- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
Mi lehet a gond, hogyha csak bizonyos játékoknál általában ugyanazon a helyen játék közben fogja magát és lelövi a gépet, újraindul. Ugyanez van Furmarknál is, kb 72 foknál ugyanez a szitu. de más játékoknál(Crysis2 Nfs..stb) megy szépen, még egész 100 fokig is ment már, és nincs hiba. Kártya hiba lehet, vagy táp? A táp egy 470W Gigabyte Superb. A kártya Sapphire New Edition. -
Hafy75
aktív tag
Adott a kártya, nyitott házban, általában felmegy 90-100 fokig a kártya. Most azt csinálja újabban, hogy játékok közben lekapcsolja a gépet, vagyis hirtelen ujra indul. Ráküldtem a Furmarkot, bírta kb 1 percig... Megnéztem eseménynaploban: Kritikus leállás: Kernel-Power üzivel vágja haza a gépet. Játék nélkül 60 fokos, semmi gond. Most vagy a kártya a bibi, vagy haldoklik esetleg a tápom(1,5 éves) ?
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/22/accelero-twin-turbo-pro.html?c=2182
Ezt néztem, mert Hydrophobia, Witcher2, Dirt3-nál egy idő után lekapcsolja az egész gépet.
GPU-Z-vel néztem, általában akkor van ez, ha eléri a 101 fokot.New-Edition kártyám van, nyitott házban, alapon 60-fokos. Crysis2-nél max 83fokos, csak ezeknél van ez.
Jó hűtő ez? Elég lesz?
-
-
Hafy75
aktív tag
Hello,
Szerintetek vegyek még egy 4890-est, bár akkor lehet tápot is kéne cserélnem(?), vagy inkább egy mai kártyát. DX11 nem érdekel.
Nem szeretnék 50-60-at kártyára költeni, 4890 meg van 30-ért is...
Az újabb játékokkal játszom, FullHD-ban. -
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek együttműködne egy 4850-es a 4890-esemmel crossfire-ban?
Gondolok itt az eltérő specekre pl. DDR3-DDR5, ilyesmik.Köszi
Hafy -
Hafy75
aktív tag
válasz
csucsbicep #9209 üzenetére
Köszi
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok!
ATT-ben hogy lehetne lejjebb vinni az órajeleket?
Csak a driver van fennt és az ATT, de min. 230/780-ra engedi..., ez a legkisebb, mit adhatok neki..
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest