Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
válasz
gtamate2 #30955 üzenetére
Szia.
Én lehet megyek a héten Pestre és utána vissza, de még pár változó ebben benne van.
Esetleg ha én is megfelelek, akkor szívesen segítek!Balinov: Szerintem érdemes Lidl termékeket vásárolni, megfelelően tartósak és nekünk sem volt belőle még gond amit onnan vettünk. Illetve autószerelő barátunk is benevezett nemrég egy kisebb szettre is elsőre, de azóta már van kis lámpája is meg még kisebb cuccok. Szóval az ismerősi körből mindenki meg van veled elégedve.
jamba: Black&decker-rel mi a gond? 😱
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest