- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kabooom
tag
válasz
Silenzio #13608 üzenetére
Hát úgynézki. A hivatalos álláspont a FuSi-nál h. a monitor nem Vista kompatibilis...
Amit mondjuk nem értek de ám legyen. Mondjuk nem zavar a 60hz sem mert TFT-nél vajmi keveset fog fel belőle az ember. Max annyi h. nem 8óra alatt fáradok el hanem 7 de egy CRT-nél miliiárdszor jobb. -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #13574 üzenetére
AC 2900Extrém egy betyár jó hűtő. 8-10e ért vesztegetik, akkora mint egy féltégla, 3x8cm-es ventivel. Szerintem a VRM-re hűtőt egy kis tervezés, után lehetne csinálni. Kéne valami hőcsöves süni, mint a durvább ramokon. vagy valami ilyesmi. Van 1 csomó rézcsövem ha kell
fél cm átmérőjü kb, üreges. Amúgy szerintem ne vegyél 9600-at. Tartsd meg ezt. Várd meg amíg kijön a 48XX-széria (júni közepe) az majd lenyomja az árakat és vehetsz egy 3870-et 30 körül lazán. Amúgy 2900 húzva erősebb egy cseppet mint a 9600. 9600nak korán elfogynak az erőforásai a gamekben.
-
laci666
senior tag
válasz
Silenzio #12404 üzenetére
Ebben nincs semmi különös
Lefele mindne procinak lehet állítani a szórzót,csak felfele nem engedi.Csak a BE lehet.
.Szerintem csak alaplap kérdése hogy engedi e de szerintem mindnegyik engedi a szórzót lefele állítani.
Nekem volt már 3600+,4000+,5600+ ezeknél tudtam állítani a szorzót lefele.AbitAN932X,AsusM2R32 lapokba voltak a procik. -
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #12407 üzenetére
Nekem szorzó 11x-es én is 1.45-öt adok neki. Az a baj, hogy hiába állítom a biosba a szorzót rá se hederít, mintha nem csináltam volna semmit. Állandóan csak 11X-es, akárhova állítom. Azért szerintem 2500-2600fölé már nemnagyon mennék. Nem akarok telhetetlen lenni
próbáld te is a 240FSB 11x szorzót 667-et és 1.45öt. Atomstabil (nekem) 5000+ szintje.
-
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #12405 üzenetére
Az én 4200+om 2500Mhz-en stabilan megy, egy a lényeg, a ramokat vedd vissza 667-re és úgy emeld az FSB-t különben a ramjaid nem fogják bírni nem a proci. És 240-es FSB-nél a 667-es ramok olyan 760Mhz küröl mennek ami a 800tól nincs messze. A proci viszont szárnyal. Persze én adtam neki egy kis feszt is.
-
Picco
addikt
-
Joci??
senior tag
válasz
Silenzio #12098 üzenetére
dánke sön! én nem mondtam egy szóval sem hogy a ddr2 2x olyan gyors lenne! de persze ne feledjük azt sem el hogy jobb az 1-hez képest nemdebár? na meg a mai lapokba csak ddr2 avgy 3-mat rakhatsz! ha olcsóbb lenne a ddr3 én is azt raknám bele de várok még!
aztmondja úram hogy az 1.2-es pach megoldja a dadogást? nah akkor letöltöm hozzá!
mondjuk én még nem multizok csak singli megy mert nagyon tetszik a tröténete! majd ha végigvittem akkor multi go!A rendszerbusz lassúsága miatt van, hogy "bedadog" a Crysis. Egy ponton túl tök mindegy, mennyi ramod van, ha nem tölti után elég gyorsan, akkor mindenképp beszaggat a memóriacseréné
rerdszerbusz lassúsága a hiba? mért milyen gépe kellene már hozzá NASA? ezt nem hiszem el szerintem nem gyenge a konfigom és nagyon szépen megy a crysis és még ilyen problémák merülnek fel!
-
kavicssli
addikt
válasz
Silenzio #11795 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Picco Egyenlőre alapon szeretném mad használni max mikkor már kevés lesz a játékokban mad odapörkölök neki addig alapokon menen a kicsike!Mellesleg még Pegazust sem érem el...
Valaki felvilágositana hogy mi ez a DX10 illetve DX9 marhaság
Most a DX9es karikkal mint pl a 1950XTX nem lehet nyomni a DX10es gámékat?vagy most mi van?
A másik pedig mennyi az az FPS amikor már nem "szaggat" a játék? 30-40 FPS? :S
-
Picco
addikt
-
laci666
senior tag
válasz
Silenzio #11702 üzenetére
[OFF]Nekem ilyen tápom van csak ajánlani tudom. (az enyém csak 460-as ez meg 500-as de full ugyan ilyen)
Valszeg ez meg lesz a következö valamikor a jővőben
( 620W-os, LCD-d, 12CM kék ledes venti,12V-os ágon 25Amper,levehető kábelek, mi kell még) [/OFF]
-
laci666
senior tag
válasz
Silenzio #11682 üzenetére
Az a Mercury 450W-os táp is elég életveszélyes dolog.(Nekem is van elfekvöbe egy 400-as de az már csak nagyon nagyon a végére tartogatom
)
De ahogy irod akkor a kártya ludas,akkor lehet van abba valami hogy ez 256bites 2900pro elég bugos.Lekopogom kop kop kop hála Istenek nekem még ilyen garis dolgom nemvolt pedig nem helyből lettek véve a cucok hannem Pestről meg össze vissza
Alap órajelen is ezt csinálja akkor vid vissza garba agyanak egy újat. -
laci666
senior tag
válasz
Silenzio #11669 üzenetére
Nem tudom miért akkarsz kártyát váltani,nekem is [Tiger83] [220,250 / 0,85V] [760,1060 / 1,10V] DOWNLOAD bios van fent kezdetek otta és semmi probláma nem volt eddig.És nem is melegszik alapon 45 terhelve meg 70 max.Egy fasza venti profillal meg nincs is hangja 2D-ben, 3D-ben meg 31% on megy a venti ez is elviselhető.
Szerintem 9600GT nem jobb a pronál(ha XT orajelen használod)a 8800GT valszeg jobb valamivel de egy 20-assal drágább is(én 30K-ért vettem a promat és egy OC8800GT 50K körül van) annyit meg nem ér meg.
Intelt nem vennék,majd B3-as steppinges és 45nm Phenomig még lehet egy 6400+-ra beruházok és az már valszeg 3600-3700Mhz-en kihajtja kártyát,de előtte egy vizhűtéssel megnézem mit megy az 5600+-om. -
sinci
tag
válasz
Silenzio #11669 üzenetére
mod: most olvasom a P31-es topikját, hát...a tuning nem nagyon megy ahogy látom és 4x1giga rammal is meggyűlik a baja, elhamarkodott volt részemről ezt ajánlani, úgyhogy inkább P35, főleg ha erősebb vga-t veszel, annak meg kell a túlhajtott proci, hogy ki tudd hajtani...
ha mar 6320-as [link], én tőle vettem 1,5 hónapja a 6600-asomat, azóta gond nélkül megy -
sinci
tag
válasz
Silenzio #11665 üzenetére
Egy P31-es giga lap ~15-16k, és egy C2D E4xxx@3200Mhz-es proci ~17k szerintem elég lenne kihajtani a PRO-t, én is ezt vettem volna, de csak akkor hallottam a P31-esről miután megvettem a P35-ös lapomat, E4xxx-es proci meg elfogyott mire odaértem az eladóhoz, így 15k-t buktam lap+procin...pech
-
-
-
Speed®
titán
válasz
Silenzio #11536 üzenetére
"nem hinném, hogy létezik olyan X2-es támogatású alaplap, amin csak 4x PCI-E"
El sem tudod képzelni mi minden létezikFőleg az agyonintegrált AsRock kategóriájú lapoknál. Simán lehet ez is a probléma.
#11534 Picco "letezik meg 4x pcie csati? en mar agp-bol is 8szorosat vettem"
8xos AGP 2.1GB/s, 4xes PCIe 1GB/s. De a 2.0ás 4xes már 2GB/s. Szóval ha 4xes az a PCIe csati, akkor lehet, hogy az a nyűg. Jó lenne utánajárni. De lehet x8as csati is, van olyan lap is az nF6xx0 chipesek közt emlékeim szerint. -
Speed®
titán
válasz
Silenzio #11527 üzenetére
A 2750es X2 és az 560as Chiftec táp nem lehet ok ilyen trágya eredményre..az új BIOS meg garancia arra, hogy nem GTt vett..kis figyelmességet
Én egyrészt a szemetelt winre (régi, drivernyűgök), másrészt az AtiToolra (néha beszívat 2D/3D mód témában), harmadrészt a drivervezérelt AA/AFre (tuti hogy nincs beállítva AA és AF?), utolsó sorban meg az elégtelen tápellátásra tippelek (2x6PIN be van dugva?).
Tegyen fel szűz XPt és driveren + Rivatuneren kívül semmi más progit amivel a kártyát macerálni lehet. Ha így sem akarja az igazat, lehet gariztatni.
-
Gabis
őstag
válasz
Silenzio #10760 üzenetére
erre a válaszom csak annyi, hogy OK a kari 30e de egy normális táp mint pl. Chieftec ami talán jó ár/teljesítmény-el bír az ~11e Ft a 400-450W-os és még nem is Zalman, Fsp vagy Corsair-t mondtam mert azoknak van ám borsos áruk
szal a lényeg, hogy akkor már ~40e-nél tartok
a 3850-et pedig lehet olcsóbban is kapni -
-
m4rc!
őstag
válasz
Silenzio #9429 üzenetére
Érdekes, nálam bőven nem ilyen vészes a helyzet: húzva (810/2100) zárt házban is csak max 75°C a GPU, többi meg ez alatt. Alapon meg 45-50 körül.
Engem egyedül a venti hangja zavar picit 3D-ben..de az meg úgyis mind1mod.: Tody56: és akkor ebből most mi a konklúzió? Most jobb, ha ott az plusz 2 pin vagy nem
mod2.: találtam egy ilyet
-
spiercell
aktív tag
válasz
Silenzio #9423 üzenetére
Hát a Gothic 3 az, az egy külön dimenzió, én azon röhögtem, hogy a barlanga besüt a nap
Az S1-ről meg ennyit: ide kattincsá, vagy visszamennyé Én soha fel nem raknám, mert nem tetszik
-
Fel
addikt
válasz
Silenzio #9396 üzenetére
Az 503/513 MHz 2D órajelek. Szedd le ezt: GPU-Z (380 KB-os exe, nem kell telepíteni). Ez a kis okosság simán felismeri a vga-kat, drivertől függetlenül. (Jééé, ebben a verzióban már lehet biost is kimenteni... régebbiek nem tudták még ezt.)
ATiToolt ne futtas, mert a 3d órajeleket néha keveri a 2d-vel (0.27b2)... ha egyszer elindítod, hiába lépsz ki a rendszer az 503/513 órajeleket fogja megjegyezni, így rosszúl ismeri fel a riva is... -
banderasz77
addikt
-
sinci
tag
válasz
Silenzio #9168 üzenetére
Én egy Accelero S1-et raktam fel rá +2db 12cm-es ventit 5V-on hajtva, egyedül a VRM nem akar lejjebb menni az marad 81-82 fokos.
Gyári hűtő:
Idle:
GPU:53
VRM:55
Load (3DMark06):
GPU:71
VRM:81Accelero S1 +2db 12cm-es ventit 5V-on hajtva:
Idle:
GPU:41
VRM:51
Load (3DMark06):
GPU:50
VRM:82 -
-
banderasz77
addikt
válasz
Silenzio #9144 üzenetére
Azzal a sávval nem kell foglalkozni. Nekem 794-en atom stabil, a köv. lépcső +4Mhz és lefagy. A memó 1000-en is stabil, fölötte nem próbálom, mert fölösleges. Így is elég.
Amivel jobban állok mint te, hogy akár még 10 kártyát is kipróbálhatok melyik megy a legjobban.
Bár tapasztalatból mondom, hogy azonos szériáknál kb. 5% körüli a szórás. -
X Factor
addikt
válasz
Silenzio #9137 üzenetére
A Q-tec-et nem nevezném tápnak
A pontszámod reális, core2 esetén 10k fölött lennél.
Crysis-ból meg elegem van, frusztrál nagyon h. nincs aa, megszoktam már az idők folyaman és igy hiaba csili vili, bökia csöröm a sok recés él, viszont még high-on is durvabb részeknel csak pislogok h. szaggat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest