- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
#93794560 #9550 üzenetére
Egész jól is megy. Átlag 220 fps megvan 1280*960-ban, minden off, low.
De viszi az MW2-őt is. Ugyanez a felbontás, minden off, normal grafikai részletesség 35-70 fps.
Crysis 2 ....5-7 fps..
Bár azt már úgyis kivittem.
Mondanám, hogy beleszerettem. De rohadtul nem. Majd talán októbertől lesz egy kis pénzem, ha megjön az ösztöndíj, aztán próbálok szerezni valami garanciális nagyobb vasat. Legalább 4850 jó lenne.
( Durva, hogy most egy 4850-esről álmodozom, pár napja meg még 5850-esem volt...
)
Bár az sem lenne rossz, ha sikerülne megjavítatni a 4890-et. Mindenesetre elküldöm UDI-nak, aztán majd megnézi.
-
dangerzone
addikt
válasz
scope2007 #9545 üzenetére
Hát sajna mégsem.
Egy kis homokszem került a gépezetbe... -
dangerzone
addikt
Én mindig csak nyerek.
Persze kivéve, mikor a posta elkevert egy 18.000 forint értékű procimat még tavaly.
Amúgy a vapor -x 4890-elment 27.000-ért. Lett helyette egy 5830 25.500-ért. Az elment 25.000-ért, lett helyette egy 5850 32.000-ért. Az elment 32.000 + sör-ért.
Aztán lett egy 5770 20.000-ért. Most meg remélem elmegy ez is legalább annyiért.
A jövendőbeli 4890-em elvileg szintén 20.000 lesz egy év garral.
Ha minden igaz, holnap estig már itt lesz.
Szóval pénzben minimális nyereség, de legalább kipróbáltam csomó kártyát. Mióta nincs barátnő, valahogy el kell cseszni a szabadidőt.
-
dangerzone
addikt
Én meg erősen úgy néz ki, hogy visszatérek a topikba
Körbejártam az 5-ös szériát, de nem okozott maradandó élményt. -
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
Crysis 2 megy frankón, szóval ez sem probléma
-
dangerzone
addikt
Hát inventor szobatársam laptopján is elfut a hd 4350-esen, szóval ha csak nem kell 30 alkatrészről felületet modellezned, bőven elég az 1 kártya is.
Ha ilyen közel van a 2 kártya egymáshoz, nem fogod tudni lehűteni őket, max vízzel. A felső kártya csak meleg levegőt tud szívni, abból is keveset. Javítani valamit javítana rajta ha valami különgyártott vga hűtőt szerelnél rá. De világot megváltani avval sem fogsz.
-
dangerzone
addikt
Szabályozhatod a ventilátor sebességét mondjuk az Ati Tray Tools programmal.
Viszont ha ilyen közel vannak egymáshoz, eléggé fűtik egymást. Főleg a felső kártya fog izzadni nagyon.
Ezek a kártyák amúgy is forrófejűek, ilyen közel egymáshoz, cf-ben, referencia hűtővel nem jó megoldás.Én a helyedben inkább eladnám őket, és beszereznék egy 5850-est hardverapróban papíros garral. Kivéve ha nem renderelni kell a 2 kártya.
Ha nem akarsz cserélni, akkor viszont a felső kártya hűtésének cseréje jöhetne szóba. Nagyobb borda, erősebb ventilátor.
És/vagy oldalról rá kéne fújatni hidegebb levegőt, hogy azt fújja át a kártyán. -
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9234 üzenetére
Feszültséget emeltél hozzá? Vagy alapon hagytad?
Én speciel a vaporomnál nem tudok feszt emelni, csak csökkenteni. Még GPU tools-szal sem. Stabil órajel nálam meg a 910/4540. Gpu-ra nem nagyon akar menni. 3dmarkra még lefutott a 940/4400, de azért több helyen is csíkozott elég rendesen.
-
dangerzone
addikt
Csak érdeklődésképp kérdezném azoktól, akik tuningolják a kártyát.
Max mekkora feszültséget állítotok be neki a mindennapokra/ teszt erejére?
-
dangerzone
addikt
válasz
Gál István #8990 üzenetére
Hát most max 5% előnyöm lenne, ha 1000-ig tudnám húzni a gpu-t. Az meg nem annyira vészes.
Én teljesen elégedett vagyok ezzel a kártyával. A 7850-ig nem tervezem a váltást, kivéve persze, ha valami nagyon jó áron tudok megválni tőle, és minimális ráfizetéssel lenne egy kevesebbet fogyasztó, gyorsabb kártyám.
-
dangerzone
addikt
válasz
pcsabat #8984 üzenetére
Nekem pont ilyen modellem van.
Stabilra 940/4400-at tudja.
Picit csalódott vagyok ebből a szempontból. Mert sokaknak meg lett az 1000-res gpu órajel.
Hát evvan.Én speciel visszaveszem a feszültségét meg az órajeleit elég drasztikusat Ati Tray Tools-szal, így nekem idle 43 fok. Loadban mondjuk felmegy 70-80 ig is, ha teljesen le van terhelve.
-
dangerzone
addikt
válasz
aclandiae #8734 üzenetére
-Valamivel biztosan melegebb , mint a vapor-x. Így ránézésre azért közelebb áll a vapor-x-hez mint a referenciához.
-Boltja válogatja.
- A vapor x terhelés alatt már elég hangos. De le lehet szabályozni ugyebár. A twin turbós biztosan jobb hatásfokú, és halkabb is. De valószínűleg ezt is lehet szabályozni.
-
dangerzone
addikt
válasz
Undoroid #8642 üzenetére
Nem, nem épül be a driverbe.
A program szabályozza az órajeleket.
Én úgy szoktam az olyan alkalmazásoknál , amelyeknél vmi gebasz van, hogy beállítom a 3d-s órajelet, majd kilépek a progiból.
Aztán ha kiléptem az alkalmazásból, elindítom a programot.
Pár kattintás az egész -
dangerzone
addikt
Ohh. Köszi.
Furmark alatt ennyi a hőfok.
Ezen a hőmérsékleten már 1 perce stagnált a terhelés alatt.Ezek meg az idle hőmérsékletek:
Ez meg egy újabb 3dmark 06. +~200 pont .
940/4400 mhzUndoroid: Igen, azt elírtam. Az 900/4000 akart lenni.
Hmm, az órajelátállításba halt bele?
Ez biztos?
Mert akkor inkább én sem teszem olyan alacsonyra. -
-
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Csatlakoztam a társasághoz egy sapphire 4890 vapor-x -szel.A kérdésem az lenne, hogy kb meddig lehet visszavenni a kártya órajeleit 2d-ben?
Ati tray tools-szal akarom szabályozni. -
dangerzone
addikt
Jó, hát ha ritka kártya lesz, akkor ezzel a logikával ebben a topikban kevesebben fognak járni, ergo, ha valami gond van valakinél, későn fognak rá válaszolni, tehát úgyis más topikban fog segítséget kérni.
De jó, legyen. Nem szólok bele, csak érdekelt hogy miért van külön.
-
dangerzone
addikt
Minek kellett ennek külön topikot csinálni? Csak azért mert rv790?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest