- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Amikor 4890 vapor-x kártyám volt natív HDMI-vel
akkor próbálkoztam vele, de Win XP alatt nem sikerült hangot kinyerni, -az 1.3-as HDMI kábellel elvileg tudja- biztos én vagyok a béna,
aztán letettem róla és összekötöttem egy mezei stereo-stereo jack kábellel, úgyis csak sztereóban szól a TV annak meg jó az.
-
marcus.fenix
aktív tag
Phenom II @ 3200
Kaptam választ, azok is hasznosak voltak, de elvezettek Koroush Ghazi Tweak Guide-jához, ami szuper.
Régebben szerettem a játékok beállításaival bíbelődni, és akkor is olvastam Ghazi játékra szabott guide-jait (Crysis, Oblivion), de ma már jobb szeretem ha nem kell beletúrni a játékba. Ha van Overall Detail állítási lehetőség, akkor még a fejlett opciók részlegbe is ritkán nézek bele. A felbontás adott, mert csak natívon szeretek játszani, és ha valami nem megy Very High-on, akkor elmegy High-on, vagy Mediumon, ha meg már csúnyácska, akkor várok míg lesz alá vasam. Így voltam a Stalker esetében is, ami az akkori 1950XT-met eléggé lefektette ha dinamikus fényeket akartam. De ennél tovább már hova várjak?
Szóval a leírás alapján úgy néz ki hogy a játék kezdetekor pont a reggeli órákban a sunshaft effekt eszi meg a gépeket, ezért az itt kapott érték nem mérvadó a további teljesítmény tekintetében, ráadásul low-ra állítva még megmaradnak a napsugarak, az FPS viszont felszökik a játszható tartományba. Ha végzek mára a melóval, akkor majd ki is próbálom hogy ez igaz-e. És ír még néhány egyéb beállításról amivel minimális látványbeli különbség ellenében jópár fps-t összeszedhetünk...
-
scope2007
addikt
lecsekkoltam... íme egy gagyi hegesztett kép, de tisztán látszik hogy driverek ugyan azok amiket feltesz... tehát ha fent van alapból a 9.12es ccc és arra telepíted a hotfixet akkor azt bepipálva hagyja ami már fent van.. verzió is megegyezik.. kipróbáltam másik gépen kétféle képen és méretre is ugyan az, ha a hotfixből csak azokat teszek fel mint a 9.12ccc amit telepít. tehát a meglévő mellé még pakol javításokat... pl:
Applicable Products:
This article applies to the following configurations:
* Software:
Call of Duty Modern Warfare
City of Heroes
Resident Evil 5
Enemy Territories: Quake Wars
Heaven benchmark
Wheelman
RiddickHardware:
ATI Radeon™ HD 5970 Series
ATI Radeon™ HD 5800 Series
ATI Radeon™ HD 5700 Series
ATI Radeon™ HD 4000 Series
AMD FireStream™ 9200 Series* Operating System:
o Windows® 7 32-bit Edition
o Windows® 7 64-bit Edition
o Windows® Vista 32-bit Edition
o Windows® Vista 64-bit Edition
o Windows® XP Vista 32-bit Edition
o Windows® XP Vista 64-bit Edition
o Linux x86
o Linux x86_64tehát teljesen jó ha szépen egymás után van telepítve mindegyik.. azért nem kell leszedni a drivereket hogy utána ugyan azt tedd fel játék, win7es plusz kiegészítésekkel
-
scope2007
addikt
elolvastam. olyat se láttam sehol eddig, hogy mielőtt felteszed szedd le a sima 9.12es drivert.. hotfix elvileg a meglévőt kellene "fix"álnia tehát updételnie akár.. de pont telepítéskor ez ki is jön.. mivel kilistázza az ati telepítő hogy már mik vannak fent és az "újdonságokat" telepíti csak a hotfixből legalábbis nálam így csinálta
és a ccchez nem nyúl mert ugyan az van a hotfixbe mint a sima 9.12es telepítőbe
-
Mika1227
őstag
Úgy van fönt, hogy driver+ATT. Itt ahogy írok a kis smileknak a széle nem szépen egybefüggő vonal hanem olyan darabos. Mitől van ez ??? Eléggé zavar. XP-t most raktam föl, 9.12-es driver van fönt aztán ajánlott valaki, hogy tegyek fel hotfixet is fölraktam hozzá aztán már nem jött be a CCC, próbáltam többféle driverrel de nem jött be utána többet aztán raktam fel a z ATT-t. Meg amikor indítom a játékot és az elején jönnek fel a márka logók azokban az írás is olyan töredezett:
-
-
Josef-K
csendes tag
kevés a 3 magos porci? am is húzva van.. nem lényegesen de akkoris. 2.3 ghz alapból. most 2.4 de mikor a crysist dobták, nem is volt még 3 magos proci
már hogy lenne kevés
de oké. legyen kevés ahoz a grafhoz. de ez csak 1280 ennek mindenképpen max maxon kell futnia gond nélkül. -
szasanyi
félisten
Én is azt valószínűsítem. Bár jó lenne látni, mit tud a 4890 GPU 2GB VRAM mellett. Ahogy néztem volt, hogy a GTS250 1GB rosszabbul teljesített mint a 9800GTX+ 512MB. Ez is elég érdekes.
No, mind1 mert én megelégednék egy sz@r 1gigás verzióval is, de egy ideig biztosan nem kell sírnom, hogy pölö hangos a ventije. -
Beowulf_78
addikt
Ha átalakítósra gondolt akkor az oké.
Azt hittem átalakító nélkül gondolta.
Mert az sehogy se jött volna ki.
Alap 27% ventivel 63 fokosak a kártyák idle (CCC szerint), és egyelőre még rá se tettem az oldallapot.
Kevés lesz neki ez a 27%...belövöm majd ezt is 40%-ra. Megnézem mit tud 40 %-on.
-
Beowulf_78
addikt
Elhiheted...nem volt szándékomban ezt a lépést meglépni.
Nem volt más választásom.
Most ebben a helyzetben kell örülnöm, és a maximumot kihozni a CF-ből.
Aztán meglátjuk mennyire leszek elégedett. De a monitor miatt nV oldalról meg van kötve a kezem amíg "csak" G200 chip kapható a felső szegmensben.HSM: Köszi.
Biztos lesz majd kérdésem a felhasználói szinten, mert 3870 X2 óta, amit több mint 1 éve vettem, nem volt ATi-m.
Kijöttem a gyakorlatból na!
De azért mert ATi tulaj leszek, ettől még a Stormrise kula játék marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest