- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
csucsbicep #9479 üzenetére
most fogok konfigot vásárolni i5 2500k +p67 extreme 4 + 4 gb ram 1600 mhz
-
Attici
őstag
válasz
csucsbicep #9445 üzenetére
A Musashi-ról letettem, mert azt írja, hogy a piros platnit rajta kell hagyni, hogy megfelelő legyen a memóriák hűtése. Úgy meg elég hülyén nézne ki.
Az S1-hez kapható turbo modul is elég gagyisan néz ki ahogy be van pattintva a lamellák közé. Nem nagyon hiszek azokban a ventikben.
Most néztem még a Gelid ICY Revision Rev.2-t. Ez elég komolynak hat. Van valakinek tapasztalata vele?
Egyébként szétszedtem a hűtőmet takarítás végett, meg a ventit is megzsíroztam, most majd eldől kell-e másik.
Csináltam pár képet, ha valakit érdekel felrakom. -
Attici
őstag
válasz
csucsbicep #9438 üzenetére
Az Arctic Accelero Twin Turbo Pro akkor nem jobb ? Ott az árban már benne van a 2 venti is.
-
Manky956
tag
válasz
csucsbicep #9413 üzenetére
Nagy felbontásban menne ,1900asba pontosan nem tudom mekkora és a játékot is fullon szeretném játszani , most a 8800GT sajnos már nem bírja mivel néha fent vagyunk 30an is ,
és akkor baromira megérzi , igaz rajta van antianalising , szűrés minden .ezzel remélem nem lenne gond ...
amúgy a RACE ON játékról van szó.
-
Hafy75
aktív tag
válasz
csucsbicep #9209 üzenetére
Köszi
-
leviske
veterán
válasz
csucsbicep #63 üzenetére
A HD4870 árát már így is levezették 45-50k környékére, míg a HD4890 70k környékén mozog. Ekkora teljesítménybéli különbség pedig csak nagyon kevés helyen akad. Csak, ha az OC-t nézzük.
Ezért én olcsóbb HD4800-asokat csak onnantól várok, mikortól az nVidia elkezd játszadozni az árakkal. Az pedig erősen kétséges. És ha az újabb játékokban mért teljesítményt nézzük, akkor még sok esetben ennyi sem lenne elég az nV részéről, hogy megmozdítsa a Radeon árakat.
Bár lehetséges, hogy az AMD egyszer csak megnyomja a hajrát és lejjebb viszi az árakat, de ez a 30/50/70 triónál sem hamar következett be. Egyedül az erősödő Forintban lehet bízni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest