Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
üzenetére
Persze,direktben is összekötöttem. Akkor is ugyanaz a helyzet, csak épp nem tudom mi megy ki a HDMI-n (az erősítő android app-ja kiírja).
Tettem éjszaka pár kísérletet, a fentebb említett teszt videókkal, ill. egy teszt patternnel is, amiben 0-255 fekete sávok vannak. Ahhoz, hogy ezek végig látszódjanak, valóban "magas"-ra kell a fekete szintet állítani.
Viszont a teszt videókban a 16 alatti és 235 feletti árnyalatok azonosak bármilyen legyen is a black level és brigthness. A tesz dvd-n van egy teszt video
amiben két figura mutatja be, hogy mit hogyan. Ott azon a tv-n a videó black level tesztben is végig látszanak az árnyalatok feketében és fehérben is. AMD-n xbmc-ból indítottam a videót (lehet ezzel követem el a hibát).A teszt pattern IGP-vel szintén jó és RGB-ben van 60pés 24p-n is. A videó tesztet azon még nem futtattam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung A16 mobiltelefon
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amiben két figura mutatja be, hogy mit hogyan. Ott azon a tv-n a videó black level tesztben is végig látszanak az árnyalatok feketében és fehérben is. AMD-n xbmc-ból indítottam a videót (lehet ezzel követem el a hibát).