Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Én operációs rendszer váltást tudnék tanácsolni. Ne xp-t hanem win7-et (ilyen HW-hez, ami neked van a profilban, sztem már dukál). Arról nem is beszélve, hogy ha jól gondolom csak 32 bites XP-t használsz ami a 4GB ramodból jobb esetben is maximum 3 GB-ot használ!
Biztosra veszem, hogy a win7-el nem lenne ilyen gond.
.zSoLTi. : Lehet, hogy úgy, van, ahogy zolisx4 mondja, de azzal nem rontasz a helyzeten, ha win7-ben bemész a Device managerbe és ott megkereseg a VGa illesztőprogit és frissitesz megadva a 10.1 elérési újtáj. ha úgy frissíti és mégis marad 9.12-es a száma, de attól még tuti lesz, hogy 10.1-et használsz.
-
scope2007
addikt
HD filmhez nem csak VGA kell... erős processzor szerintem jobban számít... pl nekem is ha alapon van a 8400es [tehát 3ghz] akkor egy vlcben lejátszott 1080as film belepörgetésekor megakad 5--10másodpercre és játssza tovább.. de ha 4ghzen van akkor csak olyan 5-6másodpercre akad meg a lejátszás... i7nél elvileg már olyan mintha egy avit pörgetnél.. szóval kattintással odébb pörgeted a filmet és egyből játssza.. [kép szétesés nélkül]
vagy ez nem így lehet? ezt csak gondolom
-
HSM
félisten
Áhh... Az egy hatalmaskalap fos az a kari... Hihetetlen igénytelen, olcsósított konstrukció...
Úgyhogy jól döntöttél.
Teszt róla: [link]
Egykét sort idéznék a teljesség igénye nélkül:
"Ouch! The PowerColor HD 4890 PCS is a juice sucking beast in idle and load. Even though it clocks down to 500 / 1100 MHz in idle, this can not make much of a difference."
"When I received the card I would not believe my ears. The card was the single loudest graphics card I had ever heard in my life."Ja, és elvileg 1,5V-ról megy a kari, míg a gyári 1,312V-on... Ez se biztos, hogy jót tesz neki hosszútávon....
Ja, és még amit mondtál ezen felül, hogy még csak ki sem fújja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest