- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi87
tag
válasz
scope2007 #7875 üzenetére
nekem játék alatt semmi hiba nem volt még meg sztem nem is lesz! az egyik hiba forrás itt[link] és Facebook-on van , de nagyon érdekes a Pixelcase oldalon ha nem 1920 x 1080 teljes képernyö , akkor nincs gond én pl 1280 x 720 ban probáltam ki és ugy nem volt....de ez nekem elég furcsa , amugy még rá van csatlakoztatva 1 full hd-s tv is a video kártyára, de nem hiszem hogy ez bezavarhat mivel amikor nem használom addig le van választva mind driver-ben és a csatlakozóról is
-
Tibi87
tag
Mert ezt a 10.3 Catalyst-ban nem telálom seholsem, neked amugy nincs ilyesmi bajod a 4890-neddel? mert látom neked is az van!
-
Tibi87
tag
ezt például egy külföldi forumon irták itt Win Vista alatt van ugyanaz a hiba mint nálam Win 7 alatt![link]
-
Tibi87
tag
Szevasztok nekem a következö lenne a problémám remélem tudtok majd segiteni!"
"Az amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt"
Evvel az üzenettek például facebook.on történö Farmville teljes képernyős futtatásánál jön elő egy ideig minden szép és jó de egyszercsak fekete képernyő és az alábbi üzenet fogad jobbik esetben de van amikor ugy lezzsibbad hogy csak a restart segit!
Másik hibaforrás meg a következö oldalnál jön elő és ez is szintén teljesképernyös futtatásnál[link]
ha valaki vamit megtud vagy tud segiteni azt megköszönném mivel már elég régóta van ez!
Elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest