- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
gordonfreemN #7551 üzenetére
Lehet
De egyiket sem éri be,tán a 4870-hez közelít egy kissé.
Vannak olyan játékok amiben csúnyán lemarad a 4870-től is. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7550 üzenetére
Lehet nem jó helyre írtam
-
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #7529 üzenetére
Igen a sáros nyomában sincs az 5770 es vga a 4890 nek a 4870 et néhol beéri de általában attól is lassabb mivel mind 3 vga volt nekem a 4890 es van is ugyan abban a gépben ugyan abban a környezetben tudtam kipróbálni és bizony az 5770 nem hozza azt a szintet amit elvártam tőle ez valószinű a 128 bit nek köszönhető ,de sokkal hüvösebb és halkabb a 5770 jó vga de erősebb a 4890 ,a tesztek általában nem szénné húzott vga ról szólnak hanem az alap órajel ről .
G4ga
[link]
itt be tudod szerezni a zalmant 1190 ft körül van -
G4ga
őstag
válasz
gordonfreemN #7529 üzenetére
A tesztek asszem azt mondjak, hogy a 4870 is erosebb, pont ezert vettem 4890et.
Holnap ha haza ertem a visszaszerelessel kezdem es futattok egy tesztet. Beszamolok az eredmenyrol.
-
varsam
őstag
válasz
gordonfreemN #6957 üzenetére
Csak két példát mutattam, ez a kettőt láttam meg gyorsan, persze ha körülnézel rendesen, találhatsz másikat, vannak jó procik fent, de ezt inkább tényleg a procis topikban kellene megbeszélni, ne tereljük el a témát a 4890-ről
(#6958) zolisx4
Tudom persze, jól körül kell nézni, csak nem tudtam hogy szeretne-e egyáltalán használtat (sokan vannak akik újat akarnak) ezért csak gyors linkeltem két jó procit.(#6960) Dusee
A 720-as 3 magos alapból, az 550 pedig 2
A "speckó" lap pedig ahhoz kell, hogy fel tudd oldani a letiltott magokat. -
varsam
őstag
válasz
gordonfreemN #6955 üzenetére
Használtan is lehet?
Ez 3 mag + 6MB L3 cache nagyon jó proci
Ez alapból 2 magos, ugyanúgy Phenom II, de fel lehet oldani a 3. magját és szépen megy 3,5GHz-en, (megbízható eladó) -
varsam
őstag
válasz
gordonfreemN #6951 üzenetére
Az már egy jobb proci, de annak sem árt a tuning (mint ahogy egyiknem sem
)
Mennyit szánnál rá egyébként?
Itt egyébként több választ kapsz ez ügyben -
scope2007
addikt
válasz
gordonfreemN #6951 üzenetére
amd procikról nem tudok nyilatkozni.... csak intelem volt eddig
-
varsam
őstag
válasz
gordonfreemN #6942 üzenetére
FullHD felbontáson azért már elég a 4890 mellé az az Athlon II is ha felhúzod minimum 3,5GHz-ig, amit simán visznek vmi normálisabb hűtővel, akár abban a házban is amiben akarod. De ha van még rá pénzed, inkább valami izmosabb procit vegyél.
Legjobb: Phenom II X4 955BE - kb 35k
Vízhűtés már tuti nem férne bele a házadba, nem beszélve arról, h kb 30k ft-nál kezdődne a dolog (új cuccokkal)
Ha olyan 4890-et veszel, ami nem fújja ki alapból a levegőt a házból, akkor tele kell nyomnod a házad ventikkel, amennyivel csak tudod, mert nagyon be fog fűteni. 5770 sokkal hűvösebb kari, sokkal kevésbé melegszik.#6946) Dusee
és ezt te el is hiszed? ilyen naív vagy?inkább szedj rendes 18 karikás filmet
-
scope2007
addikt
válasz
4890-nek 4.0ghz azért már kell... azzal kellemesen elvan...
nekem 8400em van.. ami alapból 3ghzes és húzva 4ghzen megy és nagyon jól érzi magát a vga még ezzel a procival is
a lényeg default 3ghz alá ne add -
zolisx4
őstag
válasz
[link]
kell egy ilyen az biztos és ez még olcsó is kell egy pumpa meg egy radiátor kb ennyit tudok a víz hűtésről meg azt hogy jó[link]
ebben a topikban vízhűtéssel foglalkoznak kérdezz rá ők jobban tudjákAthlon x2 250 biztosan kevés lenne neki ami nem azt jelenti hogy el sem indul hanem nem adja le a teljes teljesítményt de attól még mondjuk lehet játszani de ha van rá mód inkább nagyobbat vegyél
-
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6940 üzenetére
Eleve halkabb vga, nem olyan meleg, alapon 40fok alatt van .
Valószinű hogy jobban menne benne az 5770 normálisabb hőfokon .
Nézegettem képeket hát még 2 magos 3870x2 est is beleraktak abba a házba nem tudom kizárt hogy abban nem melegszik túl
de ha 4890 est vaszel akkor csak azt a tipust vedd ami kifújja a házból a meleget -
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6937 üzenetére
nekem referenciám van de a Toxic ról azt irják hogy halk, de ez egyik tipus sem kifelé fújja a meleget hanem szépen keringeti a házon belül a meleget gondold végig berakod a 4890 est alapon abban a házban 65 fok játék alatt az simán lessz 90 fokos a gpu mert 85 fokot simán veri jól szellőzött házban is, abban a kis házban 90 biztos a VRM ami elég vészesen meleg a 4890 es vga.n böven felmegy 100 fok fölé ,,,,más tipust keresnék, vagy viz hűtést, de az drága, vagy másik házat
abban a házban teljesen mindegy melyiket veszed a 4890 ből mindegyik orditani fog -
zH.
senior tag
válasz
gordonfreemN #6937 üzenetére
A passzív baszod..
Egyébként ez a Vapor-X alap 40%on teljesen halk. Ha meg terhelődve van szépen hangosodik.. De CS:S alatt pl. nem is hallani. Ott van még a Toxic. Annak jobb a hütése ,nem tudom mennyivel zajosabb -e.
-
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6930 üzenetére
box házba tenném, silverstone sg02.
ezt jobb ha el is felejted, alap ból 60 fokos a 4890 berakod abba a házba elonditasz egy játékot vizet lehet forralni a tetején ,a másik meg nem lessz a legcsendesebb az biztos
amugy belefér a házba
-
madgie
titán
válasz
gordonfreemN #6930 üzenetére
Azt nemtom, belefér-e, de tuti jobban érezné magát ott az 5770, sokkal-sokkal kevesebb hőt okád ki magából, emlékszem, a 4870-et megfogni alig lehetett a gépemben, az 5770 ugyanott sokkal hűvösebb (ez látszik a gyáti hűtésen is, sokkal kisebb hűtő is megteszi az 5770-hez). Teljesítményileg full HD-ra az 5850 a tuti (viszont az is fűt), az már túl sok árban?
-
madgie
titán
válasz
gordonfreemN #6925 üzenetére
A 4890 jó 10-15%-kal erősebb teljesítményben, de minden másban (fogyasztás, melegedés, méret, "tudás" - DX 11) rosszabb, mint az 5770.
-
varsam
őstag
válasz
gordonfreemN #6925 üzenetére
Ha teljesítmény kell, akkor 4890 egyértelműen, ha jó fogyasztás akkor 5770, kb fele annyit fogyaszt mint a 4890. Mekkora felbontásra kellene?
(#6919) Mika1227
egyébként 1 kérdést elég egyszerre 1 topikban feltenni, nem kell mindenhol -
helkis
veterán
válasz
gordonfreemN #6889 üzenetére
ne haragudj, de ez a passzív dolog egy baromság..
ha marad 1 venti is a gépedben (táp), akkor felesleges ezt vagy azt passzvvá tenni, elég, ha olyan halk, mint a többi venti, nem fogod hallani.. veszel rá egy fasza 12-es ventit aztán kész.. akkor legalább a ramok is hűvösek + a fetek is, terhelve is..
-
helkis
veterán
válasz
gordonfreemN #6881 üzenetére
van is, csak nagy legyen a zsebed: [link]
-
Devid_81
félisten
válasz
gordonfreemN #6881 üzenetére
Van olyan ami elbirja elvileg.
a hirek kozott volt par hete egy ilyen megoldas, ha jol emlekszem 58xx szeriahoz ajanlotta a gyarto, csak epp a cikket nem talalom. -
Devid_81
félisten
válasz
gordonfreemN #6879 üzenetére
Passziv toxic 4890?
Lehet hulyese'get mondok, de igen jol szelozo hazban se mernem megkockaztatni egy ilyen gyari tuningos kartyanal ezt az uzemet, hacsak nem hust akarsz sutni a bordan. -
scope2007
addikt
válasz
gordonfreemN #6869 üzenetére
egyértelmű hogy Toxic!!! néma és atom jól hűt!! [persze akkor van hangja ha a ventit felpattintod 100%ra] de olyat én még nem láttam hogy 50%fölött ment volna
-
kris75
aktív tag
válasz
gordonfreemN #6869 üzenetére
A két vga között nem sok különbség látszik a képek alapján.A Toxic-nak nincs hangja,nekem még 60-65% os ventin sem nagyon hallani,bár egy CM HAF-932 es házban van.Szerintem a Toxic ot válaszd.
-
nTom
aktív tag
válasz
gordonfreemN #6654 üzenetére
24,5 cm
-
peetmaster
senior tag
válasz
gordonfreemN #6639 üzenetére
4890 lenne a legjobb számodra, azon belül is a Toxic, de sajnos 40k-ból nem fogsz kijönni.
5770 elég hangtalan, és nagyon hűs, de azért a közép felső kategóriát nem üti meg. 4870 meg már kiment a divatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest