- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorien #37123 üzenetére
A Mákos Gubáról ugyanazt tudom mondani, mint Al Brandy, kicsit kisebb adagok, de finomak, jól lehet azért lakni vele, és talán picit "extrábbak"
Mi a teraszon ültünk, ott a székekkel kicsit vigyázni kell, mert a lába könnyen bele tud csusszanni két padlólap közé.A Sarokház nagyobb adag, és klasszikus, magyaros, házias ételek, viszont szintén finomak nagyon. Alapvetően én mindegyiket tudom ajánlani nekem talán egy kicsit a Sarokház tetszett jobban.
-
-
doc
nagyúr
válasz
Dorien #36997 üzenetére
Hasonló témában én ezt olvasom, NAGYON ajánlom mindenkinek akit akar csak kicsit is érdekel hogy hogy működik belülről ez az egész koceraj:
[link] Frédéric Martel: A Vatikán kínos titkai
Helyenként elég vontatott a stílus, a pasi nem túl jó író, de a téma és az alapossag nagyon ott van -
zsigee
aktív tag
válasz
Dorien #36488 üzenetére
Világos, csak mivel a topic nyilvános, és érdekelnek az ilyen dolgok, belenéztem.
Ezért is írtam a végére, amit.
A népi gyógymódok, stb, szintén érdekesek lehetnek...
Az epés sztori addig volt érdekes, amíg elmagyarázta, hogy csak akkor, ha amúgy nincs vele gond. Viszont ő szólt.
Amúgy elhiszem, segítő lehet, és ha valami bejön, akkor nyilván hiszünk is benne.
És jó téma, bírom az ilyen jellegű dolgokat. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dorien #36486 üzenetére
Hi mindenki!
Nos belenéztem több videóba, tényleg van benne okos dolog, de viszonylag kevés. A gerinces témájú videója konkrétan megmosolyogtató. Azokkal a tünetekkel, amiket az elején mond, a büdös életben nem áll neki magától bohóckodni! Tapasztalatból beszélek... Szóval csak csínján az ilyen önjelölt orvosokkal. Soraimmal remélem nem bántottalak meg, illetve senkit sem. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Dorien #36440 üzenetére
A boltot szeretem, de a szerelői botrányosak voltak amikor nekem csinálták a kocsit (2017 vagy 2018).
Nappali menetfényt rakattam be velük (megbántam), fejegységet cseréltek (ezt még jobban megbántam).
A nappali menetfénynél lógva maradt a kábel ez első lökös alatt, még jó hogy észrevettem és nem akadtam el vele (azaz nem szakadt le valahol út közben).
Fejegység, középkonzolt összecseszték (gondolom pofával lefele lerakták az aszfaltra, mert ilyen zúzódások lettek rajta), 2 kábelt csak elvágtak leszigetelni már elfelejtették. Mivel nekem leburították a középkonzolt, a klímát nem kötötték vissza (persze hosszabb útra mentem és nyár volt), azóta nincs világítás rajta és a klímakapcsológombot is eltörték így lötyög.
Sajna a reklamációval nem mentem sokra, csak h majd lecseszik a szerelőt (ez vagy megtörtént vagy nem, nem is érdekel).
Két szerelő volt akkor, lehet csak ez volt tróger, de a szar munkáért legalább sokat fizettem. -
Weaver
senior tag
válasz
Dorien #36396 üzenetére
bármilyen fájó, sajnos az órabérüket nem igazítják az autó értékéhez.
Sipter István kisbácsán. csak mellékállásban dolgozik már, de rendes munkát végez és nem fog megvágni. száma: 205415728. többször kell hívni, elég nehéz elérni.
kipufogómat hegesztettem meg vele, máshol 8-10000-et mondtak (ami azért vicces mert 15000ft a komplett középdob újonnan. itt szintén életbe lépett az a probléma, amit leírtál) ő meg kért 2000et.
-
boogie84
veterán
válasz
Dorien #36396 üzenetére
Üdv,
sztem sokkal olcsóbbért a lakatolás + alváz/üregvédelem nem lesz meg sehol.Már bezárták a boltot, anno én nyúlon a Four Szabó Kft-nél csináltattam az MX5-re alváz/üregvédelmes, kis autó 100-ból meg volt. Nem volt rozsda. Sztem 200 alatt nem lesz sehol amit írtál.
Karosszéria lakatost tudo adni ismerőst, jól dolgozik, de úgy tudom alváz és üregvédelemmel nem foglalkozik.
Bereczky István
pluszharminhat70257585hatVan elég munkája, gányolásba nem fog belekezdeni.
-
Weaver
senior tag
válasz
Dorien #36268 üzenetére
nem a hírdetéshez írja ezeket, hanem egyenes privátba. visszaírtam neki, először teljesen normálisan, arra nem reagált. eltelt pár nap, jött tőle az újabb privát. erre már nem válaszoltam, írtam a ph-nak, ők is csak annyit mondtak, hogy tiltsam le (privát üzeneteknél).
-
tserrof77
őstag
válasz
Dorien #35433 üzenetére
Ha eleve MS fiókkal van telepítve, úgy is jön be. Ha elfelejtette a jelszót, az gáz. Ja, és lehet, hogy KELL neki internet, anélkül nem szokott beengedni, még ha beírod a jelszót. Utólag NEM iktatható ki. Ha a telepítés elején fiók nélkül rakod fel, akkor kilőhető a jelszó.
Legrosszabb esetben egy tiszta telepítés a mostani rendszer MELLÉ (telepítéskor "Egyedi telepítés" --> ilyenkor ki is írja, hogy a régi rendszer romjait (user mappa és a win szemetei) elrakja egy windows.old mappába, onnan minden kimazsolázható.
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #35138 üzenetére
Tényleg nincs mit....bár ezzel még találkozhatsz:
Win 10 hálózatkezelési probléma 2004-es verzio esetére:
bizonyos hálózati kommunikációk alapértelmezetten letiltásra kerülnek...főleg játékkliensekkel lehet szívni, van net, meg böngészhetsz is, de nem csatlakoznak a játékkliensek, erre van valami hotfix leírás is, de regisztrációs adatbázisban történő kutakodást és értékmódosításokat kell végezni...ha meg előbbi a probléma, akkor tessék:
[link] az ipon is összeszedett egy csokrot a szivatásból... -
Dryman
őstag
válasz
Dorien #35127 üzenetére
Hopp, hasonló eset, csak nálam MicroTik a router...
csatlakozik a win10-es laptop, de nincs internet...ping-re felel a router...majd mikor cmd-ablakban beírom hogy ping www.cocacola.hu, -t vagy csak egyszerűen ping 8.8.8.8 -t, akkor 3 alkalommal eldobja a csomagot, utána felébred és mivel -t-vel paraméterezted a ping-et, egészen az általam történő megszakításig hibátlan a folyamat, majd ezek után már böngészni is lehet....
Passzolom...ez nálam vállalati wifi, és csak az újonnan csatlakoztatott eszközökkel csinálja, és csakis akkor mikor újonnan érzékeli a notebook a wifis hálózatot...de ha elfelejteted vele a wifi hálózat beállítását, akkor kezdődik minden elölről...
A fórumok arról beszélnek hogy valami nem stimmel a wifi titkosítással TKIP/AES probléma a Win10 és a notebook hardveres wifi eszköze között...nem a router a ludas, hanem maga a hardveres wifi eszköz kezelése win10 részéről! Nálam Inteles Wifi kártyák vannak ezekbe a céges Dell notikban...ja és a dolog pikantériája, hogy a tisztelt munkatársak az otthoni Dlink, Tp-link, satöbbi eszközökön meg lazán problémamentesen wifiznek...miért csak a cégnél szopok ezzel a MikroTik-es csodával?
És még mielőtt valaki beszólna, mert a MikroTik-es szupercsapatban érzi magát otthon... abszolút nem fikázás jelleggel írtam le a tapasztalataimat! -
Joker88
őstag
válasz
Dorien #35124 üzenetére
köszönöm a reakciókat [envagyok] , [Dryman] , és persze Neked [Dorien]
10 millióért szeretné adni a tag a lakást elméletileg garázzsal eggyüt.
És ez az ár a szokásos adókkal eggyütt még menne is hitel nélkül kettőnknek a lánnyal.
Mindketten Gyárvárosban dolgozunk, ez azért nem az a rész,de nem is esik messze onnét. És mivel mindketten beköltözők lennénk,azért informálódok kicsit.. -
PociAti
őstag
válasz
Dorien #34823 üzenetére
Tényleg nincs? Miért ne lenne!
Már legalább 10 éve nem dolgozom az önkormányzatnál, de mindig is voltak publikus adatok. Bár gyakran eléggé mélyen fel kellett túrni hozzá az város honlapját, de voltak.
Most pl. a gyor.hu / Önkormányzatok / Rendezési terv oldalon célszerű körbenézni.
Győr PH Térinformatikai rendszerVagy a Városépítési Osztálynál érdeklődni.
Korábban, amikor még a szabadon felhasználható online térképek fejletlenebbek voltak, akkor még (sok más okból) túlburjánzott PDF dokumentumok voltak csak elérhetőek. A fent belinkelt oldal OpenStreetMap alapokon nyugszik, a megfelelő jogosultsággal online karbantartható. -
PociAti
őstag
válasz
Dorien #34821 üzenetére
Mit értesz azon, hogy nem fix egy városrész határa?
Külön önkormányzattal rendelkeznek a városrészek. Illetékesség nélkül nem lehet döntéseket hozni.
Különben a költségekkel rendelkező tennivalókra mindenki azt mondhatná, hogy nem az övé a terület, míg a bevételt termelő területekre, ingatlanokra pedig hogy az őhozzá tartozik.Postai irányítószámok pedig rendkívül elnagyoltak, gyakorlatilag használhatatlanok a fenti célra. Alkalmanként több városrészt is lefed egy irányítószám, vagy egy városrészben lévő ingatlanoknak eltérő az irányítószámuk. Megyénkhez tartozó településeknek sem csak 9-essel kezdődhet az irányítószáma, hanem más számmal is.
-
PociAti
őstag
válasz
Dorien #34687 üzenetére
Nekem is ők jutottak az eszembe (mert csak őket ismertem), de nem gondoltam volna, hogy más is őket hozza fel példának.
A témafelvetőjének üzenem, vegye fel Buga Laciékkal a kapcsolatot, ő biztosan tud mondani olyan publikus helyszínt ahol ők fellépnek, vagy tud ajánlani olyan helyet, ahol valami élő zene van.
-
boogie84
veterán
válasz
Dorien #33693 üzenetére
(#33692) memphis221
(#33694) okiDokiKöszi urak! Hosszbordás szíj szakadást miatt nézném, hogy hol és mi hevül fel annyira, hogy megeszi a szíjat, majd elszakad. Talán meg is lesz a ludas...
Dorien: hasonlót nézegettem már, de sajnos ezek 8-10 pontban mérnek. Lézeres lenne jó, de az már magasabb árkategória.
Köszi mégegyszer!
-
G@ben
addikt
válasz
Dorien #33240 üzenetére
Amit én vettem, 850 volt két darab, de fórumról vettem olyantól, aki Kínából szerzett egy ötös pakkot még olcsóbban, csak megmaradt két darab neki. Ez gyorsan itt volt, illetve kipróbált minőség, nem lutri. Boltban fogalmam sincs, mennyibe kerülhet, de tippre 1000-3000 között lehet darabja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest