- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Lenne egy kérdésem! Márciusba vettem meg a karit és azon gondolkoztam hogy lekellene venni a gyári hűtést és újrapasztázni a kártyát! Gondolom ezzel is lehet pár fokot nyerni!
Lenne pár kérdésem!
1.Nehéz levenni a piros műanyag burkolatot a kártyáról?
2.mivel tisztítsam le a ráragadt régi pasztát?
3.Milyen hűtőpasztát javasoltok?Előre is köszönöm a választ!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Sapphire 2900Pro 512/256os karimat lecserélném egy 9600GT-re! Jó üzlet lenne? Mennyi a 2 kártya közötti sebességbeli különbség? Esetleg egy tesztet tudna dobni valaki!?
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy ha egy új Drivert rakok fel akkor az előzőt csak simán leuninstallálom?
-
kavicssli
addikt
Skacok!Vista alá melyik drivert rakjam fel?
-
kavicssli
addikt
Ti sztán termeltétek mostanába a hozzászólásoakt!Alig birtam visszaolvasni! Nállam a helyzet változatlan! Még most sincs nagyobb tápm és nem tudom húzni a VGA-t
mindig elmegy másra a pénz!
Ahogy olvasgatom szépen nyomja mindenki a BIOS témát!Felbuzdulva az olvassáson ha meglesz a Táp lehet feldobok valami BIOSt én is!Kérdésem annyi lenne hogy én mint zöldfülü aki soha nem csinált életbében ilyet az ne is kezdjen hozzá? -
kavicssli
addikt
Skacok!Holnap nekiállok a tuningnak!Első körben mennyire húzzam amit még gyári hütővel vinni kellene a VGA-nak?
-
kavicssli
addikt
Hétvégén kapok kölcsönbe egy 450Wos Csiftek tápot majd megráncigálom a VGA bajszát!
-
kavicssli
addikt
Komolyan nem tudom mit vitáznak itt egy páran! Látom van itt 1-2 skót aki nem tudja azt megemészteni hogy 10-20W-al többet fogyaszt mint más kártya.. ..és akkor ne vegyél...A másik meg hétvégén volt alkalmam egy 32.000ft-os origi bontatlan Galaxy 8800GT beszereleni egy házba ÉS elmondanám hogy az én 2900Pro karim ahhoz képest kussba volt!Szerintem itt csak azok irnak hülyeségeket akiknek nem volt lehetőségük összehasonlitani vagy nem volt még kezükbe 2900 Pro... maásik hogy most melyik gyorsabb ez vagy az vagy amaz! mit nevezünk gyorsabnak mert ha te azért a MAX 5-10 FPS ért veszel "jobb" karit vegyen az illető!De ez már annyira uncsi hogy melyik a jobb vagy rosszabb!
Bocska de már kikívánkozott belőlem ez!HD 2900PRO 256/512 POWAAAA
-
kavicssli
addikt
COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W Modular erről vélemény? Tudom hogy ez nem a tápos topic de...
-
kavicssli
addikt
Én csak annyit tudok hogy COD4,Grid demo, RS6 Vegas,PES2008, 1440*900 full full minden AA maxon és szaggatás nélkül viszi! Sajna csak enniy játék van fent de ha mondasz 1-2 játékot szivesen felrakom...nekem E2160as procim van mellette és elsem mondom mennyit hoz 3dmark06ban mert elszégyeltem magam olyan keveset
Szóval a procimat is kell rángatni eléggé de amig nem muszi nem fogom...
-
kavicssli
addikt
Én azt nem értem meg hogy... (Off on) hogy én megvettem most a 19es Wide moncsim aminek a felbontása 1440*900! Namármost eddig nem találkoztam olyan játékkal ami Full Fullon szaggatott volna!Persze akinek 20as illetve 22es moncsija van annak kell a kraft!(A Krízist a f@szom érdekli
azért sem rakom fel a gépre) 8800GT és felfele! Én úgy vagyok vele ha VGA csere akkor moncsi csere is de legalább igy nem fogoma VGA-t cserélni fél évente!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki hogy olcsón 23k ért tudnák egy új Sapphire 2900Pro karihoz jutni 256/512! A gépben lévő karinak igazi társa lenne! De most nézegetem az alaplapokat amik támogatják a Cf-et! háát nem olcsó mulatság
-
kavicssli
addikt
Ha levenném a VGA-ról ezt a piros műanyag izét "dobozt" azzal segitek a hűtésén valamennyit? Most nézegetem a venti gondolom egybe van ezzel a sz@rral...
-
kavicssli
addikt
nézzétek csak
rámegy HD2900 szériákra is!
-
kavicssli
addikt
Sajnos szégyen szemre nem húztam még a kártyát
Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából
de nekem noti után ez már brutál konfig!
Melegedni pedig szeret a kicsike habár még most "tavasszal" nincs akkor meleg de nyáron szerintem mindeféle képpen igényli az új hütőt! -
kavicssli
addikt
úgy néz ki megveszem majd! A TFT moncsi várhat még magára! Itt a melóhelyen majd átböngészem a teszteket róla!
-
kavicssli
addikt
Most olvasgatom hogy az accelero xtreme 2900 3 slotot
foglal el!Ebből már ház csere lesz!
(vagy kivágom a ház alját)
-
kavicssli
addikt
Most küldtem egy "körlevelet" a kiemelt hirdetőknek (tts, BirdPc...) és tts azonnal vissza is irt hogy holnap vagy holnapután érkezik neki belőle..
viszont árat nem irt! Ahogy én olvasgattam a neten kb 9000ft ért fogják kint vesztegetni itthon meg szerintem eléri a 13.000ft is...de ne legyen igazam
-
kavicssli
addikt
MO-n hol lehet Accelero Xtreme 2900 hütőt venni?
-
kavicssli
addikt
Most akkor a 2900 Pro karira milyen hűtő megy fel! pl kinéztem ezt de habokba nem lehet felrakni rá [link]
vagy csak termálrájtot szereti?
-
kavicssli
addikt
Na most akkor mivan? A képen 2900Pro karik láthatóak! Viszont ott 2 tápcsati van!Nekem a VGA-n pedig csak egy van :S
-
kavicssli
addikt
Most ez a fogyasztás amiket látok pl a 2600 Pro kariknál hogy terhelt állapotban 200W ez pontosan mire vonatkozik hogy vonatkozik?!
-
kavicssli
addikt
nekem minden full alap
-
kavicssli
addikt
Ez nem lesz így jó
[link] Mióta megvan a karim most szemetelt először de tuti a meleg miatt! Holnap kivágjuk a ház alját egy plusz ventit odarakok és kitámasztom 4 féltéglával...
-
kavicssli
addikt
erre a VGAra milyen hütőt érdemes venni? Mert itt találtam egy párat... de nem tudok dönteni
-
kavicssli
addikt
Sorry megint én! Észerevttem hogy a kari a memóriát is felviszi automatikusan? 500ról 700... nekem ez új
a 3dmark ezt irja Driver version 6.14.10.6783 de én a 8.3ast raktam fel...ezt sem értem..kezd bonyolult lenni az egész...
-
kavicssli
addikt
Na most jön a meglepő eredmény...
kicsréltem a 400as FSP tápot egy 340Wos eredeti HP tápra és gond nélkül lement a 3dmark06
elég kevés pötyike szerintem...
3DMark Score 7269
SM 2.0 Score 3233
SM 3.0 Score 3601
CPU Score 1577alap E2160
-
kavicssli
addikt
400FSP táp elégnek kell lennie! Táp lehet a ludas benne hogy bira..de direkt azért vettem ilyen tápot! 2Dben ó a kari amikor dolgoznia kellene akkor szalad bele a zöld halálba!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Sikerült összerakni a gépet! De volt/van egy kis gond...
amikor első telepítés után újraindult a gép akkor elkezdett szemetelni a VGA zöld csikos volt a képernyő ..viszont Restart után tökéletes ... Hátul melyik dugóra kell a moncswit kötni mert nincs jelzés ott! Viszont amiko megcseréltem azóta jó most eresztek mad rá 1 3dmark06ot ha az gond nélkül lemegy akkor minden oksa (szerintem)
-
kavicssli
addikt
Picco
en 1 hete vettem egy szinten ilyen idos 465W enermaxot 6-ert...csak miheztartas vegett. merre?
-
kavicssli
addikt
TÁP COOLER MASTER eXTREME POWER 460W V2.0 PASSZÍV PFC 11 700 Ft
FSP BLUESTORM II 400W ACTIVE PFC 13 100 Ft
CHIEFTEC DT450A2 450W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN 11 400 FtSzerintetek?
-
kavicssli
addikt
fspHirtelen ez lenne az a táp! De az a baj hogy igy is elég sok pénz ment el és max jövőhónapba tudok valami fain tápot venni addig meg olvasgatnák és keresgetnék..
Ja mellesleg full alapon nyomnám a procit is meg a VGA karit is....
Arra sem lenne elég?Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!Ezt igaz mindenféleképpen dugjam rá...
-
kavicssli
addikt
sziasztok!Szerintetek egy 350W os FSP elég!Sehol nem találok Debibe sürgősen tápot!De ezt tudnék venni..mert akkor inkább hagyom és jövöhéten veszek majd valahonnan vagy rendelek nagyobb tápot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest