- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
én szeretem ha jól össze van érve egy rendszer, illetve mikor kvázi ugyanazt a teljesítményt lényegesen olcsóbban ki lehet gazdálkodni..
eddig jóval nagyobb előnyt gondoltam a ci7-nek, ami mondjuk van is, de ebben a szegmensben ez nem jön ki.. tehát játszogatni felesleges annyi lét beleölni a gépbe az már zicher..
-
zolisx4
őstag
Nem ezt a cikket olvastam de van két ati vga-m amit használtam CF ben csak táp gondjaim vannak de ezt leirtam már ,ugy tudom a lapom támogatja ATI Hybrid Graphics Technology -t
igazán nem nagyon vagy okothon az alaplapok nál ,azt tudom hogy van integrált vga rajta és 2 db pci-e is van benne 2 db de az adatlapom megmutatja a lapom tipusát -
zolisx4
őstag
régebben volt CF em most is az lenne csak a 650 w os tápegység ventivezérlése meghalt és most egy 450 W öreg CM tápegység van benne nem hiszem hogy elbirná sőtt biztos hogy nem , mikor játszom akkor is ordit szegény ventilátora de ha visszaérkezik a táp akkor megcsinálom a CF et próbára mondjuk én feleslegesnek tartom a két vga t azért van 2 mert a referencia sappire vgat hibásan vettem meg nagyon olcsón és sikerült gariztatni igy könnyebb lessz váltani nem kell annyit hozzá tenni mert tervezem az 5870 es vásárlását
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De egyébként a hűtés rendkívül hatásos és halk, alapon 50-53, maxon 71 és még úgy is alig hallani a hangját, csak akkor hallani, ha odahajolsz, pedig felpörög rendesen..
-
scope2007
addikt
ez jó kérdés... az 1x biztos hogy olyanom lenne
3870ből is X2esem volt... nagyon meg voltam vele elégedve... nekem jobban bejön az X2 mint a CF.... hiába egy nyákon belül van.. jobban melegszik stb stb... jó szellős házzal nekem az X2 se melegedett.. 60fok fölé nem igazán ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest