- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti75
senior tag
válasz
donjohnson #126617 üzenetére
2017-óta már ez van
-
Babetta-X
senior tag
válasz
donjohnson #126617 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam már, de az a baj szó szerint egy dallamot játszik le viszonylag gyorsan és ezzel vége is a dalnak. Tehát köze nincs a hagyományos hosszú/rövid általam ismert bios hangoknak.
-
zsigee
aktív tag
válasz
donjohnson #126608 üzenetére
Köszönöm. Ide irányítottak, itt guruk van címen...
Mégegyszer köszi, ennyi nekem elég. -
Anaconda
tag
válasz
donjohnson #126571 üzenetére
Nem használom a gyorsindítást, bocsi azt nem írtam egyértelműen. De arra gondoltam, hogy igazából ez ilyen burkolt alvó mód.
Most pl bekapcsoltam a gépet, a jobb fele nehezen működött, egyszer csak megjavult. Újraindítás után meg szokott javulni.
-
Anaconda
tag
válasz
donjohnson #126567 üzenetére
Köszi! Lehet benne valami. Szoktam bele mászkálni és talán van összefüggés. Néha tök hibátlan...
Ez a hiba jól gondolom, már nem igazán lesz javítva? -
totron
addikt
válasz
donjohnson #126562 üzenetére
L570-en 11 fut, soha nem fekete.
-
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson #126514 üzenetére
Köszi, hogy nem felejtetted el. Azóta visszakapta a gép egy Win10-et, mert a fent említett módon lassú volt a 11-essel és még a szekrényben áll. De mintha nem merülne le azóta.
-
makszi
aktív tag
válasz
donjohnson #126488 üzenetére
De mire jövök ár pontosan?
-
válasz
donjohnson #126462 üzenetére
Köszi!
Ha valaki tud olcsóbbat, ami kipróbált (akár ebay/Ali eladót) , az is jöhet, mert ez elég borsos -
peti_s
addikt
válasz
donjohnson #126443 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mindenkinek: Más kérdés, valaki használ régebbi ThinkPad-et pl. T450/T460-at W11-el?
10-re van minden driver, de 11-re? Megfelelően működik vele?
Esetleg valaki még régebbin használja problémamentesen a W11-t?
Köszönöm! -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #126443 üzenetére
Nincs semmi értelme már a 2,5"-nak, túl sok helyet foglal, drágább, mint az m.2 és lasabb, semmi előnye nincs laptopba rakni.
-
válasz
donjohnson #126418 üzenetére
Sajnos, nem segített.
-
i400
senior tag
válasz
donjohnson #126398 üzenetére
Firmware? 2024 decemberi a legutolsó. A HP Dock G5-jöz 120W-os táp jár, az usb c kábele nem cserélhető, dobozból frissen bontott, ahogy az LG monitor is, mert akkor kellett összerakni egy munkaállomást tesztjelleggel. Céges menedzselt gépek voltak (win10-el), szóval driverezésbe/firmware-be sok beleszólásunk nem volt. Pedig a G5 a kis tégla kék gumis aljú Dock G3 után megváltás volt.
Egyszer kellett kb 100+ db 40AY-on firmware-t frissíteni, mert központilag nem engedélyezték, az kevésbé volt mókás. Szerencsére a leltárban volt tartalék gép, így alap Lenovo-s win-el ment minden gond nélkül az update.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #126378 üzenetére
Voltmáren ez is, de nem jó.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #126328 üzenetére
Köszi. az ki volt kapcsolva .
Más? Vagy az akku a hibás? -
lócitrom
őstag
válasz
donjohnson #126330 üzenetére
nem igazán. sőt, az akksi kimondottan szolidnak tűnik. inkább az alaplap felöl jön jelentős hő.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #126314 üzenetére
Alaplap után nézelődni megérheti, ha az árképzés is igazodott az állapothoz.
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #126306 üzenetére
Holnap próbálom
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #126292 üzenetére
Nincs felkiáltójeles eszköz a listában. FAT32-re formáztam direkt a minél nagyobb kompatibilitás miatt, aztán NTFS-en is megpróbáltam
Számítógép kezelésben nem néztem, ma rálesek
#126293azbest
Konkrétan nem tudom, de a gépnek biztosan bekötve kell lennie, ugyanaz, mint a T500-as. Ma át is rakom a T500-asba megnézni, abban megy-e
Konkrétan ezt vettem amúgy -
Nimda
addikt
válasz
donjohnson #126259 üzenetére
Igen, semmi eredménye
a win10 -es fel sem megy mert újabb a rendszer. 22H2.
-
tozso76
aktív tag
válasz
donjohnson #126219 üzenetére
Ez már sokkal szimpatikusabb mint a fentebbi modellek. Utána olvasok ennek a T1000 GPU-nak hogyan boldogul fotós vonalon.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #126209 üzenetére
Szia! Köszi szépen, hétfőn kipróbáljuk majd, céges gép, én nem tudok telepíteni. Alapból winfos driver ment fel, remélem a Lenovos megoldja.
-
MrSealRD
veterán
válasz
donjohnson #126184 üzenetére
Jó kérdés a hogyan... passz. Letöltöttem a Lenovo oldaláról aztán run...
Nekem a logban ennyit vésett bele:
[2025/4/2 22:0:45] version 30.40
OS = Windows 10 64bit
Driver Loading....Done
System BIOS Version -> N1UET86W
Applying BIOS Version -> N1UET91W
System EC Version -> N1UHT27W
Applying EC Version -> N1UHT27W
AC adapter/Battery check....OK.
BIOS Flashing....
The number of retries of BIOS update = 1
The number of retries of BIOS update = 2
The number of retries of BIOS update = 3
Failed.
Error : An unexpected error has occurred.
Error code = 255Nálam így néz ki a disk management.
-
ginola
addikt
válasz
donjohnson #126165 üzenetére
Error code(0x61)
-
ginola
addikt
válasz
donjohnson #126163 üzenetére
Ugyanúgy nem megy fel rá, mint a másikon.
A touchpadon lehet klikkelni, de a kurzor nem megy......marhára gáz. -
ginola
addikt
válasz
donjohnson #126160 üzenetére
Nem, sajnos akkor sem javul meg..Sőt a commercial program , amit talál nem tudja telepíteni, hibával leáll.
Esetleg valmi javítás rá?
Töltés kezdete, és leállítása gyári beállítánál 75 és 80 %, ez így oké? Próbálom megőrizni sokáig az akkut, ha már nem lehet könnyen kivenni.... -
ginola
addikt
válasz
donjohnson #126158 üzenetére
Köszönöm.
A touchpad gombja működnek,a kis piros pötty is, viszont nem érzékel a toucpad, ha húzom rajta a kezem, de a nyomást érzékeli, ez mitől lehet? -
tomazin
veterán
válasz
donjohnson #126120 üzenetére
Amugy nem ertem miert teams. Meg nem talalkoztam rosszabb meetingelesi lehetoseggel, egy katasztrofa az egesz (arrol mar ne is beszeljunk, ha tobb ceg alatt van accod)
Jitsi meetnek van desktop kliense, signal is rendben van.donjohnson: browser joval tobbet eszik
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #126050 üzenetére
Köszi a választ. Inkább úgy kérdem, hogy van-e olyan matrica ami nem ragadósban végződik, mert ugye megint ki fog kopni vagy olyan, ami nem kopik ki. Tökéletesen megfelelne a kopott állapot is, nem is elkerülhető, nem is elvárás, de máshol, máskor ez fényességben, mégnagyobb csuszmat-faktorban végződött, itt meg ellenállásban&ragadásban. Havonta cserélgetni vicc lenne.
Szerk.: nem egyről beszélünk, 540-et linkeltél, azon még egyszer sem láttam ilyen fajta kikopást, mint a 450/470-nél, de lehet, hogy csak kevés a minta. -
lócitrom
őstag
válasz
donjohnson #126040 üzenetére
muszáj. más is belefuthat. na meg ha esetleg én felejteném el megint, akkor jól jön. van itthon ennél újabb Legion gép, de abban nincs ilyen beállítás annak ellenére, hogy hasonló generáció. és mivel azt használom gyakrabban, így nem is kerestem vagy gyanakodtam arra, hogy ezt anno én magam limitáltam érthető okokból. legjobb, hogy ez most csak egy lépcső volt valamihez, amit hetek óta nem tudok megoldani, és hát most ez sem vitt igazán előre...
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #126040 üzenetére
Hibás billentyűzet volt a felállás, egér jó, bill nem. Zsír új drága Logi cucc, mondom az para, ha instant garis.
2 szett jött, mondom megnézem a másikat, hátha megy az én gépemmel és akkor csak a Mac lesz a ludas. Erre gépelnék, nem jó. Ellenben hallom, hogy a Mac viszont nyávog valamire a távolban és olyan ütemben ahogy verem a billzetet. Mikor kibontották őket, felcserélték a billzeteket, ezért nem ment aza dott kombó, mivel az nem az ő párja volt...
Szóval igen, triviális megoldások mindenre.
-
Wolfskin
őstag
válasz
donjohnson #126034 üzenetére
Még az is lehet, nem tudom. De szerintem igen. Köszi!
A régi TP-on volt egy program, azt a Lenovo oldaláról lehetett letölteni, és mindent tudott. Most meg... Microsoft Storte... még nem is hallottam róla. Mondjuk a MS dolgait kerülöm is ha lehet.
Mi a különbség a Lenovo Vantage és a Lenovo Commercial Vantage közt?
-
Reggie0
félisten
válasz
donjohnson #126013 üzenetére
Valoban, nemeteknel meg jobb is egy fokkal, gondolom a kisebb afa miatt.
-
libesz
csendes tag
válasz
donjohnson #125996 üzenetére
Koszi. Igen ez lenne a lenyeg, hogy a mostani adapterrel megy-e, de akkor kene neki.
-
VMatteo
őstag
válasz
donjohnson #125988 üzenetére
Hálásan köszönöm, valóban működik!
Másik SSD-t tudok tenni ebbe a csodába? -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #125935 üzenetére
Ezek mind már a CES-en be lettek mutatva 2 hónapja nincs újdonság. Asszem még G5-öt kapok újnak pár héten belül. De nagyon utálom az új formát.
Legalább a Fn Crtl cserélhetők örülhetnek.
@lezso6: A 135W miatt nem lesz gyakori laptopban, HP egyik Z-jében van csak eddig. TP-be csak Strix Ponit került.
-
válasz
donjohnson #125935 üzenetére
Ha lesz Strix Haloval szerelt, akkor lehet.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #125904 üzenetére
na, az van, hogy amit barna mondott azzal javult, de míg be nem léptem a kék vantage-be, meg eszközkezelőben nem engedélyeztem a futást, és appon belül is, át kell kapcsolni, hogy indítsa rendszerrel, most így fasza.
Tényleg, erre se lehet win7et tenni, vagy ne mazozzak?
köszike -
totron
addikt
válasz
donjohnson #125866 üzenetére
Hirtelenkedésről nincs szó, épp hogy kiegyensúlyozott és halk, sokat néma a rendszer, ami örvendetes, ezért is ennyire virító ez a szépséghiba. Szépen el lett itt találva a CPU-fan szinergia. A küszöbértékekkel már elkezdtem játszani, jól tűri a linkelt konfigot is, így lehet ez egy megoldás. A venti bekapcsolásának módja viszont sehogyan sem változik, felsír. Ezért is gondoltam rögtön BIOS-ra, az .ini-vel csak tologatni lehet.
Régebbi és/vagy hangosabb gépeknél érdemes figyelni a fallback thresholdokra is. Ami jelenti azt, hogy ha túl alacsony értéket adsz meg egy level 1-nek és az a level 1 hallható is, akkor annál tovább fog pofázni visszahűtés címén, működteti a ventit amig az alsó értéket (belépő értéket) el nem éri. Ilyen esetben nem érdemes túl tágra hagyni az intervallumot. Ugyanígy fentebbi szintekkel is. Ahol nem hallható vagy nem zavaró az adott szint, RPM hangja, ott nyitható, nyújtható, alacsonyabb belépési értékkel beírható az adott intervallum, mivel ha többet hűt alacsonyabb fordulatszámon, akkor kevesebbszer, illetve később lesz szükség az erősebb, hangosabb megoldásra, értelemszerűen. Így napok-hetek-hónapok alatt kialakul az adott gépre egy megfelelő konfig.
L szérián kinek a tapasztalata? Melyik verzió megy?
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #125862 üzenetére
Nem boot, folyamatos működés közben műveli. Bootkor érteném és ott belefér. Így rendre kizökkent a gondolatokból, not fun, mivel fan.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #125841 üzenetére
múkod'.
köszike
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
donjohnson #125777 üzenetére
Értem. Köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
donjohnson #125775 üzenetére
Még akkor sem, ha megjelenik a Lenovo logo?
-
sivi
csendes tag
válasz
donjohnson #125728 üzenetére
Gondoltam megírom, hogy a kártya volt rossz. Kicseréltem egy másikra és tökéletesen működik.
Köszönöm, a segítséget.
-
sivi
csendes tag
válasz
donjohnson #125728 üzenetére
Így vettem a gépet. Win 11-et próbáltam és win 10-ből is egy régebbit is. Igaz mindig hagytam rögtön a frissítést, lehet ha nem hagynám akkor engedné feltenni a drivereket. Ennyi esélyt még adok neki.
Köszönöm a segítséget, esetleg ha valakinek még lenne ötlete azt szívesen fogadnám.
-
sivi
csendes tag
válasz
donjohnson #125722 üzenetére
Igen mindet .....de semmi.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #125697 üzenetére
1.36.
Felgyújtom ezt a kurvát.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #125694 üzenetére
windowsban meg tdom nézni melyik bios van rajt'?
-
zsoltip
őstag
válasz
donjohnson #125653 üzenetére
Ok. Köszi. Sztem működésbeni kül. De nem tiszteletlenségnek szánom. Végképp nem!
Kérdés:
Samsung 2TB 990 EVO esetén hogyan tudom előhozni, működésre bírni a ThinkShield Secure Wipe funkciót? -
zsoltip
őstag
válasz
donjohnson #125564 üzenetére
Mindent elolvasok, amit választ kapok.
Valóban nem köszönöm meg őket. De nem véelmezem, hogy a fórum etikett azt mondja, hogy egy posztot külön egy köszönömre írjak. Ez olyan, mintha az e-mail-ekre is írnék egy "Köszi"-t. Lehet én vagyok másként programozva, de tudomásul veszem, feldolgozom, megyek tovább.
Ti nem? -
zsoltip
őstag
válasz
donjohnson #125557 üzenetére
Ad1. Te most miről beszélsz donjohnson? Olvass vissza bátran és utána pörögjön a bagólesőd.
Ad2. Az, hogy merek szabályosan, nem gányolt módon írni, akár nagybetűvel kezdeni egy mondatot, írásjeleket is használni, ne legyen már gáz 2025-ben sem.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #125385 üzenetére
Azzal érdemes számolni, hogy ő akár 1-2 hét csúszással fog válaszolni (elviekben annyira tele van megrendeléssel/melóval).
Rajta kívül még Malák nevű fórumtársról tudom, hogy foglalkozik ilyennel (bár épp nem látok nála erre aktív hirdetést), de nincs vele személyes tapasztalatom.
-
-
válasz
donjohnson #125337 üzenetére
Köszi még 1x!!!
Ezt rendeltem:
[link]
Remélem jó lesz, ha nem, ezt nem sajnálom kidobni. -
válasz
donjohnson #125335 üzenetére
Nekifeszültem ma T-nek, h a 2gigás netemen nem mérek madzagon csak 1000-t.Azt mondták kiküldik a szerelőt, egy órája le is mondtam, nagyon f@...sz voltam.
Mérgemben rendeltem egy 2,5-ös USB-C s adaptert. -
bytesizelife
tag
válasz
donjohnson #125331 üzenetére
A privát gépen konkrétan emiatt nem frissítettem, a cégesen ezt sajnos az IT dönti el
-
SzalaiG
addikt
válasz
donjohnson #125199 üzenetére
Köszönöm.
-
magyarzoltan
tag
válasz
donjohnson #125175 üzenetére
Erre gondoltam én is végső soron, beéptett akku 98 fő akku 87%-os
Holnap kideritem, bent melóban van egy dokkolóm meg itthon egy 135-ös slim töltőm, azzal össze hozom aztán kiderül
-
magyarzoltan
tag
válasz
donjohnson #125171 üzenetére
65W, erre gyanakodtam én is, de lenovo oldalán is eztirják hozzá. Igen Win beállitásokban minden IS max performance
UI: most nézem elirtam P52s a páciens
-
Yellow73_a
tag
válasz
donjohnson #125133 üzenetére
A barnam_ által említett Intel Core Ultra 7 155H iGPU-jára gondoltam, szemben mondjuk egy core i7 1360P Iris Xe - hez képest.
Ezekben a core ultrákban sok helyen csak annyit írnak, hogy Intel Graphics iGPU, ami nekem nem mond sokat, de a beszélgetésből kiderült, hogy a 155H-ban Arc van.
Nem mellesleg pedig a 11-13. generációs intel gépekre ráírják, hogy Iris Xe, de azt sokszor elfelejtik megemlíteni, hogy ahhoz mindenképpen Dual channel memória konfig kell. -
vicze
félisten
válasz
donjohnson #125133 üzenetére
Xe-ből rengeteg opció van CPU-tól függően, akár 2x teljesítmény különbséggel.
-
CMR
tag
válasz
donjohnson #125037 üzenetére
Nem, igaz, akkor még nem produkálta ezeket a hibákat. Csak a megvétel után kb 10 óra használat után
Akkor gondolom egy szimpla aksi csere megoldja ha találok hozzá
Lehet találtam is
[link]
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #125022 üzenetére
Reggie0-nak írtam.
Illetve rá gondoltam -
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #124988 üzenetére
legtrógerebb kerülő"megoldása" az eredeti problémának
-
R a y
senior tag
válasz
Ezzel az erővel vehet a gép mellé új kijelzőt is, mert full karcos. (Grade C)…
-
i400
senior tag
válasz
Használtam ilyet, az ellenségemnek sem kívánom, de nyilván ha vki nem akar billt venni annak megoldás lehet.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #124982 üzenetére
Köszi!
bluesummers kollega hirdet 110e-ért valami ilyesmit. kérdés, hogy az is fagy-e? -
válasz
donjohnson #124976 üzenetére
Igen, ezt tudom, ha más nem lesz, akkor keresek egy 4K-sat, de gondoltam hátha esetleg van más opció is
Mint gép, amúgy tetszik, nem cserélném le, max a kijelzőt.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #124961 üzenetére
Úgy érzem nem mindennel okolható az adata. 10+ éve vannak adata ssdim. Mind rendben ment, megy a mai napig. Ahogy Reggie0 is írja ez amd oldalon van sajnos.
Azt viszont az egész közösségtől kérdem
Van TP ami AMD, és mentes a fentebb említett problémától?
Most is távmunkában akartam dolgozni de 7.50kor megfagyott a kis geci.
Szóval ami jó lenne:
-amd
-thinkpad
-60e körüli ár
-Bugmentes
Valakinek tipp? Köszönöm -
Reggie0
félisten
válasz
donjohnson #124953 üzenetére
En arra gondoltam, hogy GPU mentes T480-ban a GPU BGA footprintjere be lehetne kotni a PCIe-re egy NVME ssd-t. Foleg, hogy ott rendelkezesre all a 4 lane.
De sosem volt idom megtervezni a panelt, pedig mar megvan a bga pinoutja is.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #124955 üzenetére
aztán mikor évekkel később szeretnéd elérni, vagy sérti az adatvédelmi törvényt, vagy egyszerűen nem tudja lejátszani/letölteni az app/böngésző. google drive-al jártam így. :|
Azóta van 10db 2.5" fiókban tárolt cucc.
meg egy halott 4TB tele adattal WD red. -
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #124957 üzenetére
Köszi, azért vannak negatív tapasztalatok is ezzel... meg elég zsálkutca ez az SN520
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #124955 üzenetére
Jogos végülis. Jó lehet egy másik SSD is (egy 2280 a fő portban, 1 2242 a WAN-ban), vagy bármit is akarok a WAN portba az BIOS kendácsolós lesz?
-
csubuka
addikt
válasz
donjohnson #124953 üzenetére
Köszi, ez is egy megoldás. De azért a wear levelling meg megbízhatóság terén nem tudom hol vannak ezek...
Pont inkább egy más elven működő másodlagos tároló lett volna fontos számomra, mentésre egy vinyó... ami nem külső..
-
konyi79
addikt
válasz
donjohnson #124926 üzenetére
Biztos valami sw gond van, mert típusfüggetlen laptop oldalról a probléma. Régen nem emlékszem már, hogy melyiknél volt a Toshiba vagy Asus ahol belefutottam, de azok is i7-ek voltak.
Ellenben mindig a Logitech anywhere valamelyik szériáját használom egérből az oldalra dönthető és szabadonfutó görgő meg az appra programozható gombok miatt.
Szóval erős a gyanú, ha mélyebben meg kellene fejteni a Logitechnél kellene keresgélni. -
konyi79
addikt
válasz
donjohnson #124923 üzenetére
Igen, ez volt az, működik! Köszönöm!
Bár azt továbbra sem értem, hogyan képes egy ilyen gépnél a bt egér kiszolgálása gondot okozni a háttérben...
-
hiddenroth
csendes tag
válasz
donjohnson #124918 üzenetére
Jó kérdés, ez egy panel, normál társasház. A lakáson belül Legrand aljzatok, és Legrand túlfeszültség védett elosztók. Dugtam már persze sima elosztóba is a lakáson belül. Tehát csak elosztókba, közvetlenül a falba soha.
Esetleg a kismegszakitónál lenne valami? Anno aki csinálta az egy emeletes bf volt. Nem is fejezte be rendesen. Aztán egy minősített villanyszerelő jött ÉMÁSZ-tól bővített 32A-re. Nevetett azon, ahogy kinézett, de rendbe szedte. De nem lett esztétikus. Aztán volt egy IKEA-s, neki nem volt ideje erre, hogy megcsinálja, de rendben találta leszámítva a kinézetét. Ennyi anomália van a kezdetektől:
- az előszobában egy lámpa hamarabb kiég mint a többi, ez már sima egyszerű villanykörte esetben is így volt a felújításnál, tehát nem tudom az IKEA-s lámpára fogni, hogy abba az egy lámpába nehezebben lehet belecsavarni, egyszer talán leverte a kis megszakítót is, de ez nem biztos
- porszívózás közben egyszer előfordult szintén, hogy leverte, de akkor nem az előszoba ágára volt bedugva és akkor égtek a lámpák (az is)
De azóta 18 milliószor porszívóztam és semmi, és a lámpák is égtek. A lámpa még nem égett ki. Ki kellene hívni az akkor a minősített szerelőt gondolom nézzen át mindent. Akartam korábban, de kis munkákat alig vállal valaki és ez annak minősül, meg ritkán fordult elő nagyon sok év alatt. Érdekes.
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #124914 üzenetére
előtte 128gb volt benne, azzal is azt csinálta.
:s -
konyi79
addikt
válasz
donjohnson #124909 üzenetére
Nem használok itthon wifit, tb4-en monitoron keresztül ethernet csatlakozok hálózathoz, amúgy 5Ghz lenne, ha épp azon menne.
-
válasz
donjohnson #124886 üzenetére
Köszi! Az a kép hasznos, amin egymás mellett vannak. Én 1000 éve cseréltem magamnak, és már nem emlékeztem.
De az ebay mindenféle össze-vissza géphez hozza, nem is olyan kinézetű ventiket... ami meg T430-hoz való, az meg 99% Toshiba a kis alsó nyílással
-
válasz
donjohnson #124867 üzenetére
Próbáltam de az sem segített.
Viszont reggelre magától megoldódott, de nem értem, hogy hogy
Olyan ez mint valami hisztis picsa.
Tegnap este azt próbáltam még meg, hogy a gyári külső akkut tettem be, (a belső minden esetben már az új volt, azt nem is cserélgettem, vagy b@sztattam) és egy furmarkkal lemerítettem a belső akkut 5%-ra (eddig merült max) és merítettem a külsőből is 28%-ig mert előzetesen 85% volt. Utána rádugtam a töltőt és ott hagytam, hogy lesz ami lesz. Reggelre meglepődtem, hogy feltöltötte mind a kettőt. Utána leállítottam, táp kihúz, új külső akku visszarak, töltő visszadug, és most tölti az újat is.
Komolyan nem értem -
aDic
tag
válasz
donjohnson #124817 üzenetére
Köszi. Akkumulátort én is találtam. Talán nem voltam elég pontos. Arra lettem volna kíváncs, hogy az utángyátottak közül melyek a megbízható(bb) gyártók?
Az, hogy adnak rá egy év garanciát, az nekem kicsit kevés. -
Reggie0
félisten
válasz
donjohnson #124804 üzenetére
koszi. sajnos pont az izgi a fizetos.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #124722 üzenetére
Meg hát akku nélkül is meg kéne nézni, hogy bekapcsol-e (akár USB C töltőről, akár a tégla fejűről), meg ha úgy bekapcsol, akkor a C portra rádugva valamit (mittomén, telefon, USB C-s pendrive stb.) azt látja-e a gép.
-
Vegha
senior tag
válasz
donjohnson #124684 üzenetére
Oo. En is igy gondoltam. Koszi.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
donjohnson #124652 üzenetére
Köszönöm!
-
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #124666 üzenetére
Ha az EC firmware nem az alaplap flash-be kerül, hanem konkrétan az akku flash-ébe íródik (tényleg ez történik? én nem tudom az EC firmware mit takar és hol tárolódik), akkor 1 akku cseréjénél mi biztosítja h. a felupdatelt BIOS mellett olyan új akku kerül bele a gépbe, aminek az EC verziója kompatibilis lesz az éppen aktuális BIOS verzióval?
-
carr
őstag
válasz
donjohnson #124652 üzenetére
csak a firefox, de miután betöltött mindent, megnyugszik, csak kva lassú... azon kívül már minden mikrofos alkalmazást meg háttérbeli gecit, meg update-t is kilőttem a gyászba.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #124453 üzenetére
Szerintem meg azt vegye amelyik jobban bejön neki, dizájnban, anyagminőségben (ebből még következtetni is lehet a feltett kérdésre), kezelőszervekben, hűtésben, kijelzőben. Kerülendő az éveken át tartó miért nem romlik már el végre? állapota.
-
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #124453 üzenetére
lőrinc vagyonát tenném rá (azaz mindannyiunk pénzét) hogy a lenovo-nak van belső test report-ja hány hajtogatást bír ki a zsanér átlagosan, mielőtt eltörik. De ezt a szàmot ipari titokként kezelhetik, mert hát fogyasztói jogok vagymi... és sohasem fogják nyilvánosságra hozni.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
donjohnson #124449 üzenetére
Köszönöm, ez nem jutott eszembe, de remélem itt lesz a gond.
Lehet ilyesmit itthon kapni, vagy kínában nézelődjek? -
totron
addikt
válasz
donjohnson #124408 üzenetére
T410...
-
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #124404 üzenetére
Thx, ezt jó tudni.
Igazából most a másik véglet fele megyek, vettem egy pár IKEA-s 45W-os USB-C töltőt (Sjöss, ha valaki keresné, sok PD, QC, PPS szabványt tud, és 4ezer pénz), így telefonhoz + laptophoz nem kell több töltőt hurcibálni, és mindent feltölt relative hamar, persze csak akkor ha 1portos módban használom. -
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #124402 üzenetére
Inkább máshogyan kérdezem: ha 120W-os dokkolós adaptert kötök rá (mivel annak négyzet alakú formája van, nem tudom direktben a laptop USB-C-jére kötni, hanem csak a dokkolón keresztül) akkor az gyorsabban feltöltené, mint a sima 65W-os adapter? Azaz fel tud venni nagyobb töltést is mint amit az alap 65W-os képes kiadni magából?
-
Gaborics
csendes tag
válasz
donjohnson #124374 üzenetére
Hálás köszönetem
jövök egy sörrel
-
Wolfskin
őstag
válasz
donjohnson #124367 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem
-
daver88
aktív tag
válasz
donjohnson #124346 üzenetére
ez így pontosan leírja a folyamatot
-
tonyrulez
őstag
válasz
donjohnson #122274 üzenetére
Nos, sajnos ma újra nem akart visszakapcsolni alvóból. (Meg kell hagyni eléggé keveset, időszakosan használom ezt a gépet, normál használat mellett nem hinném hogy fél évet kellett volna várni ehhez). Ráadásul most beépített akksi lehúzása után sem akart bekapcsolni, már lemondtam róla, összeraktam, erre elindult.
Megnéztem hátha Windows frissítés visszakapcsolta a fastboot-ot, nem tette, továbbra is inaktív. Van erre még más javallat? -
totron
addikt
válasz
donjohnson #124220 üzenetére
Minden állásban világít.
(#124219) FoxiestFox, kezd elegem lenni a stílusodból.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #124220 üzenetére
úgy lehet kivédeni ezt a "hibát", hogy ha egyszer Fn gombbal némítottad a gépet, akkor Fn gombbal is kell visszahangosítani a gépet, nem pedig egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest