- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Még annyi kérdésem lenne, hogy visszaflashelni hogy kell, mivel?
Szerk.: Még egy kérdés: Azt a Clock Info 00-tól Clock Info 19-ig hogyan állítsam be? Mert az első 12 van kitöltve, de én honnan tudjam, hogy hova mit kell írni?
Nincs valami olyan egyszerű dolog, hogy 2D/3D?
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos a logban nincs sávszélesség.
A PIC-e -> 110MHz sem vált be, vagy nem tudom értelmezni.Vantage GPU score változatlan.
DIrt2 43-ról 44,5-re változott, de ez lehet a mérés szórása is////
Megjött a 4870 X2!!!!
Most azt rakom be, de ha az 1 GPU-s 4890-vel jöttek ezek a gondok, akkor a 3xCFX-be is be fog zavarni.
Most sajnálom, hogy nincs már nativ x16+x16 alaplapom, eddig nem volt gond P55-vel. -
fsb1000
nagyúr
-
zolisx4
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A hardveres leszabályzás a terhelésszimulátoroknál csak a HD 5000-en működik.
A régebbi AMD és NV kártyáknál a driver tartalmaz egy profilt, ami alapból megakadályozza a max terhelést, míg a shader fordító is fel van készítve az alkalmazásra és nem optimálisan fordítja be a shadert, ami üres ciklusokat eredményez.Alapvetően tudnák a karik futtatni a Furmark-ot 100%-on csak túlmelegedhetnek, mert a Furmark terhelése teljesen specifikus, olyan helyzet, amit semmi más nem tud reprodukálni.
-
Boxi88
őstag
persze hogy nem vészes a helyzet, nem is mondta senki azt hogy az lenne, csak szóba került hogy így jobb lehet az eredmény annak aki eere megy rá...
én személy szerint, nem vagyok ilyen "minél több fps" ember, én úgy vagyok vele hogy akadás nélkül menjen és akkor rendben van...
de a TE eredmény is nagyon szép!!
-
zolisx4
őstag
itt már van mellette egy 9500gt is
na ezt hogy csináltad? nem semmiannó volt egy 260 as NV és nem sikerült összekapcsolnom a 2 vgat olvastam róla hogy össze lehet valahogy de angol volt a szöveg a fordito meg mindent irt csak használható dolgot nem igy le is tettem róla .
Hát ez sem gyenge eredmény az biztosmost nem tudom feltenni mert nincs ithon a vantage cd de nekem 9000 ezer körül csinált azért 4000 pont az nem semmi eltérés hát a proci nagyon sokat számit .
Meg ugy látszik az alaplapodat jól lehet húzni ,mondjuk nekem is hasonló az alaplap de én nem tudom hogy kell növelni a teljesitményt egyszer próbáltam de nem igazán értettem mit kell csinálni belezavarodtam a biosba de lehet az enyémet nem is lehet húzni nem tudom a procit szerintem nem lehet -
Devid_81
félisten
-
-
danilla
őstag
Az install managaert onnan is elő lehet hozni, ahonnan feltelepítettem. De most megpróbáltam a programok eltávolításából is unistalálni, de mindíg lefagyott. Javítottam, de utánna is lefagyott. Tuning semmi nincs. Szal pff, nem tudom törölni a régi drivert, és az újat sem tudom telepíteni, ez miez?
-
-
varsam
őstag
Sztem tök fölösleges egy olyan lap, nem fog CF-et használni, akkor minek ilyen drága lap.
Ebbe is ugyanúgy lehet 140wattos procikat tenni, és ugyanolyan nagyszerű lap. -
odorgg
addikt
-
yoleeka
tag
Értem köszi. Igazából ez a módszer sem könnyíti meg az életem, mivel akkor meg a mikrofon kábelét nem tudom bedugni, ahhoz meg kellene venni ugyebár egy másikat is, a gép mögött amúgy is kábel-dzsungel van, szal nem egyszerű a szituáció....
Pedig anyukám szerint egyszerű gyerek vagyok, csak mégse? Hogy is van ez? Kérem kapcsolja ki...
Azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest