- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
veector #7786 üzenetére
É n vettem egyet ,hát kb 1 hónapig volt meg el is adtam AZ 5770 est a fullHD felejtős vele kapásból,. A 128 bit kevés ,azért az is felment 70 fokra igaz halk Dirt 2 kupon van némelyikhez az oké csak a dirt 2 nem ment rajta rendesen hol begyorsult hol belassult,én inkább a 4890 es venném sokkal erősebb
BMW001
Ja a két 5770 es vga árán már vehetne egy normális vgat is
nekem nem nagyon szerette ha húztam hamar lefagyott és hibázott -
MPowerPH
félisten
válasz
veector #7774 üzenetére
Az az ár elég mérvadó egy teljesítményben azonos kártyákat figyelembe véve.
Nem tom mi bajotok, 4890 alig hangos, ha jó a ventiszabályzás. Én inkább a fogyasztást hoznám fel negatívnak. DX11 -et úgyse tudod kihasználni, ha meg tényleg kiakarod, akkor oda kell az 5830CF, de legalább egy 5850. Persze DX11 még alig elterjedt, nem értem ezt a kapkodást, bőven ráér még a váltás. 70k -ból jobb esetben megvan egy 4890CF, és az üt nem is kicsit.
-
zolisx4
őstag
válasz
veector #7779 üzenetére
A vga piac az most tényleg nagyon rosszul áll vga van bőven, csak horror áron ,,
Az 5830 as jó vga de az 55 ezer az sok igaz én néztem pár boltot de ott 60 ezer volt ,
4890 most jó árban van már 35 től lehet venni itt a PH azért megfontolandó ,én nem vennék az 5870 es alatt vga-t de az meg drága . -
Zoo123
senior tag
válasz
veector #7774 üzenetére
Basszus, megelőzte, úgy látszik lassan gépelek!
"Hát azért az 5380 mellett szól 1 pár érv:"
-egy Powercolor egyedi hűtésesről van szó ami 4 hőcsöves, halk, és hűvös.
-kevesebbet fogyaszt
Ez igaz
[I"]-fullHD-n jobb mint a HD4890"
Játékfüggő, van ahol gyorsabb picivel van ahol meg 10%-al lassabb.
"-DX11"
Ez nem vitás, de komolyabb DX11-hez az 5xxx-ös széria kevés lehet, talán a 5970-es már elbírja.
-könnyen beszerezhető"
Ez igaz
"-natív HDMI"
Nekem vapor-x van, azon 4 féle (D-Sub, DVI, HDMI, Display Port) csatlakozó van.Csak a teljesítményéhez képest "kicsit" drága, legalábbis szerintem, 55 ért akkor már inkább vennék 4870 X2-t (használtan), az még elég lesz egy darabig amíg elterjednek a komolyabb DX11-es játékok.
-------------------------------------------------------
7775# zH.Én GTX280/285-re szeretnék váltani ,ha minimális összeget kéne ráfizetni.
Miért váltanál, az se gyorsabb mint a jelenlegi kártyád! -
zH.
senior tag
válasz
veector #7774 üzenetére
-4890-ből van toxic.
-ez igaz.
-teszt , egyedül a dirt2-ben jobb kb 2%al a 5830.
-nincs sok játék ,különbség sincs sok ,ráadásul dx11-ben hogy megfelelő teljesítmény legyen szerintem 5870 kell. ( de ez egyedi vélemény.)
-Én GTX280/285-re szeretnék váltani ,ha minimális összeget kéne ráfizetni.
-
Dusee
őstag
válasz
veector #7752 üzenetére
téényleg
hát akkor lehetne rá rakni valamit, mert a memó a gpu-hoz képest load-ban ~10 fokkal melegebb, vagy az normális?
mondjuk ez a VRM hűtés se túl meggyőzővapor-x-eken, meg referencia kártyákon szép nagy borda van rajtuk, ezen meg csak egy vékony, igaz a másik oldalon is van egy.
annyira azért nem vettem vissza, Mika kolléga írta, hogy ő 100/200-on használja, de én annyira nem akarom levenni, mert így is van, hogy megfagy a kép -
Dusee
őstag
válasz
veector #7734 üzenetére
nekem is ilyen karim van, 2d-ben nulla hang (főleg, hogy visszavettem ATT-vel 200/300 @ 0.923V-ra, így jelenleg ennyi a kari hőfokai)
3d-ben azért már megjön a hangja úgy 55-60%-os ventinél, itt egy kép 100% loadnál.
mellesleg hol vannak szabadon hagyva a memó modulok?más: HIS 4890 iCoolerx4 tulajok! ti kaptatok Stromrise játékot a kártyához?
mert ezen az oldalon azt írják, hogy van hozzá! -
peetmaster
senior tag
-
scope2007
addikt
válasz
veector #7691 üzenetére
hi
itt meg tudod nézni a PSU calculatorral hogy kb mekkora táp kellene a vasadnak.. persze tudom jól én is hogy nem wattra pontosan fogja megmondani hogy mekkora kell... de sztem ilyen +50wos különbséggel azért megtudhatod...
nekem 559wot generál, ami nagyjából hihető is... igaz azért szökik fel mert 6HDDvan a gépbe.. ha azokat leveszem 1re akkor csak 400wot ír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest