Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
üzenetére
Persze,direktben is összekötöttem. Akkor is ugyanaz a helyzet, csak épp nem tudom mi megy ki a HDMI-n (az erősítő android app-ja kiírja).
Tettem éjszaka pár kísérletet, a fentebb említett teszt videókkal, ill. egy teszt patternnel is, amiben 0-255 fekete sávok vannak. Ahhoz, hogy ezek végig látszódjanak, valóban "magas"-ra kell a fekete szintet állítani.
Viszont a teszt videókban a 16 alatti és 235 feletti árnyalatok azonosak bármilyen legyen is a black level és brigthness. A tesz dvd-n van egy teszt video
amiben két figura mutatja be, hogy mit hogyan. Ott azon a tv-n a videó black level tesztben is végig látszanak az árnyalatok feketében és fehérben is. AMD-n xbmc-ból indítottam a videót (lehet ezzel követem el a hibát).A teszt pattern IGP-vel szintén jó és RGB-ben van 60pés 24p-n is. A videó tesztet azon még nem futtattam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 3D nyomtatás
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Viccrovat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amiben két figura mutatja be, hogy mit hogyan. Ott azon a tv-n a videó black level tesztben is végig látszanak az árnyalatok feketében és fehérben is. AMD-n xbmc-ból indítottam a videót (lehet ezzel követem el a hibát).