- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
scope2007 #9545 üzenetére
Hát sajna mégsem.
Egy kis homokszem került a gépezetbe... -
dangerzone
addikt
-
rudeee
senior tag
válasz
scope2007 #8710 üzenetére
Már visszaszereltem a gyári Toxic hűtést, de előtte darabokra szedtem és kitakarítottam.
Furmark alatt 65% venti fordulat mellett a GPU 67 fokig melegedett, a memio pedig megállt 80 foknál.
Közben egyeztetve egy ismerősömmel rájöttünk, hogy mi a baja az Accelero S1-nek. A hűtőborda felületéről a ventilátor nem tudja a termelt hőmennyiséget idejében elszállítani, ugyanis az axial ventik nem a teljes kiterjedésük alatt viszik át a légáramlatot, hanem csak a légcsavar peremrészein. Ez által a hűtőborda felülete nagyon rosszul van kihasználva (a teljes bordafelület k. 20%-a vesz részt a tényleges hűtésben a többi meg csak várja, hogy valami lefújja róla a meleget). Radial ventivel lenne a legjobb a hűtés, de ahhoz nem ilyen felépítésűnek kéne kinéznie a bordarendszernek sem. Az a baj ezek a plusz hűtők is inkább csak dizájnosak mintsem használhatóak. Pedig egyszerű fizika csak az egész.Az Accelero S1-et a csendesebb működés miatt szereltem fel, de sajnos hiba volt. Hiába a nagy légszállítású űber-brutál 12-es venti, az egész szart sem ér pont a fentebb leírt fizikai tények miatt - de legalább ennyivel okosabb lettem.
-
DavideX
aktív tag
-
Tibi87
tag
válasz
scope2007 #7875 üzenetére
nekem játék alatt semmi hiba nem volt még meg sztem nem is lesz! az egyik hiba forrás itt[link] és Facebook-on van , de nagyon érdekes a Pixelcase oldalon ha nem 1920 x 1080 teljes képernyö , akkor nincs gond én pl 1280 x 720 ban probáltam ki és ugy nem volt....de ez nekem elég furcsa , amugy még rá van csatlakoztatva 1 full hd-s tv is a video kártyára, de nem hiszem hogy ez bezavarhat mivel amikor nem használom addig le van választva mind driver-ben és a csatlakozóról is
-
kop8
őstag
válasz
scope2007 #7827 üzenetére
"jó van benne valami... de nekem tökmind1 hogy 960/1050 helyett nem megy 1000/1100-at.. bár még nem próbáltam... az is lehet hogy menne... nekem a hűtés számít sokat és az ahhoz tartozó hangkeltés... főleg ahogy írtad, 24/7re van."
24/7re van
Ez mit jelent mert máshol is látom hogy írnak hasonlót, de nem tudom mi az?
-
MPowerPH
félisten
válasz
scope2007 #7815 üzenetére
Na várj. Egy VGA esetében nem az jelenti azt, hogy minőségi, hogy milyen rajta a hűtés.
Hanem az, hogy mennyire minőségi alkatrészekből van összefércelve. És pont itt véreznek el a Toxic -ok, sajnos tuningban nem jeleskednek. Az tény, hogy egy ref. hűtős kártya az brutálisan hangos tud lenni, de nálam ott kezdődik a minőség, ha megy is mint az ökör.
És nem 3DMark -ban, hanem 24/7.
Szvsz, ha zavar a hang, csak le kell dobni a ref. hűtőt, és valami csöndesebbre cserélni. -
MPowerPH
félisten
válasz
scope2007 #7799 üzenetére
És ezt mi alapján állapítottad meg?
Egy HIS Turbo vagy egy Asus TOP szerintem többet ér. És itt csak megjegyzem, volt itt 2db Toxic haveri körből még mikor nem raktam össze a CF -t, és 24/7 -re nem tudták a 950/1100 -at. Ellenben egy szar MSi OC lazán tudja, én 24/7 970/1100 -on használom a két 4890 -emet, MSi OC, és HIS Turbo.
Akkor most miért is a Toxic a legütősebb? -
Tibbah
csendes tag
-
helkis
veterán
válasz
scope2007 #7314 üzenetére
ez a szabvány.. itt van némi info a pci-e 3.0-ról is..
-
lala42
őstag
válasz
scope2007 #7305 üzenetére
Sajna csak 1 15"-os moncsim van jelenleg, és nincs időm sem jobban nyúzni, de mint írtam az enyém ref hűtős. De arra emlékszem, hogy anno amikor megvettem (valahol més talán a teszteredmények is megvannak) akkor sem volt hűvösebb a kártya.
De azt a 72-74 fokot tartja is folyamatosan ha megy az ellenség ölése
-
RZS
tag
válasz
scope2007 #7033 üzenetére
hello!
nem hagytam annyiban, nehogy mar
sikerult rendberaknom mindent
a legujabb driverrel megy minden mint a karikacsapas, nem akad, nem csuszik a hang, semmi!
ha full hd filmben a csuszkat eltolom, kb 1 masodpercet akad es jatsza tovabb. a CPU 9-14% on ketyeg es kozben torrentezem is.
ugyhogy en voltam a bena, semmi baja az ATI drivernek, elnezest! XPvel..... -
-
Zebu
addikt
válasz
scope2007 #6790 üzenetére
Jut eszembe....
Megnéztem a biosomat
011.022.000.004.033025 /
09/21/09 04:37Techpowerup oldalon ezt találtam:
VER011.022.002.001.032404Lecseréljem valami másra?
Ez újabbnak tűnik... Mármint a sajátom....
Zolisx4: ok!
-
Devid_81
félisten
válasz
scope2007 #5060 üzenetére
Mire lennel kivancsi?
40%on ment eddig max a venti (auto szabalyozassal), valoban van nemi hangja, de meg elviselheto...sot ezelott egy 98GTX em volt, ossze se lehet hasonlitani a hangjat azzal.
Ahhoz kepest full silent
Nekem 24 fokos szobaba 78 volt eddig a csucshomerseklet.
GPU Caps Viewer-el ment fel 82-ig.
A VRM az szarnyal, sokszor ra se merek nezni, hogy mennyit is mutat, foleg a szoros fanktol
De tudjuk sajna az ATI VRM-nel verzik.Attol a VRM hofoktol eloszor lementem hidba, de mint utolag kiderult masnak sem jobb a helyzete sajnos
Szerk: az enyem az a TOP verzio.
-
A_Papa
senior tag
válasz
scope2007 #5019 üzenetére
Szia!
Ha egy hónap után (munkanap) sem kapsz csere kártyát jogod van elállni a vételtől. Ekkor a teljes vételárat visszakapod, vagy levásárolhatod.
A garancia csakis Vapor X cserére jogosít fel, és mivel hivatalos közlemény nincs, a kiskernek nem kötelessége figyelni milyet ad vissza, tehát megint kaphat egyet a hibás szériából...
Üdv:
Papa -
válasz
scope2007 #4854 üzenetére
Hát kb
Én a gépemre költök, ennyi
És létszi nem mondj ilyet hogy én arra verem,nem is ismersz.., nemleszek nagyobb ember tudom, de amire szükségem van azt megveszem
És képzeld, normális életem van, nemvagyok kocka..
Naponta max 1 óra játék fér csak bele...
De azt az 1 órát kiakarom élvezni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest