- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed Parker
nagyúr
Jóbarát harmadszorra írom hogy lemezem vannak a filmek, sajnos nem tudok linket adni.
Az A6 3500 es az 5400 között 10% kb a különbség sebesség szempontjából.
Sztem nálad valami nem stimmel.
Szinte alapjáraton elketyeg ez a proci ezekkel a filmekkel.Ja és az A6 nem valamivel olcsobb, konkrétan az A10-nek a felébe kerül, de az A8-hoz képest is 30%-al olcsobb, es ha azt nézem hogy az A6 is simán játszik mindent, úgy hogy háttérben torrent megy, akkor egy tök felesleges pénzkidobás erre a célra.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #17552 üzenetére
Passz, azt nem tudom.
Drdr:tmt5-tel játszom a bd lemezeket.
-
Ed Parker
nagyúr
na közben kipróbáltam két darab BD50-es BD3D filmet,a kaptár 4 és az jégkorszak 3-at.
simán vitte az A6 5400K 16%-os processzor használattal -
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Toobee #17446 üzenetére
Az ssd-nek leginkább a gyors boot-nál van jelentősége, azoknak, akik lekapcsolják a gépet használat után,nálad szvsz egy olyan gépnél ami nonstop fog menni nemigen fogsz sebesség terén sokmindent érezni.
Hátránya csak a kis tárhely es drága a Gb/Ft egy merevlemezhez képest.
A némasága 2 merevlemez mellet lényegtelen, es az energiafogyasztása is
Szerintem -
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #17218 üzenetére
a notesz van összekötve az avr-rel,kijön belöle a hd hang és az avr dolgozza fel.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #17200 üzenetére
tökéletesen működik a hd hang ivy-n nekem.
xbmc-vel használtam -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#03969024 #17000 üzenetére
Jóbarát, nem az xbmc a ludas, média player Classic-nál is kivág az asztalra, de ritkán.
A vírusirtóm a win-es Security essential, hogy valami azért legyen rajta, de ezen a gépen amúgy sem netezek.
Annyira nincs nagy jelentősége, mert ritkán csinálja, csak érdekességképpen írtam be, hátha valakinek volt már hasonló esete.Zsigus: igen, úgy használom.
-
Ed Parker
nagyúr
De ez az hogy nekem nem fagy ki, az a jelenség, mikor nézek filmet es nyomnék egy alt+entert, plusz ablak tálcára le.
Tehát a film megy tovább csak kidob az asztalra.
Semmi buborék nem ugrik fel, hogy frissítés lenne, gőzöm sincs hogy mi csinálhatja.
Nem állandó a dolog, csak idegesítő mikor a film közepén kipattint az asztalra -
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
A minden szar alatt a 3 lejátszóra gondolsz?
Xbmc, tmt5 es mphc?
Mert még egy író program van fent es a utorrent.Sb: akkor ez az írás neked egyfajta megerősítés nem?
Azért én elsősorban műszaki dolgokra gondoltam és nem ilyen egyszerű tárgyakra mint a villáskulcs.
Csak hogy példát is mondjak: plazma,LCD tv,2cs. erősítő, avr,dac,hangfalak, összekötő kábelek, tápkábelek, nas, ruter, fényképezőgép,obi stb -
Ed Parker
nagyúr
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az xbmc film közbe kidob az asztalra?
A film megy tovább a tálcán, katt es visszalép,de hogy ezt miért csinálja? -
Ed Parker
nagyúr
Már miért lenne hülye hasonlat?
A nőt is kipróbálod mielőtt elveszed, a kocsit is kiprobálod mielőtt megveszed, a kábelt miért nem?
Ott miért elég a másik tesztje?
Miért nem Te magad próbálod ki?
Lehet hogy ez neked fura, de én elég sok mindent csak úgy veszek meg, ha kipróbálhattam, ha nem lehet, akkor tovább lépek.
Ennyi -
Ed Parker
nagyúr
Gőzöm sincs mi okozza nálad a hibát.
Ha a felvétel jo, akkor Te mire tippelsz, hol lehet a baj?Peak:sztem nem, ugyanis a Furutech adatlapján is azt olvastam, minél több elemi szálból áll egy pászma, úgy emelkedik az ár.
Eleve sokkal nagyobb felületen futnak az elektronok,szvsz nem jobb,de hallgassátok meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest