- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Paulo81
üzenetére
"A cpu ne a leggyengébb legyen (persze nem erőgépet szeretnék, de úgy tudom atom prociból is több féle van. Illetve nem is fontos, hogy atom legyen, ha van más jóféle proci)"
Én bármelyik Trinity-t ajánlanám, de ha fogyasztás is kritikus akkor egy újabb i3-at (mint írtad film nem fontos). Ezeken 64 bites W8-cal nem lenne gond elég gyors is lenne, nem csak zenélésre lenne elég...
A táp kérdést nem értem pontosan, miért számít mennyire zajos a táp? A PC-s tápok is elég szűrtek, javítottam párat már, láttam milyen szűrést alkalmaznak, mellesleg ált. 3% a hullámzás és PC tápnak sokkal nagyobb tartalékai vannak, mint egy notesz kockának. Eleve digitális minden jelfolyam usb-n is; maximum akkor látom a tápzajt problémának, ha az alaplap analóg kimeneteit használnád vagy a fentebb említett usb dac is erről a 12V-ról menne. Processzor és vga szempontjából sem lényeges annyira, hiszen a cpu-nak alaplapon gyakorlatilag külön tápja van és a különálló vga karikon is.
Ha analóg kimeneten kell jó minőség, akkor a Biostar újabb "Hi-Fi" jelölésű alapjai jöhetnek számításba vagy egyéb hangkártyák (pl. Creative, Asus,....)
Minőségi zenélést szerintem egy jó minőségű erősítővel lehetne legjobban megközelíteni melyet bitstreammel táplálnál (SPDIF/koax, HDMI), bár utóbb már sokak szerint jobb ha a PC LCPM-et tol ki.... Az utóbbi pár évben 3 erősítőt használtam (egy belépő szintűt és 2 középkategóriásat). Elég érzékeny vagyok a hangminőségre meghallom a különbségeket, nekem a bitstream/passthrough jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest