- Légies iPhone halvány színei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
válasz
Revenge #9855 üzenetére
Ha a pókert nem számoljuk a játékokba, akkor nálam a nyári átlagom napi 5 perc alatt van...
Télen szoktam játszani napi 1-2 órát néha... Az a baj nálam, hogy egy játékkal jórészt olyan 20-30 percet játszom, utána lépek ki... Aztán megint eszembejut, és újabb 20 perc, aztán megint lépek ki. Mások meg elkezdik, és 1-2 órát tolják...
-
Melanor
tag
válasz
Revenge #9837 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattál, hogy annyira nem nyúltam mellé. Az enyém rev2 lesz, ha megjön, annak nem 10%-al emelt az órajele hanem csak 5-el a memória meg maradt ugyanaz mint a nem OC modellnél, tehát nem igazán egy tipikus OC modell, csak azért rendeltem ezt, mert reményeim szerint minőségibb alkatrészekből rakták össze, ha már tuning kártya.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Revenge #9799 üzenetére
Hegeanabol a legnagyobb kókányoló ember, akit valaha láttam PH-n. nemhogy nem ért a vga-khoz de még eszköze sincs amivel javítani tudna! Kb úgy képzeld el, hogy kalapáccsal és kőbunkóval javít vga-t... nem néztem utána, hogy már kitiltották-e, de nagyon örülök neki ha így van. Én idejében megtudtam, hogy miket művel (láttam "munkáit") így el tudtam kerülni.
Más:
Annyi mindent írnak a Vapor-xekről, hogy én már nem tudom eldönteni mi számít normális és magas hőfoknak. Hivatalos értékeket meg sehol sem találtam. 2Gb-os verziót használva nekem ilyen értékeim vannak:IDLE:
DispIO: 60C
árnyaló (shadercore): 65C
MemIO: 78-81C
Játék:
DispIO: 76-78C
árnyaló (shadercore): 85-86C
MemIO: 99-101CVettem is egy mx-4et, hogy újrapasztázzam, de a világon ilyet még nem láttam: nem bírom leszedni ezt a rohadék hűtőt! Rá van ragasztva szerintem a memóriákra vagy nem tudom. 4 csavar tartja csak, azokat kicsavaroztam, az egyik oldalnál lazán meg is tudom fél mm-t emelni a hűtést, a másikon viszont olyan, mintha további csavarok szorítanák, pedig nem. szedtem már szét rengeteg vga-t, de ilyennel még nem találkoztam, hogy egy nyamvadt gpu hűtést ne bírnék leszedni. Nem találok se útmutatót, se videót, valakinek van ötlete?
-
nevo
aktív tag
-
Dirtyz
őstag
válasz
Revenge #9637 üzenetére
Köszönöm a segítséget
. Amit linkeltél az egy vapor-x-es alaplap, nekem refnyákos van, de ott az oldalon megtaláltam az enyémet is.
Azt írja, hogy "D601: VDDC_FAULT" és hogy ezt jelenti: VDDC_Fault could be you power supply isn't supplying enough power or current to the gpu core...Ja, az előzményekről ennyit: [link], és a 2 db 6 pines tápot természetesen visszakötöttem a videokarira.
-
Revenge
tag
válasz
Revenge #9636 üzenetére
Nagyon kacifántos az oldal, sokat kell lefelé kicsit görgetni, de hogy meyik mit jelez:
"On the reverse near the rear of the card there is a set of 3 on-board diagnostic LED's. These are D1601: critical temperature fault, D1602: AUX Hot Plug/Unplug Fault (upper connector), D1603: AUX Hot Plug/Unplug Fault (lower connector)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Légies iPhone halvány színei
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- SkyShowtime
- BMW topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest