- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
VW-Corrado #18397 üzenetére
LE lapom van. Az optikai a második, saját gyártású koax digit kimenethez képest elég fakó, dinamikátlan zenével. Mozihangokkal nem próbáltam, de arra elég lehet.
-
Toobee
veterán
válasz
VW-Corrado #18397 üzenetére
Van, siralmas. Koaxot csinalom, ha megerkeztek a csatlakozok, amiket rendeltem. Remelem bejon a dolog, mert az optikai nem muzsikal tul fenyesen.
-
jeni
félisten
válasz
VW-Corrado #18394 üzenetére
ez a ASRock FM2A85X Extreme4-M alap olcsóbb egy tízessel,és ugyan azt tudja mint a 33000 Ft ASUS F2A85-M PRO változata.
-
rbalint88
addikt
válasz
VW-Corrado #18394 üzenetére
Ezek olyan új lapok, hogy még nem válhattak be, nincs velük tapasztalat
Prociból A10-5700 nem elég? nem sokkal gyengébb, viszont nem 100W, hanem csak 65W a TDP-je, ami egy HTPC-nél mindenképp szempont. -
drdr
senior tag
válasz
VW-Corrado #18235 üzenetére
DDR3 2400(O.C.)/2250(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz
1866 felett overclock. Azért kíváncsi lennék mivel jár a magasabb órajel pl. fogyasztásban. Hátha valaki olvassa ezt és tud is válaszolni .... Mellesleg htpc-t felesleges overclockolni (ha csak filmre használatos), alulfeszelni szokás és lentebb venni az órajelet...
-
drdr
senior tag
válasz
VW-Corrado #18218 üzenetére
Csak érdeklődés szintjén, a kérdés nemcsak nekem szól (építő jellegű választ várok bárkitől):
Miért kell ennyi és főleg 2400MHz-es memória?
Én 4GB-ot használok, a windows lapozó fájl kikapcsolva. Soha nem volt gondom videó lejátszás alatt (volt de nem a ram miatt), de játékok (jó nem a legújabbak, de egy APU nem is egy erőgép) alatt sem, nem fogott el a memória sosem.
Úgy tudom, az FM2-es is 1866MHz-ig támogatja a ramokat, utána overclock kell, ami pedig a fogyasztást növeli...
Szóval alacsony fogyasztású htpc vs. overclock? Vagy rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged