- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
itt van ő is! vagy ő csak a 88-as szériára jó? mert kiköpötten hasonlit arra amit az eggyik kolléga keresetett!
Arctic Cooling Accelero Xtreme-8800mod: közben megtaláltam a ACAX 2900-et is, de vajon mitől drágább? a 88-as tól? hiszen a felépítése kiköpött úgyanaz!
-
Joci??
senior tag
válasz
mokus1 #12785 üzenetére
gyengébb jóval hidd el!
3870:
GPU kódneve: RV670
Gyártástechnológia: 55 nm (TSMC)
Tranzisztorok száma: 666 millió
GPU órajele: 775 MHz
Vertex shader egységek száma : 64 komplex és 256 darab egyszerű stream processzor
Pixelfutószalagok száma
Pixel shaderek száma
Textúrázók száma: 16
ROP-egységek száma: 16
Támogatott Direct X verzió: 10.1
Memóriavezérlő: 256 bites Ring Bus
Memória órajele: 1125 MHz
Memória-sávszélesség: 72000 MB/s
Memória típusa: GDDR4
Memória mérete: 512 MB
Referenciahűtő: 2 slot-os3850:
GPU kódneve: RV670
Gyártástechnológia: 55 nm (TSMC)
Tranzisztorok száma: 666 millió
GPU órajele: 670 MHz
Vertex shader egységek száma : 64 komplex és 256 darab egyszerű stream processzor
Pixelfutószalagok száma
Pixel shaderek száma
Textúrázók száma: 16
ROP-egységek száma: 16
Támogatott Direct X verzió: 10.1
Memóriavezérlő: 256 bites Ring Bus
Memória órajele: 830 MHz
Memória-sávszélesség: 53120 MB/s
Memória típusa: GDDR3
Memória mérete: 256–512 MB
Referenciahűtő: 1 slot-osnéda meg! figy nem mindig az oszt hogy mekkora memória van rajta!
-
Joci??
senior tag
írtam is hogy ez saját vélemény!
DE akkor máskép mondom: én megvagyok elégedve a karimmal ára is jó/teljesítménye faxa/hangjával meglehet barátkozni/fogyasztása??? nem nézem a villanyórát és akkor nem kap el a szívgörcs!az nvidia 8600-nál ez nem volt elmondható! bocs lehet a fogyasztása jó volt de cserébe semmit nem nyújtott!
-
Joci??
senior tag
válasz
Kötelező #12758 üzenetére
ennyire nem vagy megelégedve a kariddal? vagy miért jött ez az ötlet hogy lecseréljed? szvsz én nem cserélném le semmi pénzért sem a 29Pro-mat idáig a legütősebb kártyám és ha az ember a hangával meg a kicsit túlzott fogyasztásával megbarátkozik akkor ez egy remek kari! bár 29XT-re talán még ráadnám a fejem! de csak odáig!
mod: azért én pl. befürödtem rendesen a 2600Xt ddr4-es után cseréltem egy 8600GT/GS -re amivel nagyon rosz fába vágtam a fejszémet asszittem majd az jobb lesz hát a fa....
hangos is volt nem is ment és még húzni sem lehetett! szal én most tartok kicsit az Nvidiától pedig eddig az volt az életem! te is befürödtél vele(saját vélemény)
-
Joci??
senior tag
nagyon! 450-es talán elég (márkás) de szerintem egy 500W-os nem ártana! bár ahogy elnézem nem nagy procid van mellé! de én lecserélném! most akarok én is váltani 700W-os szervertápra! mert a pro-m meg a 6700-am kicsit kikészítik a tápot bár ez húzásnál veszem inkább észre!
-
Joci??
senior tag
válasz
Brumi˘ #12461 üzenetére
Egy 400W-os codegen is elég hozzá...
Ezt azért én igy nem merném kiengedni a számon
Fr@ps: jó gyerek vagy te én már látom
Figy vél hozzá egy 450W-os chieftec-et nekem is az van és sz@rrátudtam húzni a karit is a procit is a lapomat is meg a ramot is és birta! nem kell ide 500 meg 600W-os táp a csifi viszonylag olcsó és nagyon jó márka és megbízható is!
nyaa és azt is hallottam már hogy egy jólmegránott 2900 hozza a 3870-et! de ez csak hallás! -
Joci??
senior tag
de te lángész azt nem neked mondtam hanem a picco-nak ö pedig nem a közösség csak egy ember a sokk közül! húh haggyuk inkább johh...
amúgy meg baromíra hidegenhagy hogy te kivel beszélsz meg mit csinálsz csak ne rontsd itt a levegőt! a NÉPNEK NEM KELL AZ ILYENFAJTA NYAVAJGÁS HOGY HANGOS A KARIM ÁTBAXTAK JAJJ!!! inkább halgatják azt hogy ki mit alkot és esetleges hibákra megoldást keresünk de a tiédre nem lehet ha te nem fogod fel a tényeket!
tiltás ON!
-
Joci??
senior tag
ez olyan gyönyörűű hogy igy törödsz velünk! szerintem senki nem nyalja a másik seggét egyszerüen mindenkinek elege van már belöled DE te ezt úgysem tod felfogni és csak nyomod és nyomod és nyomod a rizsát!
én nem tom de nem hinném hogy itt a 3dmark-ról egy szót is ejtettem volna!?
-
Joci??
senior tag
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás.B@zmeg offold le 1X, abból is megértjük hogy neked nem tetszik meg leszarozod...
De te már 2napja megállás nélkül magyarázól a kariról! szerinted ki kiváncsi rád??? ezek után már senki ikább húzz át nvidiához és tedd a párnád alá aludj vele fürdesd tejben vagy akármi csak húúzz eLLL innnnen!!!!!srácok bocs a kemény OFF-ért! (de a hócipöm telivan már vele)
-
Joci??
senior tag
én nem értelek! ezt most miért itt nekünk nyavajgod el!
figy ha ennyire kiakadtál a karira akkor vagy add el és vegyél másikat ami silent vagy írjál a gyártónak hogy téged átbaxtak ezzel a karival mert TÚL HANGOS! ezért kellett volna elötte utánajárni hogy milyen is ez kari bár eléggé köztudott és nem eltitkolt tény hogy ez a kari hangos,zajos! -
Joci??
senior tag
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
ez teljesen igy van! én is igy használom, és nem zavar!
-
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
hát faxa! akkor azt is cserélhetem le! mert azért szeretnék abból a prociból is 3,2Ghz-et kihozni ha nem többet! a karim meg alapon húzva van!
akármilyen röhejes én mindig a gyorsaságra mentem! sajnos elég spur vagyok a kinézetre és a mennyiségre tehát vinyóra is! én mindig azt nézem hogy minnél gyorsabb legyen a gépem!(proci,lap,videokari,ram)
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12252 üzenetére
milyen szemfüles vagyok mi???
úrak! költöi kérdés! adott egy 450W-os tápica chieftec és egy q6600+ez a karesz azaz 29Pro biosboddal! elég lesz neki a 450-es táp még vagy várható a kékhalál sorozat? hdd csak egy van a gépben az is kicsi 80GB.os de ez nem lényeg! vinné vagy nem?
-
Joci??
senior tag
válasz
Brumi˘ #12225 üzenetére
én 30k-ért vettem! de azért azt hittem hogy 30k wow ár érte! ezekszerint ez az alap hasznélt ára? kár pedig szemembe ez a kari többet is érne! én ha tehetném és megszabhadtnám az árakat ezt a karit 40k-ért adnám használtan mert nagyon jól eltalált kari, jó nem fogyasztásban hanem teljesítményben MÉRETBEN
-
Joci??
senior tag
válasz
Arbiter #12207 üzenetére
ha a fogyasztást nézzük akkor a 3850 mert a 29pro hoz külön erőmű kell!
én is a kettő közt vaciláltam és a 29pro mellett maradtam! én azt mondom ha húzni akarod a jószágot akkor 2900 ha nem csak alapon menne akkor a másik értelemszerűen!
2900be nagy tuningpotencia vanpotencya
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12202 üzenetére
Customize mellett kis nyilacska vagy mi
---> első kép (LOW-level system settings)--->és ott van a két fül! Overclocking vagy Fan!! neked akkor a fan kell!
ohh apukám! most nézem szegény videjókari howa van bepréselve!
valamit csinálj vele mert alúlról nem tom mennyire jó a ventinek hogy nincs szinte légtér!
-
Joci??
senior tag
válasz
Silenzio #12098 üzenetére
dánke sön! én nem mondtam egy szóval sem hogy a ddr2 2x olyan gyors lenne! de persze ne feledjük azt sem el hogy jobb az 1-hez képest nemdebár? na meg a mai lapokba csak ddr2 avgy 3-mat rakhatsz! ha olcsóbb lenne a ddr3 én is azt raknám bele de várok még!
aztmondja úram hogy az 1.2-es pach megoldja a dadogást? nah akkor letöltöm hozzá!
mondjuk én még nem multizok csak singli megy mert nagyon tetszik a tröténete! majd ha végigvittem akkor multi go!A rendszerbusz lassúsága miatt van, hogy "bedadog" a Crysis. Egy ponton túl tök mindegy, mennyi ramod van, ha nem tölti után elég gyorsan, akkor mindenképp beszaggat a memóriacseréné
rerdszerbusz lassúsága a hiba? mért milyen gépe kellene már hozzá NASA? ezt nem hiszem el szerintem nem gyenge a konfigom és nagyon szépen megy a crysis és még ilyen problémák merülnek fel!
-
Joci??
senior tag
válasz
Bagira01 #12086 üzenetére
igen igazad van! mert modnom a hőfok nem vészes! csak nem tom maga a proci áramkörei mit szólnak ekkora túlfeszhez!! ööö... azt irják a 80nm procik 1.5V ot kaphat max a 65nm-es pedig 1.45V max! ezért is nem merem tovább rángatni!
most pl: 1.424V-ot kap és 3Ghz-es stabil! Cyrsis 4óra jáccás után is! annyi kellett még csinálnom hogy a bios hőfokrisasztást felvettem 65fokra mert 55fokon kilépett a gameből egy idő után valszeg jobban melegszik játék alatt és ezért van!
az miért lehet hogy Crysis-el jácccom és néha csinál olyat hogy bedadog mint ha egy pillanatra megfagyna a rendszer! aztán megy tovább győnyprű szépen szaggatás nélkül nagyon élvezhető grafika és játékélmény! asszittem gyengébben fog muzsikálni a karesz
-
Joci??
senior tag
válasz
HolyFire #12077 üzenetére
igen adtam! 1,48V-ot ami már nem kevés sztm!
most rájöttem miért nem ment jobban a proc! 2.1V helyett 2.01-et adtam a memoknak!félrenéztem az értékeket!
de igy is csak 3.02Ghz-et sikerült kicsikarnom a prociból akkora fesszel szerintem ez igy még mindig iszonyat kevés!
most 11156pötyit hozott a mark06-ban! -
Joci??
senior tag
válasz
HolyFire #12068 üzenetére
hááát igen! q6600 odab@sz rendesen nekem pl 2500pötyit ér el a procim és ezért vagyok megfogna nagyon ha tudna egy 3,5-4ezret akkor máris más lenne eredményem igy meg marad az 10990körül.
ja igy is gáz hogy csak ennyit kap nincs valakinek még 6420-as procija itt? kiváncsi lennék mennyit kap! nek 2.1-ről van húzva 2.8-ra többet nem birok kisajtólni belölepedig 3.2 lenne az ideális azt mondják!
-
Joci??
senior tag
válasz
Skiller #12041 üzenetére
hát az biztos hogy húzva ennyit kapsz az elég gyéér!
ami tok ajánlani :
sűrgős proci csere (min 3Ghz de 3.2 ha lehet!) , és hát ram 400-as???azt min. 800mhz-es re!
én is amd-ből jöttem át intel-hez ráadásul nekem is X2 am2-es 3.8+-om volt és öregem eszméletlen változást tapasztaltam pozítiv értelemben! -
Joci??
senior tag
válasz
Armando_19 #11979 üzenetére
új? milyen új? nekem is 450-es csifim van 12Cm-es ventivel és nem is hallom hogy megy ráadásul akkor vizhűtésem volt!
-
Joci??
senior tag
Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!- csak akkor ha azt akarod hogy mukodjon
ez jó vot
-
Joci??
senior tag
nem tud valaki megoldást arra hogy mikor bekapcsol a 3D akkor egy beálitott fordulatra belője a ventit?? (tehát mikor gamolok akkor)
senki nem tud ilyen progit vagy beállitást?
-
-
Joci??
senior tag
köszi skacok! akkor 1,25
szerintetek mennyire ajánlot felrakni ezt a biosmodot?
[Tiger83] [200,295 / 0,85V] [std / 1,20V] DOWNLOADnekem most ugyan ez csak 1,10V-os van fent!
-
Joci??
senior tag
szerinted nekem mekkor lépés? emléxel 7300GT is volt utána 2600XT azt követően 8600GT majd ez... mind kicsi nyákos
a 7900 legalább már tisztességes kinézettel rendelkezet de hát ez? viszi a pálmát!!!
segits!
ez milyen memo 1.1 vagy 1.0?
tipus: tipus: Samsung
K4J52324QE-BC12
RA -
Joci??
senior tag
válasz
Joci?? #11929 üzenetére
és még egy kérdés amit az elöbbi hozzászolásomból kimaradt a tiger bios felülírja a auto ventiszabályzást is? mert ha emeli a feszt akkor jobban melegszik alapból is! az a baj ezzel a karival hogy igen nagyon ütősen hangos a ventije én majdnem leestem a székrőlé mikor feltoltam 100%-ra 5db rendszerhűtő ventimet is felülüberelte nem gyengén DE sztm alul van becsűlve a hőfok/ventisebesség szal ez hülyeség hogy 100fok dölött kezdi el igazán pörgetni! baz ha jáccok akkor termeli a hőt mint atom és jobban is kellene ilyenkor hűtenie lekaksiznám ha csak játék alatt pörgetné mint atom mert oda kell de nem teszi szinte semmit nem emel game közben a fordulaton!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest