- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz greeny1899 #34751 üzenetére
J1900-al játszom le, WIN8.1-en.
Mintha csak a 25fps filmekkel csinálná. -
Xmodule
őstag
válasz greeny1899 #34680 üzenetére
Nos 100% user error volt (részemröl). Nem is irom le mi volt a gond a lassuság miatt mert annyira szégyenlem. Inkabb csak megmutatom. Fogtam ám a fejemet rendesen.:
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
wopi
aktív tag
válasz greeny1899 #34681 üzenetére
Ez is egy lehetőség, csak nekem jelenleg nincs telepítve az rutorrent, ezért erről nem tudtam.
-
Xmodule
őstag
válasz greeny1899 #34676 üzenetére
egy magyar oldalrol szedtem le. de a file ugyan az volt es idöben is ugyan akkor volt. szoval a sebessegnek meg kellet volna lennie. raadasul mindegyik file ilyen lassan jön le a htpc-n. de eleinte nem volt ez csak mostanaban. transmissiont nem talaltam windowsra igy itt a bittorrent kliensel töltöttem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
fausto
addikt
válasz greeny1899 #34668 üzenetére
A feliratokat sikerült beállítanom, én voltam a béna. A leírást köszönöm, megnéztem, de nekem magas, marad a manuális másolgatás Nekem a Linux nagyon magas, sosem használtam.
-
fausto
addikt
válasz greeny1899 #34666 üzenetére
Tudom hol van, megnézem, mert nekem úgy van beállítva, hogy rendszer nyelvének megfelelő feliratot töltse le, az meg magyar, de akkor beállítom normálisan magyarra.
Köszi a segítséget -
fausto
addikt
válasz greeny1899 #34664 üzenetére
Köszi, ez így elsőre tetszik!
Megadtam neki egy általános letöltési mappát. Arra van valamilyen megoldás/beállítás, hogy ha tudom, hogy filmet töltök le, akkor megadom, hogy ahogy kész van, a filmes mappába tegye, ha tudom, hogy sorozat, akkor a sorozatos mappába, stb... ?Illetve a feliratok kezelésével kapcsolatban lenne kérdésem: engedélyeztem 3 feliratos add-on-t is, a supersubtitles-t, opensubtitles és podnapisi. A supersubtitles hibát ír ki felirat keresésnél, a másik kettő csak angol feliratot talál a filmekhez (az Interstellar-ral teszteltem, kéne hozzá lennie magyar feliratnak) Ti mit használtok, mit ajánlotok automata felirat letöltéshez?
-
fenergie84
addikt
válasz greeny1899 #20736 üzenetére
Köszönöm
-
drdr
senior tag
válasz greeny1899 #20579 üzenetére
Adok hozzá toldót/elosztót
-
drdr
senior tag
válasz greeny1899 #20577 üzenetére
"Nézegettem itt a válasszunk tápot topikot illetve az ott belinkelt összesítést, de ott az ajánlottak között 380W körüli a legkisebb..."
http://hardverapro.hu/apro/seasonic_ss-250sfd_sfx_80_tap_elado/hsz_1-50.html
-
korcsi
veterán
válasz greeny1899 #20531 üzenetére
Én az általad említett feladatokra nem vennék ilyen erős gépet.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest