Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
-
djkay
senior tag
lelövi és feketén ugymarad? vagy restartol a gép? a restart általában Táp miatt lehet de ha megáll feketén pörög a venti és ég vmeik led akkor érdemes megnézni hogy meik jelzésü
HD 4890 LEDs
D601: VDDC_FAULT
D1601: critical temperature fault
D1602: AUX Hot Plug/Unplug Fault (upper connector)
D1603: AUX Hot Plug/Unplug Fault (lower connector)
At BOOT/POST, the card's fan will spin @ 100% for a short while and 3 of the 4 LEDs will light up for a brief period and then go out ( D601 should remain unlit ). This is NORMAL behavior as the card is performing it's own type of POST test.
-
pr05p3c
tag
Nekem a crysis 2-vel 94 fokig sikerült melegíteni a kártyát(sapphire new edition). Igaz, hogy ez csak a legmelegebb része volt(memIO). Ez a 104 fok neked az átlaghőmérséklet volt, vagy a gpu legmelegebb pontja?
Egyébként mostanában úgy játszok, hogy a gép mellé állítok egy ilyen 25 centi körüli átmérőjű szobaventit és nyomatom a levegőt a levett oldalú gépházba...Ha már mindig elmegy másra a pénz, és nem tudom megvenni a régóta kinézett HAF 912+ házat, amiben talán légmozgás is lenne...
-
halisa
tag
Üdv.
Nekem pont ilyen hűtőm van és meg vagyok vele elégedve. (Előtte referencia hűtős volt.)
Nekem 43-45 fokot tartja terhelve persze kicsivel több.
Catalyst-ban a kézi ventilátor vezérlést engedélyezni kell mert a kis hűtők nem tudnak megfelelően hűlni . Nekem 60-70% felelt meg és még halk is .DE!
Nagyon körülményes feltenni a hűtőbordákat .
Ha fent vannak könnyen lepotyognak.
Próbák során mindig le-le potyogott egy két hűtőborda (hálát adtam hogy van gravitáció és hogy lefelé néz a hűtő és nem csinált zárlatot) a ami persze leállást ill. lefagyáshoz vezetett.Ilyenkor kártya ki, hűtőt leszedni, vissza rakni a kis hűtőket újra pozicionálni a kártyát a lyukakra majd vissza a gépbe és próba és rimánkodás,
hogy ne kelljen ismét szétszedni az egészet. (Egyik nagy hűtőt sajnos be kellett támasztanom mert nem akar a helyén maradni.)
Talán valami jobb ragasztót kéne találni mint amit gyárilag adtak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest