- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"...amikor írtam még nem volt elég infó..."
Bezony, épp ezért nem tudtam elfogadni a javaslatodat, mivel az az addigiak tükrében kb. így volt értelmezhető: a brazos semmire nem jó."...lehet jobb lenne egy egy asztali dvd lejátszó..."
No ez eszembe sem jutott...pedig milyen igaz!"De brazost, tényleg csak akkor, ha az igények megállnak. ... Ugye evés közben jön meg az étvágy..."
Nyilván mindenkinek előre kell mérlegelnie hogy mit akar és hogy tényleg csak ennyi kell-e. Mi meg nyilván ennek függvényében teszünk majd javaslatot. Én pl. kb. csak annyit vártam el hogy tudjak filmet nézni (2D) és zenét hallgatni, erre bőven jó a brazos; más feladatot pedig az a gép nem lát el.
A játékok meg amúgy is hidegen hagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest