesen halk, még több óra CPU+VGA terhelés mellett is. Szerencsém van?
"Cpu pedig fix max órajelen jár alulfeszelve"
Hogy csináltad ezt, BIOS beállításokkal? Mi az előnye? Mi alapján döntöttél ez a beállítás mellett?A T500-ban sem 5 perc processzort cserélni ugye, mint a T61-ben?
-
bajuszati
tag
sziasztok,
t60 inverter alakinke eladóba?..tudom nem apró de mégis...
megvennéka t60at csak az invertert cserélni kellene..üüdv
-
Chaser
legenda
válasz
fgordon
üzenetére
Amivel előrelépés a T500 az a hűtése/hangja, és mivel DDR3 a ram jóval olcsóbb bele. Persze vga-ban is jobb, és itt már lehet kapcsolni intel és ati között. Intel tudja a dxva-t is, + van webcam - opcionális -. Cpu-t annyira nem kell megbonyolítani, P8600 pl nem drága és elég korrekt. T9600 az már zsebbe nyúlós. Nekem P8600 intel vga mellett net alatt minden max 45 fok és a venti csak 1-es fokozaton megy, aminek hangja 0. Cpu pedig fix max órajelen jár alulfeszelve.
T510-nél pl nem lehet kapcsolni a vga-k közt, ha nv-s akkor az megy mindig. dokk is más kell és kb 5x annyiba kerül hozzá. Egy i5-ös T510 persze cpu-ban más világ, ha van sw amivel kihasználod az erejét, pl videokódolás, PS komolyabb szinten. Hűtésben kicsivel rosszabb mint a T500, zsanérban jobb, minőségre még ott van az is, -
btudos
nagyúr
válasz
fgordon
üzenetére
DDR3 és switchable graphics miatt szerintem a T61-->T500 váltás is megéri, főleg ha eladod a T61-et, elég jól ki lehet jönni belőle.
T510-re nem váltanék, ott nincs még Optimus, T500-hoz képest érdemben csak az új prociból profitálnál, meg ha FHD kijelzős, akkor abból, de az szerintem annyit nem ad, mint amennyivel többe kerül. Ha nagyobb ugrást akarsz, akkor T520 inkább, ott igazából a pénztárca illetve a kevés eladó példány okozhat problémát.
Összességében T500-ra szerintem mindenképp megéri váltani, főleg mert van hozzá akksid és dokkolód is, de ha újabbat szeretnél és belefér, akkor már T520-at keresnék.
-
-
fgordon
senior tag
Szerintetek van értelme egy tökéletesen működő T61-est T500-ra cserélni?
Azért T500-ra, mert van dokkolóm (2504), autós és mobil töltőm hozzá, +1 aksim, és akkor ezeket nem kellene újra venni, úgy tudom, hogy kompatibilis lesz vele.T61-es: 15" 1680x1050, T7500 (2200 Mhz, 4MB cache) NVS 140M 128M, 4GB RAM, 830-as 128MB-os SSD, újszerű állapot.
Azért cserélném, hogy gyorsabb legyen a processzor és a VGA... és az egész gép.
Csak dedikált VGA-s gép jöhet szóba.Ez alapján, a T61-ben:
NVS 140M: 93T500-ban:
Mobility Radeon HD 3650: 216A legjobb T500-as processzor -vs- az én T61-es T7500:
Intel Core2 Duo T7500 @ 2.20GHz: 1258
Intel Core2 Duo T9600 @ 2.80GHz: 1950
Intel Core2 Duo T9550 @ 2.66GHz: 1790
Viszont:
Intel Core2 Duo P8400 @ 2.26GHz: 1463Használ valaki T500-ast T95x0/T9600-as processzorral? Mennyire melegszik?
T510-ben lenne például:
Intel Core i5 540M @ 2.53GHz: 2393
NVS 3100M: 215 (csak ennyi?!)T520-ban lenne például:
Intel Core i5-2520M @ 2.50GHz: 3518
Intel Core i7-2720QM @ 2.20GHz: 6265 (4 mag a 2 helyett)
Intel Core i7-2820QM @ 2.30GHz: 6647 (4 mag)
NVS 4200M: 345Az igazi előrelépés a T520 lenne, de már a T510 is egyértelműen megéri. De a T500?
Várom az érveket és az ellenérveket...

Kíváncsi vagyok, ki mit tenne a helyemben...

-
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
Dehogynem, épp tegnap nyestem fel az M5400-ra

A trükk: miután kibontotta magát és indítanád a telepítőt kilépsz. C-ben megkeresed ahol van. És win7-es kompaktibilitással tolod neki. És szépen fel is megy

hito: Ismert a dolog, dehogy kell elfelejteni, minden újabb TP-n ezzel raktam fel, Edge, munkás ideapad, rendes TP. Tökéletesen ment mindegyiken 8 és 8.1 alatt is.
-
-
Valahogy rá lehet venni az X301-et, hogy hagyja abba a töltést pl. 80%-on? Hiába van bedugva, ne töltse 100%-ra (kímélési célzattal)
-
Hav3l
tag
Heló,
L420-hoz szeretbék egy caddyt venni, ez megfelelő lesz bele?
-
hito
nagyúr
Értem, köszi!

xcds: az a vicc, hogy felhívtam az egy Tp szervizt és mondta a csóka, hogy ha elküldöm az SN-t, akkor megnézi, mert nem kizárt, hogy ki lehet terjeszteni. Ezért is kérdeztem.
-
hito
nagyúr
3 hete lejárt garancia esetén van még lehetőség garancia kiterjesztés megvásárlására?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
erre vki?
itt a manual. jól látom a 105-106-ik oldalon, h EC cseréhez ki kell szerelni az alaplapot?
-
Arlekim
aktív tag
-
Tim82
félisten
A Xeon procis T400 volt már?

-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
köszönöm a választ.

-
-
kromatika
veterán
sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Mi a különbség a Lenovo Thinkpad T61 és a T61 P között?Hardveres különbség valamint ha van a váz és felépítésbeli különbség is érdekelne.Előre is köszönöm.
-
metal01
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Valóban szeretek barkácsolni, de olyanba nem megyek bele amit nem biztos, hogy 100%-osan lehet kivitelezni. Sajnos ez a venti olyan, amit roncsolás nélkül nem lehet szétszedni. Igaz, hogy 2-es fokozaton már van némi hangja, de elviselhető. Max. TPFC-al kicsit szabályzom, hogy mikor kapcsoljon fel a venti magasabb fokozatra. Egyszer majd kap egy másik hűtőt a gép...
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Asszem megoldódott... Le kellett húzni először is a töltőről, utána észhez tért valami a lelkében. Amúgy így is BIOS-ból "Automatára" téve tojik rá, mit állítok, csak akkor veszi figyelembe, amit a power managerben állítok, ha "Battery Optimised"-re teszem. Viszont így végre működik, van adaptív, max sebesség, és kis fogyasztás töltőről is.
Extra nyalánkság, hogy a Turbo is így kapcsolható, ha a power managerben a ventilátorszabályzást "Balance all parameters" állásra rakom, akkor nincs turbo, ha maximize performance, akkor van. -
r3dsnake
nagyúr
Az Fn+F5 kombón kívül be tudom kapcsolni bárhogy a bt modult?
Köszi!
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam, AC-módban (tötőről próbálkozom) átraktam Maximum performance-ről BIOS-ban Battery Optimised-re, minden maradt, csak mostmár nem 2800-ra Turbo-zik, hanem 3050-re is.

Érdekes, a régi Atomos netbookoman 0 BIOS álítási lehetőséggel, power manager segédprogram nélkül simán tudtam állítani ezt vezérlőpultból, működött, mint a karikacsapás.
Szerk.: Picit jobb lett a helyzet, battery optimised és "Lowest" beállítás a power managerben kikapcsolta a Turbo-t, bár csak 3W-ot nyertem vele, erre még gyúrni kell 22W CPU fogyi még mindig sok nekem.

-
-
HSM
félisten
Találkozott már valaki a következő problémával? T410-es noti, SU-val telepített driverekkel. A cél az volt hogy kicsit lejebb vegyem a proci órajelét, ne melegítse a lábam, miközben használom, ezért megpróbáltam "low"-ra tenni a teljesítményt a power managerben (Power Source Optimized sémát állítgattam). Azonban nem történt semmi, az i5 540M-es proci ugyanúgy 2800Mhz-en turbózott. Najó, lowest, eredmény ugyanaz. Megpróbáltam a sima windóz vezérlőpulton belőni, 70%-ra tettem a max CPU-tljesítményt, ismét nem történt semmi, proci ugyanúgy 2800Mhz-en turbózik 25W fogyasztással, mint 100%-n. Mit csináltam rosszul? Vagy mit kéne csináljak, hogy ezek a dolgok működjenek? Legalább a Turbo-t szeretném kilőni, a turbo nélküli 2533Mhz nekem több lenne, mint elég...
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01
üzenetére
Mivel egyet sem szedtem szét, csak néztem hogyan műxene, így passz, barkács a lelked hajrá
Mindet eladtam, csavarosak vannak a gépeimben.Dhampir: Nem, legalábbis abszolút nem zavaró rmclockal lehúzva főleg nem. Plusz ugye ezt inkább gyönyörködésre venném, annyira szép az az egész

De van 1 állandóra a családban, most is 2 napig azt nyomkodtam sima netezéshez, a kérdés, hogy meddig fogom megtartani a 2. példányt
Esetleg egy frankenpad is szóba jöhetne. De most inkább a többi dolgomra koncentrálok, készül az x200s szerver

-
metal01
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Azért megpróbálnám megmenteni. Nem vészes a sípoló hang, de azért csendes szobában hallani. Kíváncsi vagyok, hogy másnál is jellemő ez a hang, vagy egyedi eset.
A képeken látszik amit likeltem, hogy beolvaszott műanyagok vannak a ventin. Ezeket lekapva lehet hozzáférni a belsejéhez. Ott a kenés már nem nagy cucc, csak hogy teszem vissza?

Szerk: Amúgy patent állapotban van a kislapos. Nagyon állat gép. Ez az egy dolog "zavaró" csak kicsit.
-
metal01
őstag
Fórumtársaktól privátban érdeklődtem, de közredobnám a kérdést:
Adott egy x200s. A ventije 1-es fokozaton (2500 rpm körül) teljesen csendben van. Viszont 2-esen (3000 rpm felett) már némi sípoló hangot ad. Másnál is hasonló a dolog, vagy itt lehet valami difi? Megnéztem a ventit, hátha újra lehetne kenni, de nem igazán látom, hogy lehetne szétszedni: [1], [2]. Olvasztással lehetne szétkapni, de kicsit bonyolúltnak tűnik. Nem tudom hogy lehetne utána összeaplikálni. Van ötlete valakinek? Vagy nem érdemes ezzel foglalkozni...
Szerk: Notebookcheck-en review-ban ezt írták:
"When listening exactly we could perceive a high-frequency whistling noise from the fan but only at the high-performance setting in the energy profile."
-
btudos
nagyúr
Nyilván a személyes tapasztalat a döntő tényező, én is sajnos a saját káromon tapasztaltam sok mindent.
Ha már magamnak veszek gépet, akkor a megfelelő szintet elvárom, ahhoz mérek minden gépet. Minden más csak kompromisszum. Minél kevesebb a kompromisszum, annál jobb a szememben a gép. Amiből kiesnek csavarok, meg letörik a billentyűzet csak mert használják a gépet, azt messziről kerülöm, még a rokonait is.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
Nem kell tőle Tp szintet elvárni, ennyi. Ismételni tudom csak magam: amíg nálam voltak, semmi bajom nem volt velük. Én meg addig nem fogok herótozni, amíg más a tapasztalatom, csak azért mert ilyeneket olvasok valahol. Jobb szeretem első kézből kialakítani a véleményem. Mondjuk ha mindenhol ilyeneket olvasok, akkor valószínűleg inkább elkerülöm.
11-es Edge-et bármikor szívesen bevállalnék megint ingyen
Már csak azért is, mert a többi ilyen kategóriás más márkájú gépekből hiányzik a trackpoint ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
btudos
nagyúr
Néztél E531-et? S430-at? Az E531 átlag consumer szint (anyaghasználat, touchpad, billentyűzet összességében semmivel nem jobb, mint a többi belépő Lenovo-é), előbb vennék egy Fujitsu A502-t, mint azt, az S430-ból meg konkrétan sorra estek ki a csavarok, meg a billentyűk szakadtak le, pedig asztaltól asztalig cipelték csak, semmi extra igénybevétel nem volt. Ezekről tudok közelebbről nyilatkozni (S430-at még használtam is átmenetileg a T430 érkezése előtt 2 hétig, akkor még rendben volt, de az idő...) után én nehezen hiszem el, hogy egy akármilyen Edge tud igazán jó minőségű lenni, de persze az csak jó, ha a kisebbekkel nincs ilyen gond.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Írtam, hogy mim volt, és akkor sem nagyon értettem a köpködést ami körülvette. Illesztésen halál pontosak voltak, nem recsegett, nem nyikorgott, anyagra is kellemes volt. Simán megütötte az normál/átlag szintet, konzumer Asus netbook kategóriába a picsába elmehet hozzá képest.
Egyébként nekem csak 11-es Edge-eim voltak, efelett nem tudok nyilatkozni. Olvastam rosszakat és el is hiszem (bill szétesés pl.), de az enyémmel semmi baj nem volt és elég masszív gép benyomását keltette. Lehet, hogy 1-2év használat után, amikor kezd atomjaira hullani, megváltozott volna a véleményem, de amíg nálam volt, kutya bajom se volt vele.
Szerk.: Core i procis 11-es Edge-ek árazás tényleg elég perverzre sikeredett ha jól emlékszem.
-
Tikakukac
titán
Igen, 3 hétig volt Edge-em és ilyen szart én még nem pipáltam Asus konzumer szinten sem, pedig az is disznó. Akkor neked volt valami nagyon spéci cuccod, a mostani Edge olyan, mint egy jó vicc. De annak rossz.
E531-es volt nálam, mellesleg. De volt már kezemben régebbi kisebb koppintás is, tulaj imádta a fényes kijelzőjét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztosan, ott a baj, hogy mindig van referenciagépem és cuccom. Tehát magában ez sem lett volna rossz. Csak volt egy Lati, 2 rendes TP, meg egy elég durci monitor. És ezek mellett minden részlete ennek is olyan volt, hogy tényleg felráncoltam a szemöldökömet, miért ér ez ennyit.
-
-
hito
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
Mindenképpen, én is kíváncsi vagyok

Tim82: pedig a következő kiszemelt - ha a Twist nem jönne be - egy Yoga 11S volt. Arról is elég jókat olvastam (notebookchecken 84%, ami az átlagtól jobb). De attól azért fázok egy picit, mert nem Tp és ebből kifolyólag a szervizháttér sem olyan. Bár ha jól tudom, már az Ideapad-eknek is van itthon szerviztámogatása, nem csak a cseheknél.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
Remélem az Edge-től azért magasabb kategóriát fog képviselni, főleg 300-400eFt-ért, bár nekem az Edge-ekkel sem volt semmi bajom. Volt X121e-m és X135-öm is, nagyon rendben voltak, annak ellenére, hogy természetesen nem igazi Thinkpad-ek.
Minden teszten elismeréssel nyilatkoztak a Twist minőségéről és az anyaghasználatról (magnézium), és az árcédula is megkülönbözteti az Edge-ektől. Nem utolsó sorban nincs a nevében Edge, csak Thinkpad

-
fgordon
senior tag
Olyat már láttatok, hogy egy sokáig nem használt, lemerültnek titulált 9 cellás Thinkpad akku nem ad áramot, nem lehet vele bekapcsolni a gépet, majd ha kap áramot a töltőről, egyből 74%-on van, és onnan szép lassan feltöltődik?
-
btudos
nagyúr
Van ez a szépséges, kényelmes SK-8835 USB billentyűzetem, ami valami miatt a T430-cal vígan elkommunikál, de az X200-zal nincs annyira jóban. A billentyűzet része megy, de az Ultranav-ot nem tudtam működésre bírni. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mindkét gépen ugyanaz a 8.1 fut jelenleg, de valamiért csak az egyikkel kommunikál rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Majd egyeztetünk, ha aktuális
5 percen belül ne kezdj feltétlen új hsz-eket, orrodra fognak koppintani

, míg a T9600-nak nincs.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Extra nyalánkság, hogy a Turbo is így kapcsolható, ha a power managerben a ventilátorszabályzást "Balance all parameters" állásra rakom, akkor nincs turbo, ha maximize performance, akkor van.

Már csak azért is, mert a többi ilyen kategóriás más márkájú gépekből hiányzik a trackpoint