- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
jaja, én is töröm a fejem, milyen sínnel lehetne fix rögzítést csinálni neki oda hátra. Lehet csak körbe kéne néznem a pinyóba, kincseket találnék. Szeretek barkácsolgatni is, lehet csinálok egy az egész házat áthidaló sínt. Csak félek, hogy elrontom a légmozgást... Majd kiderül
-
gyulabacsi
tag
Ph teszt a kártyáról, itt lehet látni a felépítését
1. lehetőség:kiszedem azt a részt, amin a ventillátor van és csak a hűtőborda marad, meg a burkoló piros műanyag.
és egy szűkítő (ez nyilván home made..) segítségével beterelem a megfelelő helyre a légáramlatot.A kerek fenti lyukon keresztül.
Kérdés mennyire fúj erősen az eredeti,mert lehet így nem tudnám biztosítani a megfelelő levegősebességet.
2. lehetőség: csak a borda marad, minden más megy.Egy jó ventivel így hűteném az egész kártyát/bordát.Fentről, vagy a kártya vége felől.Ebben az a neccesebb, hogy nagyon okosan kell az egész ház levegőztetését megtervezni, hogy ne csak összevissza keringjen benne a meleg levegő.De mondom ez még mind csak okoskodás, még nincs is meg a kártyám, sose láttam élőben.
-
XuChi
addikt
Köszike. Remélem sok örömöt lelek majd benne. Már csak a Fsp Vga Power-t kell legaroznom mert sajna az a rossz a gépemben
. Szaraxik, nemadja rendesen a feszt és fagy töle minden kártya. De a mostani 7900gto a chifi 500w-ról pörög és semmi baja. De ha átdugom az fsp-re akkor meg néha villog eggyet a moncsi. Sajna ez az fsp nem fozza a megszokott fsp minőséget. Remélem amit cserélnek az már jó lessz végre.
Este irok eredményeket a kártyáról.
-
rolko
őstag
Jelentem a tápom 8pines csatijának teljesen más a kiosztása így nem lehet beledugni a VGA-ba. Tudnál mondani valami jó OC progit Vista alá? Mert ATI Toolban nem lehet tuningolni, kivan szürkülve a mag és mem. opciók, engedélyezni nem lehet sehogy
(most rivatunert használok)
-
Tody56
aktív tag
Ezt már én sem birom szó nélkül
( jó értelemben)
Én is már kb 2 hónapja 2900cf-et használok és napokat töltöttem azzal, hogy teszteljem, hogy mennyi gyorsulást hoz a 2. kártya. (maradjon e 2. kari
)
Tömören és egyszerűen csak annyi volt az eredmény, hogy ha nem akadunk cpu limitbe, akkor nagyságrendileg 90% körüli gyorsulást hoz.
Ezt nyilván 1024x768-ban szűrők nélkül az életben nem érjük el.
Nagy felbontásban és sok-sok szűrővel viszont mindig megvan az eredmény.Egy pl.:
3dmark06
1680x1050 és minden szűrő nyélensm2 tesztek 90% gyorsulás a 2. kártyával
sm3 tesztek 110% gyorsulás ... ( ezt kb 5x futtattam le mire elhittem)Ugyan ez default beállításon már csak 40-50%, mivel a q6600 4ghz-en sem tudja tovább segíteni ilyen alacsony felbontáson.
A 3dmark-ról pontos táblázatot csináltam1 és 2 kártyás gyorsulásról, illetve 2,4-4ghz-ig, hogy mire elég illetve mire nem
Hamarosan felteszem (amint megtalálom
)
-
banderasz77
addikt
Nálam kivétel nélkül gyorsultak a játékok 10-65%-ig. Igaz a driverek és a támogatottság még hagy némi kívánnivalót maga után. 3DMARK-ban jelentős a fölény, amit szerintem lassan minden játék kamatoztatni fog hamarosan.
De az biztos, hogy jó driver és játék támogatottság kell!!! -
m4rc!
őstag
-
AMD_ok
őstag
az jó, akkor nem fogom megbánni a tápot
. Sajnos igen, ezek a procik nem képesek kihajtani, de gondolom, váltani fogsz valamikor, és akkor jó lesz, hogy megy 830-at a GPU
, majd meglátod!
Azért büdi, mert még most ég rá a festékréteg, a melege miatt. Nemsoká elmúlik, nem lesz szaga biztos.
-
-
DonSüti
csendes tag
Na megfejtettem a zörejt, az nem a videókártyából jön...a táp kezdett el vacakolni, amit csütörtökön hoztam el
69ig megy fel a hőmérséklet csak, akkor jól sejtem hogy nem itt keresnem a hibát?
a tápom ellát egy 500as vinyót egy 160as vinyót egy 80as vinyót egy dvd irót meg a videókártyám és 4 giga ramot meg Q6600as processzort...
akkor inkább a tápomba keressem a hibát? -
DonSüti
csendes tag
Egx Trust 570W táp van a gépben...elsőre mikor hazahoztam elszált a tápom, azt cserélték garban, elvileg ez egy uj táp...
nincs fent az oldala, folyamatosan nézem meg próbálom figyelnim...hozzá nem ér semmi a ventilátorhoz...először én is azt hittem, de körülnéztem és nem ér hozzá semmi, ha kilépek a játékból akkor abbahagyja a furcsa sercegést...most raktam fel egy Everest nevü progit, és most alapból 54 fokos a GPU és a ventilátod 2140 fordulaton megy, mikor kiléptem a játékból akkor 69fokos volt a GPU... -
zozo16
csendes tag
Ahh köszi!
Atitool-al lehet állítani.
Már csak azt nemértem hogy miért nem lehet meghúzni a gpu-t meg a memet se. Eddig nem húztam meg, de gondoltam most megnézem de csak azt tapasztalom hogy nem engedi kicsit se meghúzni. Ugye Atiék szerint akkor lehet húzni ha van 8pin-es pcie csati is bedugva. Nekem 2*6pin van. Lehet, hogy emiatt tiltanak le a progik húzásnál? -
Gaboman
nagyúr
Abból a 2xAA és 16xAF-ből levennél akkor lenne tökéletes!
1440x900 felbontásnál már nem igazán kell az AA-t használni,vedd le meglátod milyen jól fog menni,és én még a 16XAF-et 8-ra levenném!
Persze a procid is kicsikét visszafogja olyan 3200Mhz-en lenne jó alá.
VGA meg nyugottan 800/2000-és olyan sebességbeli külömbséged lenne hogy kihullana a hajad. -
peron
tag
Mielőtt leordibáltok
én az előbbiekben postolt linkből azt vettem ki, hogy a PRO/XT kártyáknak két tápcsatijuk van egy 8 pines és egy 6 pines. Namármost az én tápomnak csak egy 6 tüskés PCIE tápcsatlakozója van + a kártyához adott 6-os csatlakozó. Én is így dugtam rá, és való igaz amit ír a Catalystben nem jelenik meg az overlock opció, sőt Atitoolnál ki is kapcsolt. Akkor most mi van? A tápom biztosan sz@r márka, mer' a nevére sem emlékszem
, meg amúgy is a MM-ben vettem egyik vasárnap mert pont akkor füstölt el a másik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Wise (ex-TransferWise)
- Mesterséges intelligencia topik
- Crypto Trade
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest