- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Gondoltam rá, de ilyen kicsi fejem nincs sajnos, főleg olyan nem, ami a fémet is viszi.
Egyébként az AC Accelero Twin Turbo sem megy rá a kártyára, mert 1-2mm-el hosszabb a borda, mint ami elfér, beleütközik a DVI csatiba.. (bnőm gépében a 4850-esen olyan van, így azt meg tudtam nézni, igaz az még a régi verziós twin turbo)
Tehát maradt az Alpenföhn Heidi, de az meg 11k szállítással együtt, sztem nagyon drága.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Akkor lehet úgy fogom csinálni, hogy szerzek rá egy működő vapor-x hűtést, hirdetem, de használom, ha jön rá vevő eladom, és az árából megveszem az újat.
Tehát akkor jön a kérdés vapor-x tulajok, esetleg valakinél elfekvőben egy leszerelt hűtés, amitől jutányos áron megválna?
De jöhet ötlet arra is, hogy hogyan szedjem ki a beletört csavart, mert ha az sikerülne, akkor az én hűtőm is jó, csavart tudok hozzá szerezni, az a legkevesebb. Pillanatragasztós módszerrel már próbálkoztam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hát ott tartok, hogy most már tisztán látok, tudom miből választhatok, amik biztosan felmennek rá.
AC Accelero Twin Turbo vagy Turbo Pro 8k körül
vagy
Alpenföhn Heidi 11k-értA használt Heidit épp pár órája vitték el előlem, a használt Twin Turbo-t pedig tegnap este, nincs szerencsém..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nem, a képen nem látszik, a GPU-ra alulról felfogatós rugós csavarból tört bele az egyik.. szóval nem opcionális, hogy új hűtőt kell vennem. Hiába szereznék új csavart, a bennmaradt darabot sehogyan sem tudnám onnan kivarázsolni.
OK, látom közben megtaláltad. Pillanatragasztó talán.. de sok esélyt nem fűzök hozzá, ha egy sima becsavarástól beletört úgy, hogy nem is téptem meg...
Egyébként is terveztem rá egy másik hűtő vételét a hőfokok miatt, csak jövő hónapban szerettem volna anyagi okokból, nem most rögtön.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Leszedtem róla, de nincs megkeményedve, simán kenhető még. Ezüst paszta van rajta, nekem csak fehér van, nem tudom így érdemes-e egyáltalán újrakennem.. de a magas hőfok 100%, hogy nem a paszta miatt van, ez már kiderült.
De másrészt nálam a memóriák melegek nagyon, azok pedig nincsenek is lekenve, mivel valami tapadós cucc van közéjük és a borda közé ragasztva, és az tiszta. -
A_ScHuLcZ
addikt
Nem szedtem még le a bordát, csak a védőburkolatot, hogy rendesen ki tudjam fújni. Ez még teljesen gyári állapotú kártya, direkt nem szedtem le róla, nehogy visszadobják, ha esetleg gariztatásra kerül a sor. De véleményem szerint a paszta elhasználódásával nem járhatna együtt ekkora mértékű hőemelkedés, főleg hogy sosem volt bolygatva a hűtőborda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest