- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
Nekem nem nagyon sikerült ilyet már magyarországon találnom. Ha létezik még csak én nem találtam akkor lécci linkelje be valaki ha talál.
Meg ahogy néztem ez elég komoly hűtőnek tűnik, nekem igazából elég volna egyszerűbb is, lehetőleg minél olcsóbban szeretném megoldani a hűtő cserét. Tudnátok esetleg valami másik hűtőt is ajánlani ami kapható még itthon és jó rá?
-
Melanor
tag
A tápom Chieftec GPS-450AA-101A, de eddig sehol nem volt gond. Sőőőt, a feszültségeket is egyenletesen adja le. A stressz tesztek nem haltak volna le ha kevés lenne neki? Crysis 2 fullon tökéletesen fut 1920x1080-on órákat. 15 perc diablo megfektetné? De abban is levettem a beállításokat alacsonyra és ott is...
nevo köszi a tippet kipróbálom. De nekem az atis oldalon sem jöttek be a driverek, csak valami automata driver letöltő szarral szedte le.
Nosztalgiával gondolok a c64-emre. ott max rossz helyről indítottam a kazettát...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ez miből derül ki? Kék színű, a VRM-eken Sapphire logo-k és feliratok vannak. Nézegettem képeket, és szerintem is lazán rá kéne mennie gond nélkül, maximum a Vapor-X-es hűtő kisebb bordája nem fér föl alá, ami a tápcsatik felől van, arra kelleni fog valami megoldás. (apropó, azok a picik ott mik? És a hőmérsékletnél a MEMIO az ugye a GPU körül lévő 8db ramra vonatkozik?
)
Pont így néz ki, csak az 1 gigás verzió: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest