Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
T440p
Szeretnék alá egy hűtőt mert alapjáraton csak böngészve 48-52fok a hdd
Cpu frissen kenve, az normális hőfokon megy.
Mit ajánlotok?
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
& Tikakukac: elképzelhető, akkor sajnos valószínűleg maga az aljzat, szerintem ugyanis egy vezérlőn van a fölötte lévő USB porttal, ami meg jó.
Mondjuk eSATA külső HDD-vel még nem próbáltam, lehet, hogy eSATA-ként meg oké lesz.
-
Tim82
félisten
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy T420-on a kombó eSATA/USB port nem működik? Értsd: nem ismeri fel az USB drive-okat (kipróbálva két pendrive-val).
BIOS-ban sem az USB, sem az eSATA port funkció nincsen letiltva a Security menüben. A kombó port fölött lévő USB port meg hibátlan.
-
Tikakukac
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Ez mind nagyon érdekes lehet egy matematikusnak, egy gyártástervezésen élő embernek és mindenkinek, akit érdekel a téma mélye.
Mindenki másnak, ha úgy nézzük nekem is, az a lényeg, hogy a pénzemért, amiért x éve még megkaptam a tutit, ma egy kalap madárürüléket kapok. Hogy mennyiből mennyit és mit, azt totál mindegy. Az van, hogy 400 óvatos ciklus után fordulnak fel az akksik, mintha muszáj lenne. Sőt. Vannak olyan sajtós gépek amik lemennek 5-6 embernél, amikbe korrekciózni kell, mert már elég szépen döglik ki az akku bennük.
-
darvinya
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Azért akkunál lehetlen pontos kapacitást megadni, és márkánál csak annyi a különbség, hogy van előterheléses teszt egyes akku elemekre és párosítva rakják össze akkucellát.
Tesztelési költség miatt drágul az akku jobb esetben, de legtöbb márka már névért kér többet.
Mostani akkuk 70%-os küszöbösek, míg régebben 90%-os volt.
Ez egyrészt érhető, mivel több akkut kell gyártani, másrészt rossz is, mivel így tervezet avulással több bevétel generálható. -
-
_adaml21_
őstag
-
Tikakukac
titán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Velük kell lemeccselni, hogy mit és merre, ha mákod van akkor max 1 napra dől ki a vas.
Dellnél kicsit más, ott ez tényleg fluidabb.
Akksira tippem nincs, használni kell. Ha valami fos, az is marad. Lásd nem egy akkum van és volt 1000 ciklus felett 70%-os tartással. És a kutya nem óvta. Ismét csak az van, hogy a minőségi termék, az minőségi termék, ami dzsunka, azt meg ápolhatod te szűzlányok könnyével, úgyis elpusztul.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
OK, köszi a tippet, ez esetben az Alohánál fogok próbálkozni. Az ok, ami miatt olyan szervizt keresek, aki nem teketóriázik, hogy nem akarok 3-4 kört futni. Ha baja van, és megállapítják, cseréljék is - mivel privát gép, nem tudok 2-3-4 napokat otthon maradni szabin/home office-on.
Dell NBD garanciánál elég jó tapasztalataim voltak ilyen téren.Esetleg, egy tipp arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megóvni az akku állapotát hosszabb távon? Ha akksiról használom, akkor mindig az 1. számú akksi fog lemerülni teljesen, majd ha az üres, akkor kezdi a 2. számúval.
Amikor dokkolón használom, akkor állítsam, be, hogy 80% feletti töltöttség esetén ne töltsön rá, illetve ne töltse fel teljesen, csak 90-95%-ra?
-
Ha már CPU terhelés, jelentem, megtaláltam az első játékot, ami 100%-ra terheli a W520-ban a procit: Battlefield V beta!
Az első pár percben nem megy 100% alá (míg a mapot tölti és zoomol rá), aztán átadja a helyet a GPU limitnek, a CPU beáll 70% körül, és helyszíntől függően beugrál 100-ig.
720p-ben játszható, de az nem elég meglátni az ellent időben.
Csak kíváncsi voltam, elindul-e, és meglepetésemre megtette.
Ez csak azért volt érdekes, mert mondjuk a GTA V, ami elég szépen skálázódik CPU-n, 50%-ra se szokta feltolni a procit, még akkor sem, ha abszolút nullázom a grafot, hogy CPU limites legyen. -
azbest
félisten
válasz
_adaml21_
üzenetére
Milyen oprendszer? Terhelés alatt van? Hőmérséklet nem szállt el kikapcsolás előtt?
Csak azért kérdem, mert nekem pár napja túlmelegedés miatt volt pár lekapcs t430 géppel Ubunti 18.04.01 alatt. A kollégák megoptimalizálták a build rendszert, ami így még hatékonyabb és gyorsabb, s így rendesen megtekeri a 4 mag 8 szálas procimat. Ami alapból nem baj, mert legfeljebb throttlingol 100 fokot elérve. Csakhogy a buta intel power management driver is lomha, ezért néha sikerül felengednie 105 fokra, mielőtt közbe tudna lépni és akkor már a hővédelem lekapcsolja.
Lehet a legutóbbi kernel updatek is közrejátszottak, mert a turbo mód letiltása sem működött szoftverből.
A megoldás meg az lett, hogy egyrészt kiporoltam a gépet, másrészt a kernel paraméternél letiltottam a pstate-et. Így most a proci hardverből vigyáz magára a szoftveres hülyeség helyett. Alacsonyabb hőfokon jár és nem szalad túl 100 fölé sem, amikor nagy a terhelés.
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok,
Egy T470s-nél fordul elő a következő: Néha 15%-os töltöttségnél egyszerűen kikapcsol a gép.... AIDA szerint mindkét akksi elhasználódása 25% körüli (ami egy 1 éves gépnél eléggé soknak tűnik, főleg, hogy sokat dokkolva volt használva).
Még van az akksira 27 nap gari, érdemes lenne valamelyik szerviznek szólni? On-site warranty. Melyik szervizzel érdemes kezdeni, ki az, aki nem szórakozik, és megjavítja?
Köszi.
-
Tim82
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Úgy lesz.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Korábbi W520 "fan error" szenvedésem nem ért véget még

Szétszedve, a venti házát kiszedve a hőcsöves "thermal module"-ból minden további nélkül ki lehetett szedni a rotort a helyéről.
-Normális ez így? Nem kellett volna valahogy rögzítve lennie, mint asztali PC-k ventijeinek, ilyen zéger-gyűrű szerűvel?
Mindegy is szépen kitakarítottam, minimális zsírt raktam a tengelyre. Könnyen mozog kézzel, persze ezt csak "érzésre" tudom mondani.
Továbbra is rossz, de legalább nem nyírtam ki a gépet teljesen a nagy munkában

Fan error. Jön az új venti ebayről.
-Addig is ilyen fan error-os állapotban, ha tiltva van a venti, akkor nem is igen lehet rámérni a csatira a lapon, hogy van-e ott feszültség nem?
-Vagy épp bekapcsoláskor azért kéne ott egy pár V-ot mérni eltávolított ventillátor csati esetében az alaplap "konnektorában"?
Mert ha nincs ott fesz, akkor meg az SMD bizti áthidalásának is neki kéne veselkednem. Korrekt kicseréléséhez nincs kellő eszközöm, szakszervízt nem hiszem, hogy megérne. 10-15k csak, hogy korrekt bizti legyen ott az annyira nem biznisz.
**Hét év után sem volt kiszáradva a hővezető paszta, szóval ezeket még korrekten csinálták. Asztali lapjaimnál simán kiszáradtak fele ennyi idő alatt is. Persze a csere már nem ártott neki, de nem kőkeménységű volt, ezért is voltak jó hőmérsékletek a gépben, amíg meg nem döglött a venti.
-
metal01
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Sajnos nem oldódott meg a problémám. Annyit sikerült szűkíteni a dolgon, hogy csak akkor rebootol/kikapcsol a gép, ha az akku benne van. De úgy is, hogy akku + hálózatról megy. De ha az akkut kiveszem és csak hálózat, akkor minden OK. Csinálhat ilyet az akku? Defektes lehet? Találkozott már valaki ilyennel?
-
azbest
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
Ó bakker, pont a lényeg mellett menünk el. Azt hittem a sárga végére gondolsz. S közben nem vettem észre, hogy Tim eleve rossz fajtát linkelt. Abba fizikailag nem tud bedugni kerek thinkpad tápcsatit, mert ilyen kell oda:
Vagy itt egy másik, filléres ebayes [link]
Amit ő linkelt és amit most te mutatsz, az nem thinkpad táphoz való, hanem valami generik dc csatis töltő thinkpadesre alakítása lehet.
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Lenovo T500-asom van és a hétvégén előjött a hiba, miszerint olyan mintha kiment volna a háttérvilágítás a kijelzőben. Lámpával világítva lehet látni a képernyőt. A külső monitor se ment, csak miután a biosban átváltottam integrált videókártyára. Külföldi fórumokon olvastam, hogy ilyen hibánál nem oldotta meg az inverter és LCD kijelző csere, csak sajnos nem írták le a megoldást. Találkoztatok már esetleg hasonló hibával? Költséges lehet a javítása?
Köszi!
-
JAGER 10
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
RAM-ot bővítsd mindenképpen!
-
Tubi2
senior tag
Másik BIOS feltevésével elő lehet csalogatni a raidet W530-on? Illetve tud itt valaki olyan másik BIOSt feltenni?

-
csubuka
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
+(#98055) Tim82: Áhhá. Oké, bocsi a kavarásért akkor. Értem már. Köszönöm szépen!

A Q2000M-el kell a másik borda akkor. Az valóban 55W-os, szemben a Q1000M 45 W-os kivitellel.
Badarságot írtam akkor vagy legalábbis a W520-nál a hűtő minden CPU-val okés, egyedül a GPU kiviteltől függ.
-
fattyu
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
a ram sokkal többet fog számítani és a procit hiába cseréled ram bővítés nélkül ugyanugy az lesz a szűk keresztmetszet. bőven elég az a 2520 netezésre. 8gb rammal.
mondom ezt úgy hogy én igen háklis vagyok a gépeim teljesítményére.
van 420am 2820qmel szerelve. jó móka? igen. erősebb lett igen? de van mögé 16gb ram is mert anélkül felesleges lenne.
viszont. merül mint a titanic, jobban melegszik többet megy a ventilátor és hangosabban. nettó böngészésre hót felesleges.
-
válasz
fattyu
üzenetére
Köszi mindenkinek!!
Feltettem a pluginokat, előtte is volt Adblock, most cseréltem ezekre.
A procit csak azért kérdeztem mert anno mikor T400-am volt akkor P8400-ról váltottam T9600-ra és ott is nagyon kijött a +3mb cache többlet.
A 2520M és a 2630QM között is "ez a helyzet". -
fattyu
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
én válaszoltam az eredeti kérdésedre is. felesleges pénzkidobás a netezős használatra procit bővíteni.
tedd fel a plugineket amiket mondtam és vegyél bele még ramot. 4 giga ma már kínzásra alkalmas.
-
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Hmm, korábban Tim82 írt nekem ezzel kapcsolatban.
Az én gépem pl egy 2540M (35W) és egy Quadro 1000M (45W) kombóra építő W520, szóval sima i5 két-mag, de integrált és dedikált GPU-t is felvonultat.
Ez alapján viszont a kisebb, 4284-25G típuskódhoz tartozó, "Thermal module for W520, 45W" van benne. Szóval hiába dedikált GPU mivel nem i7 van benne QM-féle ezért lehet még így is van különbség. Azt nem értem, hogy a 45W mire vonatkozik, mivel a GPU és CPU max elfűt 80W-ot.
Szóval a hűtőrendszer nevében elég erős ez a 45W.*Szóval megeshet, hogy altípusok is vannak a dedikált GPU-s és a nem dedikált GPU-s hűtések között.
-
darvinya
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
-
Only Intel T520-ban ha váltok 2520M-ről 2630QM-re azt a gyári processzor hűtője elbírja?
Tudtommal azokat a gépeket amelyeket QM-el adtak ki, azokban nagyobb hűtő volt. -
Frawly
veterán
válasz
paperboy
üzenetére
Nálam nem tűnik el a kártya, végig látszik, de egyszerűen leszakadozok a Wi-Fi-ról. Ezért nem vagyok benne biztos, hogy hardveres hiba, de két OS alatt is csinálja. A másik, ami elbizonytalanít, hogy ha hardverhiba lenne, akkor Linuxon alternatív hálózatkezelő progikkal se lenne jó, de azokkal nem szakadozik le.
De ettől függetlenül lehet lecserélem. Ez sima X220, nem a tabletes verzió. Ebbe melyik Wi-Fi kártya a legjobb?
-
fattyu
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
ublock origin
ghostery
és ram. -
paperboy
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Nekem X220T-vel csinálta, hogy egyszer csak elment a wifi, de nálam úgy, hogy magát a wlan kártyát se látta, eltűnt, mint ha nem is lenne benne, újraindítással helyrejött, ritkán csinálta, de akkor idegesítő volt, rendeltem ebay-ről másikat, de először azzal is művelte, utána már nem csinálta, máig rejtély számomra mitől volt...
-
azbest
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
a téglalap profilú is 3 pines, fyi
A thinkwiki szerint máshogy vannak az ellenállások a szögletesnél, ami azt jelenti, hogy maga az átalakító kell, hogy tartalmazza őket, így erre érdemes lehet figyelni, hogy valóban olyannak mondja magát, mint amilyen wattos a töltő [link]
Kerek

szögletes

-
Silεncε
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik pinek összeértek, és mikor bedugtad, szétszedte őket?
Másra nem igazán tudok gondolniTim: köszi a választ, akkor lehet, h berendelem. Bár nem látom sehol, hogy töltőt adnának hozzá. Úgy már annyira nem jó buli, töltővel együtt HA-n 10k
-
azbest
félisten
válasz
thomasvold
üzenetére
pebkac
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thomasvold
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Én ezt nem értem. Barbár módszerrel kitörtem az érintkezőket ami miatt nem ment be a DVI a dokkolóba. Természetesen nem működött, be sem kapcsolt a monitor. Csak úgy megérzésképpen visszadugtam a D-Sub-ot és láss csodát, lehet választani a FHD-t. Semmit nem telepítettem, semmit nem csináltam, de kibővültek a választható felbontások. Ez most mi?

-
Tim82
félisten
Használ valaki régi, center pin-es (T60-tól T430-ig jó) Lenovo töltőt az újfajta négyzetes töltőfejre átalakítóval? Érdekelnének a tapasztalatok, főleg ha ilyen, biztosan utángyártott adapterről van szó: [link]
(Ilyesmivel használok egy X240-et most - akku nélkül, mert azt még nem vettem bele, de szerintem én gyári adapterrel kaptam; ezért lennék kíváncsi, hogy nyugodt szívvel beszerezhetek-e ilyet. Center pin-es "régi" töltőből rengeteg van itthon is.)
-
Silεncε
őstag
Nézegetem a dokkolókat (jelenleg nincs asztalim, így kénytelen vagyok a laptopot használni asztaliként, a kábeleket meg szívás naponta dugdosgatni), találtam is egy ilyet [link]. Amit nem tudok, hogy nekem most 9cellás akksi van az X230-ban, viszont olyan nagy helyet én nem látok. Belefér a 9 cellás akksival is a gép a dokkolóba?
-
azbest
félisten
válasz
thomasvold
üzenetére
igen, jó lehet. Viszont ahogy már írtam az olyan dvi/hdmi -> vga átalakító, aminek nincs tápbemente, az kárt tehet a készülék kimenetében. Ha jól emlékszem 50mA terhelést enged meg a szabvány, egy ilyen átalakító pedig 200+ mA lehet. A displayportnál nincs ilyen probléma, mert ott 500mA limit van, ha jól láttam. Szóval lehet jobban járnál a displayport-vga átalakítóval [link], még olcsóbb is.
(mondjuk a képen norml dp csati van, a leírásban meg miniDp, szóval nem tudom melyik az igaz, mert van külön minidp termékük is.) -
thgergo
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
A monitoron nincsen displayport vagy HDMI? Azt kellene bedugni a a dokkolóba, még ha átalakítón keresztül is.
Lehet hogy pongyola megfogalmazás, de a HDMI és a displayport is tudtommal visszafele kompatibilis a DVI-al fullHD-ig bezárólag. Értsd: elég hozzájuk a legolcsóbb passzív átalakító.
-
azbest
félisten
válasz
thomasvold
üzenetére
aktív átalakítóról volt szó...
Ami a képen van, az a hiányzó négy érintkező viszi az analóg jelet a dvi-i csatlakozón, ami a d-sub csatlakozóra kerül. Nincs benne semmi elektronika. De a dokkodon dvi-d van, ami csak digitális.
Az aktív átalakítóban van elektronika, ami a digitális jelből analóg vga jelet csinál.
(#98024) tothjozsi96
nem fog.
Ha kitépi az analóg pineket, akkor nem fog olyan videokártyával sem működni, ami dvi-i, tehát aminek van analóg jele is a dvi kimeneten át. A dokkolóján dvi-d van. -
válasz
thomasvold
üzenetére
Kombinált fogóval ki lehet szakítani belőle, működni fog.
-
-
A T520-asom fejlesztésén gondolkodtam, annak ellenére hogy van benne egy 850 EVO SSD, szerintem lassú még így is.
Igaz hogy főleg a weblapokon látszik hogy nem tudja gyorsan betölteni, külön tölti be az elemeket..
Főleg csak internetezek, szóval zavar.Gondolkodtam hogy kevés lehet a 4GB RAM, vagy a 2520M fogyhat ki alóla?
Nem tudom hogy minek lenne nagyobb értelme..
Egy 2630QM-es procinak, vagy inkább 2x4GB memóriának?
Nem tudom mi a jó döntés, köszi a segítséget!

-
Frawly
veterán
Gondom támadt, de nem tudom eldönteni, hogy az X220 Intel Centrino Advanced-N 6205 Wi-Fi-kártyájával van-e gond hardveresen, vagy szoftveres gond.
Úgy fél éve Linux alatt a NetworkManager elkezdte eldobálni a Wi-Fi kapcsolatot. Néha a jel is gyenge, messze van a router, de korábban nem csinálta. Áttértem netctl-re meg próbáltam wicd-t is, azok alatt jó, nem dobja el a kapcsolatot.
Windows 10 Prof alatt meg eddig soha nem dobta el a kapcsolatot, ott stabil volt. De most pár hete Win10-en elkezdte azt játszani, hogy egyszer csak nincs Wi-Fi kapcsolat, állandóan újra kell kapcsolódni. A Linuxnál még azt hittem, hogy szoftveres gond, a systemd vagy a NetworkManager lett kaka, de most már a Windows is elkezdte játszani, így gyanítom, hogy hardveres gond.
Ez másnál előjött? Kártyahiba lenne? Van erre valami tesztprogi? Érdemes a kártyát lecserélni valami jobbra?
-
Dhampir
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
A lényeg, hogy senki sem tudta a megoldást.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Alig fél év után meglett a hiba oka.

Volt egy pöcök a caddy-n, azt kellett áttolni a másik oldalra.
-
azbest
félisten
válasz
thomasvold
üzenetére
esetleg még az eszközkezelőben a plug & play monitort törölni és hagyni hogy újra felismerje. Vagy keresni a monitorhoz való inf fájlt, hogy biztosan jó felbontásokat higyjen. Az eszözkezelőnél lehet nézni, hogy most milyen felbontások támogatását hiszi a monitornál.. bár lehet a videokártyánál van az a tab, nincs most előttem.
Esetleg az újabb intel driverekben talán van egyedi felbontás hozzáadása. [link]
Amúgy meg dvi-vga vagy inkább dp-vga aktív átalakítóval elvileg nem lesz gond. Arra nem panaszkodnak annyian
-
törölt tag
Van a családban több X230-as gép és most nézem, hogy az
- alsó burkolatokról 7 db csavar,
- alsó burkolat első, vékony gumi tappancsból 1 db,
- gyári akksi vastagabb gumi tappancsából 2 db
hiányzik.
Tudtok segíteni, hol tudnám beszerezni ezeket? -
fattyu
veterán
válasz
sztomi1981
üzenetére
nem lehet. nem fogod megúszni.
egyrészt nem 5 volt megy a lapostöltőn mint telefonon.
másrészt még azonos volt és amper értékű nem saját töltővel sem megy. hp se lenovo se
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, tudnátok eselet segíteni, vagy iránymutatást adni töltési alternatívákat illetően?
Adott egy X1 Carbon masina (céges új) de csak egy töltőt kaptam hozzá. Gondoltam az otthoni telefontöltőmmel simán tudom majd tölteni csak lassaban, de kiderült hogy nem ez a helyzet. Olvastam erről a thunderbol dologról is, amiről nem sokat tudtam eddig, de most kicsit össze is zavart...
Lényeg hogy milyen töltési alternatívák vannak X1 Carbonhoz a saját töltőén kívül?Felhívtam lenovo szervizt is hogy adjanak infót, természetesen azt mondták hogy nem ajánlanak semmi mást csak a sajátjukat, de ln nem akarok venni ha nem muszáj...
Szóval a telefonos adapterrel esetleg lehet tölteni ha a kábel 'thunderboltos' vagy van eselet valami olcsóbb megoldás ami ismert hogy fel tudjam tölteni itthon is a masinát?
Köszi előre is.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
T460-ba lehet pakolni 2,5 drive mellé például egy m2 ssd-t vagy valamit? Azt láttam, hogy a T460s-be lehet, de a simából ezek szerint ezt a lehetőséget kihagyták?

-
metal01
őstag
Üdv!
W530 csinált tegnap és ma olyat, hogy bekapcsolás és a Windowsba belépés után néhány másodperccel hirtelen lekapcsolt, majd utána vissza magától. Csak egyszer játssza el ezt, utána minden OK. System teszt hibátlan, az SSD és a vinyó is ami benne van. Az OS Win10Pro, a BIOS 2.72. Van ötlet, hogy miért csinálja ezt?
-
azbest
félisten
válasz
thomasvold
üzenetére
A 2017 es. 2.33.00 verzió? A leírás szerint [link] a frissítéshez szükséges, hogy legyen rákötve monitor.
Van amit lehet hogy csak letölt de neked kell elindítani. -
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Lenovo ThinkPad T500 kijelző zsanér lógása típushiba?
Javítható a probléma vagy zsanér csere szükséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első pár percben nem megy 100% alá (míg a mapot tölti és zoomol rá), aztán átadja a helyet a GPU limitnek, a CPU beáll 70% körül, és helyszíntől függően beugrál 100-ig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

T460s-el meg az a bajom, hogy 2,5 nem fér bele. T450s talán a jó vétel.