- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #6090 üzenetére
Azt akartam írni, hogy nem megy tönkre, ebből lett a "nem megy romlik el.... "
-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
zsuzsi50 #5099 üzenetére
Amennyiben Windows Xp op.rendszered van, (azon nincs DirectX 10, csak 9.0c), akkor nem tudod kipróbálni, mit is tud a kártya DirectX 10-ben. Ugyanis az, amiről írtál, csak egy emuláció, de attól még nem valódi DX10. Úgyhogy a kártya teljesítményére az emuláció hatással lehet, de a kép nem lesz szebb!
Igazából csak Vista v. W7 alatt tudod kipróbálni. -
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #5094 üzenetére
Persze ettől még jó kártya
-
PirosHello
senior tag
válasz
jegenye77 #5093 üzenetére
Rossz nem lehet, mert a Giga általánosságban minőségi termékeket gyárt, viszont nem tetszik, hogy nem fújja ki a levegőt a házból. A 4890 "elég forrófejű" kari 3D-ben, jobb olyan hűtéssel venni, ami kifújja a kártya melegét, és nem a házban keringteti (ez az én szubjektív véleményem, a döntés a tied).
Egyébként botorság azt hinni, hogy a Vapor-X-et össze lehet hasonlítani az Artic Cooling Accelero, vagy HIS számára gyártott IceQ hűtések hangjával, vagy hatékonyságával (nekem mindkettő volt, úgy hogy tapasztalat). 3D-ben (Batman Arkham) úgy felpörög a Vapor-X, hogy csak azt lehet kihallani a gépből amibe a következő ventik vannak:
-12 cm-es ház venti 900-on szuper halk
-12 cm-es táp venti 1000-en szuper halk
-9,2 cm-es CPU venti max. 1800-on halk
-alaplap passzív
- Vapor-X 3D-ben 85%-os fordulaton hangos (automata fordulatszám szabályozáson természetesen, nem szeretném, ha tönkremenne)
Nekem ez a tapasztalatom a Vapor-X-ről -
PirosHello
senior tag
válasz
jegenye77 #5086 üzenetére
Sajnos Nekem is az a tapasztalatom, hogy ahol "csábító az ára" egy hardvernek, ott általában min. 1 hónapot kell várni, régebben többször jártam így. Azután a végén nem is az érkezett, amit kértem, csak "hasonló", úgyhogy választhattam: vagy elviszem a "hasonlót" vagy várok még egy hónapot (vagy ki tudja még mennyit).
Ez persze a webáruházra nem teljesen igaz, mert azt a terméket kell leszállítaniuk, amiit megrendeltél, de pont a 4890-el jártam úgy, hogy webáruházban adott áron megrendeltem, és mire megjött a nagykerből másnapra, már 2500 Ft-al drágább volt. Ugyanis nem kötelesek azon az áron adni, ha a beszerzési ár közben valamiért változik! Zsivány népség! -
PirosHello
senior tag
válasz
ditrichd #5087 üzenetére
Mi az a "Battlestation Edition", amikor a Sapphire honlapján "New Edition"-ként szerepel?
Egyébként úgy nézem, hogy a hűtése hőcsöves-Vapor-X ventis hűtés, tehát nem lehet rossz (kb. félig Vapor-X, félig referencia). Lehet, hogy jól tuningolható, ha egy Vapor-X szintjére húzható kari, akkor megéri... -
PirosHello
senior tag
válasz
jegenye77 #5081 üzenetére
A "Toxic" és "Atomic" elnevezésű Sapphire kártyák Vapor-X hűtéssel vannak felszerelve
Nekem sima Vapor-X van, de a Toxic alapórajeleit (960/1050) simán elérem, bár ehhez a memón nem is kell húznom, mert az 1050 nálam is alapból, tehát szinte ugyanazt tudja, mint a Toxic. De persze ha a Toxic olcsóbb, vegyél Toxic-ot, ott nem kell húznod.
Bár ez a kártya tuning nélkül is viszi a Batmant, az NFS Shift-et, és a TC's Hawk-ot is 1280x1024 ben fullon, szaggatás nélkül (min. 3GHz Core2 vagy Phenom ajánlott!)
Azért csak 1280x1024, mert 19 "-os a moncsim, felesleges magasabb felbontásra állítanom, a játék képe nem lenne láthatóan szebb. -
PirosHello
senior tag
Nekem kb. 2 hete van egy Vapor-X-es 2GB-os 4890 a gépemben, de maxi meg vagyok vele elégedve. A ventijét nem szabad 85%, vagy a fölött járatni, mert igen hangos, egyébként jól teljesít......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- HTPC (házimozi PC) topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest