- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gál István
senior tag
Én is attól félek... Nem játszom már komolyabb játékokkal pc-n inkább veszek a vga árából egy WD Elements Play 1TB-t.
Mindenesetre nagyon örülök hogy ilyen zsír vga-m volt!
-
Gál István
senior tag
Én is eladtam, úgyhogy viszlát a 4550-es klubban
-
Gál István
senior tag
válasz
yakuza.tora #9265 üzenetére
Nekem a Toxic féle vapor-x hűtés azért elég halkan és hűvösen tartja a 4890-et. Abszolút meg vagyok vele elégedve.
-
Gál István
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9230 üzenetére
Az általad leírt órajel teljesen okés
Néhány 4890 megy 1040/1180 at is csak azokat Toxicnak hívják.
-
Gál István
senior tag
válasz
dangerzone #8989 üzenetére
Nekem 1030/4600 3óra CoD:MW2 stabil de 24/7 ben csak 1000/4400 ban járatom így is eszméletlen jó. Gondolom neked sincs panaszod teljesítmény terén
És a hűtésre sem lehet gondod neked sem ahogy olvasom.
-
Gál István
senior tag
ASUS P5K lapnál van rá mód vagy program hogy a PCI-Expresszt átállítsam 8-ról 16ra? Mert most 8-ra veszi vissza és nagyon megfogja a kártyámat. Vagy a catalyst csinálja?
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8956 üzenetére
Ajánlom a gémet, csak a catalystban a régi beállításaimat meg kellene találnom nekem is hozzá, mert most az egyik pályán fullhdban 40-50fps-em van ezzel a karival, régen meg ment símán...
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8954 üzenetére
Á nem csinálok én ilyen. Most ismét a catalysttal próbálom megvívni a csatámat. Ugyanis rákötöttem a másik kimenetre a fullhd tvt, és szerintem elállítódott valami a catalystban, mert az mw2 megint szarozik.
Egyébként: 1030/1150 - el lemegy a furmark, és a gémek is szépen
(asszem 150GB/s körüli sávszél
)
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
Hogy lehet megoldani azt hogy ugyanazt a képet kapjam két egyszerre vga kimenetre kötött megjelemítőn? (Radeon 4890 toxic)Mindkét dvi kimenetre van kötve megjelenítő (Egy ASUS 22" monitor + LG32" tv hdmi adapterrel) mindkettő FullHD, szóval a felbontás sem lehet gond, de valamiért a 32"-es tévén olyan képet ad hogy csak a win7 háttérkép ikonok nélkül, meg semmi start menü, semmi... De ha csak a TV-t vagy a monitort kötöm rá akkor meg jó.
Hmmm???
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8925 üzenetére
Régi windows + "új" catalyst (10.2-ről 10.5) és semmi tuning. Az MW2 vagy a Catalyst, esetleg a lapom valamiért nem szerette ha 1000/1150-en ment a kari. De most érzem újra azt a teljesítményt mint amikor vettem tőled a karit
Így maradásra bírt.
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8922 üzenetére
A múltkori hírdetésem tárgytalanná vált, hála a catalystnak. Maradok a klubban!
-
Gál István
senior tag
Szaisztok,
Volna egy apró gondom... Eredeti Windows 7 Home Premium 64bitet használok és sajnos frissítettem drivert 10.6-ra, de nem emlékszem hogy mi volt előtte. A probléma az hogy az új driverrel CoD:MW2-ben egy pályán (scrapyard) lassult a játék, elég zavaróan. Előtte tökéletesen futott...
Próbáltam 10.5-öt, 10.4.-et 10.2-őt meg most 9.6-ot de egyik sem olyan frankó mint azelőtt
Milyen drivert ajánlotok 4890Toxic alá? elég vadállat kártya és most zavar a rosszabb teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest