- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #32372 üzenetére
A 4 pólusú Jack bekötése a nyakánál a föld, alatta a microfon jelbemenet, utána a bal és ezt követően a csatlakozó hegyes végénél a jobb csatorna jele. ANALÓG a jel!
Az USB bekötése jobbról batra: 5V power, -adat, +adat, és föld. itt DIGITÁLIS a jel!
Jó hogy nem találtál, mert ez elküldte volna a fülesed az örök vadászmezőkre, vagy az usb portot....
létezik ez az elvetemült izé amit linkeltél, ez nem más mint az a cucc amikor az USB 5V-ját használja valami, amit a képen látható mono jack aljzatba dughatsz....ez azért lett ilyen cucc, hogy pl. a horgászlámpát tudd tölteni usb-s telefonos adapterrel. A horgászlámpámnak speciel, ilyen tötlőmegoldás is jó lenne....
felejtsd el! kici kínai átbacós izé!
Gábor is írta digitál analóg konverteres minierősítő kell ahhoz hogy usb-ről zenét hallgass! -
BalooTM
tag
válasz
Dorien #32052 üzenetére
Én sem cserélném az enyémet erre, de a vezeték nélküliségnek elég sok előnye van, és ezek mellé ez elég böszmén szól. A DAC meg kell bele, ha valaki egy XBOX vagy PS4 mellé használná, akkor simán optikaival megy gyönyörűen a cucc, nem kell mellé erősítőt brümmögtetni feleslegesen.
-
vans?
őstag
válasz
Dorien #31747 üzenetére
koszi, de ezt hogy tudom betenni? sajnos a hatulja nem latszik...
csak mert most egy olyan megoldas tunt eddig a legjobbnak, hogy elkuldom a visszapillanto.hu-nak a muanyag betetet, ok meg csinalnak ra tukrot 1 ev garanciaval, futoszal stb.
ez postaval mindennel 13k lenne es kb. ugyanennyi ido.
ezt meg ha megrendelem nem tudom, hogy hogy tudom betenni, viszont nem vagyok Gyorben, maximum hetvegen tudnek eloben rakerdezni...
na majd kigondolom, azert ha van szemelyes tapasztalat a beszerelesrol, annak is orulnek, de igy is koszonom a segitseget!
-
Coyot
őstag
válasz
Dorien #31317 üzenetére
Normális gazdája volt előtte. Nekem a paszulyban is 306k nál volt kuplung meg kéttömegű cserélve, addigra kopott el a kuplungtárcsa - nem bírják ezek rosszul a terhelést, csak a sok visszatekert autóra megy az anyázás hogy de csak 180 ezer van benne aztán mindent is kell cserélni
közben meg ott figyel a föld-hold táv az autóban természetesen.
-
Coyot
őstag
válasz
Dorien #31313 üzenetére
Ez mind kopóalaktrész, ha autót használsz akkor ezeket bizonyos időnként cserélni kell - nincs ebben semmi extra szerintem. Ha sokat mész több ilyen van.
Ahogy jazzinger totojáján is volt fék és olajcsere minden bizonnyal a szervíz által előírt időközönként, csak az emberek ezeket ritkán minősítik hibának, pont mint a hűtőfolyadékot is mondjuk 2 évente, a váltóolajat 10 évente, szűrőket gyertáykat stb...
Ez fura nekem amúgy is ahogy te is írtad, a kuplung meg a fékek is sima kopóalkatrészek semmi több, ha előírt időben cserések - és nem hibából törésből adódóan - akkor ez egy normális folyamat amivel lehet kalkulálni, de mivel sokba kerül mindenki kiemeli hogy ejj mennyit kell rá költeni.
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #31156 üzenetére
Halló!
én is csak valami kamuhirnek gondoltam ezt a csirkemosásos dolgot....
gondoljatok csak bele, abba a libába amit a macskajajban arra használtak hogy letöröljék vele a szart...
dereng ugye, mikor a faszi beleesik a pottyantósba...kimászva a szarból valahogy meg kell tisztulnia...hát kéznél van egypár liba...törli is a szart bőszen a libával magáról
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #31160 üzenetére
nem aztmondtam Dorien, hogy mostantol nem kell a csirket mosni, csak hogy van benne racio es a hir nem olyan szeretlekmagyarorszagos kamuhir, hanem van alapja
sztem inkabb akkor fontos, ha mondjuk veszel 10db csirkemell filet, aztan kisebb adagokban le akarod fagyasztani. na akkor nem biztos,hogy leoblitenem fagyasztas elott.
a receptet koszi, talan vasarnap lesz olyan jo ido,hogy vegre tudunk az erkelyen grillezni.
verhas nemgyenge, nekem ugy 15 eve szalmonellahoz volt szerencsem, legutoljara meg februarba jo kis rota virushoz...akkor lementem kg 10+ eve eloszor 100 ala
nem volt kellemetes
-
Balinov
titán
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #30573 üzenetére
Köszi a hsz-t, a sim kártya újragyártva, új készülék vásárolva...már csak azért is rendörség, mert volt a készüléken egy fotó az illető utleveléröl valamint lakcimkártyájáról....nagy az isten állatkertje....majd csak vesznek ezzekkel az adatokkal visszaélve egy-két furcsaságot csilliárdokért...
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dorien #29506 üzenetére
Az autó állapotától függ. Az egyik autó szintén Focus volt amit vittem hozzá, de az siralmas állapotban volt. Annak kellett 1 hét kb. Hívd fel, és beszéljétek meg. De pontosat szerintem akkor fog mondani, ha emelőn lesz az autó (a Focus-ok azért alul szeretnek rohadni). Mivel a küszöböt is lefújták, így az látszott. De ha nem kéred, akkor elragasztják lejjebb.
-
mm00
aktív tag
válasz
Dorien #27501 üzenetére
Nyáron többször is volt "szerencsém" a Pállfyhoz, szerintem a szinvonal nagyot esett az előző évekhez képest. Minden étel 10 perc alatt "készül el", pincérek nem egyszerre hozzák ki még így se, hanem épp amikor kész. Kb olyan lehet, mint az árkádban a kajáldák, csak itt nem látszik, hogy minden jó előre el van készülve
Ezzel szemben a pizzájukkal elégedett voltam, amit a kinti részen sütöttek.
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #26562 üzenetére
Doriennek köszönet hogy megemlített.
A local fórumok topikgazda szerepkörét a 6. "Győr-környéki adok-veszek" (eredeti neve a fórumnak) megváltoztatták. A topikgazda funkció szinte teljesen megszűnni látszott, aztán mégis felkerestek mikor a local fórumok tevékenységét korlátozták. Meg akarták szüntetni a fórum adok-veszek jellegét.....aztán hosszas magyarázkodások után belátták az akkori moderátorok hogy itt egy olyan közösség van jelen, akik személyes ismeretségi alapon is cserélgetik egymásközt a dolgaikat...függetlenül azon irányelvektől amit az apróhirdetési rovat szabályai megkívánnak. Érveltem így is úgy is, és a vége az lett hogy a topik neve a "beszélgetek" szóval kibővülve egy olyan olvasatot adott a topiknak, ami már inkább utalt annak közösségi jellegére.
A megszokottak okán megmaradt a topiklakók azon tevékenysége hogy egy-egy hardvert ezen topikon belül árulgassanak, de a szabályzat szerint ez tiltásra került az apróhirdetési rovat elindításával.
Megmaradhatott a topik neve, megmaradhatott a tevékenységi köre, mégha annak bizonyos részét szabályozták is, de
azzal a megkötéssel hogy üzletszerű adás-vételi folyamatok, azaz több termék együttes értékesítési szándéka tiltott!!!
Akkor kitalpaltam hogy ne tűnjön el a topikunk a süllyesztőbe, most meg ragaszkodom hozzá hogy a szabályokat mindenki tartsa be.
Annyira jól működő topiknak számított a miénk hogy ennek referenciájára hozták létre a moderátorok az ország nagyvárosainak közösségi topikjait.
Kérem a tisztelt topiktagokat, látogatókat és minden érdeklődőt, hogy az apró betűs szabályzat elolvasásának hiányában legyen szíves megfogadni a fenti vastagbetűs részt, és ennek figyelembe vételével a közösségi topikból ne akarjon reklámtopikot csinálni vállalkozásának fellendítéséhez.
Remélem így már érthető hogy nem magával szúr ki az illető, hanem a közösségi topik többi tagjával, ugyanis ez a topik nem üzleti kéjelgésre való!
Tisztelettel!
Dryman -
sladka_pani
senior tag
válasz
Dorien #26416 üzenetére
Így van, én is olyannak adnám aki tényleg örülne neki, ahol a kiskölök még autósozhatna rajta vagy ilyesmi, kidobni ne dobjunk ki ilyet soha, mindig van rászoruló és az nem a hulladékudvar. Itt ugyan már ritkaságszám ha hirdetek, de facebookos csoportokban (gyorsabb egyébként) rengeteg ajándék talált gazdát.
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #26246 üzenetére
Koszi Dorien, Barum-okat neztem itt is, Totyara kell majd osszel/telen, mert ami most van rajta valami kinai szar az hangos is, meg kicsit imbolygos az uttartasa. 205/55R16-ban ugy latom itt kb picivel az autogumibolt.hu-s akcios ar felett van, szerelessel. Igaz, ez nem Polaris,hanem Bravuris 3HM
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Dorien #26246 üzenetére
Támogatom, téli-nyáriba is volt már, mindenhol bizonyított, most 195/50 R15-ben van téliként Polaris 3, csendes (!!!) és jól tapad. Bezzeg a nyári 205/55 R16 GoodYear... hát az valami külön kategória. Azt nem állítom, hogy a menettulajdonságai rosszak lennének, mert 2x is sikerült időben megállni olyan helyzetben ami végzetes lehetett volna, viszont első osztályú úton is hangos nagyon, rossz útról vagy lassító csíkokról, bukkanókról ne is beszéljünk, külön fül kell hozzá, ami képes tolerálni... vagy hangos zene. Egyébként fogyasztásban oké, és nálam még nagy szívügy, hogy a gumi ne váltson színt 1 szezon alatt. Ezzel gondolok a régi Sava Perfecta nevű lengyel gumimra, aminek a futófelülete szinte sosem kopott lejjebb, egyre csak keményedett a külseje, és 4 nyár után szabályosan barnára szineződött
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #25687 üzenetére
na, megneztuk azt a mondeot, helykinalat jeles, kb avensis. belseje kopogos muanyag, pedig nem a fapados verzio volt, elvittuk egy probakorre, hat ralepve kb ugy huzott az az 1.8B, mint a 14eves A4...ennel azert tobbre szamitottam a fordek 1.8-asatol. Probaltunk egy 1.6-os Jetta-t, kasztnira nagyon egyben vot, km viszont kicsit sok volt abban is (160k KM), motorikusan ismet nem voltam elajulva, ugyanazon az utszakaszon meghajtva.
Volt meg egy 06-os 1.6B Avensis, na az kenterbeverte utaster minosegben a fordot meg a fauvet. Menetteljesitmenybe meg mindkettonk szerint siman lenyomta a masik kettot, gyorsulas, dinamika, valto milyensege. Ara is jo volt, most mar tudjuk, hogy Avensis vonalon kell keresni a megfelelot.
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #25680 üzenetére
Focusokat, Mondeokat nezegettem cegnel a parkoloba, ulni nem ultem csak egy 3eves Focusban ugy 1 eve. Kb ennyi a tapasztalatom a Fordokrol itt. Mondeo meg tetszene, pl. ez egesz korrektul nez ki. Focus helykinalata, baba,babakocsi miatt most egyenlore szukosnek tunik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Energiaital topic
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest