- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kavicssli #14116 üzenetére
Nem, de kicsit mozgatni kell, először óvatosan oldal irányba, hogy engedjen, utána lehet levenni...a memóknál ragacsos átvezető van..óvatosan velük..
Itt mutatja a csavarokat:
[link]
Az oldal csavarokat ne felejtsd...hátlap igaz eltér...sok a csavar figyelj oda rá, főleg a gpunál levőkre, azt vedd le utoljára...Itt van kép a hűtőről: [link]
A vrm-nél levő maszára vigyázz!
A legjobb az eltávolításhoz 96% alkohol, patikában kapsz pult alól, egy picit, ha rimánkodsz...a 70%-os kicsit már vízes...
A memóriákat is meg kell tisztítani és a vrm-eket...Paszta amit kapsz...annyira nem lényeges, ha ezüst akkor csínján vele...
-
poffsoft
veterán
válasz
kavicssli #13870 üzenetére
Egészen pontosan addig nem kell erőlködni az pre-uninstall-al, amíg meg nem bolondul a vistád.
Akkor viszont telepített programokból, valamint cat-uninstaller-rel minden ati-t tüntess el, s utána driver install
A biztonsági másolatok tudnak ám tréfás dolgokat csinálni...Ragadozó: Kösz a cikket!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #13455 üzenetére
Nem, baj jó proci az, ha nem renderelsz akkor elég is ha meghúzod. A nem osztott 12V-os ág, azért jó, mert erősebb a 12V-ág mintha meg lenne osztva (röviden, tömören) ezért sokat fogyasztó vga/cpu esetén jól jön.
Chifi tápok jók, de kicsit hangosak (ezt mind Chifi tulaj írom). Akkor már inkább FSP-t nézzél, az halkabb sokkal vagy a Corsair VX450 (sztem az a legjobb elérhetőárú táp.)
-
ALI_G
veterán
válasz
kavicssli #13440 üzenetére
á, amit jelenleg tolok (WTCC, motoGP2007), azok tuti elmennek majd 1680x1050-ben fullon végre, mert most 800x600-ban szaggat
Mondjuk majd kíváncsi leszek, hogy az új starcraft hogy fog menni, ha egyszer már kijön
krízisszel alapból nem fogok játszani, mert ekkora gány programozói munkát csak így lehet büntetni. Szánalmasak.
Amiket írtál mind DX10-es játék?De lényeg, hogy E2180 húzva elég mindenképp ehhez a karihoz.
-
Tomate
veterán
válasz
kavicssli #13188 üzenetére
Hát nekem már egy hónapja megvan. Hangja szerintem egyáltalán nem vészes, sőt. Az adatlapomon lévő konfigot simán viszi, szóval még nemtudtam a tűréshatárát feszegetni
Folyamatosan hideg levegőt fúj, egyáltalán nem melegszik át, súlya 2 kg (codegen 1,2
)
Kék ledes ventis, szépen világít, hátul egy pirsoan világító főkapcsoló, 1 rakás molex csati, pár floppy csati, 1 PCI-E csati (6pines) 1 venticsati ami ha rádugsz az alaplapra a táp ventije nagyobb fordulaton kezd menni, és erősebb lesz a led világítás. A nagy alaplapi főcsati bevan hálózva. Megvagyok vele elégedve, amellet, hogy jól teljesít még szép is. -
mokus1
addikt
-
Fr@ps
tag
válasz
kavicssli #12581 üzenetére
hát egy (nem most egy-két hét még..--> no money
) HD2900 Pro val akarok ujitani ha lehetséges lesz majd....
de leginkább azért parázok..mert hallottam hideget-meleget a karirólll(de a hidegekből egy picit több volt) pl..ratyi hűtés ...(jó ez élből orvosolva van nálam..mert a gépházban alapból 20-30 fok van...sőt!!)
vagy tápzabálóó...és észrevettem hogy pár ember aki ilyentet árul (elég reális áron) rettentően megakar szabadulni tőle... -
-
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12252 üzenetére
milyen szemfüles vagyok mi???
úrak! költöi kérdés! adott egy 450W-os tápica chieftec és egy q6600+ez a karesz azaz 29Pro biosboddal! elég lesz neki a 450-es táp még vagy várható a kékhalál sorozat? hdd csak egy van a gépben az is kicsi 80GB.os de ez nem lényeg! vinné vagy nem?
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12202 üzenetére
Customize mellett kis nyilacska vagy mi
---> első kép (LOW-level system settings)--->és ott van a két fül! Overclocking vagy Fan!! neked akkor a fan kell!
ohh apukám! most nézem szegény videjókari howa van bepréselve!
valamit csinálj vele mert alúlról nem tom mennyire jó a ventinek hogy nincs szinte légtér!
-
kavicssli
addikt
-
HolyFire
aktív tag
válasz
kavicssli #11968 üzenetére
Csak az Antec
sokáig jól szolgálna... saját tapasztalat
nekem kezdetben a mostani core2-es rendszerem egy régi lassan 4 éves 380-as Antec tolta, amin nem volt 20+4-es csati csak 20-as...vettem hozzá átalakítót azt csá...és ment
mondjuk akkor nem 2900pro volt hanem csak egy X1650XT... de gond nélkül vitte a kicsike tuninggal is...
-
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11968 üzenetére
mondtuk h ne vegyel 350Wos tapot...gondolom nem akarod gyakran cserelgetni...
mellesleg full alapon nyomnám a procit is meg a VGA karit is-iylen orultseget meg miert tennel?
Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!- csak akkor ha azt akarod hogy mukodjon
-
HolyFire
aktív tag
válasz
kavicssli #11949 üzenetére
hááát.....szerintem inkább vegyél egy normális tápot....minimum 400-450-es....Nekem egy 430-as Antec Neo HE viszi a gépet...elég tisztességes húzás mellett és minden jó....szóval én ezt a tápot tudom javallani saját tapasztalatból
Teszem hozzá nem olcsó...szóval döntsd el mennyit szánsz rá....szerintem érdemes picit jobbat venni tápból mert az ha minden jól megy akkor elég sokáig kiszolgál...és akár a következő gépedbe is jó lehet...nézve azt hogy egyre kevesebbet fogyasztanak a procik és a vga-k....szerintem....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #11867 üzenetére
Igen. Volt egy 8800GTS 640-em, de azt anyagi okokból el kellett adnom (pedig anno 95k-ért vettem, mikor bejött.
Ma már nem adnék ennyit vga-ért) Aztán vettem 7900GT de az ma már kevés sztem az új játékokhoz. Ez olcsó volt már akkor is és nem akartam gyengébbet mint a 8800GTS-em volt. Nem bántam meg, jó kis vga. Egyedül amivel eddig játszottam csak a Witcher tudta meg izzasztani, de annak van gép igénye ha maxban tolja az ember.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #11861 üzenetére
Kifutot a kártya már sokat fogyaszt relatíve és alapon nem a legerősebb. Szvsz, általában erős tápot veszenk a júzerek, összes tápgyártó ezt erőlteti, 550W-os Chifim mellett meg tökmindegy az a plusz 20-30W, hűtése kilöki házon kívülre a meleget, odabent nem melegít jobban mint az 55nm-en készült 3850/3870, és sztem alig van ember aki alapon használná. Elvégre ezért vesz az ember ilyen olcsó de jól húzható vga-t, hogy ne alapon menjen. 9600GT-re nem érdemes cserélni ezt a vga-t. Talán 8800GT vagy 8800GTS 512-re de azok meg drágák.
mod: én a legújabbat használom (8.3), az új driverek kiforottabbak mint a régebbiek szvsz azt érdemes használni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #11799 üzenetére
Amikor már folyamatosmak látod a képet az a 27 képkocka per másodperc (a filmeket is ilyen sebességel játszák le). Tehát 30fps-től már végülis szaggatás mentes egy játék. De ehhez a minimum fps-nek kell 30-nak lennie, nem a max nak vagy az átlagnak.
DX9 VS DX10: a DX9-es kártyák nem tudják a dx10-es látványjavítóval megáldott játékokat futtatni. Általában egyenlőre ezek a játékok mennek DX9-el is. A másik fontos, hogy DX10-es környezet csaj Vistán érhető el. Win XP-n csak DX9-et támogat. Tehát amíg XP-t használsz nem élvezheted a DX10 előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest