- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Csjú srácok megvan a megoldás azt hiszem....
Ki kellett kapcsolnom BIOS-ban a C1 EIst, minden proci energiagazdálkodás szavályozó trükköt és azóta nem volt fagyi...
-
Zebu
addikt
Erre van valami ötletetek?
[link]Még mindig a display driver hiba...
Olyan mintha a windows live game hülyeség fogná meg.... -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nem hisszem el !!!!!!!!
Visszatért a display driver stopped working blabla recovered bajom...
Beindítom a Dirt2-t és a menüben töltés közben megakad így pár mp-re. Játék közben már nem...Mi a fenét csináljak? 1 hetet szívtam vele.... megoldottam... bár nem tudom hogyan. Driverek mentek össze-vissza.
Tegnap felraktam az ATT-t, gondoltam megnézem. Overclock-kal szórakoztam, megfagyott egyet, inkább leszedtem.
Azóta a probléma újra fennáll. 2 napja csináltam egy backup-ot a teles Windows 7 rendszerről a windows backup progijával, visszaállítottam, de ugyanez a helyzet....
9.12-es catalyst-tal néztem és Win7 WDM driverrel aminek Nov 23-as dátuma volt.... Ugyanaz.2 napja már semmi baja nem volt. Mi a fenét csináljak? Tiszta gáz.... már bánom, hogy megnéztem az a rohadt ATT-t
-
Zebu
addikt
válasz
scope2007 #6790 üzenetére
Jut eszembe....
Megnéztem a biosomat
011.022.000.004.033025 /
09/21/09 04:37Techpowerup oldalon ezt találtam:
VER011.022.002.001.032404Lecseréljem valami másra?
Ez újabbnak tűnik... Mármint a sajátom....
Zolisx4: ok!
-
Zebu
addikt
Ventit ti mivel vezérlitek?
Rábázzátok a Catalyst-re, vagy nemtom mi vezérli.... vagy esetleg valami 3rd-party-val intézitek a dolgot?Úgy érzem nem járatja optimálisan a ventit a kártya... illetve lehetne jobban is
Tray tools-t próbáltam, de a 9.12-es driverrel + win7 64 oprendszerrel gondja van....
-
Zebu
addikt
Nektek is állat mód hangos a vantillátor 40% felett? Brutális.... mint egy repülőgép...
GTX260 csendes kis halacska....
-
Zebu
addikt
Na újrahúztam a rendszert, fut a furmark...
88foknál járok, a venti nem megy 75% fölé, Catalyst 9.9-cet használok.... Ez így vajh ok?Órajelek 870/1050...
szerk:
DISPIO: 88
MEMIO: 98
SHADERCORE: 92Legalábbis eddig... Kicsit azért soknak érzem....
Van hangja rendesen... venti pörög rendesen.... ez egy kályha...
a gép oldalára átraktam az egyik 12cm-es ventit, hátha az is azért járatja a levegőt. Igaz nem szívom vele a levegőt, inkább fújom befelé a hűvösebbet...
Ti milyen driverrel használjátok? Nálam a GPU órajelet 240-re visszaveszi 2D-ben, a RAM marad 1050-en...
-
Zebu
addikt
válasz
yakuza.tora #6662 üzenetére
köszi!
-
Zebu
addikt
válasz
yakuza.tora #6657 üzenetére
kösz!
Nem akarom rángatni, egyelőre megnézem így mit bír.
Bár pont most volt tuning nélkül egy kék halálom win7 alatt.... miközben ment a HD film....
Lehet az nvidia + ati össze-vissza telepítgetés kicsit borított pár dolgot nálam....
-
Zebu
addikt
Na beinvesztáltam egy Sapphire Vapor-x kártyába.
Nem tudom a procim elég-e neki. E8400 ketyeg a gépemben, régebben rángattam, de most nem
Elég?
A kártyát mennyire érdemes húzni?
Furmark alatt 85 fokig ment fel amikor a brutál stabilitás tesztet (extreme burning mode) futtattam... Ez ok így?
gordonfreemN: Kb 24cm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest