- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Undoroid #8844 üzenetére
Tudom, utánanéztem, most olyan teljesítménye van ennek a karinak hogy egy jó ideig nem fogom kihasználni, így ha úgy alakul egy Hawk-ra elcserélem, de annyira nem sürgős, szóval ha marad akkor azért örülök, ha elmegy, akkor viszont sajnálni fogom egy kicsit. De még alszok rá egyet és meglátom, akkor nem döntök elhamarkodottan.
(#8845) varsam: Köszi, de átalakítani nem szeretném, pedig egy komoly vga hűtő ütős lenne, de nem igazán akarok rábarkácsolni most egyet, illetve hely sem igazán lenne neki.
-
pr05p3c
tag
válasz
Undoroid #8836 üzenetére
Nekem így van megoldva ideiglenesen a hdd hűtés(annyira ideiglenesen, hogy már legalább egy éve ilyen..
). Az a hangtalan 800rpm venti szerintem jó hőmérsékleten tartja őket, főleg úgy, hogy szauna van a szobában...
Egyébként tényleg nagyon fűt ez a kártya(na meg a tuningolt quad és a többi alkatrész sem hűvös), a gépem oldala le van véve, és ha játék közben odarakom a kezemet, akkor olyan mintha egy radiátorhoz tenném. Ez télen nem is baj, de ilyenkor... -
Speed®
titán
válasz
Undoroid #8775 üzenetére
Lehet azon azért változtatni, főleg ha a feszekkel is babrál. katt777 írása.
-
Anoulou
csendes tag
válasz
Undoroid #8758 üzenetére
Szia!
Egy kis segítség hozzá. Ha leszeded az ATI összes driverét,még a registry-ből is töröld ki,majd szedd le a legújabb drivert,ami 10.6 asszem.
Mikor újraindítod a gépet,ne a gyári drivert add neki (azt felejtsd is el!),hanem az új 10.6-t. Hidd el,működni fog. (Saját tapasztalat...)
A .net framework 2 pedig kelleni fog hozzá!
Remélem tudtam azért segíteni.Üdv.
-
varsam
őstag
válasz
Undoroid #8680 üzenetére
nekem vapor-x karim van, az szőrös fánk terheléssel 85 fokig megy kb (gpu), memóriák meg 10 fokkal e fölé.
A minap megadta magát a házam venti-vezérlője, és a 3db 12 centis házventi egyike sem ment. Amikor észrevettem, a gépházam olyan forró volt, h alig tudtam megfogni, a gpu 100 fok fölött volt, vga venti süvített, az Enermax tápom ventije is 1700-at forgott, pedig az nem megy 1000 rpm fölé normál esetben. (COD4 futott egy ideje).
Amikor megjavítottam visszaálltak a hőfokok normálra. Szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen házad van, és az hogy szellőzik. Ezek a karik nem úgy vannak megcsinálva, hogy a házból kifelé fújják a levegőt (kivéve a referencia hűtés), ezt neked kell megoldanod, JÓL!
Nálam még ez a 3 venti sem elég, már beszereztem még kettőt, és amint időm engedi vágok pár lyukat a gépházra és beteszem ezeket is, mert még így sem szellőzik rendesen a ház, sajnos nem a legjobb a kialakítása és nem is elég nagy.Látom nálad "Noname ATX-ház,Home made hűtéssel!" van, lehet itt van a bibi. Bár az a 117 fok még így is irdatlan magas. Egyébként ne szőrös fánkkal tesztelj, hanem játékokkal, azok "annyira" nem izzasztják a kártyát, és nem azzal játszol.
-
-
shadeofme
tag
válasz
Undoroid #8642 üzenetére
Üdv!
Direkt a drágábbat / fekete végűt rendeltem az amazonról, mert gondoltam az majd tuti jó lesz.
Ellentétben kaptam egy olyat, ami a molex felén 2*3 pin a pci-ex felén pedig 5 pin, aminél a középső felső tüske körül nincs lekerekítve. (Nem úgy, mint Lord Vadernél, ami pont megfelelő lett volna.)
Na most akkor késsel menjek neki, mert 5 tüske elég, vagy ragaszkodjak egy másikhoz? (Reklamációmra ba**tak eddig válaszolni.)
Köszi a segítséget! -
dangerzone
addikt
válasz
Undoroid #8642 üzenetére
Nem, nem épül be a driverbe.
A program szabályozza az órajeleket.
Én úgy szoktam az olyan alkalmazásoknál , amelyeknél vmi gebasz van, hogy beállítom a 3d-s órajelet, majd kilépek a progiból.
Aztán ha kiléptem az alkalmazásból, elindítom a programot.
Pár kattintás az egész -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest