- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Sajnos nincs meg az xml....
Annyi kellene módosítani a fenti xml-en, hogy a
<fpsmin>23.0</fpsmin>
<fpsmax>24.1</fpsmax>
<refresh>23.976024</refresh>értékeket érdemes belőni pl. 23.97Hz esetén a fpsmax-ot 24-re v. 24.1-re, 29.9HZ (30) esetén pl. min= 28, max = 31, ill. mindezt 25-re és 50Hz-re is megcsinálni (bár általában a 25Hz-es pl. dvd-t a tv-k egyből 50Hz-en játszanak le), ki kell kísérletezni, neked mi a jó.
Ha valami film fps-e nem "találkozik" a beállításokkal, akkor a "fallback" rész lesz az érvényes és akkor a tv 60Hz-et fog "mutatni" (a fenti linken levő beállításokkal).
-
wdarty
tag
Megcsináltam
Az xml-em így néz ki:
<advancedsettings>
<video>
<adjustRefreshRate>
<override>
<fps>23.976</fps>
</override>
</adjustRefreshRate>
</video>
</advancedsettings>A film biztos jó, mert MPC-HC Ctrl+J -re kiírja, hogy a forrás 23.976.
VLC is máskor kezd el akadni ugyanott (picit később). -
törölt tag
- ....Videónál lejátszásnál, kiszedni minden pipát, egyedül az "egyenletes lejátszás kényszerítését" bekapcsolni...
Szerintem ezt is ki kell kapcsolni. Ma már ez hardverből megy, úgy tudom régen volt értelme amikor szoftverrel korrigálni kellett az erőtlen hardvert. Cáfoljatok, ha nem így van.
-
törölt tag
Amikor az erősítőn küldök át mindent és hasonló tévé az alany, akkor váltogatást elkerülendő a HTPC-ből YC 4:4:4 megy ki, ami egy az egyben ua, mint full RGB. De ez eltérhet HTPC és különféle tíévé típusok esetén. Az tuti, hogy A10 AMD és 55LM765 tök egyforma volt YC és RGB.
-
törölt tag
Miért kéne kapcsolgatni? Bemenetenként változtathatod, nálam is úgy van: BD palyer/YC kimenettel alacsony HDMI fekete, HTPC/RGB full és HDMI magas fekete. LG és Samsungnál sajna (vagy szerencsére?) nem automata. Ahogy a színprofilok is külön-külön állíthatók bemenetenként, ugyanúgy a HDMI fekete is. Feltételezem az STB és HTPC 2 külön HDMI bemeneten megy a tévébe és nem splitteren osztoznak.
-
törölt tag
Arra lennék még kíváncsi, hogy RGB alacsony fekete mellett mekkora az LW fényereje 100-as skálán? Tudniillik, ha rosszul használod, akkor a fekete részletek megjelenítéséhez a fényerőt 55-60 köré kéne vinni, míg a helyes HDMI fekete/magas mellett 50 +-1-2 egység. A kalibrálás is helyes színtér mellett történik, pl sosem láttam még LG esetén az említettnél magasabb fényerőt. Az egyik legkényesebb beállítás (elég 2-3 egységet növelni), amivel sokat lehet rontani, homályosítani a képen.
Mi van ha Cata YCbCr 4:4:4-et küldesz ki? (HDMI fekete alacsony, LG fényerő 50) Kipróbáltam tévén, nálam YCbCr 4:4:4 és Full RGB egyforma képet ad. RGB limited viszont elveszik rengeteg fekete, szóval nálam nem lenne OK.
-
törölt tag
Pedig a tévé beállításainál RGB mellett tuti magasan kell lennie a feketének. Csak hülyeségeket írok, nem fordítva lesz szürkébb, hanem RGB és alacsony HDMI feketénál a sötét részek tűnnek el. Ahogy YC kimenetnél a tévén alacsony fekete szükségeltetik.
Azért látod fakóbbnak /de több részlettel sötét jeleneteknél/, mert az alacsony álláshoz van belőve a tévé, miközben a magashoz kellenne, persze egész biztosan kevesebb fényerővel.
-
törölt tag
Azt ugye tudod, hogy LG és Samsung tévén manuálisan kell (bizonyos színprofilok mellett) HDMI fekete szintet állítani, ami megtalálható a tévé menüjében. Tehát pl BD player YC esetén: HDMI fekete/alacsony, HTPC esetén: RGB full HDMI/magas, vagy néhány típusnál normál.
Ha bármelyiknél fordított állásban van, szürke lesz a fekete. Egyébként a mai tévék többségére mehet AMD 0-255 RGB.
-
sb
veterán
Már huszonháromszor írtam le mi a létjogosultsága. Próbáljátok megérteni.
Annyi, hogy 60Hz alatt nagyon zavaróan vibrál az a rohadt 3D szemüveg. Ennyi. 60Hz alatt, tehát összesen 120Hz alatt nem lehet megjeleníteni normális aktív 3D-t, mert lefordulsz a székről. Sokan még a 60Hz-es vibrálástól is, hiszen az is bőven látható.Az már egy másik kérdés, hogy a kábelen mi tolsz ki, 24p-t vagy 30p-t. Ha 24p-t akkor majd a TV alakítja át pulldown-al 30p-re. Ha meg 30p-t küldesz ki akkor már a lejátszó saját magán belül átalakítja. Hogy melyik a jobb az nyilván típus és algoritmusfüggő. Nem véletlenül vannak TV tesztekben pulldown tesztek is, hogy normálisan megoldja-e a TV magának.
A lényeg, hogy 24p-s 3D mozit nem nagyon lehet kadenciahelyesen nézni aktív 3D szemüveggel. Hacsak nem egy 200Hz-es paneles TV-t néz valaki. Ilyen is van Sonyban, ott nincs is gond a kadenciahelyességgel, ha jól rémlenek a tesztek.
Limited vs full:
Nyilván összetettebb, mint ahogy írtam. Valóban függ a forrástól is, de szvsz a TV-k nagy része kezeli a 0-255-öt. Ne csak filmekre gondolj, desktoppal PC monitorként is használhatóak és nem hiányoznak a feketék 0-255-ös jelet rájuk küldve sem.
Hogy mi mennyire és mit támogat az méginkább nem annyira egzakt ahogy leírod. Ha visszanézel a topicban akkor láthatod, hogy Intel IGP-n mennyit szívtam mire normális feketém lett. Volt driver ami bugos volt: se fullon, se limited-en nem adott feketét. Se 24p-ben, se 60p-ben. Ja és az RGB/YCbCr állítgatás sem változtatott semmin. MadVR rendererrel - ami megkerülte a driver beállítást - volt rendes fekete. Aztán jött egy újabb driver amivel jó lett. Egyébként meg tele a net ugyanilyen problémákkal 4-5 évre visszamenőleg Intel IGP-kre. Látszik, hogy annyiféle módon szúrja el néha az egészet 1-2 buggal egy gyártó amennyivel akarja. Persze ha ilyen nem is, más bug akad AMD-n meg NV-n is. -
drdr
senior tag
itt a link
http://support.amd.com/TechDocs/52169_KB_A_Series_Mobile.pdf
11. oldal alja:
1. 36-bpp mode uses 30 bpp of meaningfully derived data.
2. 12-bit mode uses 10 bits of meaningfully derived dataAz IGP ráadásul YCbCr-be kapcsolva még a color space-t is a TV-re állította, xvycc709-re, AMD-n marad a standard színtér, de mondjuk különbséget nem láttam.
Megfordult a fejemben, hogy valóban jobb még/alkalmasabb mindig az AMD a htpc-be mint egy újabb Intel IGP??? -
-
-
drdr
senior tag
Kipróbáltam a fenti problémával kapcsolatban egy Inteles noteszt is (i5 430M, szóval nem a legújabb).
Hibátlan, az erősítő androidos applikációja RGB Full-t jelez. Ha bepipálom a xyvCC-t, akkor YCbCr444 lesz az input format és a színmélységet átállítva "Összes szín"-re, az Extended color space is átvált Standard-ről xyvCC709-re.
Szóval a 3 v. több éves Intel proci és drivere jól működik.
Most vagy az AMD Catalyst lett megint elba...ltázva vagy sosem volt implementálva/supportálva.
Mondjuk utóbbi kérdéses azt írja a köv. doksi, hogy kompatibilis a Deep color-ral, de vajon támogatja is?
http://support.amd.com/TechDocs/52169_KB_A_Series_Mobile.pdf
11. oldal alja:
1. 36-bpp mode uses 30 bpp of meaningfully derived data.
2. 12-bit mode uses 10 bits of meaningfully derived dataVagy az alaplapom nem megfelelő???
Asrock írja a a deep color-t, meg a többi cuccot, a Gigabyte-nál nem látok ilyeneket (rákérdezek....)Valaki megtudná AMD-n esetleg, nézni mit kap az erősítője/TV-je a PC-től, ha van hozzá megfelelő mobil alkalmazása v. eleve ki tudja írni a készülék?
-
cekkk
veterán
-
-
cekkk
veterán
-
Kowa
tag
"Lehetséges hogy a indexelőszolgáltatás matat a gépen. Én ezt kikapcsoltam HTPC-n, főleg mióta a rendszer ssd-n van."
elméletileg kivan kapcsolva az indexelő szolgáltatás.
De szinte ha lépkedek a filmek között meg ha maga a film is megy akkor is sokat töltöget
64 bites vagy 32 bites win 7 az teljesen mindegy?
XBMCLauncher este meglesem csak nem tudom miket kell állitgatni benne
-
canniball
nagyúr
"...amikor írtam még nem volt elég infó..."
Bezony, épp ezért nem tudtam elfogadni a javaslatodat, mivel az az addigiak tükrében kb. így volt értelmezhető: a brazos semmire nem jó."...lehet jobb lenne egy egy asztali dvd lejátszó..."
No ez eszembe sem jutott...pedig milyen igaz!"De brazost, tényleg csak akkor, ha az igények megállnak. ... Ugye evés közben jön meg az étvágy..."
Nyilván mindenkinek előre kell mérlegelnie hogy mit akar és hogy tényleg csak ennyi kell-e. Mi meg nyilván ennek függvényében teszünk majd javaslatot. Én pl. kb. csak annyit vártam el hogy tudjak filmet nézni (2D) és zenét hallgatni, erre bőven jó a brazos; más feladatot pedig az a gép nem lát el.
A játékok meg amúgy is hidegen hagynak. -
canniball
nagyúr
"Pl. TCr küzdelmeit olvasva..."
Csak halványan rémlik, de ott szerintem az igényekhez mérten rosszul lett kiválasztva a hw."... előtte is volt vkinek vmi driver problémája..."
Erre nem emlékszem. Viszont kétféle brazos lappal is van tapasztalatom, egyikkel sem volt ilyen gond. Amit nem ismert fel alapból a w7 (a két lapon 2 vagy 3 ilyen eszköz volt) ahhoz letöltöttem a gyártó oldaláról a drivert és meg volt oldva a gond."Neki netezés is kell..."
Most épp brazosról netezek (cca. 1,5 éve). Összeraktam a helyére egy Trinity konfigot, a finomhangolása még folyamatban van így teljes mértékben kitapasztalni nem volt lehetőségem, de az eddigiek alapján ezen a területen alig van különbség van a kettő között."De igény kérdése..."
Erről van szó. Márpedig avi-khoz a brazos is bőven jó (sőt még sok is). -
cekkk
veterán
Ezért kell ilyen programokkal végig menni rajtuk.
Nagy kínlódás tudom, egyszer már megcsináltam a Logitech squeezeboxnál, de ott a hibákat jobban tolerálta, a xbmc nemSzóval igen át kell nyálazni és meg kell csinálni, ha már a feltöltő erre nem volt képes
Egyébként nem tudom, hogy kilehet-e, ne add hozzá a média tárhoz és akkor nem lesz ilyened, bár akkor szép borítók stb sem lesz.
-
cekkk
veterán
-
Paulo81
aktív tag
Krampesznek már válaszoltam, de úgy gondolom helyreigazításokat kell tennem, ne haragudj.
Nagyon nem mindegy az optikai/koax kimenet kérdés, legalábbis egy az átlagnál jobb rendszeren már igencsak meghallani.
Lehet, hogy a kapcsolás egyszerű, de mégis számít. Kérdezz meg bármilyen hifis embert, ezt fogja mondani. -
Paulo81
aktív tag
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Igen, a fogyasztást is szeretném alacsony szinten tartani, főleg azért is, mert passzív hűtést szeretnék.A táp kérdést valóban mindkét értelemben gondoltam, bár tapasztalatom eddig csak laptop/netbook terén van. Akkor viszont feltélenül valami minőségi tápra lenne szükségem, lehetőleg ventillátor nélkülire.
Jelenleg egy dell mini 1018 a digitális forrásom, olyan egyszerű az egész gép, hogy nem sok alkatrész zavar be a hangba, és passzív hűtésű.
Foobar+wasapi+fidelizer-rel komoly cd futóművekkel van egy partiban.
Usb-ről megy ki a jel egy ethosz csöves dac-ba. Onnan az ethosz csöves előfokba majd végfokba. Szóval hála Istennek adottak a jó komponensek.
Azért szeretnék egyébként win8 64 bitet, mert meg szeretném venni a jplay (jplay.eu) nevű programot, na annál jobbat szerintem nem lehet kihozni a hangból lejátszás oldalon.És ahhoz már ajánlott ez az op.rsz.
(A netbook-omat már meg nem támogatja a dell, nem lehet win8-at rárakni.)Tehát akkor egy új i3-as procis alaplapot ajánlasz? Ezt lehet passzívan hűteni? Tudsz konkrét lapokat/procikat mondani?
Nagyon köszönöm a segítséged!
-
drdr
senior tag
CPUID HW monitor is mutatja a cpu temp-et.... Passmark BurnIn testtel 56C-ra tudtam "felfűteni", mindezt 950RPM-es fordulat mellett... (A8-3870K és Big Schuriken2)
De valami nem kóser itt, játék közben is volt hogy a venti beindult nagyobb fordulaton. Tudtok ajánlani gyorsan vmi más tesztet ami rendesen meghajtja a gépet?
-
gorbep
senior tag
Nagyon köszönöm!
Én már túl vagyok a táp házon kívül helyezésén, de a hang semmit sem csökkent.....
Most hogy már kívül van, az ATX is elfér. Bepróbálkoztam egy 300W FSP ZEN-nel, de határon volt, épp nem indult megbízhatóan. Mondjuk jó csendes volt.....
(És baromi jó árért zsír új állaporban
)
Én egy BQT E9 700W-on vagy egy SFP Gold 80+ 550W-on gondolkodom..... de elég drágák, különösen a BQT
-
Pista0001
addikt
Na ez most jól felpiszkálta a fantáziámat, nem is a 701-es hanem a 801-es (bluetooth-os), az jó lenne később tablet-hez is, de mivel Franciaországban van Amazon az amerikairól nem rendelhetek, az angolról drága lenne a posta miatt (már ha engedi is a rendelést), a francián meg csak AZERTY-s (francia kiosztású) van, olyat meg használjon aki...
-
canniball
nagyúr
Valóban van csak nem gomb formájában, hanem egy kis trükkel: thenext1 teszt.
-
sb
veterán
Ez ilyen ezeréves dolog. A digitális adások és TV-k világában a natív felbontás a nyerő. Már rég nem vág senki semmit normál esetben a digitális forrásán, szóval kb. majdnem felesleges a funkció.
Persze lehetőségként bent lehet hagyni a driverben, abból gond nincs, de amit leírtál állítási lehetőséget még annál is egyszerűbb lenne, ha default 0% lenne az összes érték.
Így 1000-ből 999 embernek hozzá se kéne nyúlnia az az 1 akinek meg baszkurálnia kell úgyis állítgatni fogja, tök mindegy hogyan...
Legegyszerűbb. -
G4ga
őstag
-
csenzi2
tag
Segített, most már csak 30% körül megy a CPU, de sajnos még mindig nem tökéletes, nem folyamatos a kép, GPU 100%-on van. 2D-ben az XBMC is közel 100% GPU terhelés és 10% CPU terhelés mellet megy, de legalább folyamatos. Esetleg lehet állítani valahol a CPU-GPU munkamegosztást, vagy cseréljem le a HD6450-et HD6570-re?
-
VW-Corrado
csendes tag
Asus honlapon F2A85-M 2400-ast is támogat. Az olvastam, hogy a GPU a memóriából csíp le magának és ki is használja ha magasabb a sebessége. 8G abból adódott, hogy több hasonló gépösszeállítást megnéztem és náluk is ekkora szerepelt, de ha bőven elég a 4G, akkor máris kisebb a költségvetés (persze párban 2x2G).
-
cekkk
veterán
Akkor a sima 3D BD-t is szaggatva játszotta le?
Szóval gondolkoztam
Te egy 4K -s tartalmat akarsz lejátszani, amire mondjuk a mostani procik fel sincsenek készítve, így gondolom erőből oldják meg. Ráadásul a film SBS és te azt a lejátszóval alakíttatod át frame packetesre ami megint plusz erőforrás. Így tényleg kell oda a kakaó. De szerintem tök felesleges ez az mkv, mert 22 giga mag a BD 25 meg 23 körül van és akkor nem kell átalakítgatni a lejátszóval.
Gondolom én
-
Ed Parker
nagyúr
Jóbarát harmadszorra írom hogy lemezem vannak a filmek, sajnos nem tudok linket adni.
Az A6 3500 es az 5400 között 10% kb a különbség sebesség szempontjából.
Sztem nálad valami nem stimmel.
Szinte alapjáraton elketyeg ez a proci ezekkel a filmekkel.Ja és az A6 nem valamivel olcsobb, konkrétan az A10-nek a felébe kerül, de az A8-hoz képest is 30%-al olcsobb, es ha azt nézem hogy az A6 is simán játszik mindent, úgy hogy háttérben torrent megy, akkor egy tök felesleges pénzkidobás erre a célra.
-
Gabesz26
senior tag
Egy 1920*1080-as felbontású tv hogyan tud 3840*1080 képkockát megjeleníteni? Hiába kerül a frame pracking 3D-nél két 1920*1080-as kép egymásra, attól a megjelenített felbontás 1920*1080 lesz... (ne vedd támadásnak, kioktatásnak nem annak szánom)
Egyébként elhangzott a fórumon 1-2 érdekes kijelentés a 3D formátumokkal kapcsolatban. Idézném a PH tudástárát:
A bemenő 3D jelek szabványai:
Side by side: a bal és jobb szemnek szánt képek egymás mellé helyezve kerülnek a megjelenítő eszközhöz, ami szétválasztja azokat és teljes képernyőre nyújtja. Ezt a jelet dolgozza fel a 3D tévé vagy projektor. Ez esetben a maximális felbontás: 960x1080 képpont.
Top and bottom: Az elv ugyanaz, mint a Side by side esetében, ám itt nem egymás mellé, hanem egymás fölé kerültek a képkockák, így a maximális felbontás: 1920x540 képpont.
Frame packing / Frame by frame: A Blu-ray lemezeknél terjedt el elsősorban, hiszen a lemez tárolókapacitása biztosítja a szükséges, nagy adatmennyiség eltárolását. Ennél a szabványnál két teljes értékű Full HD kép jelenik meg egymáson. A kezelése speciális hardvert igényel, a legnagyobb felbontás 1920x1080 képpont.
-
cekkk
veterán
Disc Title: RESIDENT_EVIL_3D
Disc Size: 47,311,951,464 bytes
Protection: AACS
BD-Java: Yes
Extras: Blu-ray 3D
BDInfo: 0.5.6
PLAYLIST REPORT:
Name: 00001.MPLS
Length: 1:36:52 (h:m:s)
Size: 23,671,240,704 bytes
Total Bitrate: 32.58 Mbps
(*) Indicates included stream hidden by this playlist.
VIDEO:
Codec Bitrate Description
----- ------- -----------
MPEG-4 AVC Video 23887 kbps [B]1080p[/B] / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
* MPEG-4 AVC Video 1972 kbps 480p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 3.2Ez a BD. Nincs olyan felbontás amiről te írsz
Ez meg a legnagyobb mkv.
[General] Complete name: Kaptar - Tulvilag 3D 1080p.mkv
[General] Format: Matroska
[General] File size: 17.6 GiB
[General] PlayTime: 1h 36mn
[General] Bit rate: 26 Mbps
[General] Movie name: RESIDENT_EVIL_3D.Title1.Bluray3DRip
[General] Encoded date: UTC 2010-12-28 06:48:34
[General] Writing library: libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0
[Video] Codec: MPEG-4 AVC
[Video] Codec/Info: MPEG4 ISO advanced profile
[Video] PlayTime: 1h 36mn
[Video] Width: 1920 pixels
[Video] Height: 1080 pixels
[Video] Aspect ratio: 16/9
[Video] Frame rate: 23.976 fps
[Audio] Codec: AC3
[Audio] Codec/Info: Dolby AC3
[Audio] Channel(s): 6 channels
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
[Audio] Language: Hungarian
[Audio] Codec: DTS
[Audio] Channel(s): 6 channels
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
[Audio] Language: English -
cekkk
veterán
Miért is?
Most én úgy tudom egy 3D BD tartalmazza a filmet egyszer és még egy állományt amelyben van, hogy hogyan kell előállítani a másik szemnek a képet. Ezért nem is értem, hogy miért lenne ilyen nagy a felbontás.
De mondom lehet én tudom rosszul ehhez nem kéne dupla felbontás.
De majd utána olvasok.
Ahhoz, hogy a Side-By-Side technológia utolérje a Blu-Ray formátum által használt Frame-Pack képeljárást, ahhoz a következő felbontásúnak kellene lennie:
960 x 1080 pixel felbontás helyett 3840 x 1080 pixel felbontásúnak kellene lennie, míg
1920 x 540 pixel felbontás helyett 1920 x 2160 pixel felbontásúnak kellene lennie.
Sajnos ezt a felbontást jelenleg egyik lejátszó, és egyik megjelenítő sem támogatja felhasználói szinten. 4K-s rendszerek pedig nem hinném, hogy egy darabig elérhetőek lesznek.
Nem erre gondoltál te?
-
sb
veterán
Nem általánosságban értettem, hogy megéri-e, hanem abban az esetben, ha ilyen gyéren támogatott.
A skines problémád nem az első gond, ami a topicban megjelent a bétákról mostanában. Legalábbis nekem úgy tűnt sok a probléma vele.Ha nem így van akkor nyilván megéri.
Én is használtam bétákat régebben ennek függvényében. Volt ami tökéletesen ment és semmi nyűgje nem volt. -
slashing
senior tag
Hát nem lesz a legszebb megoldás de működni fog. Keress rá hogy metadata just Use Filename így kapsz egy olyan scrappert ami semmit nem néz csak berakja a filmek közé a filmet a fájlnév alapján és ott lesznek a Filmek között az iso-k.
De amúgy mindent meg lehet csinálni csak idő és utánna járárs a kérdése mindennek. Kézzel is meg lehet csinálni az nfo-t a dvd-hez.
Teszem azt csinálsz egy almappát a sorozatokba:Sorozatok
- Jamie és a csodalámpa
- Season 1: ide jön a dvd iso
.
.
.aztán ehhez megcsinálod manuálisan a nfo fájlokat. Annyi lesz a hátránya hogy nem lesznek láthatók a részek külön külön csak annyit fogsz látni hogy 1 évad 1 rész ~ s01e01
szerk.: Vagy fogod le rippeled a dvd iso-t részekre és a the tvdb-re felviszed a sorozat tartalmát
nem kis munka azt aláírom de csak egyszer kell megcsinálni
-
rigo88
aktív tag
sorozat az sorozat. film az film
a sorozatoknál oda kell figyelni a naming conceptionre.
kipróbáltam az összes scrapert filmekhez és a port.hu talált meg %os arányban piszkálás nélkül a legbött filmet. így ennél maradtam. nálam angol (angol)-ra van állítva a kereső. persze így is nagyjából mindig magyarul van a leírás... tehát ez a része gázde összességében ez a legügyesebb.
nekem pl vannak 2 bd-s filmjeim, simán bedobom őket mappába és lejátsza gond és megakadás nélkül.
-
zsigus
őstag
Ez sajnos nem megoldható tudtommal... Volt már javaslat erre az XBMC fórumon, de tudtommal még nem megy.
Ha egy két részből álló avi-ról lenne szó akkor nem lenne gond, mert beleírod a fájlnévbe hogy cd1, cd2 stb. és ezt magától egybeveszi, de ez ISO-knál nem valószínű, hogy működik.
Skin: Nálam Openelec alatt (a legfrissebb verzió óta (v12)) benne vannak a listában azok a skin-ek amik az alap XBMC repóban benne vannak, de ez win alatt máshogy működik, mert ott nem tudsz frissíteni, csak rátelepíteni, vagy törölni/újratelepíteni. Én az Aeon Nox-ot (3.6.1) használom, de az előző verzióra lett feltéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged