- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alkati kérdés is, de pont ezért (sem) bírom az aktív LCD-k 3D megjelenítését, érdekes, hogy még a plazmák 3D-je is kényelmesebb számomra. Viszont a 144Hz-es szemüveggel és vetítővel sokkal jobban elvagyok, teljesen korrekt. Persze az ilyen vibrálásra érzékeny szerencsétlenek mint én, teljes nyugalom csak passzív LCD-n létezik.
-
drdr
senior tag
Ok. Így értem, csak közben volt itt jópár hozzászólás, amit végig olvasva, valsz átsiklottam a lényegen... Na de a kérdés...
Az IGP-vel 60p-n RGB full kiment (ezt detektálta az erősítő, amit át is engedett (passthrough). De nem volt feketém 0-15. Az AMD-t nem sikerült a legújabb 13.9-cel sem rávennem. De IGP-n sem (i430M).
Akkor esetleg van infód vagy valakinek, hogy most a CCC hibája-e van-e jó verzió belőle? Esetleg mely intel driver az ami jó lehet?Sajnos arról nem találtam infót, hogy a tv a rgb full-t tudja-e (LG LW659), (de ha valaki tudja, ne tartsa magában
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Home server / házi szerver építése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest