- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety1
csendes tag
válasz
Daffni2 #8325 üzenetére
Még képlékeny a dolog, a proci az biztos AMD Phenom II X4 965 Black Edition, alaplaknak esetleg MSI 790GX-G65 , memória az talán Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G , merevlemez Samsung 500GB 16MB SATA , a ház még nem tudom milyen legyen, meg a tápot se. Próbálok jót kihozni, olcsón.
-
HSM
félisten
válasz
Daffni2 #8048 üzenetére
Lehet magam vagyok, hogy inkább medium textúrákkal játszottam 2X is végig, de 80-as látótávval... Nekem az 50-es nem volt elég, utáltam, hogy elém rajzolódik a város meg az autók.... 80-nál már nem volt számomra zavaró. Ellenben a medium textúrák és a high között olyan túl látványos különbséget nem tapasztaltam. (És itt most nem az "álljunk meg egy plakát alatt, és nézzük meg 2cm-ről, mennyire éles" műsorra gondoltam, hanem ténylegesen játék közben észrevehető/észre nem vehető különbségekre)
-
zolisx4
őstag
válasz
Daffni2 #7855 üzenetére
ha van egy 4890 es ed akkor 35 ért lehet venni ,mellé egy másikat
Ez akkor érvényes hogy adott minden feltétel ,erre a tesztben BMW001 ki is tért ,
Én is ugy irtam ha más nem kell csak a vga .De ha már tápot is kell cserélni akkor már nem éri meg , egy normális tápegység elég húzós . -
peetmaster
senior tag
válasz
Daffni2 #7556 üzenetére
Itt most ez volt a kérdés: "a GTX260 melyik karit éri be?" zH. kolléga pedig azt mondta, hogy se a 4890-et, sem a 4870-et nem éri be. Én viszont ezt nevezném erős túlzásnak. Na de ezen ne vesszünk össze, csak nem kell alábecsülni a GTX260-at.
Azért írtam az SOC-t, mert az egyik legerősebb 260-as, és az nem volt kritérium, hogy ref kártya legyen, csak hogy 216sp-s.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Daffni2 #6516 üzenetére
Jó lenne,ha holnap írnád,megoldódott a probléma, az egyik csatlakozót nem dugták rá
Sajnos te is tudod, hogy ez mese, ilyen nincs
Úgygondolta hogy lesz ingyen egy kártyája
Én ha ilyen helyzetbe kerülnék beülnék az autóba, megkeresném, és addig ütném amíg vissza nem adja a kártyát, vagy a pénzt. Nem a legjobb megoldás, de elég sok pénzről van szó.
-
.zSoLTi.
senior tag
-
Dusee
őstag
válasz
Daffni2 #6209 üzenetére
játékra használom én, csak azért idegesítő dolog ez na
van 4GB ramom, meg 64 bites win7-em is(de ha ezt nem úgy értetted ahogy írtad, akkor bocs
)
kristi79:
mondjuk fullhd-ban próbáltam, majdnem mindent max-ra tolva (és még huzva sem volt a vga), szal lehet ez a baja
kipróbálom 1680-ban is, akkor hátha, csak feltettem a legújabb patch-et és azt írja, hogy vmi resource nem található, telepítsem újra a játékotHSM:
Balanced-re van állítva a CCC, tehát mindent az alkalmazás állít be
de próbáltam optimal performance-on is (minden minimumra véve), és akkor még kevesebb pontot adott -
Zoo123
senior tag
válasz
Daffni2 #6132 üzenetére
Pedig több tesztet olvastam, mindenhol azt mutatták az eredmények hogy 4850-nél körülbelül 50%-al gyorsabb a 4890.
pl ezekből is az derül ki:
[link]
[link]Nekem sajnos nem volt 4850-esem a 4890 előtt így nem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, de 1 napig volt nálam egy 4850-es (kölcsön) és ÉN nagyon meglepődtem azon hogy az imádott 4890-es kártyám "csak" kb 50%-al gyorsabb.
Nem volt időm sokáig tesztelgetni, de az a pár játék amit kipróbáltam abban 50%-al volt gyorsabb a 4890-es a 4850-nél. Ez nagyjából megegyezik az órajelek arányával (625 vs 920 igen 920-on ment a 4890-esem, elfelejtettem viszavenni..)
Természetesen nem akarom megkérdőjelezni a te személyes tapasztalatod, ha te azt mondod hogy 4850-ről 4890-re váltásnál "fényévekkel nagyobb élményt nyújt", én elhiszem elvégre te ezt tapasztaltad.
Peace!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Daffni2 #6130 üzenetére
HSM:
Azért annyira sokat nem dob az a plusz memória sávszélesség, alapórajeles 4850 és 4890 között körülbelül 50% diffi van, de nyilván ez függ a játéktól, felbontástól is... Ezt csak viszonyításképpen mondtam neki hogy nagyjából tudja mire számítson.
Daffni2: "4850 és 4890 között csak az órajelekben van külömbség."
Én ilyet nem is állítottam, olvasd át még egyszer.
De tényleg nem kötözködésképpen.
-
zolisx4
őstag
válasz
Daffni2 #5950 üzenetére
nem tudom amit fel dob lehetőségnek nekem ugye a tőbb szállitási lehetőség közül az 5200 FT meg 2 ezer valami biztositás az nem tudom micsoda meg dombornyomásos kártya kéne hogy tudjak füzetni neten nem gond mert postán is fel lehet adni felhivtam öket hogy miért ilyen sok azt monták nem nálunk van és úgy hozzák be mindegy majd hétfőig kitalálom .
-
Skizz
addikt
válasz
Daffni2 #5878 üzenetére
Kieg.:
A lapod véletlenül nem 4x-es pci-e-vel van szerelve? Volt nekem is ilyen ASRockom, csak a VSTA verzió, és azon volt egy AGP meg egy 4-es pci-e.
Egyetértek Daffni-val, először tápcsere. Ekkora felbontáson nem nagyon gond a CPU, de azért egy Wolfihoz képest igencsak hátrányban leszel.#5878: így már okés, full HD-ben nem kell erősebb proci szvsz.
-
-
Cölöp
tag
-
Cölöp
tag
válasz
Daffni2 #5841 üzenetére
Hát, érdekes dolog történt. Mielőtt tegnap este lefeküdtem, nem volt jó. Ma reggel újra megpróbáltam, és felugrik 850-re....
Date ,GPU Core Clock [MHz] ,GPU Memory Clock [MHz] ,GPU Temperature [°C] ,Fan Speed [%] ,GPU Load [%] ,Fan Speed [RPM] ,GPU Temp.(DISPIO) [°C] ,GPU Temp.(MEMIO) [°C] ,GPU Temp.(SHADERCORE) [°C]
2009-11-29 09:40:31 ,850.0 ,975.0 ,76.0 ,56 ,100 ,- ,76.5 ,85.0 ,81.5
Milyen Furmark avg. fps érték lenne elvárható 1920*1080-ban MSAA 8x fullscreen mellett?
Nekem: 21
(Q6700@3 GHz + 2x2 GB 1125 MHz) -
HSM
félisten
válasz
Daffni2 #5853 üzenetére
Hát, nem tudom.... Ez a japán elkós dolog is... Hát volt belőle balhé, hogy mennyire is minőségi és japán, de ebbe ne menjünk bele... Viszont ami tény, hogy +10 fok a kondinak fele élettartamot okoz.... Ezért nem mindegy, hogy 30 fokos, vagy 60, hogy fújja-e a VGA meleggel.... Persze, itt most szélsőséges esetről beszélek, de a lelki nyugalmamat ez akkor is nagymértékben szolgálja.
-
zolisx4
őstag
-
HSM
félisten
válasz
Daffni2 #5843 üzenetére
Áhh, nem... Már a 4850-emnél is az volt a fő ok a cserére, hogy befűtött a házba... Nálam csak ez a házból kifújós hűtés játszik 75W feletti VGA-nál... Az anyagi rész a kisebbik gond nálam, volt nekem anno jó kis AC S1-es 4850-em...
És amúgy tényleg nagyon jók a hőfokaid, de azt is hozzá kell tenni, hogy valamiért a friss driverekkel kisebb lett a 4890-ek áramfelvétele furmark alatt!
A régebbivel a tiédre is rájött volna 4-8 fok sztem...
Linkelek régebbi, és újabb méréseket, amiket csináltam.
625/800Mhz Ultra Low Voltage (1.05V):
[link]
800/925Mhz, ~1.2V, nem emlékszem egész pontosan:
[link]
850/975@1,312V, alap:
[link]
Friss mérések, friss driverrel:
775/925@1,185V:
[link]
850/975@1,312V, alap:
[link]
Kis OC, 895/1070Mhz, 1,312V:
[link]Viszont sejthetően az enyém hangban jócskán felülmúlta a tiédet... Sajnos a hanggal fizet az ember, hogy nem piszkít a VGA a házba.
Viszont 2D-ben kussol, 3D-ben pedig épp elfogadható 775/925-ön számomra, az észrevehetetlen FPS veszteség pedig szerencsére eltörpül a hangban nyerthez képest...
A VDDC Curren fülön látszik, hogy mennyivel lett gyengusabb ugyanaz a progi terhelése a friss driverrel....(#5840) zolisx4: Számold bele ezt a friss driveres dolgot, van egy sejtésem, hogy te még a régivel toltad....
-
odorgg
addikt
válasz
Daffni2 #5781 üzenetére
Hát nemis tudom, enyém max akkór "üvőlt" ha fölnyomom a ventit 100%-ra, amúgy ha autómatán van a szbályzás, akkór még játék alatt is egéssz korrekt hangja van
Bár nemismerem a te kártyádat, de abban biztos vagyok hogy terhelés alatt, az sincs olyan rohadt csöndben.Hacsak nem fix fordulatos ventije van? Amugymeg a ház szellőztetése is sokat számít, neki nembiztos hogy olyan jó szellözésű háza van mint a Hitech 7, mert ott a 40centis venti azért csapja a szelet, eszt énis tudom
Lényeg az, hogy nekem Toxic van és szerintem ez a jobb,(mondjuk a konkurenciáról nemtudok nyilatkozni) neked meg Gigabyte, ezért szerinted az a jobb
Fordított esetben, valószínüleg a véleményünk is az ellenkezője lenne, szerintem.
-
odorgg
addikt
válasz
Daffni2 #5772 üzenetére
én agusztusban vettem az enyémet, 50000-ért használtan, 3 év garral, de eddig még semmi problémát nem észleltem
Szerintem minden gyártonál becsuszik egypár hibás darab, éshát azért van a garancia hogy eszt orvosolják.
Mondjuk a Gigabyte-okbol, tényleg nemnagyon hallani szar darabokrol.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Daffni2 #5750 üzenetére
Corsair tápot bármilyen formában mernék venni.
A Corsair HX620-asomat is csak gyártói garanciával vettem, kisker gari nincs rá, de nem is érdekel, úgysem lesz semmi baja 5 évig.
Hermanyi azt mondta, hogy nem akar sokat költeni rá. Akkor szerintem számít neki az az 5ezer Ft is.De ha a pénz nem számít, akkor persze, hogy újonnan éri meg venni.
-
A_Papa
senior tag
válasz
Daffni2 #5637 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok. Nem,nem viccelek, komolyan gondolkodom!
A problémám ugyanis a következő: (Elnézést, lesz benne OFF is!)
A Flaming Cliffs (Ez egy repülő szimulátor) kb 15 perc - 1,5 óra után hibával leáll ( A lockon.exe működése leállt), vagy egyszerűen nem működik tovább sem a bill., sem az egér sem a joy...
Sajnos az újratelepítés sem segített... A programot adminisztrátorként futtattatom.
De más játék alatt semmi gond.. (ROF, BS, Condor, ARMA2)Itt nem is a fagyás a lényeg, hanem a felsorolt perifériák fagyása... erre több helyről hallottam, hogy kevés a táp , emiatt csinálja.. beírtam a hivatalos fórumba ahol többen azt írták, hogy ehhez a konfighoz kevés a tápom. Pl:
PSU
hieftec 550W; you might be boarder line with that PSU looks like you should be running a with that set up your defiantly losing power..especialy to that ATI card.
get a 850 http://www.tigerdirect.com/applicati...tCjCVqHCjCdwwp youll be fine there cheap right now.Szóval nem tudom, elég a 550-es vagy sem?
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5669 üzenetére
Jah elfelejtettem említeni elhoztam hétfőn a karit a szervízből,, és mint várható volt semmi baja sincs..saját szememmel láttam.! Kértem hogy ott helyben teszteljék le,, 2 lapba is berakták.. az egyik egy MSI a másik egy Gigabyte utóbbi 650es táppal elöbbi 430as noname
és pöc röff indult,, 5másodpercen belul biosz kép. Úgyhogy valszeg a lapomat nemszereti.. Jövőhónapban beruházok amúgyis egy fini MSI P45 Diamond-ra vagy ASUS P5Q Deluxe-ra még nemtudom hogy DDR2 vagy DDR3.. nah mindegy.. De ez még odébb van.
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5627 üzenetére
Igen értelek,, láttam is és meg is lepődtem, nice
ahhogy az angol mondaná
Akkor a kari a bűnős... nah mindegy ma még megizzasztom azt holnap megy vissza,
Csak nem tudom,, mi legyen helyette ha cserélik, Sapphire vagy XFX ? ez a kettő van nekik készleten azért említem.
Köszi a segítséget.!
Üdv
Insoka. -
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5622 üzenetére
Hidd el gondoltam erre is. Alapból PEG-en van.
Haveroméknál is ugyanezek a jelenségek voltak. Biosz elött ácsorgás 15másodpercig és neki sem lehetett meghúzni a procit, szerintem annyira megszippantja magát a kari, hogy leeseik a pillanatnyi feszültség és ezért van az ami..haver tápja corsair 450w
enyim chieftec 450wAmikor erős igénybevételnek van véve a kari ezalatt értem combos megjelenitést akkor néha cicereg az én tápom és a haveré is cicergett..
Amúgy kártya hibátlan nem téveszt,, 3Dmark 03- tól a Vantage-ig mindent kapott, tegnap egész éjjel játszottam vele,, GTA 4, COD5, Batman-es, TF 2, NFS shift, Crysis,Nagyobb tápom neki sem és nekem sincs...
Holnap megy vissza garival. majd szervizesek ügyeskednek vele.Üdv.
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5618 üzenetére
Hát a külön tápos dolog nem jött be.. ahogy a két táp elindult ugyebár egyszerre mert az alaplap indította mindkettőt,, élből elkezdett hosszan sípolni a gép és mint az köztudott az VGA problem..
Marad a "B" verzió és leviszem haveromhoz a karit, megnézem nála hogyan muzsikál.
Üdv!
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5618 üzenetére
Bioszban a vga Robust Graphics Booster -> auto-ra van téve még van két opció de tökmindegy mire teszem akkor sem jó.
Nv dolgokat uninstal az összes.!Egyéb "fjucsörök kiiktatva ezalatt értem a C.A.I. 2 és a performance enhance -> standard ,,ezekben nemhiszek
Látom neked is 4890-es karid és 450es tápod van
Holnap azaz ma más erőforrással próbálkozom külön tápról kapja majd a kártya a delejt.
Ha az sem akkor kari a bűnős és repül vissza garival.
Még egyik haverhoz viszem el a karit hasonló konfigja van mint nekem.
Nincs több 5letem.Üdv!
-
HSM
félisten
válasz
Daffni2 #5556 üzenetére
Neked azért van szerintem 1100 pontaé többed, mert OC a VGA-d....
Amúgy meg mindkettőtöknek proci-limitetek van a CPU-tesztben: [link]
Nekem 911/1075Mhz-es VGA-val van 10600 GPU-pontom Vantage-ban, 100%-ig egészséges refi 4890-el.... Szerintem a 10200 is teljesen rendeben van....(#5558) hossszú: Szerintem az S1 elbírná a karid, ha ráteszel egy normális 12cm-es és egy 9cm-es ventit, viszont plusszban feltétlen kell rá valami jobb VRM hűtő. Itt egy 5850-en tesztelték az utólagos hűtéseket, és eléggé kijött, hogy nem elég lesünizni a digitPWM-et.
[link]
Én egy Zalman hűtőt javasolnék, ezt: [link]. Viszont azt sajnos nem tudom megmondani, elfér-e az S1 alatt, VF1000-eshez való "hivatalosan".... Pláne a szénné tuningolt 4890 Black-en igen kritikus ez a VRM rész, komolyan kell venni.... -
zolisx4
őstag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Daffni2 #5501 üzenetére
Rágugliztam erre a kártyára, de nem jutottam el az ötödik oldalig, ahol az egyik srác problémákról számolt be. Ráadásul az, hogy XFX 4890, nem sokat mond, mert a szerencsétlen XFX vagy 8 félét gyárt belőle. Például az Iponon még a kép is más volt a termékről, mint amit kézhez kaptam. Amúgy meg az XFX-et megbízható gyártónak tartottam.
HSM
A kártyának, és úgy gondolom hogy az egész ZSFL szériának tápellátási gondjai vannak.
Az XFX módosította a PCB-t, a hűtést is lecserélte, és csak 2 db 6 tűs csatlakozót használ. A termék gyártását szerintem leállították, mert már nem találni róla semmi infót az XFX honlapján. Aki egy HD3XXX után vagy egyéb öregebb széria után vette meg, és nem hasonlította össze másokéval, az tán észre sem vette hogy gebasz van. Én 4870 után észrevettem...Hiába megy gyári, vagy akár magasabb órajelen (csalóka, mert a tuningot is bírja) mégis tesznye a kártya....
-
Lacika001
aktív tag
válasz
Daffni2 #5458 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam én is, csak azért bíztam benne hátha van valami értelmes magyarázat, pl másnál is így megy.Ami még furcsa hogy 750/900on is azért jobbnak kéne lennie mint egy hd4850nek és ugyanazokkal a beállításokkal én átlag 181 FPSt kaptam, míg a 4890 érdekes módon csak 141et
-
zolisx4
őstag
válasz
Daffni2 #5315 üzenetére
[link]
innen töltöttem le a biost mert azt sem tudom hogy mi volt rajta csak kb emlékszem mi volt a dátum naggyábol azt töltöttem le a második az fel is ment ráazt hogy mit állitottam el azt nem tudom mert nem mentettem el utánna szerettem volna a gpuz vel menteni de nem indult el már,elméletileg a feszültséget nem állitottam
én azért akartam lejjeb venni hogy alapjáraton ne melegedjen annyira 60 fok
-
vhunor
őstag
válasz
Daffni2 #5315 üzenetére
2D idle hőmérsékletek 200 MHz-es memóriával.
2D idle hőmérsékletek 975 MHz-es memóriával:
Speciel én ezért piszkálom.
-
Stargun!
tag
válasz
Daffni2 #5248 üzenetére
Ez teljesen korrekt eredmény.
Az én adataimhoz tényleg fontos tudni, hogy a tápom nem elégséges, a házban nagyon megáll a meleg a kártya fölött, valamint furmark alatt sem ment most a 12 cm-es venti gyorsabban, vagyis gyakorlatilag nincs hangja.
Egyébként ez az OC verziójú Giga 4890 azért is jó választás, mert az UD verzióra épül, vagyis Ultra Durable. Tehát duplavastag föld- és táprétegeket alkalmaz a NYÁK-on ami a jobb hőelvezetést és hőelosztást biztosítja. Ráadásul a gyárilag rátett VRM borda bár nem olyan magas, mint a Zalman által gyártott ZM-RHS90, de szerintem nagyon közel állhat hozzá hatékonyságban.
Az igazi az lenne, ha létezne a kártya hátoldalára feltehető nagy, egybefüggő hűtőborda, ami esetleg az eredeti hűtőrögzítési pontokon lenne felcsavarozható és hővezető párnákkal a GPU és VRM területeknél érintkezne a NYÁKkal. Lehet, hogy csinálok valami ilyesmit egy normál, elektronikai célokra gyártott nagy felületű bordából...
-
Stargun!
tag
válasz
Daffni2 #5233 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a Gigabyte GV-R489OC-1GD nagyon jónak tűnik.
Egyébként ha valaki olvasta az előzményeket az láthatta, hogy ilyen kártyára tettem fel Arctic Cooling Accelero S1-et egy 12 cm-es AC PWM-es hűtővel.
Most pedig sikeresen visszatettem rá a gyári VRM hűtőbordát, mivel ez gyárilag sem ref. hűtős kártya és ez a borda nagyon szuper. Az S1-hez csomagolt öntapadós VRM hűtőbordák itt nem jók semmire (viszont az S1 RAM bordái nagyon jók, mert a kártyán eredetileg a RAM-okon nics borda.)Ráadásul kiderült, hogy az S1 bordáit egy kicsit ide-oda eltolva a hőcsöveken simán egymásba simul a VRM borda és az S1 borda. Így ráadásul az VRM bordáját is hűti a még nagyobb felületű S1, mivel összeérnek a felületek.
FurMark alatt ilyen összeállításban a maximális hőfokok, levett ház oldallappal:
GPU Temp.(DISPIO): 71 °C
GPU Temp.(MEMIO): 86 °C
GPU Temp.(SHADERCORE): 77 °CVDDC Phase #1: 109 °C
VDDC Phase #2: 89 °C
VDDC Phase #3: 86 °CMVDDC Phase #1: 77 °C
MVDDC Phase #2: 75 °CMindezt egy kb. 600-as fordulatú 12 cm-es ventivel az S1-en ráadásul úgy, hogy a kártya fölött megreked a meleg levegő, ott nincs jó légáramlás ebben a régi házban (az újban már lesz...).
Ráadásul a táp szinte 100%, hogy nem elegendő, mert FurMark alatt már hallani hogy nagyon enyhén búg (FSP 350W), úgyhogy a VRM hőfokokat ez is befolyásolhatja. Emiatt ez csak rövid (2-3 perc) idejű mérés eredménye, nem akartam tovább nyúzni.
-
TomiLi
addikt
válasz
Daffni2 #5238 üzenetére
Mire nem elég a 4890?
Végül is ebben is van igazság....
Erre értelmes választ nem tudnék adni... ez betegség nálam... Ha két slot van a lapon, akkor abba két VGA-kell...
Na de viccet félre téve... Egy 4890-en azért egy Armed assult alatt nem kevés?
Kérdés, nem kötekedés...M
-
Stargun!
tag
válasz
Daffni2 #5225 üzenetére
Nekem valahogy csendes működés szempontjából az Arctic Cooling termékek jönnek be, azokkal van több éve nagyon jó tapasztalatom. Ezért lett végül Accelero S1 a kártyán.
Az ilyen passzív hűtőkkel mindig az a baj, hogy légáramlást mindenképpen kell nekik adni, teljesen passzívban azért nem jók. Ettől kezdve nekem szimpatikusabb az olyan lamellázat egy hűtőn, ami nem túl sűrű, mivel ilyenkor a levegő könnyebben áramlik át közötte. Hiába iszonyú nagy a Thermaltake hűtőfelülete, ha a bordák között 1 mm a hézag. Venti legyen a talpán, aki közötte átnyomja a levegőt. Ha viszont nagy a hézag a lamellák között, akkor könnyebb a venti dolga, így nagyobb ventivel kisebb fordulaton jó lesz a hűtés.
Azt írod, hogy a te kártyád leszabályozza a fordulatszámot. Az aláírásod szerint neked is ilyen Gigabyte 4890 OC kártyád van, Zalman hűtővel ha jól mondom. Ha ez így van, akkor vajon az enyémen miért nem szabályozott a venti? Valamint miért írja az a Gigabyte hivatalosan, hogy ezen a kártyán NEM lehet állítani driverből a fordulaszámot (a tesztek is azt emelik ki, hogy a gyári ventilátor mindig azonos fordulaton forog, terheléstől függetlenül)?
Persze az egész kérdés tárgytalan, ha ref. hűtős a kártyád.
-
jegenye77
addikt
válasz
Daffni2 #5220 üzenetére
Nem tudom hogy miért írják hogy nem csendes ez a zalman hútő rajta?Még terhelés alatt is tök csendes!Van egy rosszabb minőségü 12-es ventim a házba,annak nagyobb a hangja mint a kártyán a ventinek.
Féltem ettől a karitól de pozitívan csalódtam benne.Nagyon meg vagyok elégedve vele! -
Stargun!
tag
válasz
Daffni2 #5220 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de csendes a gyári hűtővel biztosan nem lesz...
Nekem is ugyanez a kártyám van, és ahogy írtam gyárilag fix fordulatú a venti. NEM csendesen fix fordulatú sajnos. Nem magas hangon üvölt, de attól még folyamatosan szól, alapjáraton sem szabályoz le. Egyébként a kicserélt kártyával az lehetett a gond (ahogy külföldi fórumozók tapasztlatából látom), hogy a hűtő nem érintkezett megfelelően a GPU-val.
Az Accelero S1 tegnap felkerült az én kártyámra. Már itt látszott, hogy a GPU pasztázás nem egy MX-2, mivel jó szokáshoz híven hajszárítózni kellett a leemeléshez.
Sajnos egyelőre a gyors megoldás kedvéért inkább levettem a gyári VRM hűtőblokkot, mert pont ütközött több helyen az S1 lamelláival. Feltettem az AC által az S1-hez csomagolt öntapadós VRM hűtőket.
A hűtőventi egy 12 cm-es PWM-es AC, ami jelenleg 1000-es fordulaton pörög (még nincs a CPU venti jelére kötve, mivel hosszabbító hiányában nem ér el az alaplapi CPU hűtő csatlakozójáig a vezeték...
) Azonban még így fix 1000-es fordulaton is jóval kellemesebb hangja van, mint a gyári ventinek. Mivel a CPU ventije alapjáraton 600 körül pörög, így annak a PWM jelét használva ennek nem lesz hangja.
Ezekkel alapjáraton GPU-Z szerint a GPU hőfoka 53 fok körüli gyári értékről 40 fokra állt be, a VRM VDDC hőfokok közel megegyeznek a gyárival, vagy pár fokkal alatta maradnak (50-55 fok körüli értékek), az MVDDC hőfokok azonban 5 fokkal magasabbak a gyárinál (60 fok helyett 65 fok). Ez a jelentősen kisebb felületű VRM bordáknak köszönhető, még gondolkozom hogyan lehetne mégis inkább a gyári VRM hűtőblokkot használni.
Fényképek tömegével készültek a cseréről.
-
Stargun!
tag
válasz
Daffni2 #5197 üzenetére
Ami nekem van, az a GV-R489OC-1GD vagyis a gyári OC. Megtévesztő, hogy a dobozon nagybetűvel ott virít az Ultra Durable felirat is...
Ha csak BIOS átírással változtatható a fordulatszáma, akkor megette a fene - már ami a TwinTurbo ráépítését és a kártyára kötését illeti, merthogy akkor az is maxon fog pörögni mindig.
Idézet egy külföldi fórumozónak a Gigabyte által írt válaszából:
"The GV-R489OC-1GD is a factory overclocked graphic card. The 4890 chip and memory modules become quite hot, and need good cooling. The fan is not designed to be regulated."
Vagyis tényleg mindig azonos fordulaton pörög, a driver valóban nem állítja a terheléstől függően.
Ha már garanciáról van szó inkább szedek le egy hűtőt 4 csavarral, mint írom át a BIOSt...
Egy biztos: ezen a kártyán van hőtermelés rendesen, terhelésnél még több. Ha a lehető legkevesebb légszállítással a leglassabb, legcsendesebb ventivel akarom ezt a hőmennyiséget elszállítani, ahhoz nagy hőleadó felület kell. Innen egyenes az út az S1-hez vagy a TwinTurbohoz.
-
Daffni2
addikt
válasz
Daffni2 #5177 üzenetére
Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [°C] , Fan Speed [%] , GPU Load [%] , Fan Speed [RPM] , GPU Temp.(DISPIO) [°C] , GPU Temp.(MEMIO) [°C] , GPU Temp.(SHADERCORE) [°C] , VDDC Current [A] , ??? Current [A] , VDDC Slave #1 Temperature [°C] , VDDC Slave #2 Temperature [°C] , VDDC Slave #3 Temperature [°C] , ??? Slave #1 Temperature [°C] , ??? Slave #2 Temperature [°C] , VDDC [V] , ??? [V] ,
2009-09-04 23:27:01 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.5 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:02 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.5 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:03 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.5 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 46.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:04 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.0 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:06 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.0 , 53.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:07 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.0 , 53.5 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 45.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:08 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.5 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:09 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.0 , 54.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 46.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:10 , 240.0 , 1000.0 , 47.0 , 16 , 0 , 1 , 47.0 , 53.0 , 48.5 , 1.4 , 19.3 , 46.0 , 46.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.1875 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:11 , 950.0 , 1000.0 , 53.0 , 20 , 0 , 1 , 54.0 , 63.5 , 57.0 , 34.5 , 21.0 , 50.0 , 49.0 , 50.0 , 55.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:12 , 950.0 , 1000.0 , 50.0 , 18 , 0 , 1 , 49.5 , 57.5 , 52.0 , 7.5 , 19.3 , 47.0 , 48.0 , 49.0 , 54.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:13 , 950.0 , 1000.0 , 49.0 , 17 , 0 , 1 , 49.0 , 56.0 , 51.0 , 6.8 , 19.3 , 46.0 , 47.0 , 48.0 , 54.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:14 , 950.0 , 1000.0 , 53.0 , 20 , 23 , 1 , 53.5 , 63.5 , 56.0 , 37.3 , 21.4 , 49.0 , 49.0 , 50.0 , 55.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:15 , 950.0 , 1000.0 , 51.0 , 19 , 36 , 1 , 51.5 , 59.5 , 54.5 , 6.8 , 19.3 , 49.0 , 49.0 , 50.0 , 55.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:16 , 950.0 , 1000.0 , 51.0 , 18 , 43 , 1 , 51.5 , 58.5 , 53.0 , 12.9 , 19.3 , 48.0 , 48.0 , 49.0 , 54.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:17 , 950.0 , 1000.0 , 55.0 , 22 , 63 , 1 , 55.5 , 63.5 , 59.0 , 38.6 , 20.1 , 52.0 , 51.0 , 52.0 , 55.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:18 , 950.0 , 1000.0 , 56.0 , 23 , 68 , 1 , 56.0 , 64.0 , 60.0 , 35.9 , 20.1 , 53.0 , 50.0 , 52.0 , 55.0 , 53.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:19 , 950.0 , 1000.0 , 57.0 , 23 , 91 , 1 , 57.0 , 65.5 , 60.5 , 40.0 , 20.1 , 54.0 , 52.0 , 52.0 , 55.0 , 54.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:20 , 950.0 , 1000.0 , 57.0 , 23 , 94 , 1 , 57.5 , 65.5 , 60.5 , 40.0 , 20.1 , 55.0 , 52.0 , 53.0 , 56.0 , 54.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:21 , 950.0 , 1000.0 , 58.0 , 23 , 95 , 1 , 58.0 , 66.0 , 61.5 , 40.6 , 20.1 , 55.0 , 53.0 , 54.0 , 56.0 , 54.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:22 , 950.0 , 1000.0 , 59.0 , 24 , 96 , 1 , 59.0 , 67.5 , 62.0 , 40.6 , 20.1 , 55.0 , 53.0 , 54.0 , 56.0 , 54.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:23 , 950.0 , 1000.0 , 59.0 , 24 , 97 , 1 , 59.5 , 67.5 , 62.5 , 40.6 , 20.1 , 56.0 , 53.0 , 55.0 , 56.0 , 54.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:24 , 950.0 , 1000.0 , 60.0 , 24 , 97 , 1 , 59.5 , 68.0 , 62.5 , 40.6 , 20.1 , 56.0 , 54.0 , 55.0 , 57.0 , 55.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:25 , 950.0 , 1000.0 , 59.0 , 25 , 97 , 1 , 60.0 , 67.5 , 63.5 , 37.3 , 20.5 , 55.0 , 54.0 , 54.0 , 57.0 , 55.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:26 , 950.0 , 1000.0 , 59.0 , 25 , 98 , 1 , 60.0 , 68.5 , 63.0 , 37.3 , 20.5 , 55.0 , 53.0 , 54.0 , 57.0 , 55.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:27 , 950.0 , 1000.0 , 60.0 , 25 , 99 , 1 , 60.5 , 68.0 , 63.5 , 37.9 , 20.1 , 56.0 , 53.0 , 55.0 , 57.0 , 55.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:28 , 950.0 , 1000.0 , 60.0 , 25 , 99 , 1 , 60.0 , 69.0 , 63.5 , 37.3 , 20.1 , 56.0 , 54.0 , 55.0 , 57.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:29 , 950.0 , 1000.0 , 61.0 , 25 , 99 , 1 , 61.0 , 69.5 , 64.0 , 37.9 , 20.1 , 56.0 , 54.0 , 55.0 , 58.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:30 , 950.0 , 1000.0 , 61.0 , 26 , 99 , 1 , 61.5 , 70.0 , 64.0 , 39.3 , 20.1 , 56.0 , 54.0 , 55.0 , 58.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:31 , 950.0 , 1000.0 , 61.0 , 27 , 99 , 1 , 61.5 , 69.5 , 64.5 , 39.3 , 20.5 , 57.0 , 55.0 , 55.0 , 58.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:32 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 26 , 99 , 1 , 62.0 , 70.5 , 65.0 , 40.0 , 20.1 , 57.0 , 55.0 , 56.0 , 58.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:33 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 26 , 99 , 1 , 61.5 , 70.5 , 65.0 , 39.3 , 20.1 , 57.0 , 55.0 , 56.0 , 58.0 , 56.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:34 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 99 , 1 , 62.5 , 71.0 , 65.5 , 37.9 , 20.1 , 57.0 , 55.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:35 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 99 , 1 , 62.5 , 71.0 , 66.0 , 39.3 , 20.1 , 57.0 , 56.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:36 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 99 , 1 , 62.5 , 70.5 , 66.0 , 39.3 , 20.1 , 58.0 , 56.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:37 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 28 , 99 , 1 , 63.5 , 71.5 , 67.0 , 41.3 , 20.1 , 59.0 , 56.0 , 57.0 , 58.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:38 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 98 , 1 , 62.5 , 70.0 , 65.0 , 31.8 , 20.1 , 57.0 , 56.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:39 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 92 , 1 , 62.5 , 69.5 , 65.0 , 31.8 , 20.1 , 56.0 , 55.0 , 56.0 , 58.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:40 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 87 , 1 , 62.0 , 70.5 , 65.0 , 32.5 , 20.1 , 56.0 , 55.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:41 , 950.0 , 1000.0 , 62.0 , 27 , 84 , 1 , 63.0 , 71.5 , 65.5 , 33.2 , 20.1 , 57.0 , 55.0 , 56.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:42 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 27 , 89 , 1 , 64.0 , 71.5 , 66.5 , 37.9 , 20.1 , 57.0 , 56.0 , 57.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:43 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 28 , 93 , 1 , 64.5 , 71.5 , 67.5 , 39.3 , 20.5 , 58.0 , 56.0 , 57.0 , 59.0 , 57.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:44 , 950.0 , 1000.0 , 65.0 , 29 , 97 , 1 , 65.0 , 72.5 , 68.5 , 40.6 , 20.5 , 59.0 , 56.0 , 58.0 , 59.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:45 , 950.0 , 1000.0 , 65.0 , 29 , 99 , 1 , 64.0 , 73.5 , 68.0 , 37.9 , 20.5 , 59.0 , 57.0 , 58.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:46 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 28 , 96 , 1 , 64.5 , 73.0 , 67.0 , 35.2 , 20.1 , 58.0 , 56.0 , 57.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:47 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 28 , 93 , 1 , 64.5 , 72.5 , 67.0 , 29.8 , 20.1 , 58.0 , 56.0 , 58.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:48 , 950.0 , 1000.0 , 64.0 , 29 , 90 , 1 , 65.0 , 73.0 , 68.0 , 36.6 , 20.1 , 59.0 , 57.0 , 58.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:49 , 950.0 , 1000.0 , 65.0 , 29 , 91 , 1 , 65.5 , 73.5 , 68.5 , 39.3 , 20.1 , 59.0 , 57.0 , 58.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:50 , 950.0 , 1000.0 , 65.0 , 29 , 94 , 1 , 65.0 , 74.0 , 69.0 , 39.3 , 20.1 , 59.0 , 57.0 , 58.0 , 60.0 , 58.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:51 , 950.0 , 1000.0 , 65.0 , 29 , 97 , 1 , 66.0 , 73.0 , 69.0 , 37.9 , 20.1 , 59.0 , 57.0 , 58.0 , 61.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:52 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 95 , 1 , 65.5 , 73.5 , 68.5 , 37.3 , 20.5 , 59.0 , 58.0 , 58.0 , 60.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:53 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 93 , 1 , 66.0 , 73.5 , 69.0 , 35.9 , 20.5 , 59.0 , 58.0 , 59.0 , 61.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:54 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 29 , 90 , 1 , 65.5 , 74.0 , 69.0 , 38.6 , 20.5 , 60.0 , 58.0 , 59.0 , 61.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:55 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 93 , 1 , 66.5 , 75.0 , 69.0 , 40.0 , 20.5 , 60.0 , 58.0 , 59.0 , 61.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:56 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 96 , 1 , 66.5 , 75.0 , 70.0 , 40.0 , 20.1 , 61.0 , 58.0 , 59.0 , 61.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:57 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 99 , 1 , 66.5 , 75.0 , 70.0 , 40.0 , 20.5 , 60.0 , 59.0 , 59.0 , 62.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:58 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 96 , 1 , 66.5 , 75.0 , 69.5 , 37.3 , 20.5 , 60.0 , 58.0 , 60.0 , 62.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:27:59 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 30 , 94 , 1 , 67.5 , 75.0 , 69.5 , 39.3 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 61.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:00 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 31 , 94 , 1 , 66.5 , 75.5 , 69.0 , 39.3 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 59.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:01 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 30 , 97 , 1 , 67.5 , 76.0 , 71.0 , 39.3 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:02 , 950.0 , 1000.0 , 66.0 , 30 , 98 , 1 , 67.5 , 75.0 , 70.0 , 37.9 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:03 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 30 , 94 , 1 , 67.0 , 75.0 , 69.5 , 35.9 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:04 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 30 , 90 , 1 , 67.5 , 75.0 , 69.5 , 34.5 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:05 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 30 , 88 , 1 , 67.0 , 74.5 , 69.5 , 34.5 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:06 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 31 , 88 , 1 , 67.0 , 76.5 , 70.5 , 40.0 , 20.5 , 61.0 , 59.0 , 60.0 , 62.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:07 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 92 , 1 , 68.0 , 76.5 , 71.0 , 41.3 , 20.5 , 62.0 , 59.0 , 61.0 , 63.0 , 60.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:08 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 96 , 1 , 68.0 , 76.5 , 71.0 , 40.6 , 20.5 , 63.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:09 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 99 , 1 , 68.5 , 77.0 , 71.5 , 40.0 , 20.5 , 63.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:11 , 950.0 , 1000.0 , 69.0 , 32 , 99 , 1 , 69.0 , 76.5 , 71.0 , 40.6 , 20.5 , 62.0 , 61.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:12 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 99 , 1 , 69.0 , 77.5 , 71.5 , 37.3 , 20.5 , 63.0 , 61.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:13 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 95 , 1 , 68.5 , 75.5 , 70.5 , 35.9 , 20.1 , 62.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:14 , 950.0 , 1000.0 , 67.0 , 31 , 92 , 1 , 68.0 , 75.5 , 70.5 , 34.5 , 20.1 , 62.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:15 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 88 , 1 , 68.0 , 75.5 , 70.5 , 34.5 , 20.1 , 62.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 62.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:16 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 30 , 87 , 1 , 67.5 , 75.5 , 71.0 , 35.2 , 20.1 , 62.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 61.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:17 , 950.0 , 1000.0 , 69.0 , 31 , 89 , 1 , 68.5 , 76.5 , 71.0 , 37.3 , 20.5 , 63.0 , 60.0 , 61.0 , 63.0 , 62.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:18 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 90 , 1 , 68.5 , 76.5 , 71.0 , 35.9 , 20.5 , 62.0 , 60.0 , 61.0 , 64.0 , 62.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:19 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 90 , 1 , 68.5 , 76.0 , 71.0 , 32.5 , 20.1 , 62.0 , 61.0 , 61.0 , 64.0 , 62.0 , 1.3500 ,1.2000 ,
2009-09-04 23:28:20 , 950.0 , 1000.0 , 68.0 , 31 , 89 , 1 , 69.0 , 76.0 ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest