- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
Ragadozó #14107 üzenetére
Igazából egyvalami kiábrándító ezekben a 256os 2900akban. Az élsímítás teljesítménye, és ezért mondtam azt, amit.
Nuku hardweres multisampling, helyette van egy shaderes akármi, amit csak néhány játék használ ki.
Nem is tudom, hogy az 512-bites 2900XT mennyire boldogul vele. -
Laci_23
csendes tag
-
Bluegene
addikt
-
poffsoft
veterán
válasz
Ragadozó #13801 üzenetére
mingyárt meghülyüklök4
Még mindig nem értelek egyértelműen:
a 2900xt-n van egy 8 pines, meg egy 6 pines tápcsati, a hatpinesre rámegy a táp pci-e 6 pines csatija, a nyolcpines csatira meg csak a 2 db földet kötöd be(a többi 6 üresen marad), és már megy a driverben az oc? -
MPowerPH
félisten
válasz
Ragadozó #13737 üzenetére
Volt Thermalright -om az XTX -en, hát az biztos, hogy nem semmi. Bár nekem azért nem tetszik ez a fajta kialakítás, mert a memóriákra csak egy süni jut, ami nekem néha nem volt elég. Ráadásul a hőcsövek nagyon kilógtak, és ez miatt nem tudtam berakni a Stacker oldal venti tartóját.
Ma felszerelem az AC 2900 -at, aztán meg is nézem, hogy mit lehet a gyári bordából kihozni.
-
Cölöp
tag
válasz
Ragadozó #13736 üzenetére
Hát igen, a GPU-val nincs is bajom, a brutál HR-03 végzi a dolgát rendesen.
Csak az a fránya VRM...
A korábban linkelt Enzotech MOS-C1 süniket megrendeltem a PC Gear-nél, 1-2 héten belül tudják hozni kb 2500 Ft-ért. Ha ezzel sem lesz jó, akkor felbiggyesztem majd az alaplapra őket, és keresek valakit, aki esztergál nekem egy bordát. -
MPowerPH
félisten
válasz
Ragadozó #13720 üzenetére
Pfff... Ez tényleg elég kicsi. Ezzel nem igazán lehet húzgálni a VGA -t, mert gyorsan felmelegszik. De ott van elég hely, lehet rá csináltatni nagy réz hűtőt. A ventit meg úgy helyezed el a bordán, hogy arra is jusson a szellőből.
Amúgy ezekről a VGA hűtésekről nincs valahol egy teszt?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ragadozó #11631 üzenetére
Hogy-hogy nem látja? Nem inteligens csak egy egyszerű elektronika. Ha beindítottad, akkor már képes leadni a szabványos 12V-ot. Mivel szabványos, meg egyezik a másik tápból jövő szintén azonos szabványú 12V-nak. Nem tesz különbséget milyen tápból jön. 12V az 12V. De nem vagyok villanymérnök, sőt, mint Makó Jeruzsálemtől... csak józan paraszti észel gondolkozva nekem ez jön le.
De ki kéne próbálni, hogy okosak legyünk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ragadozó #11626 üzenetére
Sztem nem, bár nem próbáltam ilyet de innovatív 5let az biztos. Elméletileg a vga-nak mindegy, mert ugyan úgy szabványos 12V-os ágon jön az "áldás".
mod: Bagira01:
Sztem nem lesz gond belőle, ha megbízható a táp akkor max lakapcsol ha nem tetszik neki vmi de mondom elméletileg nincs akadálya. Elméltileg, mert nincs tapasztalatom ilyen felállással. Azért majd mond+,hogy működött-e a dolog. Esetleg tápos totyikban is kérdezzrá, az ottani srácok jobban vágják a tápos témát.
-
Bagira01
veterán
válasz
Ragadozó #11622 üzenetére
Azért annyi kakaót nem kaphat a lapról. Ez nem pci-e 2.0. Lenne egy 256bit-es és 512bit-es hd2900pro. 400w-os green power tápom van.
Qru: Nem akarom hosszú távon így használni, max teszt erejéig. Másik kérdés ha nem a régi gépbe van a táp hanem mondjuk kiveszem akkor honnan indítom? -
jano_77
nagyúr
válasz
Ragadozó #11386 üzenetére
KÖSZÖNÖM a gyors válaszodat!
De egyébként a régi kari mikor még bent volt már leszedtem a régi drivert utánna áamtalanítottam és karikat kicseréltem, majd a tápot cseréltem és csak utánna indítottam (volna) el újra a gépet! Tehát elvileg videó kari driver elvileg le vol szedve a csere előtt!?!
De azért majd megpróbálom amit mondtál!
CSÖKKENTETT módban elindúlt a winfos!
Ugyanis miután jó pár percig nem csinált semmit, kilőttem a power hosszan nyomva tartásával, majd az újra indításnál a CSÖKKENTETT módot ajánlotta fel és úgy elindúlt!
Elvben fel is rakta a CD-ről a HD2900Pro kari driverét, majd mondta, hogy újra kell indítani a gépet az életbe lépéshez! OK! Majd újra semmi, mintha lefagyna boot közben!?! -
Fel
addikt
-
sinci
tag
válasz
Ragadozó #10892 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de nem kéne összekötni az alaplapi SPDIF [link] (a piros) csatival a vga-t? mert a pci-e slot hangtovábbítással nem nagyon foglalkozik szerintem...most már csak az a kérdés, hogy a vga tudja e fogadni, van e rajta hasonló SPDIF csati vagy nincs...vélemény?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ragadozó #10892 üzenetére
Korábban mintha lett volna róla szó, hogy a HD Sound bigyót nem ismeri fel automatice a windows. Ha bemész az eszközkezelőbe és találsz egy kérdőjeles PCI Device vagy (szintén kérdőjeles) Audio Device on High Definition Audio Bus elnevezésű cuccot akkor ott a bibi. Hogy drivert hol találsz hozzá azt már nem tudom, bár van egy sanda gyanúm hogy valahol az interneten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest